ano już wróciłam do pracy.. i się męczę.
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
no ja mam na dziś na szczęście gotowy
X wczoraj robił i zostało..
ale chyba dziś już podszykuję gulasz na jutro..
co to Twoje Miss Babskich takie małe ??
ale chyba dziś już podszykuję gulasz na jutro..
co to Twoje Miss Babskich takie małe ??
-
G****
Ja już obiecałam S. że zrobię jego ulubione ziemniaki (podgotowane i podsmażone z dużą ilością przypraw), a do tego kotlet mielony i sałata lodowa 
Myślę, że taki mi wystarczy
Myślę, że taki mi wystarczy
no X wczoraj zrobił pierś z kurczaka zapiekaną z fetą w cieście francuskim..
dziś tylko jakaś sałatkę na szybko sie zrobi...
jak chcesz
dziś tylko jakaś sałatkę na szybko sie zrobi...
jak chcesz
-
G****
To widzę, że Twój X to niezły kucharz
Mój to chyba tylko parówki umie ugotować 
Nie no
stara się
i nawet mu wychodzi 
lubi tez próbować nowe rzeczy
lubi tez próbować nowe rzeczy
-
G****
Uwielbiam gotujących facetów ale mój niestety ani nie umie ani nie lubi także nici z tego 
Może nie jest to jego ulubione zajecie ale nie ucieka przed tym 
np ja nie robię placków ziemniaczanych czy naleśników... X robi
a z resztą jak coś to pomaga
np ja nie robię placków ziemniaczanych czy naleśników... X robi
a z resztą jak coś to pomaga
Jestem znowu 
Kurczę no mi znów dziś leci, wstawiłam drugie pranie i kończę obiad gotować i wymyśliłam sobie, że posprzątam samochód, bo normalnie masakra jaki syf mamy... nosi się wszystko niemiłosiernie..
No i śniegu nie ma, słoneczko ładnie świeci to prawie:) Bo oczywiście jak było ładnie to nie- bo tysiąc innych rzeczy do zrobienia..
A u mnie ok. dziś czuję się wyjątkowo dobrze. Tylko trochę się nie wyspałam, ale to nic.. Połówek pojechał już do pracy i tak się zastanawiam co tu zrobić, żeby tydzień szybko minął..
Ogólnie ok.. ( I nawet teściowa coś dziwnie miła )
Zanna a co z meblami do kuchni?? Ustaliliście coś??
Kay myślałam, że państwowo idziesz i rezygnujesz, bo byś znów musiała czekać nie wiadomo ile...
A powroty po długiej przerwie zawsze męczą.. W końcu człowiek zdąży się rozleniwić bardzo szybko:)
On, to nie ściemniaj tylko pracuj! Szybciej Ci minie i spać się nie będzie chciało
Ha ha ha 
Black co u Ciebie??
Kurczę no mi znów dziś leci, wstawiłam drugie pranie i kończę obiad gotować i wymyśliłam sobie, że posprzątam samochód, bo normalnie masakra jaki syf mamy... nosi się wszystko niemiłosiernie..
No i śniegu nie ma, słoneczko ładnie świeci to prawie:) Bo oczywiście jak było ładnie to nie- bo tysiąc innych rzeczy do zrobienia..
A u mnie ok. dziś czuję się wyjątkowo dobrze. Tylko trochę się nie wyspałam, ale to nic.. Połówek pojechał już do pracy i tak się zastanawiam co tu zrobić, żeby tydzień szybko minął..
Ogólnie ok.. ( I nawet teściowa coś dziwnie miła )
Zanna a co z meblami do kuchni?? Ustaliliście coś??
Kay myślałam, że państwowo idziesz i rezygnujesz, bo byś znów musiała czekać nie wiadomo ile...
A powroty po długiej przerwie zawsze męczą.. W końcu człowiek zdąży się rozleniwić bardzo szybko:)
On, to nie ściemniaj tylko pracuj! Szybciej Ci minie i spać się nie będzie chciało
Black co u Ciebie??
hej Madi
nie było by szans państwowo... niestety...
albo i by była, tylko by się czekało...
no ja tak wczoraj miałam, i pranie i sprzątanie..
albo i by była, tylko by się czekało...
no ja tak wczoraj miałam, i pranie i sprzątanie..
Ja wczoraj się leniłam..
No tak to jest z tą opieką zdrowotną- prędzej by człowiek umarł niż się doczekał na cokolwiek..
No tak to jest z tą opieką zdrowotną- prędzej by człowiek umarł niż się doczekał na cokolwiek..
No co Ty Madi robota nie zając nie ucieknie. Trzeba ją szanować hehe. A tak poza tym to dzisiaj dopiero poniedziałek, przecież to byłby grzech jak ja bym dzisiaj zaczął normalnie pracować. Po weekendzie należy się jeden dzień powolnego rozruchu 
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
no Madi niestety.. ale zakombinowałyśmy z siostra i niby pracuje u niej w firmie 
ijestem na ich ubezpieczeniu
ijestem na ich ubezpieczeniu
A Ty w swojej pracy nie jesteś ubezpieczona??
