Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Czyli się udało, ze wszystko prawidłowo zrobione:)
Wiem wiem jaka to wygoda:)
Wiem wiem jaka to wygoda:)
zanna aż zazdroszcze a mi tak zimno ... 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
-
G****
U nas tez bylo zimno, jak tescie pala to zawsze zimno i nic np woda nie moze sie grzac, nasza podlogowka zakrecona i jak oni pala to sie siedziec nie da
my mamy w pokoju piec kaflowy więc napalone to jest ciepło i wieczorem fajnie no ale przez noc się wychłodzi i od rana zimno aż tata nie zacznie palić koło 12 w południe ;]
J. Carroll
J. Carroll
No to ja palę na maxa od rana do wieczora 
A co się innego nie udało??
miaamy do łóżka i gorącą herbatę na rozgrzanie
A co się innego nie udało??
miaamy do łóżka i gorącą herbatę na rozgrzanie
-
G****
A u nas teść wodę pozamyka, podłogówkę wyłączy bo to się ciepło marnuje... Żeby wody ciepłej nie było to przesada...
Madi bo tą kuchnię kaflową rozbieraliśmy i ta ściana po niej taka brzydka została i chcieliśmy kogoś wziąć żeby to ładnie zrobił ale niestety teśc się za to wziął i jest tak polepione, poklejone, nie równo, dziury i nawet po malowaniu to okrponie wygląda i stwierdziliśmy z S. że zrobimy tam tapetę.
Madi bo tą kuchnię kaflową rozbieraliśmy i ta ściana po niej taka brzydka została i chcieliśmy kogoś wziąć żeby to ładnie zrobił ale niestety teśc się za to wziął i jest tak polepione, poklejone, nie równo, dziury i nawet po malowaniu to okrponie wygląda i stwierdziliśmy z S. że zrobimy tam tapetę.
noo tak tapetę w jakiś wzorek i nie będzie tak widać 
J. Carroll
J. Carroll
Ale czy tapeta zakryje te nierówności??
Zaczęłam dziś ćwiczenia 30 dni z Mel B
Zobaczymy czy przyniosą efekty 
Zaczęłam dziś ćwiczenia 30 dni z Mel B
Witajcie
Car to coś nad butkami jest bardzo ładne, bardzo mi się podoba
Zanna zawsze zastanawiam się jak takie ogrzewanie działa. Czy są to jakieś rury pociągnięte przez podłogę z pieca, czy jakaś mata elektryczna?
Madi trzymam kciuki żeby były efekty w ćwiczeniach, ale swoją drogą totrzeba ci ćwiczyć?
Car to coś nad butkami jest bardzo ładne, bardzo mi się podoba
Zanna zawsze zastanawiam się jak takie ogrzewanie działa. Czy są to jakieś rury pociągnięte przez podłogę z pieca, czy jakaś mata elektryczna?
Madi trzymam kciuki żeby były efekty w ćwiczeniach, ale swoją drogą totrzeba ci ćwiczyć?
Adrian

Nie zakryje ale sprawi że nie będą się rzucać w oczy poprostu wzorek z tapety je zamaskuje.Madlen pisze:Ale czy tapeta zakryje te nierówności??
J. Carroll
J. Carroll
Hej Adix 
Co u Ciebie?? Jak w pracy??
No i jak Ci idzie praca??
A ćwiczenia nie są mi potrzebne na odchudzanie ale chciałabym wzmocnić nogi i wyrzeźbić trochę mięśnie brzucha..
Miaamy ale jak będą wielkie te wybicia to nawet to nie pomoże..
Zmykam spać, dobranoc wszystkim :*
Co u Ciebie?? Jak w pracy??
No i jak Ci idzie praca??
A ćwiczenia nie są mi potrzebne na odchudzanie ale chciałabym wzmocnić nogi i wyrzeźbić trochę mięśnie brzucha..
Miaamy ale jak będą wielkie te wybicia to nawet to nie pomoże..
Zmykam spać, dobranoc wszystkim :*
Co sześciopak Ci się zamarzył
A w pracy to ani nie gadaj, zapierdziel jakich mało. W tamtym tygodniu byłem taki wykończony że spałem po 11 godzin i dalej nie byłem wyspany.
Adrian

