Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Tygrys »

Moniś - dobrze, że mdłości już mijają powoli. Uważaj żeby się nie przeciążyć i odpoczywaj ile możesz. A termin lekarz już ci wyznaczył?
Mdłości miną, potem czekamy na ruchy maluszka :).
Dam znać jutro wieczorkiem pewnie.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, teść teściowej powiedział co to za syrop był....
No a co do opon to ja bym się jeszcze nie spieszyła bo jak patrzyłam na pogodę 14-dniową to u nas na początku kwietnia ma śnieg padać. No co prawda w dzień pewnie stopnieje ale rano czy wieczorem może być jeszcze ślisko...

Monia, szczerze mówiąc to nie wiem jakie te ciuchy są bo te co kuzynka mi dała to mogą być 38-40 bo ona niższa ode mnie i szczupła ale te spodnie to takie jakby z lajkrą z tego co pamiętam, rozciągliwe były (tzn nogawki) więc się dopasowywują do ciała. Te moje, które ja nosiłam to mogą być Ci za długie bo ja wysoka jestem i tych może Ci nie będę wysyłać bo się w nich utopisz. W ogóle zobaczę co ona mi odda bo nie pamiętam co jej dawałam.
Boba mówisz? Ja też lubię boba i właściwie najładniej mi w takiej fryzurze ale teraz na wesele w październiku chciałam zapuszczać żeby jakoś je upiąć. Choć nie wiem czy wytrzymam bo mnie korci ścięcie... Mam cienkie włosy a przy bobie one się podnoszą, są lżejsze i dają efekt większej puszystości.
No ale potrzebują odpowiedniej stylizacji a moja suszarkolokówka się przepaliła i dopóki nie pracuję to sobie nowej nie kupię. A fajnie mi włoski podnosiła i raz dwa były ułożone.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Eliza, wyobraź sobie, że jeszcze nie znam daty porodu :D ja zapomniałam o to ostatnio zapytać a lekarz też nie wspomniał i nie wiem.. Z tego co obliczyłam na jakimś kalkulatorze w internecie to 17 październik :)

Aga, no ja mam 164 cm więc jestem średnio wysoka :D, także swoich mi nie wysyłaj, trzymaj dla kogoś wysokiego ;)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Monia,no fakt, swoich Ci nie będę wysyłać bo ja mam 176cm to być się utopiła :)
Z tego co pamiętam to jedne kuzynki to były takie rybaczki to już nie ma reguły czy one są ciut za kolano czy do połowy łydki czy nawet 7/8.
Drugie były długie, wiem że jedne były jeansowe a drugie z jakiegoś czarnego materiału ale nie wiem dokładnie.
Coś jeszcze jej dawałam ale teraz też nie pamiętam co to było. Zobaczę jak mi odda co mogę Ci wysłać,żeby nogawki nie były za długie.

Dziewczyny, a teraz poważna sprawa.... powiedzcie co myślicie o Rosji, czy będzie III wojna światowa?
Jak czytam że zasięg rakiet obejmuje Trójmiasto i Słupsk a ja mieszkam dokładnie po środku to przecież zmiecie nas z powierzchni ziemi.....
Boję się jak cholera..... nie tyle o siebie co o moje dziecko.... nie chcę dla niego dzieciństwa na wojnie.... o ile w ogóle przeżyjemy bo jak rzucą atomówkę to nie będzie czego zbierać.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Aga, co do spodni to ok, jeśli uznasz, ze wszystkie będą za duże to też nic się nie stanie ;)

