vanilka jak można nie lubić jakichkolwiek owoców
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Kay no szybko te posty się dodają 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
haha nie wiem.
przejadly mi sie..
ale najbardziej lubie.. brzoskwinie, nektaryny, arbuzy, truskawki...
ale tez duzo nigdy nawet nie jadlam.. np melony, ananasy.. moze w koncu sprobuje... ?
ale najbardziej lubie.. brzoskwinie, nektaryny, arbuzy, truskawki...
ale tez duzo nigdy nawet nie jadlam.. np melony, ananasy.. moze w koncu sprobuje... ?
ananasa nie jadłaś?
chyba zabiorę Cię na jakiś deser owocowy:p
juz mnie zabralas ostatnio
ileż można..
a ja nie mam jak postawic boo zbieram teraz kase.. w grudniu mikołaj- siostrzenicy kupuje lalkę barbie za 159zł.. w grudniu A. ma urodziny... w styczniu urodziny siostrzenicy... i potem nasza rocznica... w lutym urodziny mamy i siostry... w marcu imieniny A...
masakra, za co ja mam wszystko kupić ?!?!!?!
Wazne ze pod choinke sobie nie robimy prezentow, chociaz smutno..
a ja nie mam jak postawic boo zbieram teraz kase.. w grudniu mikołaj- siostrzenicy kupuje lalkę barbie za 159zł.. w grudniu A. ma urodziny... w styczniu urodziny siostrzenicy... i potem nasza rocznica... w lutym urodziny mamy i siostry... w marcu imieniny A...
masakra, za co ja mam wszystko kupić ?!?!!?!
Wazne ze pod choinke sobie nie robimy prezentow, chociaz smutno..
vanilka jak ktoś będzie miał uśmiech na twarzy dzięki mnie to naprawdę na pieniądze nie patrzę, a ja nie oczekuję "odstawienia", w sumie robię to bezinteresownie:)
a czemu sobie nie robicie prezentów? my z A. nawet o tym nie gadaliśmy:) ale chciałabym mu coś kupić, ostatnio mi się pytał czy chciałabym sobie sama pierścionek zaręczynowy wybrać
czemu taką drogą lalkę??
a czemu sobie nie robicie prezentów? my z A. nawet o tym nie gadaliśmy:) ale chciałabym mu coś kupić, ostatnio mi się pytał czy chciałabym sobie sama pierścionek zaręczynowy wybrać
czemu taką drogą lalkę??
Dobry wieczór wszystkim.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Witaj Blackfox, jak się masz?:)
przeczytałam coś zadziwiającego w zwierzakach - masz rekiny?
przeczytałam coś zadziwiającego w zwierzakach - masz rekiny?
bo moja siostrzenica ubostwia lalki barbie.. a ma takie zwykle do 40zl.. a wiadomo lepsza lalla troche drozsza.. no iii znalazlam taka ladna ktora napewno jej sie sppdoba.. a siostre nie stac na taka.. wiec jej kupie niech mala sie cieszy...
co do prezentow no to po 1 u nas nie ma za wesolych swiat.. tak naprawde wgl swiat nie mamy... prezentow nigdy nie ma bo rodzice uwazaja ze prezenty tylko u bogatych rodzin.. wiec nie robia.. swieta zawsze u babci ktora ma chorego syna(moj wujek, jeat chory umyslowo... ma ponad 40l.).. no i nie ma choinki nawet albo jest taka malunia bo on czasem wpada w szal i moze ja rozstrzaskac... i jak prezent jakis jest to tylko dla niego.. a i tal zawsze w wigilie cos rozwali.
ostatnio rzucil odkurzaczem talerzami... nigdy ze swiat sie nie ciesze...
witaj Black
co do prezentow no to po 1 u nas nie ma za wesolych swiat.. tak naprawde wgl swiat nie mamy... prezentow nigdy nie ma bo rodzice uwazaja ze prezenty tylko u bogatych rodzin.. wiec nie robia.. swieta zawsze u babci ktora ma chorego syna(moj wujek, jeat chory umyslowo... ma ponad 40l.).. no i nie ma choinki nawet albo jest taka malunia bo on czasem wpada w szal i moze ja rozstrzaskac... i jak prezent jakis jest to tylko dla niego.. a i tal zawsze w wigilie cos rozwali.
ostatnio rzucil odkurzaczem talerzami... nigdy ze swiat sie nie ciesze...
witaj Black
vanilka bardzo szlachetne ale skoro nie za 40 zł to może za jakieś 80-100 zł? Wydaje mi się, że nie ma sensu wydawanie takich pieniędzy na lalkę. No nie wiem takie moje zdanie. A nie zawsze co droższe to lepsze
Bez przesady, u mnie też zbytnio prezentów nie ma, jakieś czekolady, owoce itp. Kurna, Ty powinnaś poznać atmosferę świąt dziewczyno!!
