Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
dzwoniłam wczoraj do niego i powiedziałam mu wszystko to powiedziała mi żebym odczekała jeszcze trochę bo że może po okresie bo strasznie krótki miałam a jak bedzie dalej boleć to mam przyjechać więc się wszystko okaże...
uuu to nie wesoło...
a od kiedy Cię tak boli ??
a od kiedy Cię tak boli ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
właśnie odczuwalam bóle przed okresem i teraz i się troche martwię bo jak miałam torbiele to mnie podczas seksu bolało i teraz znowu tak mam i nie wiem czy się czasem znowu coś nie dzieje...
no ale pigułki chyba na to brałas... juz przestałas ??
-
G****
biorę cały czas dlatego dzwoniłam bo nie wiedziałam dlaczego tak może być.
Hej wszystkim.
Kay zgłoszone...
Adi bozie kochany jak się czujesz?? O co poszło właściwie ? Rety, co sie z tymi chłopami dzieje, nie dość że nie są w stanie utrzymać rodziny, wziąc na siebie odpowiedzialności za drugiego człowieka to jeszcze z lapami zaczynają lecieć...
Trzymaj się tam malutka, nie poddawaj się. Jestem z tobą
Red a jak długo byliście razem?Ona mieszka blisko Ciebie czy w innym mieście? Nie wiem czemu ale ja odebrałam wrażenie że ta znajomość jest internetowa...
Pewnie się mylę, choć moja intuicja mnie zazwyczaj nie myli
Zanka bidulko :*
Kay zgłoszone...
Adi bozie kochany jak się czujesz?? O co poszło właściwie ? Rety, co sie z tymi chłopami dzieje, nie dość że nie są w stanie utrzymać rodziny, wziąc na siebie odpowiedzialności za drugiego człowieka to jeszcze z lapami zaczynają lecieć...
Trzymaj się tam malutka, nie poddawaj się. Jestem z tobą
Red a jak długo byliście razem?Ona mieszka blisko Ciebie czy w innym mieście? Nie wiem czemu ale ja odebrałam wrażenie że ta znajomość jest internetowa...
Zanka bidulko :*
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
no to bez sensu..s koro bierzesz powinno chyba przejść...
hej Jam :* już lecę pokasowac
hej Jam :* już lecę pokasowac
-
G****
Kay w sumie to ja biorę tylko antykoncepcyjne a regulacje cyklu a PRL mam za wysoką i na razie nie mam na to leków, więc może znowu mi podskoczyła/.... Nie wiem już sama.
Cześć Jamelka
Cześć Jamelka
- redorange666
- Samiec
Poznałem ją na badoo... a mieszka 10km ode mnie. Możne nawet bliżej. Wczoraj do mnei zadzwoniła i dzisaij mamy się spotkać. Podobno przestarsazyła sie bliskości itd... zobaczymy. Jadę do niej wieczorem.Jamelia pisze:
Red a jak długo byliście razem?Ona mieszka blisko Ciebie czy w innym mieście? Nie wiem czemu ale ja odebrałam wrażenie że ta znajomość jest internetowa...Pewnie się mylę, choć moja intuicja mnie zazwyczaj nie myli
![]()
- redorange666
- Samiec
nie będę dziękować ale mam tez taką nadzieję
Red więc trzymam kciuki mocno! Daj znać jak poszło 
Kay dzięki
Kay dzięki
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Witajcie
Uuu ale się porobiło, Adidasowa żebyś czasem znów się miłosierna nie zrobiła i nie dała mu czasem kolejnej szansy..
No a właśnie o co tak właściwie poszło, że doszło do tego wszystkiego??
Kay wiem, wiem, wszystko nadrobiłam:) przeczytałam o wyjeździe i smacznym jedzonku:)
i że niestety musieliście wrócić;p
I działa Wam już piec normalnie??
Tak czytam i czytam i myślałam, że znów masz dziś wolne:)
Zanna to gdzie oni się podziali, że Ty sama jesteś?? Dychniesz sobie przynajmniej:)
Red no na Twoim miejscu to bym do tego spotkania lekko z dystansem podeszła, bo wiesz nie wiadomo czego Ona tak naprawdę teraz od Ciebie chce..
A moim bardzo osobistym i skromniutkim zdaniem, powinieneś znaleźć inną kobietę, nie jesteś stary a tyle fajnych dziewczyn jest a nie żebyś się wiązał z kimś co nie wie czego tak naprawdę chce od życia, tym bardziej, że jak się ma 2 dzieci to się jakoś przyszłościowo myśli..
No ale to tylko moja opinia, wiadomo Twoje życie, Twój wybór..
Agatka hej:*
Dostałąś pierścionek bo chyba nie napisałaś w końcu?? I jak ogólnie było??
Jam hejka:*
To Ty nie wiesz że jak chodzi o słodkości i inne takie to się każdy takim wielkim samolubem robi?? Żeby nawet po jednej nam nie zostawić to naprawdę..
A jak Tobie się układa, lepiej??
Uuu ale się porobiło, Adidasowa żebyś czasem znów się miłosierna nie zrobiła i nie dała mu czasem kolejnej szansy..
No a właśnie o co tak właściwie poszło, że doszło do tego wszystkiego??
Kay wiem, wiem, wszystko nadrobiłam:) przeczytałam o wyjeździe i smacznym jedzonku:)
i że niestety musieliście wrócić;p
I działa Wam już piec normalnie??
Tak czytam i czytam i myślałam, że znów masz dziś wolne:)
Zanna to gdzie oni się podziali, że Ty sama jesteś?? Dychniesz sobie przynajmniej:)
Red no na Twoim miejscu to bym do tego spotkania lekko z dystansem podeszła, bo wiesz nie wiadomo czego Ona tak naprawdę teraz od Ciebie chce..
