Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

Halinko pamiętam zakup ekspressu,czyli co nie przyszedł????
Matko co za czasy.
Tamirko martwię się,jak będziesz mieć siłę napisz co u lekarza
Aga tak powiedziałam,że rozumiem,że jak wyjazd obowiązkowy to dyrekcja go finansuje????kobietę zatkało i się normalnie zacukała co odpowiedzieć.
Ja tam mojej życzen nie złożyłam składam raz w roku na dzien matki starczy
No ale ja dostałam dziś śliczny kubek z małą miii czy jak to się pisze a jaki napis
"dobra ze mnie dziewczynka tylko ludzie mnie wku*wiają"
dowciapny ofiarodawca,ale bardzo dziękuję
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Kasiu , ja chyba wam pisałam o tym ekspresie :( no to zagięłaś tą wychowawczynię :) a co to za kubek z takim mi nieznanym napisem???? czekam na Małgosię może się pojawi .
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Tak pisałas i że stary idzie naprawić i dasz synowi???o ile pamiętam
Też czekam na Tamirke
Halinko bo ta wych mnie do szału doprowadza nic nie wie nic ,nie kuma wszystko dyrekcja i dyrekcja
Zdjęcie kubka wysłałam Adze może w swej łaskawości wstawi :Dale cudny jest
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Dzisiaj ciąg dalszy lekarskiej pielgrzymki i przyznaję bez bicia, że jadę już na rezerwie cierpliwości...
W życiu bym nie pomyślała, że z jedną piersią, nie pierwszej młodości może być aż taka kołomyja!
Teraz lecę zrobić CRP i cukier, potem kolejny lekarz, a co dalej to się okaże...

Bezsilna wściekłość dokonuje cudów.

(Stanisław Jerzy Lec)

Cudnego dnia! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Witam :*
Tamirko, Kochana trzymaj się tam, przesyłam dużo pozytywnych fluidów, oby starczyło Ci sił i cierpliwości, a lekarze szybko znaleźli odpowiedni lek :*

Aga, siłownia na powietrzu no extra, nie dość, że się poćwiczy to jeszcze się człowiek dotleni :) Na rocznicę to wszystkim oko zbieleje, jaka będziesz wyrzeźbiona ;-) ]:-) Miałam Ci pisać, że jak strzeli pasek rozrządu to koszt jest duży, niestety trzeba tego pilnować i wymieniać o czasie bo wychodzi dużo taniej. Ja mam w seacie łańcuch rozrządu i tego się w ogóle nie wymienia także spokój z tym. Dobrze, że macie takiego znajomego który za darmo zrobi, teraz ciężko o takich przyjaciół...

Halinko, i co z tym expresem? Na jakim etapie teraz jesteście? Jest możliwy zwrot pieniędzy? Jak Twoje koktajle? Ja ostatnio zrobiłam sobie owocowy i ze smakiem wypiłam. Apetyt powolutku wraca.

Kasiu, nie rozumiem jak można kogoś zmuszać by jechał na wycieczkę? Bardzo dobrze jej odpowiedziałaś z tymi kosztami, ja w LO też miałam taką wychowawczynię, nikt jej nie lubił, nigdy nieczgo sama nie załatwiła, jeszcze tylko problemy robiła.

A ja dziś znowu w pracy, mam nadzieję, ze jak najszybciej minie mi dzień, bo nie chce mi się tu kisić tyle godzin...

Miłego dnia wszystkim :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Wstrętne reklamy :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife
Przyjdzie taka, i od razu reklama bach!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry tak w ogóle.
Mało mnie wiem, wiem ... Nie po drodze mi ...
Czytam, oglądam seriale, zajmuje się domem,
biegam po lekarzach ...
Norma....

