Kasiu i ty masz kłopoty z korzonkami , może gdzieś ciebie przewiało ,
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
- malinka 61
- Kobietka Expert
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Sasza , oczywiście ze ciebie pamiętamy , ból w lędźwiach to okropność ,po porodzie trzeciego dziecka miałam rozluźnienie wiązadeł biodrowych , bardzo długo się męczyłam , rehabilitacja mi pomogła , ja przy takich bólach używam plastrów rozgrzewających APAP , mi pomagają , a co Emi jest ????przeziębienie??? Trzymaj się , kuruj się ,
a co tak mało nam napisałaś ???
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

dzień dobry...
Pogoda taka, że tylko udać się w depresję...
Saszka, Kasiu! współczuję bardzo, bo wiem jak takie cholerstwo potrafi dokuczyć.
Mam nadzieję, że korzonki szybko Wam odpuszczą i z dnia na dzień będzie tylko lepiej.
I tego z całego serca Wam życzę!
Saszka, a co z Emi??
Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa.
(E.M.Remarque)
Dobrego dnia, mimo wszystko!
Pogoda taka, że tylko udać się w depresję...
Saszka, Kasiu! współczuję bardzo, bo wiem jak takie cholerstwo potrafi dokuczyć.
Mam nadzieję, że korzonki szybko Wam odpuszczą i z dnia na dzień będzie tylko lepiej.
I tego z całego serca Wam życzę!
Saszka, a co z Emi??
Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa.
(E.M.Remarque)
Dobrego dnia, mimo wszystko!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Hejka
Siedzę i czytam i normalnie mi się zdaje jakbym czytała jakieś forum zdrowotne, a raczej chorobowe
czy jest tu ktoś komu nic nie dolega? No co to się teraz dzieje.....
Agusia wczoraj miała urodzinki, życzenia złożyłam sms-em bo nie podejrzewałam że i tu Aguś zawitasz po długiej nieobecności
Co do pracy to szwagier ma znajomego wójta w gminie ok 25km od nas i sam zaproponował że w mojej sprawie z nim pogada więc trzymajcie kciuki aby się udało.
Po drugie to w tej mojej byłej firmie w końcu ruszyły prace rozbudowania biura bo to było warunkiem przyjęcia mnie.
Co prawda gdybym miała wybierać między tą firmą a gminą to raczej wybrałabym gminę, choć tu mam 5km a tam 25. Ale zawsze gmina to państwowa praca... Nie, no, w ogóle byłyby jaja gdybym na raz miała dwie realne propozycje pracy po ponad 2 latach siedzenia w domu.
Ale co do tych Sierakowic to też muszę wybadać gdzie tam jest urząd gminy i złożyć cv. Bo broń Boże u nas.... nigdy w życiu bym do naszej gminy nie poszła.
Halinko, mąż ciągle do tej samej pracy, choć teraz zaproponowali mu na stałe. I 8 godzin a nie 12 ale cały rok nocki. Mąż mówi że to lepiej bo w dzień się prześpi i jeszcze pół dnia miałby wolnego to i załatwić coś można, czy do lasu iść.
No ale wtedy już nie dostałabym 500zł. Pomyślicie, że lepiej mieć stałą pracę a 500zł nie dostać, ale prawda jest taka, że jego wypłata to jest jego. Ja nie dostaję z tego nic, chyba że poproszę. No co prawda, kupuje do domu co mu powiem ale ja z rodzinnego opłacam sobie komórkę i internet. Z tego 500 też bym to opłacała a 400 na Marcela.
W ogóle powiedziałam mu, że jak to dostanę to kilka miesiecy uzbieram te jego 400 i wtedy kupimy mu komputer. Wiadomo że teraz do szkoły potrzeba a laptop nie wiadomo jak długo wytrzyma, czasem już mi ekran mruga. A tak, będzie miał swój komputer stacjonarny na swoim biurku, a jeszcze jakby w swoim własnym pokoju w naszym domu to już w ogóle szczyt marzeń.
