Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: ZielonoOka »

Kolejna sesja przed Niemężem, także idziemy tatuować ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Już po odwiedzinach ,Adaś szczęśliwy z muszelek i prezentów , posiedzieliśmy sobie , pooglądaliśmy zdjęcia z naszego pobytu , rybki zabrane , a teraz czas przestawić się na normalne tory , rękawy zakasać i robić codzienne obowiązki takie jak wymyślanie i gotowanie obiadów , :( Podróż minęła nam wesoło bo mąż nastawił automapę a ja obserwowałam jak zmniejszały się nam kilometry do domu aż w pewnym momencie z 488 km zaczęło nam się zwiększać i skoczyło wpierw na 530 km późnej na 588 więc pytam się mojego a gdzie my jedziemy?? czy na pewno do domu i czy dobrze bo coś mi nie gra :( planowany był przyjazd na godzinę 20,a tym czasem nastąpiła zmiana na 23 , mąż z uśmiechem do mnie że na pewno dobrze bo znał tą trasę , więc coś było nie tak , Hołowczyc kierował nas na Poznań zamiast na Szczecin ,a mąż nie poprawił starej trasy , dopiero w Legnicy się uspokoiłam bo zostało nam już 178 km ;-)

Kasiu , ty pisałaś że twoja teściowa schudła na wyjeździe a ja przytyłam 1,5 kg pomimo że spacerowałam , miałam więcej ruchu , jak tam czy rodzice zmienili zdanie o wyjeździe do sanatorium? ile oni czekali??? Marcin chyba już po egzaminie ??? wyniki będą chyba w czerwcu ??Moja teściowa już po operacji , jak na razie jest dobrze .

Małgosiu , jak wypad rowerowy ??

Agnieszko ty nas nie martw , co sie dzieje ??? ty jesteś na forum potrzebna , dzisiaj oglądaliśmy nagranie z naszego spotkania u Małgosi , super tam wyglądasz , Małgosia i jej Miso również , ale mamy pamiątkę :D

Moniczko , to teraz musisz uważać skoro masz te omdlenia , w kościele jest zawsze duszno więc zostaje ci siedzieć i to przy wyjściu , zdjęcie z USG super , wielka to pamiątka :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka u mnie słonecznie,dopołudnia byo 27 stopni.
Jakaś do niczego jestem ziewam,zmęczona i sama nie wiem co jeszcze.
Obiad zrobiłam byle był a na jutro niech sobie sami zrobią co tam chcą.
No kicha z tą pracą,bo nadgodziny podobno są bezprzerwy.
Matury trwają,wyniki pisemnych 30 czerwca dopiero,a ustne Marcin ma jeszcze w tym tygodniu.
Polski ustny zdał na max punktów.
Na dzień dzisiejszy rodzice nie jadą,04 lutego był rok jak wpłynął wniosek do NFZ.
Monika uważaj na siebie.
Ja mdleję w tłumie.
Tamirko jak samopoczucie????co czytasz????
Halinko wszędzie dobrze a w domu najlepiej,jak teściowa miała tą operację czy nie???a brat???
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Niemężowa sesja tatuowania zakończona. Ja w końcu umówiłam się na następną sobotę! Byle ten tydzień szybko minął.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , ja wyżej napisałam że teściowa jest po operacji , dopiero może jutro dowiem się jak tam jest bo jedzie do niej brat męża, ten z Opola , a od nich najlepiej można się dowiedzieć jaka jest sytuacja , natomiast brat tak szybko nie wyjdzie , bo jakieś dostaje specjalne zastrzyki na zatrzymanie tej wydzieliny z brzucha , ja sama już jestem głupia , bo myślę że mi nie chcą za bardzo mówić jak faktycznie jest :( Gratulacje dla zdolnego maturzysty , super mu poszło, :) to szybko dostali to sanatorium ,ciekawa jestem jak z nami będzie żeby nam się nie zbiegło z zamówionymi wczasami
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No widzisz jaka dziś rozłazla jestem nie widziałam wiadomości o teściowej i nadal nie widzę.
Nie ma czego na razie Halinko gratulować,jeszcze dużo przed nim.
Z naszego funduszu tak po ok 18 miesiącach dostaje się sanatorium
Wujek z dolnośląskiego w sierpniu będzie dwa lata jak złożył ale może niedługo dostanie bo się posuwa w kolejce.
Dziwne to z tym bratem
Zielona a jakie tatuaże???tzn wzór
Kurcze też czytałam,że tatuaże uzależniają,tylko pytanie co w nich uzależnia
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Niedziela skąpana w deszczu, mokro i jesiennie. Słońca brak, wiatr obecny.
A takie miałam plany!
Plenerowe!
i co?!
I wiadro... ;-)

Często szuka się sensu życia przy pomocy bezsensownych metod.