Pamiętam o Was. Całuję!
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Już nie ma reklamy ;)

hej tak btw ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Hej :) żyję, później Wam poodpisuję :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

och tu tylkopojawiło sie duzo owych osob
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
No z reklamami to a sio ,że też ludziom chce sie rejestrowac żeby tylko reklame uiścić.
Tamirko bidulko Ty nasza,a jak ból i gorączka.
Niedowiary że ten cyc tak ci daje popalić
Gosiu wpadłas wypadłaś?????mam nadzieję że z lekarzami to rutyna nie jakieś poważniejsze sprawy???
Monia no 12 godzin może się nudzić.
Mój mąż jak usłyszał pasek to tylko zagwizdał,mówi oj będzie boleć,duża kasa .
No ale cóż żyć trzeba dalej.
Aga a Ty dziś chodzisz???czy polegujesz?????jak samopoczucie????
5kg dużó i mało Aga schudła 11,5 w tym samym czasie :D
Hada a Ty gdzie ,że cię nie ma???
Elżbietko czy dużo nowych niebardzo ale jakiche fajne :)
Zana a ja czekam
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej Chochliku :) a ja wszędzie i ciągle w biegu ;)
podczytuję Was, ale już mało kiedy mam chwilę by odpisać.
A życie toczy się dalej.
Zdrowie średnio, starania dalej i tyle ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Ja tylko na chwilkę bo zaraz wyjeżdżam do Wrocławia do lekarza , jak wrócę to więcej napiszę :D :kiss2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Cześć Kochane!
Rano zrobiłam badania, zmienili mi opatrunek, a ponieważ był inny chirurg po obejrzeniu mojej piersi stwierdził, że powinnam polewać ją (uwaga!) zimną wodą z prysznica i to ostrym strumieniem! Zaproponowałam mu, żeby sam sobie polewał lodowatą wodą, takie na przykład jądra, całkiem zdrowe i niepokrojone, i jestem bardzo ciekawa ile wytrzyma?!! W życiu nie słyszałam żeby otwartą ranę leczyć wodą prysznicową, ale może ja za głupia na współczesną medycynę jestem... :?
Wczoraj byłam u swojego lekarza rodzinnego po skierowanie na posiew, bo skoro po 4 dobach przyjmowania antybiotyku nie ma żadnej poprawy, to chyba coś jest nie tak? I wiecie, co sie okazało??? Ponieważ moja pierś jest pod opieką poradni chirurgicznej, to lekarz rodzinny takiego skierowania wystawić nie może, tylko chirurg jest władny o takie badanie wystąpić. A chirurg wypiął sie malowniczo na mojego cyca i skierowania odmówił. Na szczęście mój rodzinny ma głowę i serce na swoim miejscu i szybciutko skierował mnie na badanie CRP i antybiogram oraz zadzwonił do swojego kumpla żeby rzucił okiem na tę pierś moją nieszczęsną i zaraz do niego idę:-)
Stan podgorączkowy ciągle aktualny, ale (odpukać!) ból jakby mniejszy.. :) I nie powiem Wam, jak wyglądam ale co w lustro spojrzę, to wydaje mi się, że teściowa przyjechała.. :) Quasi Modo po trzech ekshumacjach, to przy mnie Miss Universum normalnie!!! :D
Halinko! jaki lekarz, bój się kija????!!! aż się zdenerwowałam...
Kasia! zuch dziewczyna! tez jestem przeciwna takim wymuszeniom! Bo niby, co to ma znaczyć, że wycieczka jest obowiązkowa?? :>
Monia! cieszę się, że jest Ci deczko lepiej.. :) ale uważaj na siebie i Maluszka Naszego! te 12 godzin mnie przeraża! niby ciąża nie choroba, ale tyle godzin w pracy??!! w przyszłym tygodniu mam nadzieję wrócić do pracy, to postaram się dowiedzieć o L4 na umowie-zleceniu.
Gusiu! :kiss2 , tak sobie! z okazji piątku:-)
Gosiu! czytałaś sagę Rybałtowskiej??? podobno rewelacyjna i tak waham się czy nie kupić...a jak Majcia?
Aga! po raz enty powtórzę - Twoja teściowa niezmiennie mnie "oczarowuje" swoim gustem, taktem i wyczuciem...u mnie też są takie siłownie "pod chmurką", ale na razie mogę tylko pomarzyć... i o ćwiczeniach, a o figurze modelki tym bardziej.. :) przykro mi z powodu samochodu, bo to kurna spory wydatek, a forsy człek nigdy nie ma za dużo...
Saszka! co tam u Ciebie??
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka,
ano dziś wybyłam z mężem do Gdyni na kilka godzin.
Tamirko, super lekarza masz że tak Ci pomaga.
Monia, mówisz łańcuch rozrządu.... nawet nie wiedziałam że coś jest takiego ale faktycznie super sprawa bo łańcuch raczej nie pęknie...
Ela, matko, gdzieś Ty była jak Cię nie było?? Tamirka z naszych rejonów jest :) Tak pomiędzy mną a Tobą :)
Kasiu, mówisz dowcipny ten kto Ci dał kubek?
Już wstawiam zdjęcia... ze wszystkich trzech stron
Hmmm, ale gdzie on się zapisał? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Potem wstawię
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Haha kubek świetny :D Czyżby to Aga była ofiarodawcą a Kasia dobrą dziewczyną?
;-)
Halinko jaki znów lekarz? Mam nadzieję, że wszystko w porządku?

