Jak tam mija sobotni poranek?
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
hej zanna !
ja już planuje cały dzień boo.... wieczorem.... balujemy !!
Musze iść po rajstopy jeszcze, fryzjer na 14 paznokcie pomalować... mmm
a już się doczekać nie moge wieczora 
a jak twój poranek ? ;>
a jak twój poranek ? ;>
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
-
G****
A co to za okazja?
Ja się tak nie wyspałam bo mi mój mąż stracha napędził... Idę zaraz sprzątąć i oczywiście znowu teściowa będzie fukać czyli jak to zwykle w sobotę 
wybieram się z M i znajomymi na zabawę karnawałową
teraz jedna a za tydzień następna 
a teściową zignoruj
Ja cię podziwiam że tak dajesz radę z nią 
a teściową zignoruj
J. Carroll
J. Carroll
hej Wam
Miaamy ale fajnie 
a Ty Zanna, idziesz z swoim na ta zabawe ??
a Ty Zanna, idziesz z swoim na ta zabawe ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Kay chyba raczej tak tylko jeszcze nie wiadomo kiedy dokladnie to...
Wiecie co ale we mnie się zbiera... Siedzę sobie i słyszę że ktoś poszedł do mojej kuchni więc tam idę a tam teść sobie lampkę przy gniazdku sprawdza... Przecież oni gniazdek nie mają...
Ja tu zwariuję!!!
Wiecie co ale we mnie się zbiera... Siedzę sobie i słyszę że ktoś poszedł do mojej kuchni więc tam idę a tam teść sobie lampkę przy gniazdku sprawdza... Przecież oni gniazdek nie mają...
Ja tu zwariuję!!!
a gdybyś tak zamknęła tą kuchnie na klucz ? ....
J. Carroll
J. Carroll
noo ja wiem że to takie ... hmm ... mało fajne no ale z drugiej strony to twoje własne miejsce! a gdybyście mieli z mężem zachciankę poświntuszenia na blacie w kuchni a ktoś by wszedł? może wtedy by się speszyli i przestali 
J. Carroll
J. Carroll
Witajcie.
Na denerwujących jest sposób. Jak nie można zamknąć drzwi na klucz, to można ich drzwi oblepić pianką. Nie opuszczą pokoju zbyt szybko.
Odnośnie cofania postów, to zwykle korzystając z fona są problemy z wyświetlaniem forum.
Na denerwujących jest sposób. Jak nie można zamknąć drzwi na klucz, to można ich drzwi oblepić pianką. Nie opuszczą pokoju zbyt szybko.
Odnośnie cofania postów, to zwykle korzystając z fona są problemy z wyświetlaniem forum.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Black
jak miło Cię widziec....
witajcie
a dziś siostra ma wpaść na kawę..
mam karton rajstop do wybrania
heheh....
witajcie
mam karton rajstop do wybrania
Dzień dobry wszystkim :* Ale zimno brrr Madi mam centralne, grzejniki gorące że dotknąć się nie da a u mnie zimno. A powiedz kochana jak Ty wytrzymujesz w takiej temperaturze 27stopni??? Szok. Dla mnie max temp w domu to 22 stopnie, jak jestem u kogoś i jest za ciepło to dostaję mdłości i wymiotuje... Dziewczyny mają racje, zacznij zamykać kuchnie przecież Twoja jest, nie musisz nikogo pytać o pozwolenie, a że się obrażą i tak nie macie dobrego kontaktu. Cyba że jakieś pułapki pozastawiasz hihi
Panie A tak pytam bo zacząłeś zdawkowo się udzielać tak jak Ela, tylko u Eli to chyba normalne ale u ciebie na pewno nie!
Zana, nie ma się czego bać, mój P jak mnie uczuł jezdzic zimą ile on się nagadał że trzeba to i tamto ble ble ble. No faktycznie wskazówki bardzo przydatne ale to nie znaczy że zawsze jak jedziesz musisz wpaść w poslizg. Jedziesz sobie powoli i nic się nie dzieje, ewentualnie przy ostrym skręcie( pamiętam to był mój pierwszy poslizg
) ale jak wejdziesz w niego powoli to co sie moze stac, leciutko cie zakołysze i nic więcej. Spokojnie, wsiadaj w auto i jedz.
