Wpadłam tylko na chwilkę się pokazać i spadam coś porobić
Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Hej wam!
hihi ja jak zmienie nazwisko to z 14 literek mojego zrobi mi się 4 mojego M
ale nie dopisze do mojego żeby były dwa bo się w żadną rubryczkę nie zmieści czasem mam problem z tymi 14 żeby wpisać 
niby za oknem słońce i ładnie ale zimno że brr... 
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Moja ciotka jak mnieniała nazwisko to nie miała takiego problemu
bo zmieniła na Małysz 
Adrian

oj mój się też irytuje...
dlatego ostatnio specjalnie jak coś to podaje jego nazwisko..
ale w pracy też na panieńskim lece
dlatego ostatnio specjalnie jak coś to podaje jego nazwisko..
ale w pracy też na panieńskim lece
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
Had oczywiście, że takie małe to słodkie chociaż może niekoniecznie od razu po porodzie 
Jam a wiesz że nawet nie wiem kiedy tego paznokcia straciłam, zobaczyłam jak już przyszłam do domu
Porodu sama nie odbierałam bo bym w życiu nie dała rady bo by się przez ten czas udusił, w piątkę wyciągaliśmy i było ciężko bo skubany taki wielki... Tylko najgorzej że trzeba było jej tam w środku grzebać żeby kopytka znaleźć a wiesz nikt z sąsiadów nie chciał... Twoja krowa to se grzeb
ale cóż jak trzeba to trzeba 
Ja na początku jak gdzieś mówiłam nazwisko to zawsze wychodziło PiaHukaluk bo zaczynałam panieńskim a kończyłam tym
Jam a wiesz że nawet nie wiem kiedy tego paznokcia straciłam, zobaczyłam jak już przyszłam do domu
Ja na początku jak gdzieś mówiłam nazwisko to zawsze wychodziło PiaHukaluk bo zaczynałam panieńskim a kończyłam tym
a bo wymyślają u nas z tą zmianą nazwiska ;P
-
G****
My jak podpisywaliśmy te papiery wszystkie przed ślubem to wiecie że mnie urzędnik nawet się nie zapytał jakie nazwisko po ślubie tylko od razu S. wpisał, zanim zdążyłam się odezwać to już było po.
nie wiem co ci faceci tez mają z tym nazwiskiem....
Mój też nie chcial się zgodzić, żebym miała podwójne, ale jak mu wytłumaczyłam o co chodzi - to się zgodził.
Mój też nie chcial się zgodzić, żebym miała podwójne, ale jak mu wytłumaczyłam o co chodzi - to się zgodził.
nas też sie pytała... i jeszcze potem do sprawdzenia dawała czy się wszystko zgadza...
Ale przy okajzi się machnęła i chciała mnie wydać za mąż za brata mojego męża - a oni bliźniacy ;P
Dobrze, że do sprawdzenia dała co wpisywała ;P
Ale przy okajzi się machnęła i chciała mnie wydać za mąż za brata mojego męża - a oni bliźniacy ;P
Dobrze, że do sprawdzenia dała co wpisywała ;P
Witajcie..
Oj ale miałam kaca, nie uwierzycie, ale dawno tak źle się nie czułam.. skończyłam imprezę o północy
Nigdy więcej... żeby się tak później mordować.. o nie..
Do tego kac moralny dochodzi bo znów się opiłam.. i chorowałam.. ehh beznadzieja..
W sobotę tylko kieliszek lub dwa i na tym skończę, żeby wesele przetrwać..
Jam masz rację, nie odzywaj się..
Guśka gratuluję odwagi
Had, Tygrys- fajnie, że wypad się udał
Nie mówiłam że śnieg w Zakopanem sypał??
Myszka- gratulacje :**
Oj ale miałam kaca, nie uwierzycie, ale dawno tak źle się nie czułam.. skończyłam imprezę o północy
Nigdy więcej... żeby się tak później mordować.. o nie..
Do tego kac moralny dochodzi bo znów się opiłam.. i chorowałam.. ehh beznadzieja..
W sobotę tylko kieliszek lub dwa i na tym skończę, żeby wesele przetrwać..
Jam masz rację, nie odzywaj się..
Guśka gratuluję odwagi
Had, Tygrys- fajnie, że wypad się udał
Nie mówiłam że śnieg w Zakopanem sypał??