(Aldous Huxley)

Wesołej niedzieli! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Agus raz jeszcze chwale wlosy;) Sałatke robie Twoja, sledziowo -ziemniaczana, wiosenna i meksykanska :)
Ja mam wizyte jutro:) o ile pojde. Od jutra tez zaczynam sie brac za cwiczenia znowu
heh ja wczoraj pochlonełam puszke nektarynek :) tak mnie naszlo

Tamirka jasne , kiedy Ci pasuje to podeslij. Dzis kolezanka ma mi przyniesc 3 ksiazki, W cieniu palacu zimowego , W strone słonca i cos o adopcji dziecka :P tytul mi umknał. Ta Twoja fajnie sie czyta:) odpoczywam przy niej :)

sciskam pozostałe dziewczynki i lece robic salatki i reszte bo dzis imprezka
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry :)

Małgosiu masz PW. ;)

Kurde ale zimnica, u mnie tylko lub az 10 stopni, piżgawica taka, chmury deszczowe.
W nocy lało ...
Nie rozpieszcza nas ten maj ....

Kasiu - trzymam kciuki za maturzystę, a jak Julka ?!
Agnieszko - hop hop !!! kochana odezwij się!!! nie przestawaj pisać ...
Halinko - cieszę się, że już w domku jesteście z mężem :) wnusio zadowolony, że wróciłaś ?!

No i chyba nie doczekam się tych zdjęć :(

Idę wstawić sosik, dzisiaj mam ochotę na ziemniaczki i schabik w sosie, już mi się kotlety przejadły.
I kawę sobie cieplutką zrobię, bo mi normalnie zimno ...

Skończyłam K. Michalakową - Nie oddam dzieci. W internecie ludzie pisza, że to najsłabsza jej książka, a mnie się podobała bardzo ...
Nawet się ciut popłakałam na końcu.
Może i przewidywalna, i parę wątków mozna było inaczej poprowadzić, ale ... sama historia mocna ...
Polecam dziewczyny!!!!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D U nas pogoda śliczna , słonecznie ,więc zapraszam :D Kawusia wypita , ciasteczkiem owsianym zagryzłam dla radości podniebienia , a teraz zbieram się do gotowania obiadu :) Obserwuję pogodę na północy Polski i tam pada ,tak jak pisze Małgosia , i tak mówię do męża że morze za nami tęskni bo jak tam byliśmy to było słonecznie :) W mieszkaniu zimno , człowiek poubierany ciepło , bo od nóg zaraz marznę , :(

Małgosiu , zbieraj sie i przyjeżdżaj bo u nas jest cieplej :D napisz czy wyszła ci jazda na rowerze :)

Kasiu , czyli nasz dolnośląski fundusz ma terminy wydłużone :( no to ciekawi mnie kiedy nam dadzą , ????

Sasza , miłej i udanej imprezy , zdrówka dla Emi :kiss2

Gosiu , ja na wczasy wzięłam cztery książki ale tylko jedną udało mi się przeczytać , brakowało czasu lubię Michalakową , dobrze się czyta , muszę sobie wypożyczyć' Ne oddam dzieci ';skoro polecasz :) Wnusio zadowolony bo dostał tą muszelkę , taką jak sobie zamówił :)

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Halinko - ja K. Michalak też bardzo lubię, przeczytałam wiekszość jej książek. Jedynie nie mogę przejść przez "Poczekajkę" za czym idzie przez kolejne części serii ...
Ale kiedyś wrócę pewnie ...