Ach,zapomniała bym ,pisałam w dziale szkoła czy zna ktoś studium które można by online ukończyć? Nikt nie odpisał to nie wiem czy ktos widział w ogóle...?
babskiesprawy.pl/studium-online-t10383.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/studium-online-t10383.html
Panie A tak pytam bo zacząłeś zdawkowo się udzielać tak jak Ela, tylko u Eli to chyba normalne ale u ciebie na pewno nie!
Zana, nie ma się czego bać, mój P jak mnie uczuł jezdzic zimą ile on się nagadał że trzeba to i tamto ble ble ble. No faktycznie wskazówki bardzo przydatne ale to nie znaczy że zawsze jak jedziesz musisz wpaść w poslizg. Jedziesz sobie powoli i nic się nie dzieje, ewentualnie przy ostrym skręcie( pamiętam to był mój pierwszy poslizg
Ach,zapomniała bym ,pisałam w dziale szkoła czy zna ktoś studium które można by online ukończyć? Nikt nie odpisał to nie wiem czy ktos widział w ogóle...?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
hej dziewczyny !
jestem po zabawie było super
co tam u was ? ;>
co tam u was ? ;>
J. Carroll
J. Carroll
witajcie
u mnie leniwie...
trochę ogarnęlam a zaraz znikam ... bo siostra ma być zaraz
trochę ogarnęlam a zaraz znikam ... bo siostra ma być zaraz
U nas też zimowo w mieszkaniu. Na dworze szklanka, szczypie zimnem, nawet fajek mi gasł. 
Jamelia, pierwsze słyszę o czymś takim... online.
Niedługo wszystko będzie przez wirtual, zero realnego życia.
Japończycy nawet opracowali patent na wirtualną dziewczynę/ żonę.
Tak poza tym cześć wszystkim. ;* Życzę udanej niedzieli.
Jamelia, pierwsze słyszę o czymś takim... online.
Niedługo wszystko będzie przez wirtual, zero realnego życia.
Japończycy nawet opracowali patent na wirtualną dziewczynę/ żonę.
Tak poza tym cześć wszystkim. ;* Życzę udanej niedzieli.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
wirtualna żona ?
to będzie się facetowi wydawało że ma w domu posprzątane ? 
J. Carroll
J. Carroll
-
a_gatka
Hej dziewczyny! Buziaki słoneczn dla Was! Nie wiem czy na mnie nie nakrzyczycie, ale chyba ściągnęłam na nasze forum kolejnego faceta
Powiedziałam, że tu jest super atmosfera, a on chciał linka i tego.... chyba tu przyjdzie 
haha spoko
jeden w tą czy w tamtą 
J. Carroll
J. Carroll
Agatka to fajnie będzie weselej 
Black, moja siostra ogólniak kończy przez neta, osobiście trzeba się tylko na egzaminy wstawiać
Byłam z nią wczoraj bo egzaminy ma w Warszawie, ona zdawała a ja zwiedzałam Wawkę
Kay pozdrów siostrę
Miaamy usmiałam się z tego wirtualnego sprzątania he he
A gdzieś się bawiła kochana?
Black, moja siostra ogólniak kończy przez neta, osobiście trzeba się tylko na egzaminy wstawiać
Kay pozdrów siostrę
Miaamy usmiałam się z tego wirtualnego sprzątania he he
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Hmm... mi tam pan nie przeszkadza
nawet jestem za 
zawsze to dodatkowe spojrzenie z drugiej strony barykady
bardziej mnie interesuje czym sie ten Pan interesuje
by go zaciągnąc do rozmowy :d
siostra wlaśnie pojechala :d
obiad zjedzony...
pora sie zrelaksować...
zastanawiam się czy nie okupować łazienki....
zawsze to dodatkowe spojrzenie z drugiej strony barykady
bardziej mnie interesuje czym sie ten Pan interesuje
by go zaciągnąc do rozmowy :d
siostra wlaśnie pojechala :d
obiad zjedzony...
pora sie zrelaksować...
zastanawiam się czy nie okupować łazienki....
