Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

cześć Dziewuszki!
No i dopadło mnie choróbsko...ech...
Zdaje się, że zadziałała zasada domina, jak się wali to na wszystkich frontach.. :(
Monia! Gabrynia śliczności... :) Buziakuję Was obie!
I zmykam do łóżka powalczyć z gorączką...
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Tamirko, łączę się z Tobą w bólu.. sama zalegam w łóżku...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Cześć kobietki :)

Czytam Was na bieżąco, ale jakoś weny nie mam na pisanie... Ale obiecuję poprawę :)
Chyba jesień mnie dopadła, najchętniej to bym w ogóle rano nie wstała i tak przeleżała do południa...

Miłego dnia wszystkim :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :) Ja już po masażach , nie nie wygląda u mnie najlepiej z tym moim kręgosłupem , :( masuje mi kręgi szyjne i barkowe , super masaże , młody chłopak postawny , widać że kulturystykę trenuje , a teraz wzięłam się za gotowanie obiadu , a po południu może zrobić jakieś zakupy bo zięć pożyczył nam swój samochód , więc można działać :) Rano było pochmurnie , mokro , a teraz zaświeciło słoneczko :)

Esterko czyżbyś była chora???? grypka ??? ratuj się czymś bo w twoim stanie to nie za wiele możesz , witaminka C 1000 . :kiss2

Agatko , no co ty??? dalej bierz się do życia ,co ciebie depresja dosięgnęła ??? jesień jest taka przygnębiająca , ale cieszyć się trzeba każdą chwilką :) wpadaj do nas i zawsze coś znajdziesz rozweselającego . :kiss2

Małgosiu , jak tam twoje dzisiaj samopoczucie ????
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hej, Malinko, ale ja i tak nic w sumie łykac nie mogę.
Póki co naturalnymi metodami próbuję
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dzisiaj w Kartuzach był Duda , ciekawa jestem czy Małgosia była go przywitać ;-)

Esterko , witaminka C ci nie zaszkodzi , malinki ,ratuj się jak możesz i w łóżeczku lezeć :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki:-)
Melduję, że żyję ale powalona jestem totalnie. Kicham, prycham, smarczę na potęgę!
Halinko! z tego, co wiem to dzisiaj był u nas niejaki Rychu Petru swoim R-busem i agitował za Nowoczesną.pl., tak zapodał Misio wróciwszy z zakupów.
A jakby miał Duda przyjechać (obojętnie który!) to na pewno zwlokłabym się z wyrka żeby go bodaj obśmiać szyderczo! No, nie lubię łgarzy i już!
Hada! zdrowiej Kochana, zdrowiej! :kiss2
Aga! zapewne już w weselnej gotowości, mam nadzieję, że buty rozchodzone?
Kasiu! życzę Ci bardzo, ale to bardzo zrelaksowanego weekendu! :)
Ściskam was wszystkie i spadam dalej walczyć z choróbskiem.. :P
Jutro Misiek ma urodziny, a ja taka "rozłożona".. :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka
Tamirko najserdeczniejsze życzenia Tobie z okazji imienin a Misiowi z okazji urodzin.
Z tym weselem to dobrze że to już dziś i będzie spokój bo już spać w nocy nie mogłam.
Napiszę w poniedzialek po wszystkim na spokojnie.
Buziaki
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Tamirko nasza kochana z okazji imienin dużo zdrówka,kasiorki cierpliwości i czego tam chcesz
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam w ten pochmurny, senny dzionek , po wczorajszych masażach jakoś taka jestem lekko obolała ale mam wielka nadzieję że po 10 zabiegu będę skakać jak młoda kózka , :D

Małgosiu , wszystkiego najlepszego ode mnie i mojego męża dla ciebie i dla twojego Misia , dużo zdrowia , radości , dużo miłości :kwiatek :kwiatek :kwiatek :kiss2 :kiss2
No ja gdzieś wczoraj usłyszałam że to Duda miał być u was , i tak myślałam że ty to gdzieś tam go wyczaisz i zadasz mu mądre pytania :D Wracaj szybko do zdrowia :kiss2

Agnieszko miłej zabawy . :D

Witaj Kasiu . :)

Obrazek
Gremlin
Jestem tu nowa :)

