Sasza -
a to "Alibi ..." czytałam, wszystkie części, bardzo mi się podobały!!!
Kumam, że jestes zmęczona, bo tez bywałam całymi dniami sama z Majką, i wiem jak to jest.
Ale dacie radę
A może coś na zachętę ... Np. nasza Maja dostała konika na biegunach za piękne sikanie do kibelka.
Może to by podziałało...
Aaaa, po teściu działka, tez fajnie. Dużo
pracy przed Wami, ale ile będzie radości ... Daleko macie tą działkę od miejsca zamieszkania ? Taka działka to fajna alternatywa w lato, nie siedzi się w blokach w tych betonach tylko na świeżym powietrzu, a i
dziecko całe dnie na dworze. Fajna sprawa, fajna
[Halinko -
a to taki wiekszy-mniejszy remoncik się u Ciebie szykuje. U mnie tez, musimy w końcu u małej w pokoju albo pomalować, albo wytapetować, no zobaczymy jeszcze. No i u nas też by się przydało, bo brudno juz bardzo ... Zobaczymy jak to nam wyjdzie.
Z tym rowerem to wiesz, ja potrzebuję taki miejski, bo ja wyczynowo raczej jeździć nie będę. CHodzimy i oglądamy, już generalnie wiem w którym sklepie kupię, tylko teraz mam dylemat jaki
Podobają mi się 3.
Biały w maki,
kawa z mlekiem z filiżanką kawy

,
oraz taki zielonkawy z dmuchawcami.
Chyba jednak te ostatnie dwa będą bardziej brane pod uwagę, bo biały .... nie wiem czy chcę biały ....
A co się stało, że z przygodami wracałam? Ehhh autko nam padło, musieliśmy w tym upale czekac na lawetę, na szczęście nawet sprawnie poszło.