Witajcie :*:)
Zanna to nie musisz w długą trasę jechać, odpal samochód i po głównej pojeździsz to wprawy nabierzesz
i nie musi się nic stać najgorzej jak się takie czarne scenariusze układa 
Kay jak spotkanie?? Udało się??
Jam, no nie wiem bo u mnie akurat daje jak tak palę. A 27 stopni to wcale nie ma tak źle, jest ciepło, a teraz jak ten mróz jest to nawet się tego tak nie odczuwa.. A ja lubię ciepełko i mi akurat nie przeszkadza
A ja kuchni nie zamknę bo jest na wolnej przestrzeni i przez nią się przechodzi do łazienki i toalety..
A o takich studiach nie słyszałam, musiałabyś coś pewnie poszperać w gogle:)
Agatka hej co u Ciebie?? Miałaś się pojawiać częściej a jakoś Cię nie widać
Black jak tam rozmowa w sprawie pracy? Jesteś już po?? Jak było??
Miaamy zazdroszczę imprezy, też bym się gdzieś przejechała:)
Zamówiłam baterię do laptopa.. Wczoraj miałam taki młyn, że myślałam, że się nie powyrabiam ale się udało
a wieczorem mieliśmy gości i tak dopiliśmy i dosiedzieliśmy, że dziś nie mieliśmy siły na nic... A tyle sprzątania miałam...
Zanna to nie musisz w długą trasę jechać, odpal samochód i po głównej pojeździsz to wprawy nabierzesz
Kay jak spotkanie?? Udało się??
Jam, no nie wiem bo u mnie akurat daje jak tak palę. A 27 stopni to wcale nie ma tak źle, jest ciepło, a teraz jak ten mróz jest to nawet się tego tak nie odczuwa.. A ja lubię ciepełko i mi akurat nie przeszkadza
A ja kuchni nie zamknę bo jest na wolnej przestrzeni i przez nią się przechodzi do łazienki i toalety..
A o takich studiach nie słyszałam, musiałabyś coś pewnie poszperać w gogle:)
Agatka hej co u Ciebie?? Miałaś się pojawiać częściej a jakoś Cię nie widać
Black jak tam rozmowa w sprawie pracy? Jesteś już po?? Jak było??
Miaamy zazdroszczę imprezy, też bym się gdzieś przejechała:)
Zamówiłam baterię do laptopa.. Wczoraj miałam taki młyn, że myślałam, że się nie powyrabiam ale się udało
Witajcie

A do wirtualnej żony to trzeba się zastanowić, bo jak te normalne mnie nie chcą
Zanna sama mówiłaś że najdalej samochodem byłaś najdalej 3 km od domu i to jechałaś po pustej drodze. To ja nie wiem na co ty czekasz, wsiadaj do auta i śmigaj po tej pustej drodze tam i z powrotem tak aż się nauczysz
Miaamy o to się nie martw, bo potrafię sobie ugotować, pomyć podłogi, umyć okna i firanki też powieszę, a i brudne ciuchy do automatu też potrafię włożyć, nasypać proszku i samo się wypierze.miaamy pisze:wirtualna żona ?to będzie się facetowi wydawało że ma w domu posprzątane ?
A do wirtualnej żony to trzeba się zastanowić, bo jak te normalne mnie nie chcą
Zanna sama mówiłaś że najdalej samochodem byłaś najdalej 3 km od domu i to jechałaś po pustej drodze. To ja nie wiem na co ty czekasz, wsiadaj do auta i śmigaj po tej pustej drodze tam i z powrotem tak aż się nauczysz
Adrian

Madi.. pogadaliśmy
hehehe... zaplanowaliśmy kino w piątek ;0 zobaczymy 
Adix... i dobrze... facet który nic nie zrobi w okół się to nie facet...
Adix... i dobrze... facet który nic nie zrobi w okół się to nie facet...
Dobry wieczór w niedzielę
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)