A nasz własny dom staje się z każdym dniem coraz bardziej realny bo klient na działkę jest ale musimy czekać do 21 lipca aby nie płacić gminie podatku za sprzedaż. Czekałam 9 lat, poczekam i te kilka miesięcy. Tylko mówię teściowi, żeby podpisać jakąś umowę przedwstępną i wziąć zaliczkę a nie czekać aż klient się rozmyśli.
Siedzę i czytam i normalnie mi się zdaje jakbym czytała jakieś forum zdrowotne, a raczej chorobowe
czy jest tu ktoś komu nic nie dolega? No co to się teraz dzieje.....
Agusia wczoraj miała urodzinki, życzenia złożyłam sms-em bo nie podejrzewałam że i tu Aguś zawitasz po długiej nieobecności
Co do pracy to szwagier ma znajomego wójta w gminie ok 25km od nas i sam zaproponował że w mojej sprawie z nim pogada więc trzymajcie kciuki aby się udało.
Po drugie to w tej mojej byłej firmie w końcu ruszyły prace rozbudowania biura bo to było warunkiem przyjęcia mnie.
Co prawda gdybym miała wybierać między tą firmą a gminą to raczej wybrałabym gminę, choć tu mam 5km a tam 25. Ale zawsze gmina to państwowa praca... Nie, no, w ogóle byłyby jaja gdybym na raz miała dwie realne propozycje pracy po ponad 2 latach siedzenia w domu.
Ale co do tych Sierakowic to też muszę wybadać gdzie tam jest urząd gminy i złożyć cv. Bo broń Boże u nas.... nigdy w życiu bym do naszej gminy nie poszła.
Halinko, mąż ciągle do tej samej pracy, choć teraz zaproponowali mu na stałe. I 8 godzin a nie 12 ale cały rok nocki. Mąż mówi że to lepiej bo w dzień się prześpi i jeszcze pół dnia miałby wolnego to i załatwić coś można, czy do lasu iść.
No ale wtedy już nie dostałabym 500zł. Pomyślicie, że lepiej mieć stałą pracę a 500zł nie dostać, ale prawda jest taka, że jego wypłata to jest jego. Ja nie dostaję z tego nic, chyba że poproszę. No co prawda, kupuje do domu co mu powiem ale ja z rodzinnego opłacam sobie komórkę i internet. Z tego 500 też bym to opłacała a 400 na Marcela.
W ogóle powiedziałam mu, że jak to dostanę to kilka miesiecy uzbieram te jego 400 i wtedy kupimy mu komputer. Wiadomo że teraz do szkoły potrzeba a laptop nie wiadomo jak długo wytrzyma, czasem już mi ekran mruga. A tak, będzie miał swój komputer stacjonarny na swoim biurku, a jeszcze jakby w swoim własnym pokoju w naszym domu to już w ogóle szczyt marzeń.
A nasz własny dom staje się z każdym dniem coraz bardziej realny bo klient na działkę jest ale musimy czekać do 21 lipca aby nie płacić gminie podatku za sprzedaż. Czekałam 9 lat, poczekam i te kilka miesięcy. Tylko mówię teściowi, żeby podpisać jakąś umowę przedwstępną i wziąć zaliczkę a nie czekać aż klient się rozmyśli.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Padł mi laptop , ten stary , utraciłam wszelkie moje zakładki a tego było sporo , musiałam odtwarzać niektóre , najgorzej z moimi hasłami bo nie wszystkie pamiętałam , na tym miałam pozakładane ale jakoś mi wszystko zginęło , podejrzewam że albo Natalka coś mi porobiła albo mój szeryf bo tylko oni mi go zabierali , rano wojnę stoczyłam , zabroniłam go zabierać . Czekam bo ma przyjść mój syn i może coś mi z nim zrobi , ale już ostatnio mówił że on ledwo dycha , Miałam dzisiaj jechać do psychiatry ale zrezygnowałam , bo po co ??żeby się tylko pokazać ?? sama zadecydowałam o odstawieniu tabletek , czyli teraz biorę po pół przez 6 dni i zakończę to łykanie , bo coraz gorzej się czuję jestem senna , nic mi się nie chce robić bo one tak przymulają , ja wariat jeszcze nie jestem więc po co , od wypadku minęło już 5 miesięcy więc czas stanąć na nogach o własnych siłach . Piszę ze strachem żeby coś nie tak kliknąć i nie skasować bo ten ma inną ciut klawiaturę.Zarobiłam chlebek bo od wypadku jeszcze nie piekłam a ochota mnie naszła , właśnie nagrzewa mi się piekarnik bo chlebki rano zarobiłam i teraz mi wyrastały .