Post autor: Gremlin »

malinka 61 pisze:Dzisiaj w Kartuzach był Duda , ciekawa jestem czy Małgosia była go przywitać ;-)

Esterko , witaminka C ci nie zaszkodzi , malinki ,ratuj się jak możesz i w łóżeczku lezeć :)
To widzę że ma pracowity tydzień, przedwczoraj był w Bydgoszczy i Mogilnie :girlactive
Analizy statystyczne badań ankietowych http://ankieta.org/
tamira
Super Gaduła

dzień dobry:-)
Pięknie dziękuję za życzenia! Misiek ucałowany i obściskany rzetelnie! :)
Urodzinowe "przyjątko" nad wyraz udane i nawet mój katar zmniejszył swoją intensywność w ilości "kichów" na godzinę...
A za oknem mgła gęsta i lepka od mżawki...brrrr... w taka pogodę tylko w domu siedzieć i spod koca nie wychodzić.. :|
Dziewczyny, jak tam nasze Maluszki??
A Wy??
Hada! u Ciebie już lepiej?
Saszka! jak Emi?
Gosiu! a Majeczka?
Kasiu! mam nadzieję, że Julcia zdrowa, a jak tam Twój student ?
Halinko! oby te masaże postawiły Cię na nogi! Uważaj na siebie w ten jesienny czas...
Czekam na weselną opowieść Agi i coś czuję, że dużo będzie do czytania...

"Czasem warto przejść się brzegiem własnego życia i uchylić drzwi duszy, by mogło wkraść się słońce..."
(...)

Pluszowej niedzieli! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry moje kochane!

Agnieszko - właśnie widziałam zdjęcia na fb. Wyglądałaś kwitnąco!!!! :) Przepięknie :)
A w sukience bardzo ładnie Ci :)

JA oczywiście z doskoku ...
Pytacie o Maję, niestety rozchorowała mi się, już się z tym jej chorowaniem chyba pogodziłam ... ;)
Siedzimy w domku, kurujemy się,

Serdecznie Was pozdraiwam!
Tamirko - Małgosiu - mieliście rocznicę śluby, że takie życzenia tutaj ?:) Aaaaaa imieninki i urodzinki :P
Ups, babola popełniłam :D
No to dla Was kochani :) wszystkiego pięknego, spełnienia marzeń i dużo zdrówka :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Jaka ta pogoda zmienna , do południa świeciło pięknie słoneczko a teraz ciut się zachmurzyło , ;-) Czas leniwie posuwa się do przodu , rano śniadanie , później kawka przy oglądaniu telewizji przy programie Kawa na Ławę z udziałem szanownego naszego prezydenta Rzeczypospolitej Polski , bo tak się teraz tytułują a właściwie to są ,zawsze to podkreślając :D :,ot sami prezesi ,wielki szacunek z ukłonami , :P( bo przed tym to był Komorowski a nie prezydent , Kopacz a nie premier ,aż mnie skręca :evil:

Małgosiu , więc poświętowałaś sobie z bliskimi , miło że jeszcze ktoś pamięta i wpada na kawkę :)

Gosiu ,życzę wam dużo zdrówka , :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

A u mnie piękna słoneczna niedziela,chyba wezmę Julkę i skoczymy na lody.
Pomału muszę się zabrać za porządki na WS,trzeba dokładniej dom ogarnąc bo tak to tylko szybko szybko i po łebkach.
Jak student -hmmm studiuje po sesji się okaże.
Wiem,że z jednych zajęć jest zwolniony chyba analizy programowania bo za dużó umie ma tylko przygotować pracę na zaliczenie.
Julka ok
Halinko czas szybko mija i lada moment będziecie się wozić swoim autem.
Masaży zazdroszczę,przydałyby mi się stóp :D
Tamirko w czym się chcesz szkolić???
Moja pani Kier jest okropna ,w ogóle środowisko pracujących bab to jest jedna wielka pomyłka,jedna drugą by utopiła w łyżce wody :( ogólnie smutne to
Gosiu wpłóczuję chorób ,Majka Ci często łapie infekcje no ale z dziećmi tak bywa jedne mają większe skłonności a już zwłaszcza alergicy.
Saszko czyli Emi się podoba w przedszkolu super.
Mały Tygrysku Julka przecudna.
Tygrysku Adaś też.
Hada płeć najmniej ważna,zdrówko i żeby się dobrze chowało ważne :D
dbaj o siebie
Aga mam nadzieję,że imprezka udana,nie zazdroszczę przeżywania.
Chociaż ja mam tak z pracą nie śþię bo mnie stres zżera.
Miłej niedzieli
Obrazek

tamira
Super Gaduła

dzień dobry:-)
Jesiennej "zgnilizny" ciąg dalszy, mokro, zimno i szaro. Wyciągnęłam ciepłe buty, grubszą kurtkę i szalik, jeszcze tylko muszę poszukać ochoty do wyjścia z domu oraz zgubić niechęć do pracy... ;-)