A co do wojny, to też się boję.. zwłaszcza teraz jak jestem w ciąży, czasem zastanawiam się co w razie czego z taką malotą zrobić, jak uchronić... Aż mnie ciarki przechodzą jak o tym myślę :(
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Firanki wybrane i zadatkowane. Zwykłe, proste tylko z ozdobnym szlaczkiem na dole. Poszliśmy do jednego sklepu, rozglądam się i oczopląsu można dostać! Firanki takie, śmakie i owakie, więc mówię do pani, że chcę proste, bez udziwnień, ewentualnie z niewielkim ozdobnikiem na dole i oczywiście w przystępnej cenie. Pani wyciągnęła jedną belę i chce wyciągać następne, ale ją powstrzymałam, bo to co pokazała, było dokładnie tym czego szukałam. O szczegółach technicznych to już Misio pogadał i w przyszłym tygodniu będą do odebrania:-)
Aga! też się boję, zwłaszcza że Putin jest nieobliczalny, a w dzisiejszych czasach wojna konwencjonalna prędzej czy później i tak skończy się grzybem na niebie... Niestety, nasze położenie geograficzne z punktu stawia Polskę w nieciekawym położeniu, a w sojusznicze zapewnienia NATO sorry, ale nie bardzo wierzę...
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Moniczko , fajnie że dałaś znać co u ciebie , a termin porodu to lekarz powinien ci podać chyba zaraz na pierwszej wizycie , tak było dawniej że zaraz było wyliczenie , teraz liczy się trymestrami a dawniej tylko miesiącami i ciężko mi się połapać bo ja starej daty jestem , a siostra zadowolona jest z pracy ???

Małgosiu , czyli firanki zakupione i bez grymaszenia w sklepie , dobry z ciebie klient :D , bo ja zanim kupiłam to się nachodziłam , nagrymasiłam a i tak zawsze źle wybrałam :( więc święta będą w nowym wystroju :D

Agnieszko , mój mąż już postanowił wymianę opon i jutro nasz Marcinek przychodzi mu pomagać , najwyżej nie będzie jeździł jak przymrozi ;-) ale u nas jest zawsze cieplej niż u nas :)

Kasiu znowu nie ma ?? czy już ma załatwiony ten net ??? czy nadal ma kłopoty , ??
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Za oknem chmury, ale mam nadzieję, że słonko później zaświeci i będzie tak ładnie, jak wczoraj.
Dzisiaj ostatni dzień mojego L4 i postanowiłam byczyć się do upadu.. ;-)
Piję kawę i oglądam wiadomości..brrr...same katastrofy i nieszczęścia na świecie... :o i bądź tu człowieku radosnym optymistą!

Od lat człowiek szuka szczęścia.
A gdyby tak zamiast szukać po prostu je pielęgnował? .

(Sławomir Kuligowski)

Szczęśliwego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Hej :)
Monika - a w karcie ciąży nie wpisał Ci daty (na pierwszej stornie) - może nie zwróciłaś uwagi na to?
Halinko tak liczą teraz, na tygodnie, trymestry. Mi znowu ciężko przeliczać jak się pytają który miesiąc, łatwiej mi jest na tygodnie ;P
Zima już raczej nie wróci i chyba pomału czas na zmianę opon.
Tamirko - to będziesz miała zmiany w domu, od razu inaczej. Dobrze, że tak szybko udało się wybrać, bo fakt, że teraz taki wybór w tych firankach jest, że oczopląsów można dostać. Miłego ostatniego dnia l4, a zdrowie już ok, czy jeszcze do kontroli idziesz?
Agnieszka - czasem najlepiej w sprawdzonych fryzurach, z zapuszczanie najgorsze jeszcze z takich krótkich fryzur.
Ja wyniki odebrałam, dzisiaj popołudniu wizyta u lekarza i zobaczymy co tam u malucha :)
Miłego dnia
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Witam i ja :)
Oj, właśnie mówią w tv że w weekend czas zmieniamy... ach nie lubię tych zmian czasu.
Dziewczynki z południowej Polski to dziś będziecie miały cieplutko :) Aż 18 stopni. Kasia pewnie na krótkim rękawku będzie biegać.
U mnie i Tamirki 5 stopni mniej ale na razie jeszcze zimno i pochmurnie.