Małgosiu i u nas pogoda jest brzydka , pochmurnie , rano ciut padało , ciekawa jestem jak dalej będzie bo na razie nie pada , jak z tobą , już lepiej ???
Agnieszko , moim zdaniem lepiej żeby mąż poszedł do pracy na stałe , zawsze to składki są na emeryturę , nie wiem jak zadecydujecie ,dobrze żeby i tobie ta praca się udała , trzymam kciukasy , a do lipca wytrzymacie i żeby to się udało to i domek byście wykończyli , ale by była radocha
Małgosiu i u nas pogoda jest brzydka , pochmurnie , rano ciut padało , ciekawa jestem jak dalej będzie bo na razie nie pada , jak z tobą , już lepiej ???
Agnieszko , moim zdaniem lepiej żeby mąż poszedł do pracy na stałe , zawsze to składki są na emeryturę , nie wiem jak zadecydujecie ,dobrze żeby i tobie ta praca się udała , trzymam kciukasy , a do lipca wytrzymacie i żeby to się udało to i domek byście wykończyli , ale by była radocha
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- malinka 61
- Kobietka Expert
No ja tutaj zaglądam żeby coś poczytać a tutaj smutno , cicho?? szukam coś dla zdrowotności , postanowiłam kupić sobie olej z czarnuszki ,
Był mój syn zabrał mój laptop i jutro będę wiedziała czy jeszcze się da go naprawić , tyle miałam tam danych , nawet już na FB nie wejdę bo mi coś blokuje , Kupiłam sobie taki odkurzacz akumulatorową - Kaśkę żeby szybko odkurzyć , bo Rainbow to wielki smok , jakiś mi nie podręczny , więc tylko raz w tygodniu się nim odkurzy a ten na co dzień , kosztował parę groszy a uciechy co niemiara
kupiłam go po cichu żeby mój nie widział bo by gderał że znowu jakiś klamot będzie a tutaj sam się zainteresował .
ciekawa jestem jak długo mi wytrzyma .
Pół chlebka już zjadłam 

dzień dobry...
Połowa lutego, a pogoda ni w pięć, ni w jedenaście. Wolałabym żeby była konkretna zima, a nie taka wilgotna zgnilizna, z którą nie wiadomo, co robić...
Dzisiaj zabieram swoją krtań na lekarską kontrolę i mam nadzieję, że pan doktor nie wyskoczy z jakimś nowym pomysłem:-)
Halinko! a co to za cudo elektroniki akumulatorowej? wstaw linka, może i ja się skuszę...
Saszka! ściskam Cię urodzinowo! wszystkiego najpiękniejszego!
Aga! oby się spełniło i z domem i z pracą!
Kasiu! jak samopoczucie? lepiej troszkę?
Kto się nie umie cieszyć małym, dla tego również wielkie jest niczym.
(H. F. Kaden)
Udanego dnia!
Połowa lutego, a pogoda ni w pięć, ni w jedenaście. Wolałabym żeby była konkretna zima, a nie taka wilgotna zgnilizna, z którą nie wiadomo, co robić...
Dzisiaj zabieram swoją krtań na lekarską kontrolę i mam nadzieję, że pan doktor nie wyskoczy z jakimś nowym pomysłem:-)
Halinko! a co to za cudo elektroniki akumulatorowej? wstaw linka, może i ja się skuszę...
Saszka! ściskam Cię urodzinowo! wszystkiego najpiękniejszego!
Aga! oby się spełniło i z domem i z pracą!
Kasiu! jak samopoczucie? lepiej troszkę?
Kto się nie umie cieszyć małym, dla tego również wielkie jest niczym.
(H. F. Kaden)
Udanego dnia!