Witajcie
na chwilę wpadam się pojawić 
zaraz ma przyjsć klient, a później może bedę mieć chwilę by tu zobaczyć....
Wczoraj w pracy strasznie zmarzłam..
ale przenieśli nas do innego pokoju.. w tamtym jest aż 15 stopni... ;/
zaraz ma przyjsć klient, a później może bedę mieć chwilę by tu zobaczyć....
Wczoraj w pracy strasznie zmarzłam..
ale przenieśli nas do innego pokoju.. w tamtym jest aż 15 stopni... ;/
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Hej 
Adrian to są takie cienkie rurki plastikowe rozłożone równomiernie na podłodze i jest to podłączone do pieca i masz zaworek przy piecu, chcesz to grzejesz, nie chcesz to nie
Madi myślę, że będzie tak jak miaamy mówi, jakiś wzorek i nie będzie się w oczy rzucać
a poza tym to nie są też jakieś takie mega dziury no ale nie ładnie to wygląda...
Kay ja Ci współczuję siedżieć w takim zimnie, tylko ubieraj się ciepło żebyś się nie rozchorowała
Adrian to są takie cienkie rurki plastikowe rozłożone równomiernie na podłodze i jest to podłączone do pieca i masz zaworek przy piecu, chcesz to grzejesz, nie chcesz to nie
Madi myślę, że będzie tak jak miaamy mówi, jakiś wzorek i nie będzie się w oczy rzucać
Kay ja Ci współczuję siedżieć w takim zimnie, tylko ubieraj się ciepło żebyś się nie rozchorowała
cześć wam! co u was ? ;> jak mija poniedziałek ? 
J. Carroll
J. Carroll
Miaamy jeszcze weekendem żyje
heheh
hej hej
Zanna, no teraz w innym pokoju jesteśmy...
ale ja i tak już jestem przyłatwina...
zatoki czuję, głos siada...
hej hej
Zanna, no teraz w innym pokoju jesteśmy...
ale ja i tak już jestem przyłatwina...
zatoki czuję, głos siada...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
łeeee kurde
hahaha faktycznie ale jestem zakręcona 
J. Carroll
J. Carroll
Hej 
Znów coś każdy zabiegany... Kupiłam baterię dzisiaj bo mi pan zamówił i miałam ją odebrać.. 200 zł masakra.. mam nadzieję, że pociągnie trochę...
No tak Adrian dokładnie, choć taki niewielki:) No i poza tym sukienkę dziś kupiłam i muszę zachować figurę bo jak zapuszczę brzuch to jej nie założę bo jest ładnie dopasowana...
No to teraz co innego robicie że bardziej Cię męczy praca czy dwa razy więcej tego co do tej pory??
A to co konstruujesz to w miejscu pewno stanęło...
Nie miałam nigdy tapety także nie wiem jak pokrywa...
Zanna nie mam nic na koncie, ale jak się doładuje to się odezwę :*
Kay no miałam pytać jak ze zdrowiem skoro w takich warunkach pracujesz, ale już wiem.. to teraz trzeba zacząć kurację żeby Ci się całkiem we znaki nie dało :*
Miaamy no totalnie Ci się pokręciło...
Nie wiecie co z Black?? Miałam do Niej sprawę niewielką...
Znów coś każdy zabiegany... Kupiłam baterię dzisiaj bo mi pan zamówił i miałam ją odebrać.. 200 zł masakra.. mam nadzieję, że pociągnie trochę...
No tak Adrian dokładnie, choć taki niewielki:) No i poza tym sukienkę dziś kupiłam i muszę zachować figurę bo jak zapuszczę brzuch to jej nie założę bo jest ładnie dopasowana...
No to teraz co innego robicie że bardziej Cię męczy praca czy dwa razy więcej tego co do tej pory??
A to co konstruujesz to w miejscu pewno stanęło...
Nie miałam nigdy tapety także nie wiem jak pokrywa...
Zanna nie mam nic na koncie, ale jak się doładuje to się odezwę :*
Kay no miałam pytać jak ze zdrowiem skoro w takich warunkach pracujesz, ale już wiem.. to teraz trzeba zacząć kurację żeby Ci się całkiem we znaki nie dało :*
Miaamy no totalnie Ci się pokręciło...
Nie wiecie co z Black?? Miałam do Niej sprawę niewielką...
-
paula93
Heeej
kurcze ja to siedzę i się uczę..
w sobotę 2 egzaminy mam
ale w sobotę i w niedziele się odstresuje
2 imprezki rodzinne się szykują 
w sobotę 2 egzaminy mam
ale w sobotę i w niedziele się odstresuje
ooo paula to powodzenia! ;] chociaż uczenie się o tej porze już raczej nie przynosi pożądanych efektów... bynajmniej ze mną tak było 
J. Carroll
J. Carroll
Witajcie
Kay a mówiłem Ci że odstąpie ci moją nowiuśką kufaję, dwa razy użytą i nawet nie podartą
A teraz to choróbsko Cię bierze :*
Zanna a pompka od pieca pociśnie wodę przez małą średnicę rurek? i jaka jest temperatura podłogi?
Madi to może pochwal się nam jak wyglądasz w nowej sukience
A w pracy to ogólnie to chodziłem do transportu(trzeba przynieść wszystkie elementy obudowy na barku do przodka ) i było tak że zanieśliśmy 3 elementy(1 komplet składający się z obudowy stropu i dwa ociosy prawy i lewy ) i była przerwa. A trzy tygodnie temu kolega poszedł na emeryturę i ja go zastępuję w przodku a tam to już nawet nie ma czasu zjeść śniadania.
Paula a co to za egzaminy bo nie w temacie jestem i oczywiście trzymam kciuki żebyś zdała.
Kay a mówiłem Ci że odstąpie ci moją nowiuśką kufaję, dwa razy użytą i nawet nie podartą
Zanna a pompka od pieca pociśnie wodę przez małą średnicę rurek? i jaka jest temperatura podłogi?
Madi to może pochwal się nam jak wyglądasz w nowej sukience
Paula a co to za egzaminy bo nie w temacie jestem i oczywiście trzymam kciuki żebyś zdała.
Adrian

Dobry 
Coś się dziewczyny opuszczacie, myślałem ze będę miał dużo do czytania a tu od poniedziałku raptem 2 strony co się z Wami dzieje
Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy i na urlop
a jutro już na stoku będę popijal sobotę grzanca 
Miłego dnia wszystkim
Coś się dziewczyny opuszczacie, myślałem ze będę miał dużo do czytania a tu od poniedziałku raptem 2 strony co się z Wami dzieje
Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy i na urlop
Miłego dnia wszystkim
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.