Witam .

Od rana włóczę się po świecie , byliśmy po wyniki i na szczęście są dobre a jutro jedziemy z nimi do Urologa do Wrocławia i na cały rok będzie spokój

później byliśmy na policji , zostaliśmy wezwani do złożenia oświadczenia w sprawie oszustów internetowych , chyba daw lata temu pisałam , nawet już o tym zapomniałam a tutaj telefonicznie nas wezwano , następnie cmentarz ,
zakupy , i już siedzę i gotuję obiadek , zapach w cały domu ,kiszki się skręcają a tutaj jeszcze ciut trzeba czekać .
Małgosiu a u nas wiosna , na termometrze + 6 rano było słonecznie a teraz zaczęło kropić chociaż na horyzoncie już się wypogadza ,

Nic nam nie piszesz czy jest lepiej z cycusiem ,

i co dzień idziesz na opatrunek???
Agnieszko aj bym też załamała si ę z takim uznaniem teściowej , ja bym na następny raz wyszła z domu na czas gości i bym oznajmiła że jadę do lekarza i to przed dniem uroczystości jak i w tym dniu , a zmywarki nie macie ??? przecież to ona powinna koło gości chodzić a nie ty ,owszem trochę pomóc ale nie wszystko

No koszty naprawy drogie , u nas wyniosło 750 zł , bo część 450 robocizna 300 zł ale teraz trzeba kupić nowe opony i siada nam akumulator bo to już jest wiek do zmiany ,
Kasiu , no on przezabawny to jest ale nie w tym co mi zrobił bo miałam taki biały , dosyć drogi a zrobił mi się szary ,

bo według niego co mi przeszkadza taki kolor , grunt że jest czysty .

teraz ma zapowiedziane że moje jasne rzeczy ma okrążać z daleka , dzisiaj już rano przebąkiwał że trzeba będzie włączyć pranie wiec ja wskoczyłam już do łazienki przed nim i sobie sama nastawiłam a jemu później zawiadomiłam że jest już pranie do powieszenia

co do niani to też miałam mieszane uczucia , te pokazywane sytuacje to były jakieś dla mnie dziwne ,niekiedy nie do przyjęcia , jakby wyreżyserowane , no i co ??teraz naraziłaś się koleżance , ciekawa jestem jaki będzie dalszy ciąg tej historii

a ty dalej na zwolnieniu ???
Parę razy widziałam na pasku Gosię , chyba tylko nas podczytuje a nic nie pisze