Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
To też prawda ale ja tak patrząc na siebie to już bym wolała mieszkać w kawalerce niż tu...
nie no
nawet jak będziemy coś szukac.. to i tak i tak domek....
albo działka by się wybudowac.. innej opcji nei ma...
chyba ze z mamą sie zmieni....
albo działka by się wybudowac.. innej opcji nei ma...
chyba ze z mamą sie zmieni....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Wiesz mama coraz starsza a wiadomo że na starość jest coraz gorzej... Nie chcę Cię dołować 
wiem, z jedne strony tak.. a zdrugiej..
wiem, że ona stara sie nie być problemem..
zobaczymy...
wiem, że ona stara sie nie być problemem..
zobaczymy...
-
G****
Mam nadzieję ze się wszystko poukłada i nie będziecie musieli się wyprowadzać 
Kay Jeśli macie gdzie się wyprowadzić to jak najdalej od teściów i mamusi, bo różnie to bywa z rodzicami
Zanna trzymam kciuki za wyniki, a o pobieraniu krwi to nawet nie wspominaj, bo zaraz mi się słabo robi
Bezpośredni się nie określiła, ale w ostatnim e-mailu napisała że chciałaby się jakąś bliższą znajomość ale z drugiej strony jakaś całkowita obojętność w nią wstąpiła.
kiedy indziej jak rozmawialiśmy o dzieciach to ja jej napisałem że chciałbym jedno dziecko, a ona napisała: "więcej nie wynegocjuję? Bo ja bym chciała minimum troje dzieci"
Red kombinowałem nad BMW, ale sam już nie wiem co kupić czy używane czy coś nowego
Początkowo myślałem nad Land Roverem ale kumpel ze stacji diagnostycznej mi ją odradził, później myślałem nad BMW ale traf tu na jakąś dobrą jednostkę i teraz chodzi mi po głowie Toyota, Kia i Skoda
Zanna trzymam kciuki za wyniki, a o pobieraniu krwi to nawet nie wspominaj, bo zaraz mi się słabo robi
Bezpośredni się nie określiła, ale w ostatnim e-mailu napisała że chciałaby się jakąś bliższą znajomość ale z drugiej strony jakaś całkowita obojętność w nią wstąpiła.
kiedy indziej jak rozmawialiśmy o dzieciach to ja jej napisałem że chciałbym jedno dziecko, a ona napisała: "więcej nie wynegocjuję? Bo ja bym chciała minimum troje dzieci"
Red kombinowałem nad BMW, ale sam już nie wiem co kupić czy używane czy coś nowego
Początkowo myślałem nad Land Roverem ale kumpel ze stacji diagnostycznej mi ją odradził, później myślałem nad BMW ale traf tu na jakąś dobrą jednostkę i teraz chodzi mi po głowie Toyota, Kia i Skoda
Adrian

-
G****
To w sumie można ją określić jako taką po środku bo i nie mówi nie i nie mówi tak. No nic, niech się wszystko powoli rozwija a może akurat to ta jedyna 
Adix, daj jej czasu po prostu
może własnie tego potrzebuje
co do mieszkania ... ogólnie nie ma co narzekać... ale... prawda jest taka...
że nam ogólnie z mama jest dobrze...
jedno i drugie nie wchodzi w drogę....
staraja się dopasować....
co do mieszkania ... ogólnie nie ma co narzekać... ale... prawda jest taka...
że nam ogólnie z mama jest dobrze...
jedno i drugie nie wchodzi w drogę....
staraja się dopasować....
Wróciliśmy, na powrocie zahaczyliśmy mcdonalada, dziecko podjadło
kupiłam mu tez syrop na to jego przeziebienie bo zamiast przechodzic to się rozkręca coraz bardziej, dziś zaczął kasłać niemiłosiernie. Dałam za ten syrop 25zł, noż kurna, te ceny mnie powalają
A u okulistki, zmierzyła w jakim stopniu widzi w tym trójwymiarze, coś tam 10 usłyszałam. Tego sie nie da wyleczyc, a ponoc coraz więcej osób to ma... nie wiem jakos mało co z tego zrozumiałam, natomiast młody ma jeszcze lekkiego zeza i na leczenie jest zapóźno...jedynie, jeśli bym się zgodziła to operacja ale ja nie zamierzam się godzić. aż taki straszny ten zez nie jest więc nie będę ryzykować.widzi i to jest najważniejsze. Ale odnośnie tego widzenia to ponoć w przyszłości nie każdy zawód można wykonywać, na pewno nie na wysokościach i z uzyskaniem prawa jazdy mogą być problemu
Zanna zmotywowałaś mnie tym swoim częstym chodzeniem do gin i od razu się zapisałam na poniedziałek do innego lekarza, tylko tez mnie od razu ostrzegła ze może być odwołane bo on ordynatorem jest w łodzi i czasem dyzury mu wypadają albo inne rzeczy i często odwołuje wizyty...
Kay, a co tam u mnie, głodna jak wilk jestem ide zaraz ziemniaki dogotować bo mam kotlety mielone z wczoraj to będzie obiadek. A Ty wieczorkiem udobruchaj X
kiedy mama wyjeżdza?
Kris ja byłam druga w kolejce, pamniętaj !
Red robaczku co tam u Ciebie, panna kaprysna się odzywała od tego momentu jak jej kazałeś spadać?
Adix, Zanna ma racje, niech się wszystko rozwija w swoim tempie. Nic na siłę bo dziewczyna pomyśli że jesteś jakiś desperat i ucieknie
Madlen a co wczoraj zaczęłaś że dziś musisz skończyć?
Car kochana, no właśnie czemu Cię znowu więcej nie ma niż jesteś??
Zanna zmotywowałaś mnie tym swoim częstym chodzeniem do gin i od razu się zapisałam na poniedziałek do innego lekarza, tylko tez mnie od razu ostrzegła ze może być odwołane bo on ordynatorem jest w łodzi i czasem dyzury mu wypadają albo inne rzeczy i często odwołuje wizyty...
Kay, a co tam u mnie, głodna jak wilk jestem ide zaraz ziemniaki dogotować bo mam kotlety mielone z wczoraj to będzie obiadek. A Ty wieczorkiem udobruchaj X
Kris ja byłam druga w kolejce, pamniętaj !
Red robaczku co tam u Ciebie, panna kaprysna się odzywała od tego momentu jak jej kazałeś spadać?
Adix, Zanna ma racje, niech się wszystko rozwija w swoim tempie. Nic na siłę bo dziewczyna pomyśli że jesteś jakiś desperat i ucieknie
Madlen a co wczoraj zaczęłaś że dziś musisz skończyć?
Car kochana, no właśnie czemu Cię znowu więcej nie ma niż jesteś??
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak adix daj dziewczynie czas wiesz jedni potrzebują więcej inni mniej . Albo pozostaw to własnemu tokowi jak się potoczy czy ułoży .
Kaj tak najlepiej jest jak mlodxzi mieszkają zdala od rodzicow i tesciow sami na swoim .
chociaż mi zawsze podobała się rodzina wielopokoleniowa , ale dzisiaj to już zanika
Kaj tak najlepiej jest jak mlodxzi mieszkają zdala od rodzicow i tesciow sami na swoim .
chociaż mi zawsze podobała się rodzina wielopokoleniowa , ale dzisiaj to już zanika
wiecie.. tak w sumie ja bym nei chciała się stąd wyprowadzać.. ale...
tak jak mówicie najlepiej się mieszka z dala...
nie wiem w sumie jak się to skończy ...
tak jak mówicie najlepiej się mieszka z dala...
nie wiem w sumie jak się to skończy ...
Odpisała
Pojechała do jakiejś koleżanki na trzy dni, a ja się martwiłem że coś się stało.
Tak jak mówicie dam jej więcej czasu bo naprawdę jest niezdecydowana
Elu nie wiem czy to ta jedyna, ale dużo mi mówiła o sobie więc narazie to najlepsza kandydatka jaką poznałem
Kay jak najdalej od teściów i rodziców, a jak idzie to tylko na swoim. Naprawdę dużo jest przykładów i są tutaj nawet na forum gdzie mieszkanie z teściami to jest pomyłka
Tak jak mówicie dam jej więcej czasu bo naprawdę jest niezdecydowana
Elu nie wiem czy to ta jedyna, ale dużo mi mówiła o sobie więc narazie to najlepsza kandydatka jaką poznałem
Kay jak najdalej od teściów i rodziców, a jak idzie to tylko na swoim. Naprawdę dużo jest przykładów i są tutaj nawet na forum gdzie mieszkanie z teściami to jest pomyłka
Adrian

no tak.. ale z drugiej strony nie raz jest tak, że jednak się można dogadać... w ostateczności mozemy się rozdzielić.. więc spokojnie 
Adix.. dystans.. poważnie.. to sie przydaje w zwiazkach
Adix.. dystans.. poważnie.. to sie przydaje w zwiazkach
- redorange666
- Samiec
Adi o jakiej jednostce myślisz??? Silnik masz na myśli czy jednoske pod względem sztuki.
Nie wiem do jakiej kwoty szukałeś ale z fajnymi bmkami nie ma specjalnie problemu... przynajmniej w rzeszy. Tutaj różnie bywa.
Jak coś to pytaj.
Nie wiem do jakiej kwoty szukałeś ale z fajnymi bmkami nie ma specjalnie problemu... przynajmniej w rzeszy. Tutaj różnie bywa.
Jak coś to pytaj.
-
G****
Jamelka to Madi chodzi tak często do gina
Ale dobrze, że się zapisałaś 
Acha, tom się omyliła 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
G****
Ale to nic nie szkodzi
Pewnie masz torbiele skoro nie masz tyle czasu okresu...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zawsze jest tak , ze gdy pojawia się ten ktoś to zawsze ten jedyny dopóki się nie rozstanie . Tak trzymać Adix daj jej czas a ułoży się zobaczysz
Może, nie mam pojęcia. Pójde to się okaże, oby to tylko ciąża nie była bo się zapłaczę.
-
G****
Może nie będzie tak źle
nie chcesz takiego małego słodkiego dzidziusia? 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
właśnie takie małe maleństwo sa słodziutkie 
Jestem:)
Skończyłam, ręce i kręgosłup tak mnie bolą, że jak tylko chłopa dorwę to mi musowo będzie musiał masaż zrobić:)
a robiłam porządki koło domu, gałęzie na lato na wodę rąbałam, patyczki zbierałam z podwórka i tak mi zeszło ale się udało, że koniec:)
Jestem taka szczęśliwa:)
O kurde Jam to nie wesoło.. Ale co do prawka to myślę, że nie będzie mieć problemu.. kolega taki co niedaleko mieszka ma tak dużą wadę i jeździ ale nawet kiedyś konia nie widział i w niego wjechał łamiąc mu tylne nogi.
Nie martw się:) A kupiłaś test??
Kay jednak:P
No widzisz choćby nie wiem jak było dobrze to jednak różnica przyzwyczajeń, zdania i stosunku do życia jest ogromna, no i dochodzi do zwarcia:)
Poważnie jak macie szansę na coś swojego to pomyślcie:) A z Mamą będziecie i tak dalej dobrze żyć:)
Właśnie a kiedy ma znów wyjazd??
Zanna nawet wiesz dla siebie, ja jakbym nie zrobiła badania to by mi pewnie tak rosło i rosło... (choć i tak rośnie) i nie wiadomo co by było..
Ale może będzie w normie:) Będę trzymać kciuki:)
Adix no widzisz nie stresuj się tak, sam się nakręcasz tym negatywnym myśleniem, wyluzuj trochę, jak odpisuje i pisze co u Niej to zależy Jej na kontakcie z Tobą:)
No samochód taki chcesz żeby blachary przyciągać?? Aleś cwaniak:P
Skończyłam, ręce i kręgosłup tak mnie bolą, że jak tylko chłopa dorwę to mi musowo będzie musiał masaż zrobić:)
a robiłam porządki koło domu, gałęzie na lato na wodę rąbałam, patyczki zbierałam z podwórka i tak mi zeszło ale się udało, że koniec:)
Jestem taka szczęśliwa:)
O kurde Jam to nie wesoło.. Ale co do prawka to myślę, że nie będzie mieć problemu.. kolega taki co niedaleko mieszka ma tak dużą wadę i jeździ ale nawet kiedyś konia nie widział i w niego wjechał łamiąc mu tylne nogi.
Nie martw się:) A kupiłaś test??
Kay jednak:P
No widzisz choćby nie wiem jak było dobrze to jednak różnica przyzwyczajeń, zdania i stosunku do życia jest ogromna, no i dochodzi do zwarcia:)
Poważnie jak macie szansę na coś swojego to pomyślcie:) A z Mamą będziecie i tak dalej dobrze żyć:)
Właśnie a kiedy ma znów wyjazd??
Zanna nawet wiesz dla siebie, ja jakbym nie zrobiła badania to by mi pewnie tak rosło i rosło... (choć i tak rośnie) i nie wiadomo co by było..
Ale może będzie w normie:) Będę trzymać kciuki:)
Adix no widzisz nie stresuj się tak, sam się nakręcasz tym negatywnym myśleniem, wyluzuj trochę, jak odpisuje i pisze co u Niej to zależy Jej na kontakcie z Tobą:)
No samochód taki chcesz żeby blachary przyciągać?? Aleś cwaniak:P
-
G****
Madi dlatego ja jadę zrobić te badania dla własnego spokoju bo takie domysły najgorsze.
Tylko znowu mnie podziubią z 5-6 razy
Tylko znowu mnie podziubią z 5-6 razy
Ale przynajmniej będziesz wiedziała:)
Wytrzymasz:*
Wytrzymasz:*