Eliza, teraz mnie naszła ochota na boba i nawet bym teraz się obcięła na imprezę ale mam z przodu wycieniowane, tzw pazurki i te najdłuższe cieniowanie jest takie do brody, a ja bym chciała w bobie przód dluższy i w całości, w sensie nie cieniowany.... No więc muszę przeczekać aż ten przód mi urośnie do takiej długości jak ja chcę i wtedy ścinam.
A jeszcze bym chciała takie farbowanie z jakimś kolorem, np pasmo grzywki i pasmo z boku..... widziałam na fb fajną propozycję... i się napaliłam

Halinko,no masz rację, u Was zawsze cieplej niż tutaj na północy, nam morze chłodzi powietrze... Oj, niech zima już idzie sobie i wróci dopiero w grudniu na Boże Narodzenie. I tak dobrze że tej zimy jako takiej nie było w tym roku.
A ja sobie przypomniałam że mam jeszcze chlebek razowy z tego Lidla, chyba dziś upiekę.... Tak mi narobiłaś ochoty na chlebuś :)

Tamirko, mówisz firanki zadatkowane czyli w tym sklepie od razu obszyją? Fajnie że sklepy mają od razu taką usługę.
Dobrze zrobiłaś z tą ekspedientką że kazałaś jej nie przynosić więcej belek bo choćby Ci położyła 5 zwykłych, prostych z delikatnym wzorkiem na dole to znów byś nie wiedziała którą wybrać. A tak, wzięłaś pierwszą, nie widząc następnych i bez problemu. Bo im więcej się ogląda, tym bardziej nie wiadomo co wybrać.
Tak jak ta moja kumpela z Gdyni wybiera nam pościel na rocznicę.... no mówi jest tyle wzorów że nie wie którą wziąć. I tak ona chciała nam wziąć w takie duże maki. No ok, ładna jest ale w dużym pokoju, na jednym dużym łóżku. A my mamy tyci pokoik i dwa łóżka i jak ja teraz pościelę te maki na tych dwóch łóżkach w tym małym pokoiku to wyobraźcie sobie co by to było....
Tym bardziej że my łóżek nie "chowamy", tylko pościelę i na tym koniec. Chowamy jedynie wtedy gdy mamy mieć gości ale to takich z dziećmi bo wtedy dzieci idą do naszego pokoju a jak dorośli to nikt tu nie wchodzi....
Ach, tragedia z tym samolotem, straszne.... i jeszcze taki trudny dostęp do szczątków....

Mimo wszystko miłego dnia
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dobry :)

Uciekam zaraz do fryzjera, pewnie wrócę wieczorem, bo to koleżanka także sobie pogadamy i wieczorkiem się pochwalę jak będzie czym :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Wstałam , włosy umyłam , nakręciłam , ziemniaki na pierogi ugotowałam , teraz czekam aż ostygną i będę zabierała się za farsz , bo o 15 przyjeżdża już moja kuzynka i będziemy lepić , bo sam bym się za tą pracę nie zabrała ;-) u nas pogoda piękna , świeci słoneczko i oby tak było cały czas :D

Małgosiu , korzystaj z ostatniego dnia , zero prac domowych , relaksuj się do woli , :kiss2 :kiss2

Elizo , liczenie to kwestia przyzwyczajenia , ja się nie połapię w tym , a dlaczego tak zmienili ???? więc czekamy jakie to wyniki będą , mam nadzieje że dobre , :) a USG kiedy , też dzisiaj ???

Agnieszko , piec chlebek bo to sama dobroć a pracy przy tym za dużo nie ma ,nie znam tej mąki z Lidla , polecam dodać dwie łyżki jogurtu zwykłego , smak jest lepszy :) Czyli już jeden prezent znasz , podoba mi się ta pościel widziałam na allegro , teraz tyle jest pościeli ładnej , ale najważniejsze żeby była przyjemna w dotyku , ja nie lubię pościeli z satyny ,jest taka śliska i nieprzyjemna , i musi być jasna a nie ciemna , :)

