witajcie dziewczęta byłam u ginekologa wreszcie ,strasznie nieprzyjemne badanie ale cóż musiałam to przeżyć dałam radę ;p ginekolog nie był taki zły ale badanie jakie wykonał strasznie bolało...
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
ginekolog robił mi usg i coś tam wkładał nie wiem co i rozszerzał w środku ale to paskudnie bolało nie wiem po co mu to było...i jeszcze palec wkładał i po wszystkim..
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
nie bolało mnie usg to dąło się przeżyć ... ale wkłądał mi coś nie wiem plastikowego czy nie wiem jakiego tam i poszerzał i to strasznie bolało ale powiedział że musiał ... ogólnie wszystko jest ok przepisał mi tylko maść bo mam dziwne upławy :p
miłego dnia !;D
dzieczyny nie straszcie mnie! ja idę do gina za 2 tygodnie mam wizytę pierwszy raz. No jak już się zapisałam to pujde ale nie straszcie że to boli bo mu zwieje z fotela
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
Wprawdzie nie jestem kobieta i nigdy nie byłem badany ale mam kolege gin.
To co wkłada i rozszerza nazywa się wziernikiem i w zasadzie głównie stosuje się juz plastikowe. Są przyjemniejsze bo nie sa takie zimne (tak wiem i tak nie jest to przyjemne).
USG wykonua na dwa sposoby albo poprzez sondę zwykłą (wysmaruje Wam brzuch i jazda - nic nie boli) lub sondą dopochwową. Wtedy na sondę zakładana jest prezerwatywa i reszta wiadoma. Sonda nie jest duża i też nie powinno być to bolesne ale z racji stresu i braku naturalnego nawilżania... lekarz powinien być bardzo delikatny.
noo i mam nadzieję że mój gin będzie delikatny.... wszyscy go sobie chwalą idę z ciocią która chodzi do niego od kiedy była nastolatką i powiedziała że nigdy nie pójdzie do żadnego innego...
ahh idę coś zdjeść i na maraton filmowy przed telewizor
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
miaamy bez obaw nie stresuj się ja się stresowałam za bardzo ale dałam radę w ogóle się wstydziłam siąść na tym fotelu i rozłożyć nogi.. to było takie krępujące .
badanie usg nie bolało więc dało się radę...;p ale wszystko co napisał Redorange to prawda
miaamy, nie jest strasznie.. ja byłam rok temu pierwszy raz i babka mi mówiła, że może to być nieprzyjemne i mogę czuć ból.. ale nie wszystkie kobiety go czują..
mnie nic nie bolało, więc ciebie też może nie boleć więc się nie stresuj !
mnie gościu tego nie powiedział , ale gdyż ja jestem wrażliwa na nawet najmniejszy ból to poczułam ale bolało bardzo mocno... myślałam że nie wyrobię..
A chce Ci się czytać?
Jak chce to masz: babskiesprawy.pl/cmentarz-ko-skie-t10500.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/cmentarz-ko ... 10500.html
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?