Nie wiem, czy można przezwyciężyć własne wady, ale na pewno można zniechęcić się do własnych zalet, zwłaszcza odnajdując je u innych.
(Jules Renard)

Poniedziałku bez niespodzianek! :kwiatek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Witam
U nas szaro i buro
Z mala do przedszkola niedlugo ide
U mnie super. Poza tym ze przeziebiona jestem. :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Dzionek u nas jeszcze ciut mglisty ale widać już poprawę bo wychyla się słoneczko :) siedzę i piję kawusię , czekam na masażystę bo o 11,15 ma u nas być , łepetyna nadal mnie pobolewa :( powoli szykuję się na debatę naszej premier Kopacz :) z Szydło :evil: ciekawa jestem bardzo jak to się potoczy . Zaraz mąż musi mi nastawić żeby nagrać Barwy szczęścia i M jak miłość ,

Kasiu wreszcie coś nam napisałaś , smutne to że piszesz że ta praca ciebie nie zadawala :( kurcze a nie możesz wrócić do poprzedniej ??? teraz rzadko zdarza się żeby w miejscu pracy było sympatycznie ,to okropne , już nie te czasy , kiedyś było biedniej i serdeczniej a teraz to każdy jak sęp ,super że masz radość z dzieci , ta szkoła którą kończył Marcin to jest super , później na studiach mają dużo lżej, pamiętam jak mój Marek mówił , :) Julka też zdolna dziewczynka , dobrze że sobie radzi , ale lody o tej porze ??? nie za zimno ??/ no a co do samochodu to faktycznie czas leci szybko ale to czekanie tez jest męczące , a to jeszcze czekania jest miesiąc :(

Małgosiu , zapowiadali że u was tak z tą pogodą jest nieciekawie , a może coś się wyklaruje na lepsze ??? :)

Sasza , życzę dużo zdrówka , :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Saszka zdrówka dla Ciebie.
Tamirko u nas po porannej mgle był piękny słoneczny dzień.
Halinko dobrze to określiłaś czlowiek człowiekowi sępem.
Mogę wróćić,ale co z tego rachunki się same nie opłacą,życie drogie a sponsorów brak :)
Ja nie mam zamiaru debaty oglądać,żadna z tych pań mi nie leży i tyle.
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kolacja zjedzona , a teraz już zasiadam przed telewizorem , oglądałam wystąpienie Kaczora w Bielsku , i co ?? wozi sobie swoich klakierów , którzy mu klaszczą wraz z okrzykami , a tutaj takie zakłócenia , nie dopuścili do zadania pytań które mu nie pasowały ,bo były nie uzgodnione i to jest cała prawda , tak było i u nas , jak ktoś powiedział nie tak to zaraz był wyprowadzony ze sali :evil:

Kasiu , ja też nie mam swojej faworytki ale Kopacz to jest mniejsze zło , takie to moje zdanie , a na wybory to jeszcze nie wiem czy pójdę bo też nie mam na kogo głosować , czekam , obserwuję , czas pokaże . w każdym razie najgorszy wybór to głosować na PIS( moje zdanie ) bo to klika kłamców , ludzie płaskomyśląc pójdą na nich głosować ,myśląc że będzie lepiej , tutaj jest walka o stołek i żeby pomścić Smoleńsk , zanim cokolwiek pomogą ludziom to wpierw poustawiają pomniki , pozmieniają ulice , skwery itp, przykładem jest u nas , już mamy dwa pomniki od kiedy burmistrz i starosta dostali się na stoki , u nas rządzi PIS już od roku , To jest moje zdanie ,

Kasiu , może jeszcze się coś u was zmieni w pracy , no rachunki muszą być opłacone , każdy grosz jest bardzo ważny , ale nie martw się idą lepsze czasy :D :D :D