Agatko , oj to piękna wrócisz , czekamy na fotkę :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Hailnko - moja lekarka na każdej wizycie od razu robi usg. A nie wiem czemu tak na tygodnie zmienili. Smacznych pierogów :)
Agnieszka - no to pewnie Wam pasuje jakaś pościel w delikatne wzory. A ja robiłam chleb z tej Lidlowej mąki, dobry wychodził.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ja też własnie robię chleb z tej lidlowej mąki, tylko wodę się tam dodaje a do jednego to nawet olej był.
I najlepsze jest to, że zapomniałam o nim... i nie zrobiłam dzisiaj. Ale jeszcze mogę nastawić.
Bo była u teściowej taka nasza znajoma a ona ma synową fryzjerkę, nawet czesała mnie na komunię i wiecie co?
Postanowiłam jednak teraz ściąć włosy. Przód nie za dużo, może ze 2-3cm ale tył do połowy szyji, żeby przód był dłuższy a tył krótszy, klasyczny bob. No i ta znajoma ma się dowiedzieć kiedy synowa przyjedzie i żeby wzięła swój sprzęt.
Trudno, z przodu będą delikatne pazurki, ale tak się napaliłam że nie ma zmiłuj się. A zresztą wszyscy mówią że w takiej fryzurce mi najlepiej to co będę się bawiła w zapuszczanie. No i bob to teraz hit sezonu z tego co czytam w necie :)

Agatko, jestem ciekawa co Tobie wyczarują na głowie :)

Halinko, ja akurat nie mam żadnej pościeli takiej satynowej, ale z tego co patrzyłam w necie to teraz piszą "bawełna satynowa" i własnie bałam się że to taka śliska jak mówisz. No jeszcze na lato by mogła być ale nie na zimę. Ale mam jedną taką pościel bawełnianą no i poza tym, że trzeba ją prasować to jest fajna. A koleżanka napisała że jednak z kory jest więcej wzorów, a dla mnie to bez różnicy czy kora czy bawelna.
I jeszcze mi napisała że kuzyn (bo tak się składa że ona i mój mąż mają wspólne kuzynostwo) no to ten kuzyn się jej pytał co ma nam kupić bo z kasą nie pójdzie... A kurcze, nam to właśnie kasa jest potrzebna a nie prezenty. No oprócz tej pościeli bo to jednak używam. A innych rzeczy na razie nie potrzebuję bo tu wszystko mamy a będą potrzebne jak pójdziemy na swoje. No ale kiedy to będzie..... Co innego młode małżeństwo na wesele to potrzebuje wszystkiego ale my? Tego co potrzebujemy to nam nikt nie da w prezencie.... np własnego domu czy nowego samochodu ;) ;) ;)
tamira
Super Gaduła

Zrobiłam obiad i idę na spacer! Słoneczko świeci, a ja mam powyżej czapki siedzenia w domu. Przejdę sie trochę, to może humor będę miała lepszy... :P na razie nosi mnie jak Żyda po pustym sklepie i wszystko mnie wkurza...
Aga! ja mam satynową pościel i bardzo sobie ją chwalę.. z prezentami zawsze jest kłopot i czasami lepiej dać kasę w kopercie niż obdarować nietrafonym prezentem...
Jak będziesz miała nową fryzurę, to tez się pochwal!
Bardzo jestem ciekawa czy Gusia włosy obetnie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

I już po wszystkim, jestem obcięta i pofarbowana :D fotka później bo mąż zabrał telefon, a swoim nie zrobię...
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No ja na pewno się pochwalę ale jeszcze nie wiem kiedy będę obcięta, ale jakoś do Świąt na pewno. Chciałabym jeszcze aby mi je od razu ufarbowała, no ale wtedy muszę mieć farbę. Tak właśnie chciałabym zafarbować już teraz na dniach bo ta farba musi trochę "zejść" i wtedy jest ładniejszy kolor.

Agatka, a dużo ścięłaś? Na krótko? A kolorek jaki?

Tamirko, no właśnie my jak gdzieś idziemy to też zawsze kasę dajemy, w ogóle w rodzinie męża ale od strony teścia to nikt z prezentem nie chodzi. A i jeszcze na pewno kwiaty przyniosą ale z tego się cieszę bo kocham kwiaty :)
Od strony teściowej to różnie, niektórzy z kopertami a niektórzy z prezentami.
No ale jak mówię, inaczej jak na wesele to się młodym wszystko przyda a jak my już mieszkamy razem od 10 lat to raczej wszystko mamy.
Powiedziałam, że jak już koniecznie muszą przyjść z prezentem to niech kupią serwis obiadowy bo tego to też nigdy za dużo.
Oni ponoć chcieli obrus ale ta kumpela powiedziała im że raczej nam się teraz nie przyda...