Czy to jakieś dodatkowe ubezpieczenie?
On, rozumiem, poniedziałek to zdecydowanie najgorszy dzień tygodnia.. Drugi z kolei to niedziela.. A czym się zajmujesz w ogóle??
Czy to jakieś dodatkowe ubezpieczenie?
On, rozumiem, poniedziałek to zdecydowanie najgorszy dzień tygodnia.. Drugi z kolei to niedziela.. A czym się zajmujesz w ogóle??
jestem ubezpieczona
ale tak standardowo, NFZ itp...
ale dodatkowo mam prywatne ubezpieczenie w PZU
ale dodatkowo mam prywatne ubezpieczenie w PZU
jestem technologiem montażu. Pisze proces na zmontowanie konkretnego podzespołu w taki sposób aby ludzie na linii montażu wiedzieli co z czym ma być połączone. No i takie pierdołki jak zapewnienie ludziom odpowiednich przyrządów w celu ułatwienia im montażu i w razie jakichkolwiek problemów kontaktuje się z konstruktorem aby wyeliminować zaistniały problem. To tak w skrócie 
hmm podobna branża widzę do mojego 
tylko że mój w laboratorium
sprawdzają wytrzymalość prototypów i gotowych elementów 
tylko że mój w laboratorium
to też ma fajną pracę
napewno jest ciekawa
póki co jst nią zafascynowany 
aż mu zazdroszczę
aż mu zazdroszczę
Aha, to już wiem o co chodzi Kay
Kay ja to zazdroszczę wszystkim, którzy mają pracę, ja ostatnio pytałam w takim spożywczo-przemysłowym co niedaleko otworzyli, ale niestety ze względu na to że jestem po hotelarstwie, a nie po handlówce i nie pracowałam w zawodzie sprzedawcy to nie dali mi nawet szansy.. Bo oni chcą pracownika z doświadczeniem i stażem pracy.. Pff co za dyskryminacja.. Jakby problemem było przejechanie czytnikiem po kodzie..
On28 ciekawa praca, ale też jak dla mnie trudna, człowiek musi się znać na rzeczy żeby nic nie zamieszać
odpowiedzialne zajęcie masz
Kay ja to zazdroszczę wszystkim, którzy mają pracę, ja ostatnio pytałam w takim spożywczo-przemysłowym co niedaleko otworzyli, ale niestety ze względu na to że jestem po hotelarstwie, a nie po handlówce i nie pracowałam w zawodzie sprzedawcy to nie dali mi nawet szansy.. Bo oni chcą pracownika z doświadczeniem i stażem pracy.. Pff co za dyskryminacja.. Jakby problemem było przejechanie czytnikiem po kodzie..
On28 ciekawa praca, ale też jak dla mnie trudna, człowiek musi się znać na rzeczy żeby nic nie zamieszać
no ale coż, Ciebie musieli by przeszkolić np z obsługi kasy..
a tak to już mają z górki..
niestety .. szara rzeczywistość....
a tak to już mają z górki..
niestety .. szara rzeczywistość....
No nie musieli by, bo jestem po kursie i mam, ale oni sobie coś wymyślili i nie popuszczą.. Chyba do końca życia będę bezrobotna, z czasem zamienie się w zrzędliwą kurę domową, być może wychowującą dzieci, na wiecznym utrzymaniu męża, bez jakichkolwiek szans na zmianę na lepsze..
wiesz że po tym wolnym, z chęcią bym siedziała w domu...
ale najchętniej to bym pracowała tak na pół etatu...
ale najchętniej to bym pracowała tak na pół etatu...
nie powiem trochę odpowiedzialne jest bo zamawiam nieraz przyrządy za pare ładnych tyś. :)a co do trudności to z tym róznie bywa. ja pracuje w swoim zawodzie więc dla mnie to nie jest takie trudne.
Masz racje z tą pracą. Strasznie ciężko jest teraz ze znalezieniem jakiejkolwiek pracy nie mówiąc już dobrze płatnej. Ja miałem to szczęście że zaraz po studiach udało mi się znależć prace fakt faktem przez 2 lata zarabiałem najniższą krajową ale za to teraz nie mogę narzekać na zarobki. Warto było się pomęczyć:)
Masz racje z tą pracą. Strasznie ciężko jest teraz ze znalezieniem jakiejkolwiek pracy nie mówiąc już dobrze płatnej. Ja miałem to szczęście że zaraz po studiach udało mi się znależć prace fakt faktem przez 2 lata zarabiałem najniższą krajową ale za to teraz nie mogę narzekać na zarobki. Warto było się pomęczyć:)