Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
to najważniejsze Gusia, że jesteś zadowolona z lekarza i masz zaufanie do niego.
Stresujesz się i potem wychodzi wszystko. <przytul>
Aurinko...byle do lipca
u nas jakoś pochmurno dzisiaj - barowo...
a sukienka - ta akurat dla odmiany długa, większość też mam krótkich, takich do kolan:)
Stresujesz się i potem wychodzi wszystko. <przytul>
Aurinko...byle do lipca
u nas jakoś pochmurno dzisiaj - barowo...
a sukienka - ta akurat dla odmiany długa, większość też mam krótkich, takich do kolan:)
-
G****
No weź się nie zdenerwuj bo miałam na wizytę zawieźć S. wyniki a on że w tym tyg nie bo chory jest, to ja mówię że umówię go na pon za tydz a on że nie bo on się na sobotę a kolegą umówił... I jak tu się nie zdenerwować??
-
a...
No i to najważniejsze. 
Kurcze, muszę sie zebrać pod prysznic. Przysnelam po 9tej i tak do 11tej zeszło.
Guśka a co ma sobota do przyszłego tygodnia? Też bym sie wkurzyła, jakby moj tak bagatelizował.
Kurcze, muszę sie zebrać pod prysznic. Przysnelam po 9tej i tak do 11tej zeszło.
Guśka a co ma sobota do przyszłego tygodnia? Też bym sie wkurzyła, jakby moj tak bagatelizował.
Gusia może on się boi tych badań?
-
G****
aurinko bo to musi być przynajmniej 4 dni bez alkoholu, a jak on zamierza pić w sobotę to mógłby dopiero w czawrtek pojechać a w czwartek to ja mam wizytę...
Tygrys po prostu dla niego picie ważniejsze bo on "z gęby dupy nie zrobi"...
Tygrys po prostu dla niego picie ważniejsze bo on "z gęby dupy nie zrobi"...
Dzień dobry.
Ale mam czytania !!!!!
Aktualnie szykujemy się na urodziny koleżanki Młodej .....
Nie wiem, czy po nich chora nie będzie bo coś ja 'bierze'
Te skoki temperatur są zabójcze.
Doczytam potem ....
Ale mam czytania !!!!!
Aktualnie szykujemy się na urodziny koleżanki Młodej .....
Nie wiem, czy po nich chora nie będzie bo coś ja 'bierze'
Te skoki temperatur są zabójcze.
Doczytam potem ....
Bac udanego 
Ostatnio widze masz troche oderwania od domku
i dobrze.
Auri fakt czesto zostawiaja do porodu. trzymam kciuki zeby Ci szybko zlecialo.Utulaj maluszka ;*
Ostatnio widze masz troche oderwania od domku
Auri fakt czesto zostawiaja do porodu. trzymam kciuki zeby Ci szybko zlecialo.Utulaj maluszka ;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Hej ")
Ja na chwilkę ,bo dopiero P pojechał a ja zaraz do pracy ruszam. Powiemwam że od rana biegam sciągac pranie i rozwieszac od nowa bo co chwila, pada,nie pada, pada, ne pada...
Carinka, ufff, najwazniejsze ze nie ma niebezpieczeństwa wybuchu :/
Aurinka niby przemyslana, tylko co wyjdzie w praniu czas pokaże
Miłego dzionkawszystkim
Ja na chwilkę ,bo dopiero P pojechał a ja zaraz do pracy ruszam. Powiemwam że od rana biegam sciągac pranie i rozwieszac od nowa bo co chwila, pada,nie pada, pada, ne pada...
Carinka, ufff, najwazniejsze ze nie ma niebezpieczeństwa wybuchu :/
Aurinka niby przemyslana, tylko co wyjdzie w praniu czas pokaże
Miłego dzionkawszystkim
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
To Ci się nie dziwię Gusia, że się zdenerwowałaś...
a teraz nie - bo chory? tylko takie odkładanie bez sensu bo i tak trzeba zrobić i tak...
Bac - udanej imprezy
Jam - powodzenia w pracy no i w "życiu uczuciowym"
a teraz nie - bo chory? tylko takie odkładanie bez sensu bo i tak trzeba zrobić i tak...
Bac - udanej imprezy
Jam - powodzenia w pracy no i w "życiu uczuciowym"
Dzięki Tigi :*
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Guśka.. nie dziwie się że się wkurzyłaś....
Jam.. ciekawe jak Wam pójdzie....
Bac, udanej zabawy
a ja dziś już padam.. a tyle co narzekałam, ze mi się dłuży
Jam.. ciekawe jak Wam pójdzie....
Bac, udanej zabawy
a ja dziś już padam.. a tyle co narzekałam, ze mi się dłuży
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a...