Hej hej
Bylam wczoraj u lekarza, bo z niedzieli na poniedzialek z bolu wylam, wstac ledwo, sciany sie trzymalam
mam wypadniety dysk , zalozona blokade i ...dalej boli. Troche lepiej sie chodzi, ale to wszystko tak byle jak bez pomocy innych nie daje rady
jutro niby 2 blokada, moze nastawianie
Sciskam
a corcia jakies szmery na oskrzelach
Bylam wczoraj u lekarza, bo z niedzieli na poniedzialek z bolu wylam, wstac ledwo, sciany sie trzymalam
mam wypadniety dysk , zalozona blokade i ...dalej boli. Troche lepiej sie chodzi, ale to wszystko tak byle jak bez pomocy innych nie daje rady
jutro niby 2 blokada, moze nastawianie
Sciskam
a corcia jakies szmery na oskrzelach
Hejka
Rano nawet słońce zaczęło wychodzić a potem jak spojrzałam przez okno to patrzę i niedowierzam: biało!!!! Co prawda to taka kilkumilimetrowa warstwa śniegu no ale jednak biało. A teraz znów słońce wychodzi....
Halinko, taką "Kaskę" to my mieliśmy ale nie na akumulator. "odkurzało" się taką codziennie a odkurzaczem porządnie raz w tygodniu. A bo jak w pokojach były dywany to czym innym, a kto by chciał codziennie odkurzać. A tak to "Kaśką" się przeleciało raz dwa i sprzątnięte było.
Aguś, współczuję Ci bardzo, no teraz dobrze że masz pomoc bo sama z dzieckiem byś nie wyrobiła jak sama ledwo chodzisz. Ciekawe czy Ci dziś nastawią....
Tamirko, Tobie również zdrówka
A u mnie nic nowego. Marcel jechał na taką wycieczkę do Gdyni, no są ferie ale szkoła im zorganizowała, co roku był wyjazd do kina a teraz do Centrum Nauki Eksperyment
http://www.experyment.gdynia.pl/pl/wyst ... eria-zdjec
Ale mu zazdroszczę, sama chciałabym tam pojechać, może kiedyś wybierzemy się w trójkę...
Wszystkim zdrówka życzę i miłego dnia
Rano nawet słońce zaczęło wychodzić a potem jak spojrzałam przez okno to patrzę i niedowierzam: biało!!!! Co prawda to taka kilkumilimetrowa warstwa śniegu no ale jednak biało. A teraz znów słońce wychodzi....
Halinko, taką "Kaskę" to my mieliśmy ale nie na akumulator. "odkurzało" się taką codziennie a odkurzaczem porządnie raz w tygodniu. A bo jak w pokojach były dywany to czym innym, a kto by chciał codziennie odkurzać. A tak to "Kaśką" się przeleciało raz dwa i sprzątnięte było.
Aguś, współczuję Ci bardzo, no teraz dobrze że masz pomoc bo sama z dzieckiem byś nie wyrobiła jak sama ledwo chodzisz. Ciekawe czy Ci dziś nastawią....
Tamirko, Tobie również zdrówka
A u mnie nic nowego. Marcel jechał na taką wycieczkę do Gdyni, no są ferie ale szkoła im zorganizowała, co roku był wyjazd do kina a teraz do Centrum Nauki Eksperyment
http://www.experyment.gdynia.pl/pl/wyst ... eria-zdjec
Ale mu zazdroszczę, sama chciałabym tam pojechać, może kiedyś wybierzemy się w trójkę...
Wszystkim zdrówka życzę i miłego dnia
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Matko jak mi te korzonki dokuczają. wrrr szlag mnie trafia,ledwo się do wc doczołguję o reście nie będę pisać bo ze wszystkim problem ehhhh życie.
Tamirko ja Twoja krtań????też to paskudztwo jest mało przyjemne
Jakoś nie mam optymistycznej wizji w sprawie pracy.
Pożyjemy zobaczymy
Halinko jak ci idzie odstawianie leków?????powiem tak bardzo łatwo się od nich uzależnić
Jak laptopo????co syn mówi????
Aga czyli same dobre wiadomości u Ciebie,praca męże może Twoja i domek nabiera realnych kształtów
U nas jabłka już drugi rok są w szkole w ogóle owoce stoją w skrzynkach na korytarzach i dzieci biorą ile chcą
A raz na jakiś czas mam całą skrzynię pod drzwiami strażaki przywożą
Halinko jaką farbą malowała Ula płytki ??????