Ogólnie osttnio czytam sporo, mam już 27/52 książek z wyzwania na rok 2015 ...
Czasem idie lepiej z czytaniem, a czasem gorzej, zalezy od czasu, nsatroju, no i książki.
Kilka ksiązek wypozyczyłam i po 20 stronach oddałam, bo to nie ten czas, lub książka nie dla mnie ...
Mam też kilka pozycji na połce, których nie ruszyłam. I szczerze mówiąc, nie wiem kiedy ruszę :)

Sosik mi pachnie,
Młoda ćwiczy modlitwę i sakramenty, oraz grzechy glówne
Zda sobie jutro.
Ciekawa jestem jak to będzie w 3 klasie, jesli beda mieli z tą samą panią religię, to może nie będzie cih już tak odpytywać, skoro mają zaliczone modlitwy ....
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Ja się zastanawiam czy mieszkamy w jednej Polsce.
Mnie maj satysfakcjonuje pogodowo,jeden dzień był zimny,jeden deszczowy reszta piękna i słoneczna
Praktycznie cały czas chodzimy na krótki rękaw,dziś też,jak wstalam było 22 stopnie.
Ja wolałabym więcej deszczu bo jednak ,jak spłuka kurz,ja się o niebo lepiej czuję.
A ja mam dziś na obiad kotlety,nie chce mi się nic innego kombinować.
Gosiu no opinie w necie ta nowa książka ma kiepską,ale się skuszę.
Julka ok,test pisali na 55 pytań zrobiła 3 błędy,więc myślę,że ok będzie zobaczymy jak wyniki przyjdą.
A jak tam u was????jak alergie itp????mam pytanie ale to Cie na fb łapnę
Halinko napiszę jak wujek dostanie sanatorium,ale ogólnie u was chyba ok 2 lat się czeka,nie kumam tego jedna Polska a takie cuda.
A Ciebie czeka chyba kawa i tort urodzinowy u Kacperka???
Tamirko jakie miałas plany plenerowe,jak samopoczucie??/
Sasza udanej imprezki,wymyśliłaś tort???
Miłej niedzieli
A Agę pewnie nadal trzyma niechęć do forum bo siedzi cicho,hop hop Aguś
O własnie zobowiązanie 52 książek u mnie wygląda tak 44/52
wolę ostatnio czytać niż siedzieć w necie i spotkac się z ludźmi :(
U nas religia to szaleństwo tyle zadawane a sakramenty itp już dawno opanowane,pani pyta co roku plus do komunii jakieś 100 pytań,pieśni,formułka spowiedzi,warunki spowiedzi
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Kasiu - no opinie ma kiepskie, ale ja tak naprawde mimo wszystko, mimo opinii i tak po ksiązkę sięgnęłam ...
Alergia jak alergia, w sumie nie narzekam, leki mamy to opanowane ...
Ja mam alergologa 12 czercwa ale nie wiem po co jak mi już wszystko przeszło, oczy już niełzawią, nie kicham, nie smakram jak jeszcze np. 2 tyg temu ...
Czekam na to pytanie :)

Widzę, że lecisz z czytaniem, u mnie dużo mniej tych ksiązek niż u Ciebie ...
A z Komunią nawet mnie nie przerażaj, bo w 3 klasie test 3cio klasisty a jak jeszcze te całe przygotowania tak będą wyglądac to ja nie wiem ...
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Tamirko wiadomo nie każdemu się to podoba. Dla mnie są piękne. Wiadomo nie wszystkie wzory mi się podobają, ale ogólnie jestem w nich zakochana i na pewno szybko się to nie skończy.

chochlik zegar + napis ;) całość pokażę jak już będzie na ręce ;)
tamira
Super Gaduła