Guśka rozumiem.
Szkoda, że nie potrafi wybrać rzeczy ważnych i ważniejszych.
Carina synek utulony od cioci.
Jamelia ja kiedyś się zgodziła, na taki powrot i później żałowałam, wiec moje nastawienie jest sceptyczne często przy takich akcjach. No ale wiem, że lepiej sprobować niż zalowac, że sie nie sprobowało.
Bacardi miłego popołudnia.
Carina synek utulony od cioci.
Jamelia ja kiedyś się zgodziła, na taki powrot i później żałowałam, wiec moje nastawienie jest sceptyczne często przy takich akcjach. No ale wiem, że lepiej sprobować niż zalowac, że sie nie sprobowało.
Bacardi miłego popołudnia.
To sie ciesze Auri 
EH i wiedzialam Jamka ze cos zapomnialam zapisac we wczesniejszych postach.Trzymam kciuki
i mam nadzieje ze nie bdsz musila tego kroku zalowac...
Choc sam fakt ze mu szkoda kasy by wynajmowac mieszkanie brzmi podpadajaco
Guska, wez go w obroty. Przeciez tak nie mozna...
EH i wiedzialam Jamka ze cos zapomnialam zapisac we wczesniejszych postach.Trzymam kciuki
Choc sam fakt ze mu szkoda kasy by wynajmowac mieszkanie brzmi podpadajaco
Guska, wez go w obroty. Przeciez tak nie mozna...
hej hej !
ja tylko na chwilkę od rana sprzątanie później ćwiczyłam wykąpałam się a za chwile z młodym na próbę komunijną żeby mu wytłumaczyć gdzie ma uklęknąć co ksiądz będzie do niego mówić żeby go nauczyć bo tak na niewiadome to nie pójdzie trzeba go przygotować
Panikujemy tylko żeby ten opłatek zjadł bo on ma tendencje do powiedzienia NIE LUBIE nawet jak nie spróbował
może wejdę wieczorem miłego dnia :*
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
-
a...
Miaamy padłam, jak przeczytałam o tym opłatku. Nigdy nie pomyślalam, że może być taka sytuacja. To tak jak z lekami, bierze sie i trudno i nie ważne, czy się lubi.
Faktycznie mogła by byc akcja.
-
paula93
cześć dziewczyny
tyle czasu co mnie tu nie było
tyle rzeczy pewnie mnie ominęło...
co u was?
co u was?
-
paula93
już skończyłam praktyki
teraz robię prawko i przygotowuje się do egzaminów w czerwcu 
a tak to wszystko po staremu
a tak to wszystko po staremu
A jak było na praktykach ??
Nauczyłaś się czegoś, czy jednak przynieś/wynieś/pozamiataj ??
A na prawko już masz egzamin wyznaczony ??
co u mnie.. po rehabilitacjach.. trochę pomogły...
i pojutrze do zakopca z Tygrysem i naszymi panami jedziemy
Nauczyłaś się czegoś, czy jednak przynieś/wynieś/pozamiataj ??
A na prawko już masz egzamin wyznaczony ??
co u mnie.. po rehabilitacjach.. trochę pomogły...
i pojutrze do zakopca z Tygrysem i naszymi panami jedziemy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hej dziewczynki :*
Carinka dobrze że nikomu nic się nie stało. Szukałem po sieci czy jest więcej podobnych sytuacji i się przestraszyłem tym że jest takich sytuacji dość sporo. Producenci sprzętu AGD powinni się zastanowić czy aby napewno jest bezpieczne stosowanie szyb hatrowanych w takim sprzęcie.
paula93 witamy nową twarz
Ja wiem, ale pisząc Agatka to miałem namyśli Guśkęa_gatka pisze:
Adix - ale to nie ja mam ten problem z tabletkami.![]()
Tak będę się tłumaczył złym stanem technicznym tego garażu, bo tym akurat idzie się jeszcze wykazać. Co by było jak zrobiłbym remont i posłali by mi tak jakiegoś cwaniaczka żeby oszacować wartość. Normalnie nie mają się już kogo czepiać tylko zdzierać z tych szarych pracowników.Tygrys pisze: Adix - jeśli mogę coś podpowiedzieć ze skarbówką... to jeśli masz np., że garaż do remontu, czy stan techniczny to tak wytłumacz. Najlepiej jak się ma ceny z innych ogłoszeń transakcji.
Carinka dobrze że nikomu nic się nie stało. Szukałem po sieci czy jest więcej podobnych sytuacji i się przestraszyłem tym że jest takich sytuacji dość sporo. Producenci sprzętu AGD powinni się zastanowić czy aby napewno jest bezpieczne stosowanie szyb hatrowanych w takim sprzęcie.
paula93 witamy nową twarz
Adrian

No witajcie.