Bez przesady, u mnie też zbytnio prezentów nie ma, jakieś czekolady, owoce itp. Kurna, Ty powinnaś poznać atmosferę świąt dziewczyno!!
no powinnam i zaluje ze wiele osob sie cieszy ze swiat a ja zawsze smutna.. a sama wigilia trwa 15min.. i skladanie zyczen.. nigdy nie na powaznie.. nie umiem mojemu ojcu skladac szczerych zyczen...
co do lalki znalazlam ta sama na allegro za 89zl wiec z przesylka dalabym 105zl.. chyba tanio.. sama nie wiem.. ale malej nic nie kupilam jeszcze ani razu a w koncu ciocia jestem..
co do lalki znalazlam ta sama na allegro za 89zl wiec z przesylka dalabym 105zl.. chyba tanio.. sama nie wiem.. ale malej nic nie kupilam jeszcze ani razu a w koncu ciocia jestem..
a akurat Ci się nie dziwię, że nie umiesz... ja mam bardzo troskliwego tatę, więc mam zupełnie inną sytuację, no i jestem jedynaczką, więc oni też mnie inaczej traktują.
Propo lalki no uważam, że mimo wszystko trochę za drogo jak na lalkę. Będzie się liczył sam gest:) także nie przesadzaj:)
Propo lalki no uważam, że mimo wszystko trochę za drogo jak na lalkę. Będzie się liczył sam gest:) także nie przesadzaj:)
możesz poczekać na zdanie innych dziewczyn:) to jest tylko moje:) co porabiasz ciekawego?
-
G****
Hej wszystkim 
Jakoś nie było kiedy do Was dziś zajrzeć
Co do golenia to ja tradycyjnie maszynka, chciałam kupić depilator ale boję się bólu i jakoś nie wyobrażam sobie depilacji okolic bikini takim "sprzętem"
A co do świat to mi się tak ich nie chce... Teściowa dziś pytała co chcemy dostać na prezent to S. jej powiedział że noże fiskarsa
ciekawe co zrobi
Vanilka to chyba za dużo jak na prezent, zwłaszcza dla tak małego dziecka...
A tak poza tym co u Was?
Jakoś nie było kiedy do Was dziś zajrzeć
Co do golenia to ja tradycyjnie maszynka, chciałam kupić depilator ale boję się bólu i jakoś nie wyobrażam sobie depilacji okolic bikini takim "sprzętem"
A co do świat to mi się tak ich nie chce... Teściowa dziś pytała co chcemy dostać na prezent to S. jej powiedział że noże fiskarsa
Vanilka to chyba za dużo jak na prezent, zwłaszcza dla tak małego dziecka...
A tak poza tym co u Was?
Średniawo, Trampek. 
Drugi dzień z rzędu widzimy się z połówkiem dopiero późnym wieczorem. To akurat pikuś, bo przynajmniej zatęskni.
Gorzej ze zdrowiem teściowej... Obawiam się, że bez operacji się nie obejdzie. Nie chciałabym żeby coś się wydarzyło złego, mimo wszystko... A operacja z tych poważniejszych, tak jak poprzednia.
Mam.
Póki co jeszcze 4, bo nikt się nie porywa na zakup. Tylko, że to nie z tych krwiożerczych, kilkunastometrowych ludojadów.
Ale ząbki mają. Oswojone pieszczochy.
Hej Zannka. ;*
Zaraz doczytam co z tą lalką, bo tak latam tu i tam.
Drugi dzień z rzędu widzimy się z połówkiem dopiero późnym wieczorem. To akurat pikuś, bo przynajmniej zatęskni.
Gorzej ze zdrowiem teściowej... Obawiam się, że bez operacji się nie obejdzie. Nie chciałabym żeby coś się wydarzyło złego, mimo wszystko... A operacja z tych poważniejszych, tak jak poprzednia.
Mam.
Hej Zannka. ;*
Zaraz doczytam co z tą lalką, bo tak latam tu i tam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
no to kupie jakas do 80... dzieki za rady..
ja sie kapie;*
ja sie kapie;*
hej Zanna
podobno depilatorem boli najbardziej 
hej Black, w końcu i tu...
hmm to chyba dobrze, że nikt nie chce kupić
hej Black, w końcu i tu...
hmm to chyba dobrze, że nikt nie chce kupić
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
zanna no z bikini to może być dość ciężko, nawet też nie chce sobie wyobrażać
widzę, że podzielasz moje zdanie n/t lalki. Osobiście też tak uważam.