Matko jak mi te korzonki dokuczają. wrrr szlag mnie trafia,ledwo się do wc doczołguję o reście nie będę pisać bo ze wszystkim problem ehhhh życie.
Tamirko ja Twoja krtań????też to paskudztwo jest mało przyjemne
Jakoś nie mam optymistycznej wizji w sprawie pracy.
Pożyjemy zobaczymy
Halinko jak ci idzie odstawianie leków?????powiem tak bardzo łatwo się od nich uzależnić
Jak laptopo????co syn mówi????
Aga czyli same dobre wiadomości u Ciebie,praca męże może Twoja i domek nabiera realnych kształtów
U nas jabłka już drugi rok są w szkole w ogóle owoce stoją w skrzynkach na korytarzach i dzieci biorą ile chcą
A raz na jakiś czas mam całą skrzynię pod drzwiami strażaki przywożą
Halinko jaką farbą malowała Ula płytki ??????
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
. Od rana gonitwa , wstałam, szybko szykowałam śniadanie i od razu obiad, bo dzisiaj mamy Adasia a w planach mieliśmy jeszcze skok na targi i na kawę do brata, wczoraj dostaliśmy zaproszenie na dobre ciasto i kawę
Pogoda niezbyt wesoła , pochmurnie i od czasu do czasu pada mżawka
Małgosiu , podaję ci namiary tego odkurzacza http://allegro.pl/show_item.php?item=5968485048, jak widzę u niego ma jeszcze jedna sztukę , moim zdaniem warto kupić , wypróbowany przez mojego mena .Pytałam się ciebie czy doszła wiadomość na twoją pocztę ??????Jak twoja krtań ???
Agnieszko , ja wiem że takie kaśki były bo i taką miałam a ta jest dużo lepsza i fajnie skręca się w każdą stronę , przeglądnęłam stronkę tam gdzie pojechał Marcel ,super , warto się tam wybrać szkoda że tak jest daleko od nas .
Sasza , ojej jak ja ci współczuję , wypadnięcie dysku to boleść wielka , będziesz teraz musiała cały czas uważać , dobry by był taki pas ortopedyczny ,
Kasiu , leki odstawiam powoli teraz biorę po połowie i za 6 dni zupełnie odstawię , bo chodzę taka przymulona ,
a co do laptopa to czekam na syna , będzie około 16 , dobrze by było żeby go naprawił bo straciłam wszelkie dane i na FB mam goło , nie mam wejścia do was
co do farby to są teraz takie do renowacji płytek , mebli , jakieś chyba włoskie to sa farby , muszę się jej popytać , i ty sie męczysz z kręgosłupem ??? ojej a co lekarz na to ???
Małgosiu , podaję ci namiary tego odkurzacza http://allegro.pl/show_item.php?item=5968485048, jak widzę u niego ma jeszcze jedna sztukę , moim zdaniem warto kupić , wypróbowany przez mojego mena .Pytałam się ciebie czy doszła wiadomość na twoją pocztę ??????Jak twoja krtań ???
Agnieszko , ja wiem że takie kaśki były bo i taką miałam a ta jest dużo lepsza i fajnie skręca się w każdą stronę , przeglądnęłam stronkę tam gdzie pojechał Marcel ,super , warto się tam wybrać szkoda że tak jest daleko od nas .
Sasza , ojej jak ja ci współczuję , wypadnięcie dysku to boleść wielka , będziesz teraz musiała cały czas uważać , dobry by był taki pas ortopedyczny ,
Kasiu , leki odstawiam powoli teraz biorę po połowie i za 6 dni zupełnie odstawię , bo chodzę taka przymulona ,

- chochlik70
- Super Gaduła
A dziewczyny Halinko pytały czy TY im powysyłałaś zaproszenia????bo nie wiedzą czy Ty to Ty czy się ktoś podszywa.