A ja dziś znów na siłownię nie dojechałam bo nie miałam jak więc wynalazłam jakieś ćwiczenia w necie i ćwiczyłam sobie w domu ok 25 minut a potem poszłam za dom i chwilę pochodziłam i chwilkę pobiegałam. Ale kondycji do biegania nie mam :(
Od jutra ma padać więc pozostają mi te ćwiczenia w domu ale to zawsze coś... A potem może już będzie bus naprawiony i odzyskam moje auto i wtedy będę na siłowni nie godzinę a półtorej... Nie uda mi się jeszcze schudnąć do imprezy :( :( Może kilo, góra dwa.... Chyba że będę systematycznie w domu ćwiczyć, ale to muszę być sama w domu, nie chcę aby teściowa widziała....

Kurcze, wiecie jak teść jest na mnie obrażony?
Bo przedwczoraj prosił mnie abym wypisała zaproszenie dla takich znajomych z wioski obok, to są w sumie ich znajomi a nie nasi, choć wiekiem bardziej by do nas pasowali bo do teściów mówią pani, pan. No co prawda są już dziadkami ale wnusia ma dopiero rok a oni to 40+.
No ale wracając do wątku to my z mężem nic wspólnego z nimi nie mamy, a ja nawet jej nie lubię.
I powiedziałam teściowi że ja żadnej Beaty nie chcę to on się wkurzył, powiedział, że on też nie przyjdzie, że ma wszystko w du...ie, że róbcie sobie sami (pierwsze słyszę aby on za coś miał płacić).
No i dziś nawet słowem poza dzień dobry się do mnie nie odezwał, a my zawsze zamykamy bramę jak ktoś wyjeżdża i on wyjechał to ja szłam ją zamknąć a tu patrzę, on stanął za bramą, wysiadł z auta i sam ją zamknął.... Pierwszy raz w życiu chyba.
Kurna, obraza majestatu... Zachowuje się jak dziecko, 68-letni facet się obraża? Co to kurna jest, nasza impreza a ja mam zapraszać jego znajomych? Dyktatura jakaś czy co? A oni o tej Beacie już dawno marudzili, nawet mąż mówił, żeby sobie zrobili swoją imprezę i wtedy niech zapraszają kogo chcą a niech nam nie mówią kogo mamy zaprosić. Matko, to jest mieszkanie razem..... do wszystkiego się wtracają.
Dobrze, że cała kasa z kopert pójdzie na salę i orkiestrę, ja tylko chcę z tego ok 150zł na suszarko-lokówkę. Bo gdyby coś zostało to zaraz byłoby: pożyczcie..
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Eliza, nie mam właśnie wpisanej daty porodu, to było tak, że na pierwszej wizycie nie było widać jeszcze serduszka bo to był 6 tydzień i wtedy lekarz powiedział mi, że obliczy datę porodu jak już zobaczy serduszko. No i na ostatniej wizycie było już widać serduszko ale on widocznie zapomniał o tym i ja też. Tu USG, tu badanie, tu ważenie, tu ciśnienie itp no i wyleciało mi to całkiem z głowy. Teraz jak będę w piątek to się zapytam.

Dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie kurtkę i mężowi, spodnie i jeszcze kilka rzeczy, przewaliłam trochę kasy ale humor od razu lepszy :D niestety samopoczucie szwankuje i spałam przez dzień z 3 godziny. Ale przed chwilą skończyłam sprzątać łazienkę i spokój.

Avis, ja też czekam na fotkę :) jestem bardzo ciekawa.

