Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Smutek to ważne przeżycie - pozwala docenić radość

Zmieniłam nick.
No to może ja też sobie zmienię na coś bardziej stylowego - jak to się robi ?
Musisz napisać do admina 
Dzięki za informację.
Teraz tylko muszę wymyślić sobie coś bardziej odpowiedniego do swojego temperamentu i filozofii życiowej.
Teraz tylko muszę wymyślić sobie coś bardziej odpowiedniego do swojego temperamentu i filozofii życiowej.
Proszę bardzo.
No nic, spadam moi drodzy.
Poczytam chyba książkę, bo online i tak nic dzisiaj z racji weekendu nie obejrzę ... Ehhhh
No nic, spadam moi drodzy.
Poczytam chyba książkę, bo online i tak nic dzisiaj z racji weekendu nie obejrzę ... Ehhhh
Miłego czytania - i gratuluję przynależności do elity która czyta. U nas średni poziom to 0.5 książki na rok

pół ksiązki na rok ?
Ja mam pół książki na dzień
dzięki
kocham czytać ....
Ja mam pół książki na dzień
dzięki
kocham czytać ....
A ja pisać, z pewnymi sukcesami 
Więc pozdrawiam czytelniczkę
Więc pozdrawiam czytelniczkę
bacardii, ale z jakiego, jaki mialas wczesniejszy ?
lećcie, paa .
lećcie, paa .
-
G****
Vanilka co się dzieje?
Teraz porozmawiałam z mężem i jak tak dalej będzie to będzie musiał szukać pracy a ja zostanę tu sama z tym wszystkim i jeszcze teściami na głowie...
Teraz porozmawiałam z mężem i jak tak dalej będzie to będzie musiał szukać pracy a ja zostanę tu sama z tym wszystkim i jeszcze teściami na głowie...
generalnie wszystko mi sie dzieje, od kilku dni leze w lozku i nie wstaje, jestem po prostu załamana wszystkim, ojciec mnie denerwuje bo lezy i wyglada jak wrak czlowieka, z A sie poklocilam 2 dni temu i od tamtej pory sie nie odzywamy, nie ma go ani na gg ani nigdzie pomimo ze byl ZAWSZE... nie wiem gdzie jest i co robi... zmienil hasla na poczte i fb, nie mam sil na nic 
Snajper masz coś swojego?? Coś co można by przeczytać?? Może zechcesz podesłać?? 
Zauważyć można Twoje filozoficzne podejście, ten styl pisania.. rewelacja
Vaniliia nie zawsze w życiu wszystko układa się po naszej myśli..
każdy ma problemy i próbuje się z nimi zmierzyć.. nie możesz się cały czas załamywać
PS Bacardii to nasza Gonia
Zauważyć można Twoje filozoficzne podejście, ten styl pisania.. rewelacja
Vaniliia nie zawsze w życiu wszystko układa się po naszej myśli..
każdy ma problemy i próbuje się z nimi zmierzyć.. nie możesz się cały czas załamywać
PS Bacardii to nasza Gonia
hej Wam... uciekłam wczoraj jednak spać...
Vanilka, zawsze w życiu są lepsze i gorsze chwile..
a po każdej burzy wychodzi słońce....
a dziś sprzatanie w planach i może trochę lenistwa..
coś u nas mgła, wiec nie wiem czy coś na dworze zrobimy
Vanilka, zawsze w życiu są lepsze i gorsze chwile..
a po każdej burzy wychodzi słońce....
a dziś sprzatanie w planach i może trochę lenistwa..
coś u nas mgła, wiec nie wiem czy coś na dworze zrobimy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hej dziewuszki,nawet się dziś wyspałam,piękna pogoda u Mnie dzisiaj 
-
G****
hej 
Boże jaka ja jestem zła... Nie dość że teściowa chodzi wali drzwiami z samego rana jak ja jeszcze śpię, to miałam dziś jechać do mamy i nie mogę pojechać bo dziś świniobicie i do tego zachorował masarz i teściowa wymyśliła że sami ją zabijemy dziś a w poniedziałek będziemy rozbierać i w poniedziałek też nie będę mogła pojechać do mamy i już jestem wkurwiona na maxa bo pewnie nawet nie będę im potrzebna ale muszę być dla zasady.....
Do tego po wczorajszej rozmowie doszliśmy do wniosku że mamy spore problemy finansowe, a raczej dopiero będziemy je mieć bo teraz nie będzie żadnej sprzedaży u nas aż do lipca, a pieniądze niestety potrzebne, tak jedziemy teraz na kredycie.... Pewnie S. będzie musiał poszukać pracy. Ja zostanę tu sama, będę miała dużo więcej roboty ale nie tym się martwię... Boję się że jak zostanę tu sama to teście już sobie w ogóle będą pozwalać i ja nie wiem czy to wytrzymam....
No nic uciekam sprzątać.
Boże jaka ja jestem zła... Nie dość że teściowa chodzi wali drzwiami z samego rana jak ja jeszcze śpię, to miałam dziś jechać do mamy i nie mogę pojechać bo dziś świniobicie i do tego zachorował masarz i teściowa wymyśliła że sami ją zabijemy dziś a w poniedziałek będziemy rozbierać i w poniedziałek też nie będę mogła pojechać do mamy i już jestem wkurwiona na maxa bo pewnie nawet nie będę im potrzebna ale muszę być dla zasady.....
Do tego po wczorajszej rozmowie doszliśmy do wniosku że mamy spore problemy finansowe, a raczej dopiero będziemy je mieć bo teraz nie będzie żadnej sprzedaży u nas aż do lipca, a pieniądze niestety potrzebne, tak jedziemy teraz na kredycie.... Pewnie S. będzie musiał poszukać pracy. Ja zostanę tu sama, będę miała dużo więcej roboty ale nie tym się martwię... Boję się że jak zostanę tu sama to teście już sobie w ogóle będą pozwalać i ja nie wiem czy to wytrzymam....
No nic uciekam sprzątać.
Witajcie..
Guśka nic się nie martw, ja nie dość, że jestem mega wściekła i mój weekend do końca będzie beznadziejny, to jeszcze cały następny tydzień będzie straszną mordęgą i nie wiem jak go przeżyję..
Mam ochotę uciec daleko daleko...
Zwariuję normalnie
Kay a ja czekałam na Ciebie:P
Guśka nic się nie martw, ja nie dość, że jestem mega wściekła i mój weekend do końca będzie beznadziejny, to jeszcze cały następny tydzień będzie straszną mordęgą i nie wiem jak go przeżyję..
Mam ochotę uciec daleko daleko...
Zwariuję normalnie
Kay a ja czekałam na Ciebie:P
Ale negatywami zajeżdżacie
,a u mnie świeci słonko,robię pranie,a jutro z samego ranka jadę na rybki w tą śliczną pogodę 
Guśka nie daj sobie wejść na głowę,musisz mieć swoje zdanie,bo teście ci na głowę wejdą 
-
G****
Ale ja nie mogę się odezwać bo później jest jeszcze gorsza awantura, wolę przemilczeć, poskarżyć się S. i on im powie...
Ale dzisiaj pustki...