Hej

A nic się nie stało, tylko chciałam się przywitać i szybko posty nadrobić, ale potem już musiałam jechać do domu i nie zdążyłam nic napisać więcej..
Wiecie co?? Bylam odebrać wyniki badań dzisiaj i znów mam taką prolaktynę wysoką, że aż mi się płakać chciało jak to zobaczyłam, już było tak dobrze i od początku leczenie.. można się załamać normalnie.. i dzidziuś znów pójdzie w odstawkę..
Adidasku rzeczywiście po kąpieli to już w ogóle maskotka słodka :*
To się ciesz kobieto że te dobre czasy nadeszły a nie zastanawiaj się kto Ci faceta podmienił
Vanilka ja to się nie mogę nadziwić jak rodzice dziecku (choć zapewniają tak o swej miłości) takie piekło stwarzają a nie normalny dom.. masakra jakaś.. Ty nie potrzebujesz teściowaj takiej jak my mamy bo Ty masz już taką sytuację ciężką .. Jestem w szoku.. Ale jakby mnie tata uderzyl to bym oddała z całą pewnością.. nie licząc się z konsekwencjami
Króliczki słitaśne :*
Gonick, ja to podziwiam bo trzeba mieć stalowe nerwy jak
dziecko chore.. I tyle uwagi trzeba poświęcić, ale może się nie rozchoruje.. A Ty zdrowa??
Agatka szczerze mówiąc dla mnie to duża różnica, nie żebym miała coś przeciwko, wyrażam swoją opinię.. Bo tak jak Vanilka wspomniała to płeć męska później dojrzewa i ja bym miała wątpliwości czy On tak rzeczywiście poważnie myśli o życiu.. czy to nie tylko tak że poderwię laskę i potem ma satysfakcje.. no bo patrząc na takich młodych kolesi to strach i przerażenie mnie ogarnia jak pomyśle że miałabym z którymś się wiązać. Najważniejsze że jesteście szczęśliwi, mam nadzieję, że on ma wobec Ciebie szczere intencje i Cię nie skrzywdzi :*
Zanna, kościół u nas to równie drażliwy temat.. więc rozumiem jak Was to irytuje.. U nas ostatnio awantura była, że rozmawialiśmy o księżach i wydarzeniach z ostatnich miesięcy.. byłam w szoku, moja teściowa przeszła samą siebie..
Wakacje mówisz?? To przyjedź do mnie

Chętnie Cię ugoszczę :*
Kay i jak?? Zastrzyki działają?? Mam nadzieje, że wkrótce poczujesz się lepiej

żebyś tylko zakwasów od leżenia nie miała

hihi
Black wcale Ci się nie dziwie, że nie chciałaś na nią patrzeć.. wszystko jest zbyt świeże żeby o tym gadać.. nie wiem czy w ogóle będziesz miała ochote to sobie z Nią wytłumaczyć..
Ela Hej :* jak u Ciebie??
Jam, no fajnie by było.. z pracą nie tylko Ty masz problem, bo ja też szukam i szukam i nic.. a jakoś wyjazd za granicą mnie nie rajcuje wolałabym na miejscu..
Nie pominęłam nikogo?? Jak Tak to się proszę przypomnieć bo mi mogło umknąć