Może ja sobie Kaśkę też zakupię z moją manią dwukrotnego odkurzania codziennie ,ale tak głupio sobą kąty wymiatać
A mam tabletki i zastrzyki których nie biorę
Może ja sobie Kaśkę też zakupię z moją manią dwukrotnego odkurzania codziennie ,ale tak głupio sobą kąty wymiatać
A mam tabletki i zastrzyki których nie biorę
chochlik widze ze sie meczy obie. Zdrowia.
Malinka zdrowka. No slyszałam o tym pasie.
Jutro bede miec albo blokade albo nastawianie
to po tej blokadzie i tak moge z wami popisac , pochodzic, pranie nastawilam:)
a niedziela szczegolnie noc to dramat..az sie balam ze ja juz nie wstane sama
Agus zycze Ci aby Ci sie spełnio wszystko.
co do tej Kaski...ja zamiatam codziennie, po psie tej siersi jest...wiec tez by sie przydała...
Malinka zdrowka. No slyszałam o tym pasie.
Jutro bede miec albo blokade albo nastawianie
to po tej blokadzie i tak moge z wami popisac , pochodzic, pranie nastawilam:)
a niedziela szczegolnie noc to dramat..az sie balam ze ja juz nie wstane sama
Agus zycze Ci aby Ci sie spełnio wszystko.
co do tej Kaski...ja zamiatam codziennie, po psie tej siersi jest...wiec tez by sie przydała...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu , a dlaczego nie bierzesz leków , od patrzenia się nie wyleczysz .Ja powysyłałam niektórym zaproszenia ale nie wszystkie znałam nazwiska , Np Agnieszka to aga a ja szukałam jako Agnieszka P. Ty też masz pseudonim
ale już mi syn przywiózł naprawiony laptop ale na jak długo to nie wiadomo bo on ledwo dyszy
cieszę się jak głupia bo na tym mi się lepiej pisze
a nikt by go już nie naprawił .Ta szczotka Kaśka jest dobra a kosztuje grosze .
Sasza , kup sobie ten pas , niech ci lekarz zapisze i przez NFZ staraj się
Sasza , kup sobie ten pas , niech ci lekarz zapisze i przez NFZ staraj się

- chochlik70
- Super Gaduła
Halinko biorę tabletki o zastrzykach zapomnij,dobrowolnie nie wezmę chyba,że siłą i pod przymusem 
Nie mam pseudonimu tylko dwie pierwsze litery nazwiska panieńskiego
Dobrze ,że ci syn reanimował laptopa,fajnie mieć takiego fachwca
Sasza łączę się w bólu-zdrówka życze
Nie mam pseudonimu tylko dwie pierwsze litery nazwiska panieńskiego
Dobrze ,że ci syn reanimował laptopa,fajnie mieć takiego fachwca
Sasza łączę się w bólu-zdrówka życze
dzień dobry...
Chorowitkom zdrowia! I rychłego polepszenia!
Saszka! jeżeli zdiagnozowano u Ciebie wypadnięcie dysku, to szczerze współczuję! Mam nadzieję, że lekarze szybko postawią Cię na nogi, nie tylko w przenośni. U mnie skończyło się operacją kręgosłupa, a nawet dwoma, ale dzięki temu chodzę, kulawo, bo kulawo ale samodzielnie:-)
Kasiu! ale zastrzyki są bardziej skuteczne...
osobiście sto razy bardziej wolę zastrzyk w dowolną część ciała niż te cholerne tabletki...
Trzymam kciuki za szybką poprawę!
Halinko! "Kaśka" wygląda całkiem, całkiem i muszę nad nią pomyśleć oraz pogadać z Miśkiem, bo tak na prawdę to on jest głównym sprzątaczem w naszym domu..
Dopijam kawę i lecę powalczyć ze środą. Koniec laby, ja i moja krtań wracamy na pierwszą linię frontu...
I znowu się zacznie...
Rozum nie służy do machania łopatą, tylko do sprawienia, żeby łopata machała sama.
(A.Klawitter)
Dobrego dnia!
Chorowitkom zdrowia! I rychłego polepszenia!
Saszka! jeżeli zdiagnozowano u Ciebie wypadnięcie dysku, to szczerze współczuję! Mam nadzieję, że lekarze szybko postawią Cię na nogi, nie tylko w przenośni. U mnie skończyło się operacją kręgosłupa, a nawet dwoma, ale dzięki temu chodzę, kulawo, bo kulawo ale samodzielnie:-)
Kasiu! ale zastrzyki są bardziej skuteczne...
osobiście sto razy bardziej wolę zastrzyk w dowolną część ciała niż te cholerne tabletki...
Trzymam kciuki za szybką poprawę!
Halinko! "Kaśka" wygląda całkiem, całkiem i muszę nad nią pomyśleć oraz pogadać z Miśkiem, bo tak na prawdę to on jest głównym sprzątaczem w naszym domu..
Dopijam kawę i lecę powalczyć ze środą. Koniec laby, ja i moja krtań wracamy na pierwszą linię frontu...
I znowu się zacznie...
Rozum nie służy do machania łopatą, tylko do sprawienia, żeby łopata machała sama.
(A.Klawitter)
Dobrego dnia!

Witajcie

Macham do Was sprzed monitora
z kubkiem gorącej kawusi. 
Dzisiaj w końcu słonko za oknem, więc cieszę się nim jak głupia, bo kto wie jak długo.
Chorowitki moje! Zdrówka!!!!! I mniej bólu !!!!!
Ja dzisiaj będę zaglądać częściej, sama jestem, tzn. z Królikiem
Maja na feriach, małż w pracy ... Cisza, spokój.
O! Adelkę sobie puszczę tak po ciuchu .... Niech mi tu śpiewa!
Sasza - ale masz avek cudny

Macham do Was sprzed monitora

Dzisiaj w końcu słonko za oknem, więc cieszę się nim jak głupia, bo kto wie jak długo.
Chorowitki moje! Zdrówka!!!!! I mniej bólu !!!!!
Ja dzisiaj będę zaglądać częściej, sama jestem, tzn. z Królikiem
Maja na feriach, małż w pracy ... Cisza, spokój.
O! Adelkę sobie puszczę tak po ciuchu .... Niech mi tu śpiewa!
Sasza - ale masz avek cudny
Malinka a to do lekarza pierwszego kontaktu po taki pas ?
Tamirka no tak powiedzial lekarz. Ze to dysk. Dzis bylam na rehablitacji, masaz, uciski . Na 16 jade na blokade...
Miałas?
bacaradii dziekuje;)
Tamirka no tak powiedzial lekarz. Ze to dysk. Dzis bylam na rehablitacji, masaz, uciski . Na 16 jade na blokade...
Miałas?
bacaradii dziekuje;)
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Wstałam o 9,30 bo w nocy nie mogłam spać a nad ranem dobrze mi się spało , rano było słonecznie a teraz zrobiło się pochmurnie ,
po śniadanku zabrałam się za pranie w mini pralce
,bo wsadu do dużej pralki było za mało a gacie, biustonosze są mi potrzebne , oraz męża skarpety i piżamy .
Kasiu , no mam szczęście że mój syn umie naprawić mi w końcu jest elektronikiem, bo w serwisie koszt był okropny, za naprawę i za ciut dołożenie groszy równało się kupno nowego . Ja też wolę zastrzyki , bo szybciej działają i omijają żołądek
Małgoś ja tą szczotkę kupiłam ukradkiem przed mężem , bo odkurzanie też do niego należy ale niekiedy same okruszki w kuchni mnie denerwowały a włączenie mojego grzmota to nie dla mnie , myślałam że będzie warczał ale wczoraj przyszła Ula a on z radością jej pokazał jaki to udany zakup mama zrobiła
Poszłaś do pracy więc już jesteś zdrowa???
Sasza musisz się dowiedzieć u lekarza kto ci przepisze na NFZ bo ja kupowałam ponad 5 lat temu i zlecenie dostałam od ortopedy ,
Gosiu oj jak nas wesoło dzisiaj powitałaś , a co za Adelka ci śpiewa??? Majeczka u dziadków???