Myszka- gratulacje :**
tak tak - Mad...tak się mówi do następnej imprezy 
niby teraz zapowiadają już ciepełko wręcz upalnie - mam nadzieję, że im się sprawdzi
niby teraz zapowiadają już ciepełko wręcz upalnie - mam nadzieję, że im się sprawdzi
-
G****
Madi ja dwa razy się tak spiłam że trzy dni z łóżka wstać nie mogłam a teraz mam stop lampkę i wiem kiedy przestać
a poza tym ja jakoś nie przepadam za piciem, nawet jak mam okazję to wypiję parę kieliszków czy tam piwko dla lepszej zabawy i tyle mojego 
Oj żebyś wiedziała że to odwaga ale w końcu 1500 zł drogą nie chodzi to trzeba było się postarć
U mnie może dlatego że wieś to takie stereotypy że nawet nie pytają czy się bierze męża nazwisko
Oj żebyś wiedziała że to odwaga ale w końcu 1500 zł drogą nie chodzi to trzeba było się postarć
U mnie może dlatego że wieś to takie stereotypy że nawet nie pytają czy się bierze męża nazwisko
hej Madi
dokłądnie tak sie mówi do następnej imprezy 
oj mają jeszcze prawie 2 tygodnie, to może lodu już nei bedzie a przynajmniej większości
ale ważne by pogoda dopisała...
i by mgły nie było 
Guśka.. ale to bez sensu... że wioska, to musisz męża nazwisko...
poza tym przecież do miast do urzędu się jedzie..
babka raczej jakaś zacofana...
oj mają jeszcze prawie 2 tygodnie, to może lodu już nei bedzie a przynajmniej większości
ale ważne by pogoda dopisała...
Guśka.. ale to bez sensu... że wioska, to musisz męża nazwisko...
poza tym przecież do miast do urzędu się jedzie..
babka raczej jakaś zacofana...
haahaha
i wszystko jasne 
bo jak kobieta moze nie zmienic nazwiska
bo jak kobieta moze nie zmienic nazwiska
Poważnie nie będę.. żebym drugi dzień zjeść nie mogła..
Żołądek mi nic nie przyjmuje.. katastrofa...
Ja to nie wypiłam znów tak dużo, a ścięło mnie, że aż wstyd..
Jak mówicie o nazwiskach, to nas się pytali, natomiast nie wiem jak u Was ale nam zadawał różne pytania i jedno było takie czy nie jesteśmy homo..
No jak stwierdził to procedury i takie pytania zadać musi, ale byliśmy w szoku..
A że kobieta przyjmuje nazwisko męża to tak się przyjęło.. choć na odwrót też może być
Żołądek mi nic nie przyjmuje.. katastrofa...
Ja to nie wypiłam znów tak dużo, a ścięło mnie, że aż wstyd..
Jak mówicie o nazwiskach, to nas się pytali, natomiast nie wiem jak u Was ale nam zadawał różne pytania i jedno było takie czy nie jesteśmy homo..
No jak stwierdził to procedury i takie pytania zadać musi, ale byliśmy w szoku..
A że kobieta przyjmuje nazwisko męża to tak się przyjęło.. choć na odwrót też może być
Hej hej ....
Jeśli chodzi o nazwisko to u nas się też pytali, ja tam chciałam przyjąć nazwisko męża, podwójnego bym nie chciała mieć, oba bardzo długie, a w zestawieniu do 2 imion to już totalna masakra
Jeśli chodzi o nazwisko to u nas się też pytali, ja tam chciałam przyjąć nazwisko męża, podwójnego bym nie chciała mieć, oba bardzo długie, a w zestawieniu do 2 imion to już totalna masakra
-
a...
Dzień dobry. 
Ależ tu był wczoraj ruch. Ja wczoraj ciągle mialam jakieś zajęcie. Złożyłam ostatnie pranie dla małego, wszystko już jest. Dzis zamówimy wózek.
Wczoraj sobie poszalalam i kupiłam trzy lakiery do paznokci. Dziś będzie testowanie.
Oj ile ja bym dała za masaż. Kręgosłup nie daje mi funkcjonować, każdy ruch to jak kaleka
Co do nazwiska to początkowo miałam problem z przyżwyczajeniem sie, ale po wizycie w szpitalu szybko sie nauczyłam, bo tam ciągle po nazwisku.
Miłego dnia!
Ależ tu był wczoraj ruch. Ja wczoraj ciągle mialam jakieś zajęcie. Złożyłam ostatnie pranie dla małego, wszystko już jest. Dzis zamówimy wózek.
Wczoraj sobie poszalalam i kupiłam trzy lakiery do paznokci. Dziś będzie testowanie.
Oj ile ja bym dała za masaż. Kręgosłup nie daje mi funkcjonować, każdy ruch to jak kaleka
Co do nazwiska to początkowo miałam problem z przyżwyczajeniem sie, ale po wizycie w szpitalu szybko sie nauczyłam, bo tam ciągle po nazwisku.
Miłego dnia!
Dzień dobry bardzo!
aurinko - masz super avek !!!!!
ja już ogarnęłam mieszkanko, teraz kawka i standardzik - forum
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
aurinko - masz super avek !!!!!
ja już ogarnęłam mieszkanko, teraz kawka i standardzik - forum
hej Bac
ja ostatnio coś tam z wv wklejalam do odpowiedniego tematu