Jeśli on chce ciebie mieć to po 2 tygodniach brania hormonów. Namów go aby sam zaczął je brać bo tobie jest dobrze we własnej skórze, a jemu hormonki mogą tylko pomóc> On czasowo stanie się niepłodny wiec możecie balangować razem do woli. Odstaw hormonki i jemu daj niech przyjmuje raz dziennie najlepiej androcur to zastopuje u niego sperme ale i da wam tyle przyjemności że łohoho. Ty będziesz zdrowa a on będzie miał co potrzebuje. Dodatkowo hormonki wpłyną pozytywnie na wasz z wiązek zobaczysz, u mnie jest super mąż i bardziej dba o mnie, gotów wszystko rzucić aby tylko być przy mnie. Namów chłopaka na androcur lekki lek dla niego a zobaczysz że nie pożałujesz. będzie lepszym partnerem, będzie bardziej uczynny i wogóle. Mój jest już ponad rok na androcur i nie ma efektów zwrotnych po tym, bierze jedną na 3 dni a dodatkowo stał się dokłądniejszy, pamieta wszystkie najważniejsze daty, nosi mi zakupy, sam namawia mnie na kino, wspólne spacery, wyjazdy za granicę, a ja go namaiwam na więcej seksu - role się odwórciły

. Wypróbuj przekonasz się pozytywnie. Sąsiadka mi tak poleciła - gdybym wiedziała o tym wcześniej uniknęła bym masę kłutni i rozterek. Mamy dziecko, on jest taki troskliwy i zabawny, budujemy teraz wspólny dom dla naszej trójki

spróbujcie tylko - jak się nie spodoba zawsze może odstawić, a androcur dla niego nie zaszkodzi. Poprawi się cera, będzie bardziej słuchał, mój mąż gotów stanąć za mna nawet gdy nie mam racji - polecam. Androcur można łatwo załatwić od gino - powiedz że zauważyłąś wzrost owłosienia na nogach i rękach. Chciała byś androcur bo koleżanka poleciła że skuteczny. Poproś o parę paczek (żeby nie chodzić za często do ginekologa. Polecam wszystkim to roziwązanie. Tylko głupcy nie korzystaja z takiej okazji do szczęścia.