Pogoda mnie dobija,bleee.. :?
Taka szachownica słońce-chnury-deszcz-wiatr najbardziej mi dokucza i prochy od razu mają większe wzięcie.
Halinko! z rowerowej eskapady nic nie wyszło, bo Misiek miał kilka własnych spraw do załatwienia, a bez niego sama nie mam odwagi ruszać w plener..
Zazdroszczę ciepełka, u mnie mimo słonecznych chwil ciągle zimno i wietrznie, że głowę urywa.
Życzenia zdrówka dla brata i teściowej!
I chyba będę miała obrazek dla Adasia! :)
Kasiu! moja mieścina ma dość specyficzny mikroklimat, pewnie dlatego, że wszędzie lasy i jeziora, a i do morza niedaleko, więc jego wpływ też odczuwamy... :) Myślałam, że dzisiaj pogoda będzie jak na drugą połowę maja przystało - ciepła i słoneczna, i wypuścimy się z Misiem na ekstra spacer rowerowy,a tu kiszka z grochem. Leżę pod kocem i namawiam własne nogi do bezbolesnej współpracy, od czasu do czasu grożąc im tasakiem.. :P
Saszka! książki wysłałam wczoraj:-)
Wspaniałej imprezy i jeszcze raz buziaki dla Emi.. :kiss2
Zielenooka! jest rzeczą oczywistą, że temat gustów nie podlega dyskusji... ;-) Jest mnóstwo osób, którzy są fanami taki ozdób i wolno im, natomiast ostatnio widziałam dziewczynkę, tak na oko 3 letnią z tatuażem na rączce i uważam, że to już przesada!
Gosiu! oby alergia poszła sobie za suche lasy i nigdy nie wróciła!
Co do książek, to w moim wyzwaniu oficjalnie widnieje liczba 38/52, ale nie wszystkie książki do niego wliczam, bo najzwyczajniej w świecie -zapominam.. :D
Przeczytałam kilka książek p. Michalak i owszem! Czyta się miło i sympatycznie, ale mnie na kolana nie powalają. Wczoraj miałam w ręku "Nie oddam dzieci", ale jakoś nie przekonała mnie ta książka do siebie. Nabyłam całkiem, co innego i nawet Misio był zdziwiony, że tylko jedną książkę kupiłam.. ;-) A to było zagranie taktyczne, bo w przyszłym tygodniu przyjdą 2 paczki z książkami, więc lepiej nie drażnić lwa.. :)

Strasznie dziwnie bez Agi...pusto i bez sensu...Aga wracaj!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Tamira zapewne był to jakiś tatuaż z gumy czy jakaś naklejeczka, bo wątpie, że rodzice pozwolili by na tatuaż u 3letniego dziecka. Zresztą nie wiem, który mądry tatuażysta by coś takiego zrobił.
Sasza
Super Gaduła

Tamirka o to moze juz jutro beda. Ale bedzie czytania:) Kolezanka mi dzis przywiozła 5 ksiazek:P Twoje jeszcze plus ta z biblioteki :) pt. Dziewcyznka ktora sie nie usmiechała hoh na 4 miesiace znajac moj ograniczony czas.

chochlik zrobilam zwykly sernik na zimno, ale ładnie udekorowałam kremowka kwiatkami z lukru i listkami. Byl pyszny, lekki ale jednak wole sie bawic w zwykle torty tylko ciagle szukam TEGo wlasciwiego.

Malinka widze ze tesknisz za morzem :)

Tez mi Agus brakuje. Musze do niej sms wyslac.

my po imprezce i było superkowo. Wysmialam sie, malutko zjadłam:P zostałam pochwalona za wage, ze widac ze schudłam sporo co mnie tylko zmotywowało :)))) do dalszej walki.
Corcia dostała fajne rzeczy i zadowolona.
tamira
Super Gaduła

ZielonoOka pisze:Tamira zapewne był to jakiś tatuaż z gumy czy jakaś naklejeczka, bo wątpie, że rodzice pozwolili by na tatuaż u 3letniego dziecka. Zresztą nie wiem, który mądry tatuażysta by coś takiego zrobił.
To nie była naklejeczka. tatuś jest tatuażystą i sam ozdobił córkę, a mamusia radośnie przyklasnęła. Zresztą oboje rodzice wytatuowani dokładnie.

Saszka! u mnie też będzie sporo do czytania, bo kupiłam w sumie 10 książek:-)
A co Emi dostała jeśli, to nie tajemnica?

Ciekawe jak tam Tygryski...
Obrazek
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Tamira to aż dziwne. Ja bym swojemu dziecku tatuażu nie zrobiła. Mimo iż ja i Niemąż się tatuujemy dziecko dorośnie i samo zadecyduje co mu się podoba co nie.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Chyba bym utłukła takiego tatusia ...
matko, tak szpecić dziecko ....
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Widzicie chwaliłam się chwaliłam i się ochłodziło i nawet popadało.
U mnie kostka na podwórku żółta od spłukanych pyłków.
Ja takiego tatusia też bym utukła,dorosły to inna sprawa lubi podoba mu się,sam ponosi odpowiedzialnośc za własne czyny i ich konsekwencję.
Tamirko a to peszek takie ambitne plany rowerowy a pogoda nawaliła.
Aga wczoraj miała komunię nie wiem dziś czy ma turniej Marcela,kurcze jakoś się gubie w tym jej kalendarzu imprez a przecież ma w tym miesiącu jeszcze 18.
No pusto bez niej,może potrzebuje jeszcze czasu,żeby od forum odpocząć.
A jak się zjawi może wam wstawi pięky tort???komunijny,coś cudownego.
Sasza super ,że imprezka udana,uwielbiam sernik na zimno i pomysł super.
Wszystkiego naj dla Emilki.
Ja po wizycie teściowej.
Tamirko ja myślę,że Ty już 52 masz przecztane,ja obecnie dla odprężenie czytam Echa D.Steel,niby miało być łatwe i miłe,a już się spłakałam jak bóbr.
Obrazek