Kasiu , no mam szczęście że mój syn umie naprawić mi w końcu jest elektronikiem, bo w serwisie koszt był okropny, za naprawę i za ciut dołożenie groszy równało się kupno nowego . Ja też wolę zastrzyki , bo szybciej działają i omijają żołądek
Małgoś ja tą szczotkę kupiłam ukradkiem przed mężem , bo odkurzanie też do niego należy ale niekiedy same okruszki w kuchni mnie denerwowały a włączenie mojego grzmota to nie dla mnie , myślałam że będzie warczał ale wczoraj przyszła Ula a on z radością jej pokazał jaki to udany zakup mama zrobiła
Sasza musisz się dowiedzieć u lekarza kto ci przepisze na NFZ bo ja kupowałam ponad 5 lat temu i zlecenie dostałam od ortopedy ,
Gosiu oj jak nas wesoło dzisiaj powitałaś , a co za Adelka ci śpiewa??? Majeczka u dziadków???

Malinka dzieki:) mini pralka??? moja zaczyna nawalac.
;/
A powiedzcie myslicie ze ten odkurzacz bezprzewodowy Kaska dobry bedzie? chyba go kupie
;/
A powiedzcie myslicie ze ten odkurzacz bezprzewodowy Kaska dobry bedzie? chyba go kupie
Ja mam taką szczotkę, która działa jak ta stara poczciwa Kaśka
to nie odkurzacz
uwielbiam ją, bo nie musze ciagle odkurzacza wyciagać .... przejadę szczotką i juz czysto
Halinko Adelka to Adele ... taka piosenkarka
Tak, Maja u dziadków
Ja dzisiaj sama to i się nudze i zaczynam tęsknić za nią .... Więc .... idę .... porobię coś

to nie odkurzacz
uwielbiam ją, bo nie musze ciagle odkurzacza wyciagać .... przejadę szczotką i juz czysto
Halinko Adelka to Adele ... taka piosenkarka
Tak, Maja u dziadków
Ja dzisiaj sama to i się nudze i zaczynam tęsknić za nią .... Więc .... idę .... porobię coś
Bacaradii a ta szczotke masz juz od dawna ??
jak wyglada?
jak wyglada?
Saszka dokładnie taką mam :
http://8.allegroimg.pl/s400/06/51/64/01/22/5164012200
linka umieściłam, ale jak nie wolno to go usuńcie moderatorki ... Sasza pewnie sobie już obejrzy
inaczej nie potrafię tego zdjęcia wstawić
Sasza - mam ją od poczatku roku ale polowałam na nią od kilku lat
tylko nigdzie nie mogłam dostać, a chciałam przed zakupem ją pomacać
i w końcu trafiłam w tesco na nią :_)
http://8.allegroimg.pl/s400/06/51/64/01/22/5164012200
linka umieściłam, ale jak nie wolno to go usuńcie moderatorki ... Sasza pewnie sobie już obejrzy
inaczej nie potrafię tego zdjęcia wstawić
Sasza - mam ją od poczatku roku ale polowałam na nią od kilku lat
tylko nigdzie nie mogłam dostać, a chciałam przed zakupem ją pomacać
i w końcu trafiłam w tesco na nią :_)
no tez fajna sie wydaje, musze cos zakupic, bo siersc psa zbieram codziennie, a ja lubie miec porzadek
dzieki:)
dzieki:)
- malinka 61
- Kobietka Expert
Gosiu , moja jest na akumulator i ma szczotki 4 czyli przód , tył i dwie na boki http://allegro.pl/odkurzacz-bezprzewodo ... 85048.html i kosztuje o połowę taniej
Sasza a to moja mini pralka http://allegro.pl/pralka-wirnikowa-3kg- ... 28389.html
Sasza a to moja mini pralka http://allegro.pl/pralka-wirnikowa-3kg- ... 28389.html
Ostatnio zmieniony śr lut 17, 2016 8:52 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Powód: łączenie postów

Malinka co do odkurzacza mam ten link tylko http://allegro.pl/show_item.php?item=5968485048
ten co teraz dałas nic sie nie wyswietla a pralka fajniutka:)
Ja po 2 blokadzie. Uf mam dosc tego bolu. Zero dzwigania, zero cwiczen.
ten co teraz dałas nic sie nie wyswietla a pralka fajniutka:)
Ja po 2 blokadzie. Uf mam dosc tego bolu. Zero dzwigania, zero cwiczen.