Aga, widzisz mi też bob się najbardziej podoba i też się tak na wakacjach zetnę :) A teściem się nie przejmuj, skoro on takich rzeczy nie rozumie, ze nie wolno się nikomu do życia wpychać to to jest jego problem. Mam znajomych którzy za rok robią wesele i tam rodzice młodego wszystko chcą im wybierać a mnie na takie coś szlak trafia, bo przecież to dorośli, rozumni ludzie po studiach więc nie dzieci, i chcą za swoje pieniądze zrobić wesele a ktoś im mówi co i jak, a jak będzie inaczej to zaraz też obraza. Na szczęście młodzi nie dają za wygraną i pozamawiali wszystko to co im się podoba i powpłacali zaliczki. Teraz doceniam swoją mamę i swoich teściów, oni nawet się słówkiem nie wtrącili, ich zadaniem było pokupić sobie stroje i tyle. Co prawda my też z mężem nie prosiliśmy ich o pieniądze i wszystko płaciliśmy sami i jestem z tego dumna :). To też dowód jakiejś zaradności życiowej i odpowiedzialności, zwłaszcza, że moja mama to koniec z końcem ledwo wiąże i nie miałabym sumienia naciągać ją na jakieś broń Boże kredyty, a my sami też się obeszliśmy bez kredytu i wszyscy zadowoleni.

Halinko, co u Ciebie? Jak zdrowie?

Tamirko, a Ty jak się czujesz? Jutro do pracy mówisz? To witaj w klubie :)

Kasiu?? a Ciebie znowu nie ma? Wracaj!
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Ścięła mi na boba i wydaje mi się, że w krótkich mi lepiej. A kolor ognista czekolada. Jestem zadowolona :)

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

To masz ścięte w moim guście :) kolor też :) Fotka ,fotka, fotka!!!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Monia, to w wakacje wszystkie trzy będziemy boby :)
Widziałaś jak pokazywałam jak miałam ściete 2 lata temu? Bo zdaje mi się że pokazywałam ale nie wiem teraz czy już byłaś z nami....
Ależ jestem ciekawa jak Agatka wygląda :) ognista czekolada mówisz..... ja miałam samą czekoladę kiedyś a jakiś czas robiłam kasztan a ostatnio stwierdziłam że zrobię złoty brąz i wyszedł śliczny i teraz też chcę złoty brąz.
Agatka a jakiej firmy ta farba była?
Kurcze, u nas w chemicznym to tylko Londa i Paleta i jakieś tanie badziewia. Palety nie chcę choćby za darmo, wszystkie moje znajome fryzjerki mówią żeby nią nie farbować.
Jak nie będę gdzieś w Rosmanie to kupię tą Londę, chociaż już sprawdzona.

Tamirko, zdjęcie dla Ciebie......
tamira
Super Gaduła

Aga! rewelacja! jutro wydrukuję w pracy i powieszę nad biurkiem... :D ale, co prawda, to prawda..zwłaszcza jak ma się takiego przełożonego jak ja.. :P
Czy ja dobrze zrozumiałam, że Ty i Twój mąż robicie imprezę z okazji 10 rocznicy ślubu, a Twoi teściowie dyktują kto ma na niej być??? :o noooooo.... powiem Ci, że trzeba mieć tupet..
Gusia! chce zobaczyć ognistą czekoladę!!!! i podobnie jak Aga proszę o podanie firmy tej farby:-) Czekolada, w dodatku ognista bardzo do mnie przemawia.. :)
Monia! to poszalałaś zakupowo:-) a Ty jutro do pracy idziesz??? a co ze zwolnieniem lekarskim???
i co to jest BOB???
Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Witajcie kochane!!!!
Bijcie i zabijcie mnie :( Zapomniałam hasła i nie mogłam wejść na forum :( na szczęście się zgapnęłam, że u mamy na kompie mam hasło zapisane, więc tam weszłam i sobie zmieniłam. No i tadaaaaam jestem :)
Wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna, ale nie dam rady nadrobić....U mnie trochę się pozmieniało, trochę podupadłam na zdrowiu, ale to kiedy indziej Wam napiszę, jak będziecie chciały czytać :) Póki co zmykam, zadowolona jak dzika, że udało mi się zalogować :) Pozdrawiam Was wszystkie i postaram się często zaglądać :)
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Tamirko dobrze zrozumiałaś... Mój teść chciałby aby WSZYSTKO było tak jak on chce. A to nasza impreza i on mi nie będzie mówił kogo mam prosić :@
Bob kochana to fryzura gdzie włosy z tylu glowy sa np do polowy szyji i potem patrząc z boku idą pod skosem gdzie przód jest sporo dluzszy. Pamietasz moje zdjecie takie tylem? To byl wlasnie bob.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Tamirko, tak wygląda bob
Obrazek
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany