Mam poki co wziete wolne na pisanie pracy na Uni bo termin goni wiec dzis sobie zrobie wolne bo jakas zmeczona jestem :/ chyba przez ta jesienno-zimowo-wiosenna pogode;/
Przy kawie ...
-
L...
Re: Przy kawie ...
pracuje sobie na lotnisku 
Mam poki co wziete wolne na pisanie pracy na Uni bo termin goni wiec dzis sobie zrobie wolne bo jakas zmeczona jestem :/ chyba przez ta jesienno-zimowo-wiosenna pogode;/
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to gratulacje ...
uu Vanilka to współczuję..... i łączę się z Tobą w bólu 
Lady to fajnie ze tak sobie wolne możesz zrobić
Lady to fajnie ze tak sobie wolne możesz zrobić
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Sorki Kay ale nie mogłem się mu oprzeć. MIałem takie dziwne wrażenie że się na mnie patrzy i prosi mnie żebym go zjadł 
Więc co ja biedny miałem zrobić poddałem się tej woli:)
Jeżeli mnie znienawidzisz to ja to zrozumiem hehe:p
Jejku dziewczyny jak Wy macie fajnie dopiero wstajecie a ja już od prawie 6h w pracy jestem
Więc co ja biedny miałem zrobić poddałem się tej woli:)
Jeżeli mnie znienawidzisz to ja to zrozumiem hehe:p
Jejku dziewczyny jak Wy macie fajnie dopiero wstajecie a ja już od prawie 6h w pracy jestem
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
-
L...
kayira, nie moge od tak sobie wolnego zrobic, ale moge wziasc wolne wiec sobie wzielam 
oj znam glupie godziny, ja nie raz pracuje 4.00-13.00
znam ten bol
oj znam glupie godziny, ja nie raz pracuje 4.00-13.00
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak dla ciebie bo mieć taka prace , to super wśród ludzi mimo ze zapewne jest odpowiedzialna . Ja już niemam pracy od kilku lat , dorabiam dorywczo bo tu u nas ciężko , a na to aby zmienić miejsce zamieszkania to niestety niemam tyle odwagi .
oj niektóre kobitki maja bolesne okresy , moja siostra robiła sobie ciepłe okłady i pila już kilka dni wcześniej herbatke rumiankowa bo leki tez jej nie pomagały z bolu az nieraz mdlała , to zresztą tez krótkotrwałe ukojenie przynosiło
oj niektóre kobitki maja bolesne okresy , moja siostra robiła sobie ciepłe okłady i pila już kilka dni wcześniej herbatke rumiankowa bo leki tez jej nie pomagały z bolu az nieraz mdlała , to zresztą tez krótkotrwałe ukojenie przynosiło
-
L...
Niedlugo tez nie bede miala bo zlozylam wymowienie, bo przeprowadzam sie z M. do innego miasta.
Ale cos sie znajdzie zawsze.
Poza tym planuje kursy porobic i szkolenia, zobaczymy. Napewno jakos czas bezrobocia wykorzystam sobie.
Ale cos sie znajdzie zawsze.
Poza tym planuje kursy porobic i szkolenia, zobaczymy. Napewno jakos czas bezrobocia wykorzystam sobie.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak jeśli się mieszka w miescie to jest wiele możliwości
-
G****
No jednak nie zawsze można się przeprowadzić 
Adix co tak cicho siedzisz?
Adix co tak cicho siedzisz?
Hej wszystkim
Zannka a tak jakoś wyszło, a po za tym próbuje nadrobić wszystkie wasze posty ale raczej to nie możliwe

Zannka a tak jakoś wyszło, a po za tym próbuje nadrobić wszystkie wasze posty ale raczej to nie możliwe
Lady łatwo powiedzieć gorzej wykonaćLadyJ pisze:zawsze mozna sie przeprowadzicnikt na sile nie trzyma nigdzie
Adrian