Tamirko, Ty masz wspaniałe poczucie humoru i niesamowity dystans do siebie i otaczającej rzeczywistości :D Daj koniecznie znać, co powiedział ten dzisiejszy lekarz :kiss2 dobrze, że ból mniejszy a widzisz u mnie mdłości mniejsze i miejmy nadzieje, że niedługo całkiem znikną i Twój ból i moje mdłości. Maluszek jak na razie grzeczny :D żadnych niepokojących objawów nie mam więc 14 na wizytę idę nastawiona pozytywnie a co się okaże to zobaczymy, ciekawe jak mój torbiel... no i czy zobaczę już pulsującą kropkę z serduszkiem :)

Aaa propo mojego L4, to pisałam wczoraj e-maila do ZUS-u i kobieta odpisała mi, że mogę przejść po 90 dniach nieprzerwanego płacenia ubezpieczenia chorobowego dobrowolnego. Więc w kwietniu chciałabym sobie zrobić chociaż tydzień wolny od pracy, odetchnąć i odpocząć, wyspać się i dobrze zjeść, oby tylko całkiem apetyt wrócił. Ale baaaaaaaardzo dziękuję za chęć pomocy :kwiatek

Witam Elę, ja jestem ta nowa ;-)

Agatko?? Gdzie jesteś? co u Ciebie nowego, ciekawego, dobrego? :) :)

A wiecie, że ostatnio mama mnie uczyła robić na drutach? :D :D poważnie, zrobiłam z 5 cm szalika haha. No mamę to mam zdolną ona i na drutach i na szydełku i na maszynie do szycia śmiga ze hoho. Już wełnę planuje zakupić na sweterki dla wnusi(a) tylko na razie ma zagwozdkę jaki kolor :D :baby
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

no hej w wolnej chwili was nadrobie bo nie mialam neta przez ok 3 dni :)
narazie przesylam buziaki
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

MałyTygrysek pisze:Haha kubek świetny :D Czyżby to Aga była ofiarodawcą a Kasia dobrą dziewczyną?
;-)
Ha ha, ale detektyw z Ciebie :)
No ale brawo, trafiłaś :)
Tylko nie wiedziałam jaki tekst dać bo były fajne, choć niektóre choć śmieszne ale jednak takie z lekką przesadą.
I tak raz pisałam Kasi (bo tak akurat przypasowało) te teksty z kubków a jej się ten spodobał no to już nie miałam dylematu :)

Co do chorobowego to owszem, po 90 dniach możesz iść, ja to potwierdzam bo mój mąż też na zlecenie chciał iść.
A w dodatku w ciąży zus będzie płacił Ci 100% pensji.

Saszka, oj masz co nadrabiać :) I w czytaniu i w pisaniu :)

A kurcze jak już nastawiłam się na siłownię to dzisiaj pada więc sobie odpuściłyśmy. Nie mam zamiaru godzinę na deszcze ćwiczyć a od niedzieli będzie piękna pogoda to wtedy co, będę chora?
Poza tym ewentualnie mogłabym ćwiczyć na przyrządach "stojących" a na tych gdzie trzeba usiąść to kicha, przecież mokre.
No i na szczęście mąż już w niedzielę na noc idzie do pracy, być może będzie w dzień spał u siostry żeby na paliwie zaoszczędzić, bo jednak 40zł dziennie przejeżdżał. A u siostry w dzień jest tylko ona w domu to spokojnie w ciszy się wyśpi.
No i dobrze, zarobi trochę na ten bal i na auto. Tylko kurcze wypłata będzie dopiero ok 26-27 marca a kiedy ja sukienkę kupię???
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Dasz radę Aga na Marcela komunię też suknię kupowałas na ostatnią chwile
U mnie z kubkiem był numer bo raz ,że przyszedł w dzień teściowej,dwa taki napis a trzy podobno ta fotka na zdjęciu na nim to wypisz wymaluj ja :D
Tak zgodnie twierdzi rodzina.
Aga czy u was dzieci wychodzą na przerwy?????
Nie martwcie się Halinki lekarzem o ile pamiętam pojechała z mężem do urologa z tymi wynikami.
Tamirko dobrze,że rodzinny kumaty i ludzki ale swoją drogą to wku******wiające,że wiecznie trzeba kombinować załatwiac jakby nie szło normalnie prosto po ludzku.
Co to za saga????
Monia u nas Gosi-Baccardi jest szydełkowa i cuda robi widać czasem na necie tzn na fb a nie wiem dlaczego nie mamy się w znajomych
Znajdź mnie u Agi
Jeszcze nam tu będziesz narzekac ,że apetyt za duży i kg przybywa
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Hej babolki moje!

Małgosiu - nie znam tej sagi :(
Kasiu - jak miło, że pamiętasz, żem szydełkowa. Ojjjjj czas odkurzyć szydełka, musze sobie zrobić "kosmetyczkę" do torebki, bo mi sie wszystko wala i mnie wpienia :)
Fajny ten kubek :)

U nas nie ma takiego zwyaczju wielkiej imprezy na 10 rocznicę ślubu, w sumie - to nasza rocznica, a nie ludzi.
Coś pewnie wymyśle, jakas kolacja, winko, przytulanko :P

Sasza - a co tam neta nie miałaś ?!

Pytałyście o lekarzy - Majka ma aak alergii, wziewy dostała, alergolog 16go marca, bez leków antyhistaminowych, więc się męczymy, ale damy radę, musimy.

Ja czytam, czytam, czytam ....

Ehhhhhhhhhhhhhhhhh
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Kasia, znalazłam jakąś Kaśkę na fb u Agi i wysłałam jej zaproszenie :D więc może to Ty ?? :) No tak podejrzewam, że lada chwila a będę tu pisać, że przejadłam całą wypłatę :D

No powiem Wam, że fajnie jest mieć takie manualne zdolności, ja umiem zrobić łabędzia z origami, kwiaty, bałwana oraz koszyk :D a poza tym choinki z szyszek, czy np pisanki okręcane nićmi z jakimiś napisami albo podobiznami, ale do szycia czy drutów talentu nie mam ni w ząb.

Gosiu, współczuję tej alergii u córci.. Biedactwo, teraz chyba najgorszy czas :kiss2

A jak wygląda kosmetyczka zrobiona na szydełku?

Aga, widzisz jaki ze mnie inwigilator :D no masz rację, żeby w deszczu się nie męczyć, bo wiadomo człowiek się spoci a tu jeszcze z nieba się leje i choróbsko gotowe. Dobrze, że mąż do pracy zawsze to grosik wpadnie :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

No niestety najgorszy czas,
ale niech już wiosna przyjdzie, bo zimy i chlapy już nie zniesę :D

Kurde, Maja ma troszke zadane ....
Idę z nią usiąść do matmy póki ma siłę i jej się chce :D

Tygrysku, mnie też mozesz znaleźć na fb :) u dziewczyn :)))
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Monia, Kaś mam chyba kilka na fb więc nie wiadomo czy trafiłaś na tą naszą :)

A co to musi być zwyczaj robienia rocznic? U nas też nie ma a jak mąż chce robić to niech robi. U nas każda okazja do imprezy i spotkania się z rodziną dobra, a tańczyć i bawić się lubimy więc czemu nie na rocznicę? Inni robią 40-tki, 60-tki a że my mamy do tego czasu jeszcze trochę to robimy 10 rocznicę.

Kasia, weź nic nie mów o sukience na komunię.... no żeby w sobotę po południu jechać po sukienkę potrzebną na jutro rano???? Z duszą na ramieniu normalnie chodziłam po sklepach i bałam się że nic nie znajdę.
Ale że w sensie wychodzą na dwór na przerwie? Na dwór nie wolno a że u nas wiejska mała szkoła i korytarz taki tylko koło wyjścia i na nim szatnia to wszyscy wchodzą do sali nr 1 bo to największa klasa. I mnie to w 1 klasie wkurzało bo to akurat sala klasy 1 i te maluchy może czasem wystraszone a tu cała szkoła na przerwie im się do klasy zwala. Ale nauczyciel dyżurujacy i tak wszystkich wygania do tej klasy. No ubolewam że ta szkoła taka mała, tylko ten budynek właściwie bym "wymieniła", salę gimnastyczną i szatnie normalne i klasy większe bym chciała... no ale cóż.... wioska się rozrasta a szkoła stoi w miejscu...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No i już jestem , :D poczytałam co żeście tutaj naskrobałyście , :D U nas się rozpadało a tak ładnie się zapowiadało , nawet pościel wyprana została powieszona na balkonie :) a tutaj zaczęło ciapać z góry , :( mąż przebadany i urologa , wszystko dobrze i za rok wizyta :) w drodze powrotnej wstąpiliśmy do LIDLA bo akurat obok był , i trochę grosza znowu tam zostawiłam , a nic konkretnego nie kupiliśmy tylko łakocie , jak sezamki , czekolada jakaś nowa miętowa z jakimiś drobinkami ,trochę pieczywa , cykorię ,mięsko , ryby jak łosoś i pstrąg łososiowaty :o czy któraś już to cudo jadła ???? bo ja po raz pierwszy z takim pstrągiem się spotkałam :o

Małgosiu , no i jak tam przebiegło dalsze spojrzenie lekarza na cycuś ?? teraz to leczenie jest kpiące z pacjenta , aż strach pomyśleć o jakimśkolwiek leczeniu , przecież ty masz poważną chorobę a oni tak cię ciągają od jednego do drugiego , :evil: oj wściekłość człowieka bierze :evil: i człowiek jest bezsilny wobec nich :( Małgosiu , ja do lekarza pojechałam z mężem , bo mi powiedział że on ze mną wszędzie jeździ więc i ja też z nim powinnam jechać :D

Kasiu kubek śliczny i pomysłowy ten napis , a pamięć masz dobrą , a co do ekspresu to ten poprzedni daliśmy synowi i ma go w pracy a później kupiliśmy również przez internet ale w innym sklepie i ten nam służy :)

Agnieszko , no na taka pogodę to zabójstwo ćwiczyć na powietrzu , poczekaj na lepsze warunki pogodowe :)

Gosiu , bardzo współczuje Majce , a te wziewy to bezpieczne , bo się zupełnie na tym nie znam ,

Moniczko , ja to już jestem beztalencie , nic nie umiem zrobić , ani na szydełku , ani na drutach ,zdolności manualne to pod psem :( jak się potocznie mówi ;-) pijesz soczki , ja dzisiaj zrobiłam sobie z selera , buraczka , jabłka , cytryny , oj cudowny smak :D

Hada , wreszcie się pojawiłaś na naszym wątku , :D remonty skończone ??? jak zdrówko ??/

Witaj Elu :D
Sasza a tak się zastanawiałam co z tobą ze ciebie nie ma :) a już masz tego neta ???no to pisz co u ciebie . :)

Agatka też zaginęła :(

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Pytam bo złapałam nerwa.
Szkoła wiejska,przy szkole sala gomnastyczna,siłownia,piękne nowe boisko wielofunkcyjne.
I co przerwy dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci sprędzają w klasach no ok te krótkie przerwy ale długą.
Może teraz taki zwyczja ,że świeże powietrze szkodzi :angrywife :angrywife
Mało tego w pt popołudniu wszystkie dzieci mają być obowiązkowo w szkole na dniach otwartych.
Mamy kontrolę z kuratorium i chcą zabłysnąc,figa z makiem moje dziecko ma basen w pt i niech zapomną że będzie.
No wyszłam na pieniacza
Gosiu alergia to paskudztwo znam z autopsji wspłóczuję.
U nas też mało osób robi imprezy na rocznice no 50 to częście,większość woli podróż albo własne przyjemności.
Ale są i tacy co lubieją i się goszczą wolność wyboru
Aga ja jestem wyjątkowa więc Monika się nie pomyliła
Obrazek

Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Gosię chyba też dobrze zaprosiłam bo przyjęła :D
jeszcze pół h i do domku, nawet mi dzisiaj zleciało te 12 h :D
Dobrej nocki :kiss2
Zablokowany