Obrazek
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki:-)
Zazdroszczę wam słońca, u nas szaro, pochmurno i deszczowo. W dodatku Młodego dzisiaj nie było w pracy i nie wiadomo czy będzie jutro.. :P .
Siedzę i usiłuję uczyć się do egzaminu, ale co chwila oczy mi się zamykają i głowa leci na książki.
Halinko! ja tam debaty oglądać nie zamierzam, bo jak widzę to wredne PiSzydło, to mam ochotę napluć na telewizor, a co on komu zawinił?
Na wybory pójdę, bo nie oddanie głosu równa się głosowaniu na PiS, ale na PO raczej głosować tez nie będę. Znowu, cholera przyjdzie wybierać mniejsze zło!
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
a cóż to, Tamirka zaspała?
Tak zakuwasz do egzaminu że z rana do nas nie napisałaś?

Kasiu, współczuję takiej pracy. Kurcze, praca powinna przynosić satysfakcję, powinno się tam chodzić z przyjemnością a nie ze stresem.
A jeszcze jak baby takie wredne to tym bardziej. I zobacz jak w tamtej byłaś wśród facetów i jak Cię rozpieszczali. Kurcze, żeby tam dali Ci cały etat i normalną pensję....

Halinko, ja też na PIS nie będę głosować i wolałabym na wybory nie iść ale wtedy pójdą pisowcy i w ten sposób wygrają.

Gosiu, dziękuję za komplementy :)
I zdrówka dla Majki

Aguś Tobie też zdrówka :) Niby tylko przeziębienie ale jak potrafi człowieka wymęczyć....

A na weselu powiem Wam super było.
Sobota była na szybko....
Najpierw zawiozłam teściową do fryzjera, potem mąż ją odebrał a ja jechałam do swojego, wróciłam to szybko przyklejaliśmy z mężem tablice Nowożeńcy do auta młodych i już mąż wyjeżdżał do młodego a ja wskoczyłam w sukienkę i zaraz też jechaliśmy do młodej.
Tam makijaż ale powiem Wam, że zdecydowałam się na sugestię makijażystki i mialam mocny makijaż ale źle się w nim czułam. Choć mówili że ładnie to na jednak się tak nigdy nie malowałam i było mi za mocno.
Gości w domu było mnóstwo bo rodzeństwo młodego też przyjechało.
Młoda do kościoła ma bardzo blisko, dokładnie 3 szeregowce i już ogrodzenie kościelne więc jednak zdecydowali iść na piechotę. Panowie z orkiestry przygrywali przed domem a potem prowadzili weselny orszak do kościoła.
Młoda, jak to młoda - wyglądała prześlicznie. Sukienka niby skromna ale śliczna.
Obawiałam się że w kościele łzę uronię ale o dziwo nic :)
Po kościele oczywiście jazda na salę, były dwie bramy. Jedną zrobiła ta moja przyjaciółka z Gdyni, z bratową, a drugą jej córki z koleżankami.
Obiad - pyszny, jadłam jak zwykle devolaja, mięciutki, soczysty.
Bo muszę dodać że jedzenia się obawialiśmy bo na tej sali byliśmy w maju na 18-tce i jedzenie było do kitu, aż ci młodzi wystraszeni chcieli salę zmieniać. Devolaje były suche, mało przyprawione.
A teraz normalnie jakby inny kucharz, wszystko świezutkie i pyszne.
Pierwszy taniec też przepiękny, tańczyli do tej samej piosenki co my :) Czyli "Przetańczyć z tobą chcę całą noc".
Piękną choreografię mieli, oj, długo ćwiczyli :) Normalnie "taniec z gwiazdami" :)
Jedno co nas zaskoczyło to orkiestra....
My jesteśmy przyzwyczajeni do disco polo i tym podobnych, u nas na każdej imprezie tak grali. A ci zagrali może kilka w ciągu całej nocy i to takie nowsze typu Ale ale Aleksandra, czy Bananowa Agnieszka a reszta piosenek to i polskie i amerykańskie ale tak dobrane, że nie było piosenki aby orkiestra grała a nikt by nie tańczył.
Nawet piosenki Eneja, typu Kamień z napisem love, no to był chyba przebój wesela.
No kurcze, zaskoczona byłam, że na imprezach można się bawić nie przy disco polo.
I konkursy były, śmiechu co niemiara.
Naprawdę najlepsza impreza na jakiej byłam od lat :)
Szkoda że została już tylko wspomnieniem :)
Te co mają fb to zdjęcia tam mam a Tamirko, Tobie wyślę na maila żebyś też mogła mnie zobaczyć :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :) . Pochmurnie i sennie :( siedzę sobie , słucham opinii po debacie , różne są zdania według mnie to Pani premier lepiej wypadła , przynajmniej do studia weszła dostojnie a Szydło jak pajac w okrzykach swoich przydupasów ,klaskaczy , krzykaczy , których ze sobą przywiozła , opinie, wrażenia są różne ale moje jest takie jak piszę :D Czas pokaże , oby Polska nie przegrała , :( bo Polak mądry po szkodzie . :evil:

