Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Toż to skandal
Jak tak można..
No ja Wam nie pokaże, mnie ciąża nie oszczędziła i brzuch wygląda fatalnie, w dodatku teraz jak utyłam to w ogóle masakra 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Ja Wam zaraz poszukam obrazka podobnego do mojego brzucha to zmienicie zdanie 
Ja się wstydziłam i pokazałam, aj kobitki kobitki 
Bez przesady, każdy na swój sposob jest piekny!
Bez przesady, każdy na swój sposob jest piekny!
ha ha smieszne Van. Zanka dobry pomysł, tez poszukam podobnego ciekawa jestem czego pięknego się w nim doszukacie 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Oooo aktualnie ... no wiem najgorzej nie jest tylko się zrobiłam taki KLOCEK taki bez krztałtu i rozlazły 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Vanilka, jak się ma taką figurę jak Ty czy Miammy to można pokazywać 
Po ciążach to różnie, zalezy od stanu skóry bo czasem oglądam w tv takie programy gdzie robią operacje plastyczne to szczupłe kobiety po ciążach mają worek skóry na brzuchu bo skóra nieelastyczna, niewyćwiczona to nie wrociła do swego stanu. No oczywiście Tobie zyczę abyś zawsze miała taki brzuszek
Miammy, fajnie nazwałaś klocek
a co, wolałabym żeby wystawał?
Po ciążach to różnie, zalezy od stanu skóry bo czasem oglądam w tv takie programy gdzie robią operacje plastyczne to szczupłe kobiety po ciążach mają worek skóry na brzuchu bo skóra nieelastyczna, niewyćwiczona to nie wrociła do swego stanu. No oczywiście Tobie zyczę abyś zawsze miała taki brzuszek
Miammy, fajnie nazwałaś klocek
o proszę, zerknijcie (jedyna róznica to nad pępkiem nie mam rozstępów)https://www.google.pl/search?q=brzuchy+po+ci%C4%85%C5%BCy+zdj%C4%99cia&tbm=isch&imgil=PIxFDMykM8uH7M%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcR20NmJWNxNKOyTjlGHI-ZWw3f6zTXSEZYLvun05QUU5KmsiCrKoA%253B602%253B451%253BlFfr-HwPNws1qM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Febobas.pl%25252Fartykuly%25252Fgaleria%25252F642%25252F4759&source=iu&usg=__aSlOqd_P7ujTLP4Qo6NjhPMsqcw%3D&sa=X&ei=MU0DU6y0F8aU7Qaco4GYBQ&ved=0CC4Q9QEwAg&biw=1366&bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=fi3e4yFylmQW2M%253A%3BlpH7hAGbhD_psM%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic.ebobas.pl%252Fimg%252Farticles%252F739%252F129794223506-w602.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Febobas.pl%252Fartykuly%252Fgaleria%252F739%3B602%3B451
chciała bym miec taki brzuch 
uwierzcie...
ech... no ale.. może kiedyś wrócę do siebie
jeszcze trochę pracy przede mną...
oki, co do wizyty...
mam skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa....
póki co raczej to zapalenie mięśni...
zobaczym...
jutro jeszcze w domu, potem wracam do pracy...
uwierzcie...
ech... no ale.. może kiedyś wrócę do siebie
jeszcze trochę pracy przede mną...
oki, co do wizyty...
mam skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa....
póki co raczej to zapalenie mięśni...
zobaczym...
jutro jeszcze w domu, potem wracam do pracy...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No moja figura, to naprawdę taka piękna....
chciałabym mieć ładną figure ale to chyba w marzeniach
Miaamy, no i brzuszek jest OK !!! im wiecej ciałka do kochania tym lepiej
!
chciałabym mieć ładną figure ale to chyba w marzeniach
Miaamy, no i brzuszek jest OK !!! im wiecej ciałka do kochania tym lepiej
Ostatnio zmieniony wt lut 18, 2014 2:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
Powód: [img]link[/img]
-
G****
miaamy i Ty mówisz że jest źle? 
Mój wygląda tak tylko oczywiście jest większy i bardziej wystaje do przodu. Ktoś mi kiedys powiedział że mam figurę typu męskiego że brzuch mi rośnie tak jak facetom do przodu...
Mój wygląda tak tylko oczywiście jest większy i bardziej wystaje do przodu. Ktoś mi kiedys powiedział że mam figurę typu męskiego że brzuch mi rośnie tak jak facetom do przodu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jamela, Zanka: czym Wy sie przejmujecie, Wasze chlopy Was kochają, a jak mowilam powyzej: Im więcej ciałka do kochania, tym lepiej! 
Kay, a co ci ?
Kay, a co ci ?
Jam, bo Ci uwierzę że masz taki 
Vanilka.. znów nie wyrabiam z kręgosłupem...
Vanilka.. znów nie wyrabiam z kręgosłupem...