tamira
Super Gaduła

dzień dobry:-)
Pogoda w dalszym ciągu "ni pies, ni wydra", a w dodatku poniedziałek... :P
i zanim się człek obejrzy kolejny tydzień przejdzie do historii.. :)
Oby żadnych niemiłych niespodzianek nie przyniósł..

Życie jak zdrapka – wymaga pazura.
( Lidia Jasińska)

Słonecznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Hej.
W końcu się doczekałam i dzisiaj idziemy zobaczyć co tam u maluszka naszego. Trochę mam wyniki słabe - niska hemoglobina i ten hematokryt cały zobaczymy co mi na to powie lekarka. U nas weekend udany, ognisko się udało. Kwiatki balkonowe posadziłam - więc plan weekendowy wykonany w całości :)
Monika - uważaj na siebie. Te omdlenia, może za mało wody pijesz, albo za szybko zmieniasz pozycję... powiedz lekarzowi o nich, coś poradzi. Dbaj o siebie i koleżankę mojego Adasia :).
Halinko, teraz ten najgorszy czas, kiedy trzeba wrócić do rzeczywistości. Ale najważniejsze, że odpoczęliście :).
Sasza, impreza widzę udana :). A ten sernik super pomysł. Właśnie szukam jakiejś inspiracji na weekend teraz, bo maż ma urodziny.
Kasiu, a jak noga? Siniak już zszedł.
Tamirko, udanego tygodnia, bez niemiłych niespodzianek.
Miłego poniedziałku :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Skrobnę do Was słówko ale uwierzcie mi, że nie mam ochoty na pogaduszki, ogólnie na żadne.
A wczoraj to aż telefon wyłączyłam.
Włączyłam i 6 nieodebranych połączeń, zaraz jak włączyłam to pewnie ta osoba dostała powiadomienie że jestem dostępna bo znów dwa telefony ale ja nie odebrałam tylko znów wyłączyłam.
Chcę być sama i kurna nie można bo się dobijają.
Normalnie jakaś depresja mnie łapie czy cholera wie co...
Komunię jakoś przeżyłam, siedziałam obok szwagierki (nie siostry męża tylko jego bratowej) więc sobie z nią pogadałam.
Kasia chciała żebym wstawiła Wam zdjęcie tortu.
No to nie był tort tylko metrowiec, tort to była książka i jeszcze z takich ciekawych to był tort w kształcie auta (coś na styl Zygzaka McQueen).
No to wstawiam i znikam.
Nie martwcie się o mnie, muszę pobyć sama,przejdzie mi to wrócę.
Sasza
Super Gaduła

Tygrys a maz z ktorego??:) moj 25 maja:)

Tamirka mamusia przyklasneła radosnie :) heh. Rodzice maja pomysly:) Ale co kto lubi.
Ja nawet nie popieram kolczykow u juz 8 miesiecznej dziewczynki ale to nie moja sprawa:)

Agus sciskam i jak pisalam, wracaj do nas szybko

chochlik dziekuje za zyczonka.

Tamirka pytalas co Emi dostala - wiec rowerek, wozek dla lalki, puzzle , ksiazki, naklejki, zestaw do zabawy w piaskownicy ale uzywa tego do kapieli:) bo moje dziecko niepiaskownicowe, poza tym dostala ciuszki, laptop ( taki dla maluszkow rzecz jasna, uczysz sie slowek, literek, mmozenie, dzielenia, sa tam gry 3, melodyjki. Pewne rzeczy mozna z nia w formie zabawy przerabiac jak literki ktorych uczy sie juz od dawna czy cyferki , melodyjki ale na wiele z tych funkcji za mala;) Wczoraj za to tym laptopem wybornie bawil sie 9 latek :))

Ja dzis do fryzjera ide, aaaaaaaaaaaaaa:)
Zablokowany