Małgosiu , jak nauka ??? ciężko ci idzie ??? ale sądzę żeś zdolna i nie masz kłopotów , co do pójścia na wybory to chyba też muszę iść ale na kogo?????????dzisiaj posłucham wypowiedzi innych przedstawicieli .

Agnieszko , ślicznie wyglądałaś , a makijaż też miałaś ładny , może na co dzień to lepszy delikatniejszy ale na weselisko super . :) No mąż mój też mnie namawia żeby na wybory iść żeby oddać głos i zmniejszyć przewagę PIS -u .

Obrazek
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki!
Od wczoraj mamy problem z internetem. Nie wiem, co się dzieje, ale raz jest, raz go nie ma. Z tym, że więcej go nie ma.... :>
Co chwile wywala mnie z sieci, albo strony ładują się tak wolno, że nie ma szans na połączenie...
Siedzę zagrzebana po uszy w ustawach i rozporządzeniach, i coraz większy mam mętlik w obolałej głowie. :(
Aga! dostałam zdjęcia z wesela i powiem Ci, że wyglądałaś zarąbiście!!! Bardzo, bardzo fajnie wyglądasz w tej sukience!
Buziakuje was wszystkie, a zwłaszcza nasze Maluszki!
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Tamirko, a skąd masz neta?
Ja miałam dokładnie to samo.
W zeszłym miesiącu po 3 tygodniach zwolnił, zadzwoniłam do Orange a pani powiedziała, że wyczerpałam limit i proponuje mi dokupienie pakietu za 10zł. Podziękowałam ładnie i przeczekałam te kilka dni.
W tym miesiącu już po dwóch tygodniach nie chciał chodzić.
A wczoraj to zupełnie nie otwierał stron. Zadzwoniłam znów do nich, powiedziałam, że to nie jest możliwe że wyczerpaliśmy limit 30 giga, no nie ma takiej możliwości.
Pani z technikami sprawdziła, że faktycznie zablokowali mnie za szybko i doładowała mi jeszcze 6 giga a blokada miała być zdjeta.
Dziś znów chodził tak wolno że nie mogłam wejść na onet by wysłać Tami zdjęcia.
Zadzwoniłam ponownie i faktycznie był problem z prędkością.
Pan miał to załatwić no i załatwił i chodzi już w miarę normalnie.
Tak więc zadzwoń do swojego operatora i jeśli powiedzą że wyczerpałaś limit to każ to sprawdzić żeby nie wkręcali Ci że możesz dokupić sobie pakiet.
Moja sąsiadka z Plusa też mówi że jej zwolnił, a tak mało siedzą że na pewno limitu nie wyczerpali.
W ogóle sporo znajomych mówią że im neta przycinają, siostrzeniec zainstalował sobie program żeby sprawdzić ile bajtów zużył no i okazało się że połowę!!!!
I mówił, że jak będę chciała przedłużyć w lutym to najlepiej wysłać im rezygnację to wtedy będą mi proponować różne cuda abym tylko została i mam wtedy żądać nielimitowanego.

A ja w końcu po weselu byłam dziś u fryzjera i mam z powrotem boba :)
Bo były za długie i się wywijały i w ogóle takie strąki wisiały. W sumie to nawet w domu nikt nie zauważył, Marcel mówi że z przodu nie mam dużo krótszych, tylko z tyłu bardziej. No ale ważne że już na ramionach mi się nie opierają :)
Zablokowany