A moim bardzo osobistym i skromniutkim zdaniem, powinieneś znaleźć inną kobietę, nie jesteś stary a tyle fajnych dziewczyn jest a nie żebyś się wiązał z kimś co nie wie czego tak naprawdę chce od życia, tym bardziej, że jak się ma 2 dzieci to się jakoś przyszłościowo myśli..
No ale to tylko moja opinia, wiadomo Twoje życie, Twój wybór..
Agatka hej:*
Dostałąś pierścionek bo chyba nie napisałaś w końcu?? I jak ogólnie było??
Jam hejka:*
To Ty nie wiesz że jak chodzi o słodkości i inne takie to się każdy takim wielkim samolubem robi?? Żeby nawet po jednej nam nie zostawić to naprawdę..
A jak Tobie się układa, lepiej??
Madi... ja juz w pracy..a le w domu bym posiedziała, moze bym wkońcu odespała...
i wykurowała....
jedzenie faktycznie rewelacyjne i takie fajne zmęczenie po wyjeździe....
Co do pieca.. już jest ok, musieliśmy rozkr,ęcić i poczysicic...
i wykurowała....
jedzenie faktycznie rewelacyjne i takie fajne zmęczenie po wyjeździe....
Co do pieca.. już jest ok, musieliśmy rozkr,ęcić i poczysicic...
Hej Zanna< Kay :**
No to przy okazji się napaprało pewnie, jak to przy czyszczeniu.. nie cierpię tego...
Oj jak ja bym też chciała gdzieś pojechać na weekend, no ale.. mój ma trochę inne podejście.. :/
Zanna ale to teściów dalej nie ma czy razem z S. byli??
No to przy okazji się napaprało pewnie, jak to przy czyszczeniu.. nie cierpię tego...
Oj jak ja bym też chciała gdzieś pojechać na weekend, no ale.. mój ma trochę inne podejście.. :/
Zanna ale to teściów dalej nie ma czy razem z S. byli??
no się nazbierało.. ale w końcu było ciepło i można się było wykąpać
heheh
w ogóle wkleiłam przepis, w końcu :d
babskiesprawy.pl/ksiazka-kucharska-t8034-30.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/ksiazka-kuc ... 34-30.html
i gadałam z Adidasową, kazała podziękować za troskę..
powinna wejść jeszcze dzisiaj...
w ogóle wkleiłam przepis, w końcu :d
babskiesprawy.pl/ksiazka-kucharska-t8034-30.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/ksiazka-kuc ... 34-30.html
i gadałam z Adidasową, kazała podziękować za troskę..
powinna wejść jeszcze dzisiaj...
No widziałam widziałam:) I od razu jak mi przypomniałaś na jaką dużą blachę sie to robi??
No wiesz pytam, bo czasem ciasta są na mniejsze formy, albo na okrągłe.. Ciekawy przepis, tylko nie mam akurat orzechów..
Może Mama mi da trochę
Może Mama mi da trochę
Bardzo dobre jest to casto 
warto zrobić..
nie, ten akurat jest na zwykła..
akurat mało mam przepisów na mała blaszkę
mogę jeszcze Wam poszukac na bananowca
też dobre cisato i mozna kominować z innymi owocami
warto zrobić..
nie, ten akurat jest na zwykła..
akurat mało mam przepisów na mała blaszkę
mogę jeszcze Wam poszukac na bananowca
też dobre cisato i mozna kominować z innymi owocami
Ja bananowca jadłam, ale jakoś mi nie posmakował, chyba, że mówimy o innym.. ten co jadłam z zieloną galaretką na wierzchu.. nie dla mnie, za słodki i mdły
A jeszcze się chciałam pochwalić, że nam pozytywnie wniosek rozpatrzyli o dostępności działki i drogi:)
Aktualnie rysują się nam już plany na gotowo do zatwierdzenia w starostwie:)
Jedyne dobre wieści
A jeszcze się chciałam pochwalić, że nam pozytywnie wniosek rozpatrzyli o dostępności działki i drogi:)
Aktualnie rysują się nam już plany na gotowo do zatwierdzenia w starostwie:)
Jedyne dobre wieści
Madlen nie miałam robionej cytologii bo jest płatna nie wiem czemu mi poszerzał tam ginekolog
Adidasowa nie bój się idź do ginekologa ,musisz sie zbadać:P
jak dobrze że wreszcie się odważyłaś powiedzieć ,że to koniec, gratulacje
nie martw się znajdziesz lepszego faceta który będzie Cie traktował dobrze i szanował, jesteśmy wszystkie z Tobą trzymaj się 
witajcie tak w ogóle
Adidasowa nie bój się idź do ginekologa ,musisz sie zbadać:P
jak dobrze że wreszcie się odważyłaś powiedzieć ,że to koniec, gratulacje
witajcie tak w ogóle
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
cześć wam! mam problemy z netem i nie wiem kiedy będzie naprawiony tak więc nie martwcie się o mnie
mam nadzieję że niedługo wracam

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
hej hej...
potem wkleję MAdi przepis, to zonaczysz....
Cat, a czemu Ci cytologii nie zrobił ?? jaka płatna, raz na dwa lata jets bezpłatna przecież...
Miaamy obyś szybko wróciła...
no to tak....
Black rozeszła się z połówkiem...
wróciła do siebie..
postara się wrócić za jakiś czas..
potem wkleję MAdi przepis, to zonaczysz....
Cat, a czemu Ci cytologii nie zrobił ?? jaka płatna, raz na dwa lata jets bezpłatna przecież...
Miaamy obyś szybko wróciła...
no to tak....
Black rozeszła się z połówkiem...
wróciła do siebie..
postara się wrócić za jakiś czas..