Vanila, tak dla mnie masz ładną figurę boś szczupła.... no ale ja w Twoim wieku też byłam szczupła i wtedy też bym pokazała mój brzuch 
Ja mam typ gruszki i wszystko idzie w brzuch, biodra, tyłek, uda...
Jam, ja jakoś też Ci nie wierzę
Ja mam typ gruszki i wszystko idzie w brzuch, biodra, tyłek, uda...
Jam, ja jakoś też Ci nie wierzę
mmm Jam no tak rozstępy nic fajnego noo ale troszkę samozaparcia ćwiczeń i to troszkę się poprawi co ?
ja się boję tego właśnie ... od mamy strony w ciąży wszystkie kobiety tyle tyły że po były nie do poznania niektóre to nawet po 30 kg więcej ... moja mama ze mną przytyła ponad 20 ....
tak więcej ciałka
hihi ;p wcześniej to brzuch był fajny ale cycków nie było
teraz cycki są ale brzuch mniej fajny no i jak tu to ogarnąć .... chyba wole mieć cycki 
Culagula tak mi też idzie w dół ciała co zresztą widać na tych zdjęciach z morza nogi biodra większe a ręce i ramiona jak by od innego ciała były
tak więcej ciałka
Culagula tak mi też idzie w dół ciała co zresztą widać na tych zdjęciach z morza nogi biodra większe a ręce i ramiona jak by od innego ciała były
J. Carroll
J. Carroll
Zana mam to samo i jeszcze w boki idzie, taka opona się robi ehh . No ta fota tez nie moja ale mój wcale nie wygląda dużo lepiej . ciąża i jej uroki , w sumie różnica jest taka że nie mam rozstępów nad pępkiem i tylko tyle Kay :/
Kay to wypoczywasz znowu
Kay to wypoczywasz znowu
Culagula, ja mam rodzinnie, moja siostra ma 26lat, jest w 5msc ciazy, wazy 47kg i jest chudzina jak ja, nawet gorzej chuda bo jest troche wyzsza ode mnie
hehe.
Jamela, to cwicz, jak ktos chce osiagnie wszystko
!
Kay, hmm, ja tez mam problemy z kregoslupem czesto mnie boli i mam krzywy wiec jestem garbusem zwyklym, ale jak mowil lekarz na to juz nic sie nie poradzi.. chodzilam na rehabilitacje 2lata i nic mi to nie dalo wiec zrezygnowalam, i zyje jak zyje..
Jamela, to cwicz, jak ktos chce osiagnie wszystko
Kay, hmm, ja tez mam problemy z kregoslupem czesto mnie boli i mam krzywy wiec jestem garbusem zwyklym, ale jak mowil lekarz na to juz nic sie nie poradzi.. chodzilam na rehabilitacje 2lata i nic mi to nie dalo wiec zrezygnowalam, i zyje jak zyje..
Jam przesadzasz 
Miaamy. jasne, brzuch zawsze zatuszjesz
Vanilka, ja mam zapalenie mięsni..
stąd tez ten ból...
Miaamy. jasne, brzuch zawsze zatuszjesz
Vanilka, ja mam zapalenie mięsni..
stąd tez ten ból...
Ale chociaż mam wcięcie w talii bo teściowa ma figurę jabłka to prosta z góry do dołu, żadnej kobiecej sylwetki oprócz cycków ale i tylka nie ma a ja mam 
Hej dziewczyny
Co to za pokazy brzuchów tutaj urządzacie
Wybaczcie ale nie przeczytam tego wszystkiego.
Może napiszcie mi w skrócie co tam słychać u was dziewczyny?
Kay widzę że korzonki znów cię mają oj naprawdę Ci współczuje. Najgorsze jest to że co jakiś czas ból będzie powracał
Co to za pokazy brzuchów tutaj urządzacie
Wybaczcie ale nie przeczytam tego wszystkiego.
Może napiszcie mi w skrócie co tam słychać u was dziewczyny?
Kay widzę że korzonki znów cię mają oj naprawdę Ci współczuje. Najgorsze jest to że co jakiś czas ból będzie powracał
Adrian

Cula, Ty to figurkę masz niczego sobie, jak po ciązy..
ja musze wrócić do starej wagi.. ale po mału po mału się udaje....
hej Adix :* dawno Ci nie było.. co słychac ???
wiem że bedzie wracal, ale po 3 miesiącach to trochę za szybko..
tym bardziej ze sie pilnuję...
ja musze wrócić do starej wagi.. ale po mału po mału się udaje....
hej Adix :* dawno Ci nie było.. co słychac ???
wiem że bedzie wracal, ale po 3 miesiącach to trochę za szybko..
tym bardziej ze sie pilnuję...
Hej Adix, a ja niestety juz uciekam.. Ide korzystac ze sloneczka i pieknej pogody. uciekam z moim ukochanym na kilku kilometrowy spacerek
!
Buziaki
Buziaki
noo to chwalcie i podziwiajcie się na wzajem a ja spadam do apteki po tą chemię od gina
niech kalorie będą z wami !
niech kalorie będą z wami !
J. Carroll
J. Carroll