Blackfox a to co jej jest? operacja niefajna sprawa, wiadomo. Właśnie, że zatęskni to duży plus. Twój też CIę traktuje jak królową?:D
domyślam się, że nie o tych mowa, ale mimo wszystko bym się bała;d
właśnie też się chyba pójdę kąpać:)
Blackfox a to co jej jest? operacja niefajna sprawa, wiadomo. Właśnie, że zatęskni to duży plus. Twój też CIę traktuje jak królową?:D
domyślam się, że nie o tych mowa, ale mimo wszystko bym się bała;d
właśnie też się chyba pójdę kąpać:)
Dobranoc 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jamelia dobrej nocki.
Trampek, jak królową to może raczej nie. Raczej tak jak powinien.
Mój też się ich boi, ja tam je głaszczę po pyskach, bo są takie fajne w dotyku jak mokry zamsz.
Od dawna ma problemy z ręką. Boli ją przy ruszaniu, ma ograniczone ruchy. Już jedną operację przeszła i prawdopodobnie lekarz popełnił błąd lub ona sama za wcześnie zaczęła nią ruszać i dlatego nic się nie polepszyło tylko pogorszyło. Z tego co zrozumiałam... Ostatnie badania ją czekają i wtedy decyzja.
Trampek, jak królową to może raczej nie. Raczej tak jak powinien.
Mój też się ich boi, ja tam je głaszczę po pyskach, bo są takie fajne w dotyku jak mokry zamsz.
Od dawna ma problemy z ręką. Boli ją przy ruszaniu, ma ograniczone ruchy. Już jedną operację przeszła i prawdopodobnie lekarz popełnił błąd lub ona sama za wcześnie zaczęła nią ruszać i dlatego nic się nie polepszyło tylko pogorszyło. Z tego co zrozumiałam... Ostatnie badania ją czekają i wtedy decyzja.
Uuu Blak.. to poważnie...
tylko pytanie czy ona znów nie zacznie za szybko nią ruszać...
pa Jam
tylko pytanie czy ona znów nie zacznie za szybko nią ruszać...
pa Jam
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
sluchajcie ja uciekam bo glowa mi peka a moje serce to juz w ogole daje mi sie we znaki dzisiaj... 
dobranoc
dobranoc
DObranoc Jamelia i Vanilka :*
Blackfox mój to ponadto jak powinien. Więcej, bardziej.
Ja bym nie dotknęła, one nie gryzą?
a propo teściowej to widzę, że poważna sprawa. Tylko trzeba jej pilnować żeby znów za szybko nie zaczęła nią ruszać...
Blackfox mój to ponadto jak powinien. Więcej, bardziej.
Ja bym nie dotknęła, one nie gryzą?
a propo teściowej to widzę, że poważna sprawa. Tylko trzeba jej pilnować żeby znów za szybko nie zaczęła nią ruszać...
Vanilka, biedactwo wyśpij się, odpocznij.
Kay, no właśnie chcę je sprzedać, bo mi zbiornik rozwalą pyskami. Wszystko byłoby ok, gdyby nie ich siła... Zabiły mi połowę ryb w akwarium, bo przecież jak to się rozpędzi to przetrąci inną... Zostawiłabym jednego, tego największego pieszczocha, ale jak ktoś ma możliwość zapewnienia im 800L zbiornika i zadba o nie, to nie ma co się zastanawiać... My na takie nie możemy się szarpnąć, bo gdyby pękło to współczuję sąsiadom i nam przy okazji.
A teściowa powinna odpoczywać, poczekać, przejść rehabilitację i nie nadwyrężać. W tedy będzie dobrze. Przede wszystkim to zmienić pracę a w to wątpię.
Trampek, trzy można karmić z ręki i są tak delikatne, że aż łaskoczą. Tylko jeden chwyta jak opętany. Nienażarty, wiecznie wygłodzony pieron. Chcesz?
Kay, no właśnie chcę je sprzedać, bo mi zbiornik rozwalą pyskami. Wszystko byłoby ok, gdyby nie ich siła... Zabiły mi połowę ryb w akwarium, bo przecież jak to się rozpędzi to przetrąci inną... Zostawiłabym jednego, tego największego pieszczocha, ale jak ktoś ma możliwość zapewnienia im 800L zbiornika i zadba o nie, to nie ma co się zastanawiać... My na takie nie możemy się szarpnąć, bo gdyby pękło to współczuję sąsiadom i nam przy okazji.
A teściowa powinna odpoczywać, poczekać, przejść rehabilitację i nie nadwyrężać. W tedy będzie dobrze. Przede wszystkim to zmienić pracę a w to wątpię.
Trampek, trzy można karmić z ręki i są tak delikatne, że aż łaskoczą. Tylko jeden chwyta jak opętany. Nienażarty, wiecznie wygłodzony pieron. Chcesz?