-
L...
No nie wiem.
Jakbym pracy znalezc nie mogla to bym sie przeprowadzala, bo za co mialabym zyc. W Polsce mieszkalam w malej wsi wiec tez z choinki sie nie urwalam
No ale za cos zyc trzeba, poki jest to jest ale jak nie ma to nie ma czasem wyjscia i trzeba wymyslic inny sposob by sobie jakos radzic.
No ale mozna gdybac kazdego prywatna sprawa czy chce i moze czy nie
Jakbym pracy znalezc nie mogla to bym sie przeprowadzala, bo za co mialabym zyc. W Polsce mieszkalam w malej wsi wiec tez z choinki sie nie urwalam
No ale mozna gdybac kazdego prywatna sprawa czy chce i moze czy nie
-
G****
Może chcieć to i chce ale największą przeszkodą są pieniądze... Wiadomo że życie w mieście jest dużo droższe a jeśli ktoś ledwo wiąże koniec z końcem to nie odważy się raczej przeprowadzić...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz jeśli nie masz dzieci to możesz zmienić sobie miejsce zamieszkania . Ale gdy sa dzieci to już jest inaczej . ja sama je wychowuje i od tak tez niemoge zmieniac miejsca zamieszkania bo pojechać do dużego miasta za praca . Mieszkam na wsi i to nie jest takie proste ani łatwe z dziecmi tez jest ciezka poszukać mieszkania do wynajęcia a tymbardziej zmieniac dzieciakom szkołe . A gdy jest się bez zobowiązani sa większe mozliwosci
-
L...
No tak niestety cos za cos. Dlatego tez teraz sie przeprowadzam do mniejszego miasta bo sie po prostu oplaca - nawet za wynajem mniej sie placi.
Ja w Polsce niestety nie mialam szans sie usamodzielnic wiec sie spakowalam i wyjechalam. Bo nie widzialam sensu w studiowaniu tylko po to by nie siedziec w domu i miec papierek.
Wiem ze jak nie mam dzieci jest latwiej, wiec ciesze sie ze w sumie wyjechalam te kilka lat temu, bedac w tym wieku juz nawet bym sie wahala bo ile mozna zaczyna cod nowa?
Niestety takie czasy do kitu 
Ja w Polsce niestety nie mialam szans sie usamodzielnic wiec sie spakowalam i wyjechalam. Bo nie widzialam sensu w studiowaniu tylko po to by nie siedziec w domu i miec papierek.
Wiem ze jak nie mam dzieci jest latwiej, wiec ciesze sie ze w sumie wyjechalam te kilka lat temu, bedac w tym wieku juz nawet bym sie wahala bo ile mozna zaczyna cod nowa?
-
G****
Gdybys jeszcze była pewna że tam masz gotową pracę to pewnie byś zaryzykowała a tak zaczynaj od nowa bo nie wiadomo jak się ułoży.
W sumie wszędzie to samo jest, wszędzie tylko płać bo bez tego ani rusz... Dziewczyny trzeba było na polityczki się uczyć oni zawsze mają
Ej miałyście mi doradzić co do restauracji
W sumie wszędzie to samo jest, wszędzie tylko płać bo bez tego ani rusz... Dziewczyny trzeba było na polityczki się uczyć oni zawsze mają
Ej miałyście mi doradzić co do restauracji
zanna
No tak przyznaję się dość rzadko tutaj zaglądam, Przepraszam
Słyszałem że sobie kupiłaś nowy komputer?
Lady a będzie coraz gorzej
No tak przyznaję się dość rzadko tutaj zaglądam, Przepraszam
Słyszałem że sobie kupiłaś nowy komputer?
Lady a będzie coraz gorzej
Adrian

-
G****
Adrian w sumie to mi mąż kupił laptopa w końcu 
A czemu tak rzadko do nas zagladasz?
A czemu tak rzadko do nas zagladasz?
-
L...
oj do polityki wole sie nie zabierac bo mnie krew zalaje!
kurcze no niestety bedzie gorzej a jak euro wprowadza to juz w ogole nie mam pojecia za co ludzie beda zyc gdy ceny sa jak tu w Polsce a dostanie sie wyplaty w przeliczneiu ile, 200-300 euro? no kpina jakas.
kurcze no niestety bedzie gorzej a jak euro wprowadza to juz w ogole nie mam pojecia za co ludzie beda zyc gdy ceny sa jak tu w Polsce a dostanie sie wyplaty w przeliczneiu ile, 200-300 euro? no kpina jakas.
-
G****
Ich to nie obchodzi jak zwykły Polak będzie sobie żył bo oni mają kasy w hu... i nie wie co to znaczy. Ciekawe co by zrobił jeden z drugim jakby dać im tak 1200 zł i powiedzieć żeby za to miesiąc przeżył.