Młoda ochrypła
No tak, ostatnio to nie mam czasu sie nudzić ... I tak pewnie będzie przez najblizsze miesiące, jak tylko ciepło sie robi to juz tam mam, że mnie mało ... na necie ...
Postaram się jednak być z racji obowiązków, jakie mam ...
Na urodzinach było okej, fajnie bo to w bawialni, 2 godzinki i do domu
Młodej też planuje tam zrobić ....
Co u mnie ? NA sexi .... opisałam mój weekend, jak ktos chętny to poczytać sobie tam proszę
Jutro młodą przytrzymam jeszcze w domku, poobserwuje, jak bedzie okej to w środę sobie pójdzie do placówki
Młoda ochrypła
No tak, ostatnio to nie mam czasu sie nudzić ... I tak pewnie będzie przez najblizsze miesiące, jak tylko ciepło sie robi to juz tam mam, że mnie mało ... na necie ...
Postaram się jednak być z racji obowiązków, jakie mam ...
Na urodzinach było okej, fajnie bo to w bawialni, 2 godzinki i do domu
Młodej też planuje tam zrobić ....
Co u mnie ? NA sexi .... opisałam mój weekend, jak ktos chętny to poczytać sobie tam proszę
Jutro młodą przytrzymam jeszcze w domku, poobserwuje, jak bedzie okej to w środę sobie pójdzie do placówki
Adix...skarbówka musi mieć z czegoś kasę i plan kontroli i nałożonych kar musi wykonać...a założenia mają wysokie...
Bac...to zdrówka Małej życzę i żeby szybko przeszło.
Pozostałym miłego dnia i słonecznego.
Ja dzisiaj ostatni dzień przed urlopem i jutro rano w góry
Bac...to zdrówka Małej życzę i żeby szybko przeszło.
Pozostałym miłego dnia i słonecznego.
Ja dzisiaj ostatni dzień przed urlopem i jutro rano w góry
Witam 
Paula sie rozkrecilas z tymi obowiazkami
Jak cos to daj cynk kiedy egzaminy to bdmy trzymac kciuki
Adix tez przegladalam net wczoraj i az dziwne, ze nikt tego nie zglasza.Badz nawet nie naglasnia w jajkis inny sposob.Poza tym chociaz informacja by sie zdala.No ale jak widac to nic takiego :J
Tygrysku dzieki i Tobie rowniez.
Mykam...Jakos stracilam ochote na pisanie...
Paula sie rozkrecilas z tymi obowiazkami
Jak cos to daj cynk kiedy egzaminy to bdmy trzymac kciuki
Adix tez przegladalam net wczoraj i az dziwne, ze nikt tego nie zglasza.Badz nawet nie naglasnia w jajkis inny sposob.Poza tym chociaz informacja by sie zdala.No ale jak widac to nic takiego :J
Tygrysku dzieki i Tobie rowniez.
Mykam...Jakos stracilam ochote na pisanie...
Cześć wszystkim
Tygrysku tylko pozazdrościć urlopu ale masz racje dopóki można to trzeba brać kiedy Ty masz na to ochotę a nie pracodawca narzuca. Oby tylko pogoda Wam dopisałaa w górach niestety zmienia się ona jak w kalejdoskopie.
Ach już poczułem smak oscypka, jeszcze się nie zdarzyło żebym nie był w górach i nie pałaszował oscypka. A jeszcze grillowany z sosem żurowainowym, normalnie palce lizać
Udanego urlopu no i dobrej pogody bo to chyba najwżniejsze
Bacardi, to chyba każdy tak ma że jak pogoda się klaruje to woli jednak siedzieć na powietrzu niż gnić przed kompem.
Obyś szybko wykurowała swojego brzdąca
Widze dziewczyny że szalejecie z tymi avkami dobrze że nicków nie zmieniacie bo już w ogóle bym się nie połapał
Hmm i ja chyba zmienie jakoś niedługo tylko jeszcze musi mi coś konkretnego w oko wpaść
A i bym zapomniał gratuluje dziewczynom posady maderatorek
Co do skarbówki to moja mam pracuje w skarbówce i najbardziej ją śmieszą teksty jak przyjdzie taki fajsuf i mówi że on płaci podatki i ma być natychmiast rozliczony. A sam czeka do ostatniej chwili i ma jeszcze tupet czegoś wymagać.
Tam pracują tacy sami ludzie jak wszędzie i to nie ich wina że mamy takie przepisy jakie mamy. Ale nie trzeba się na nich wyrzywać bo przecież to oni je wyyślili. Warto jeednak czasami się zastanowić nad tym co się mówi.
Nie powiem niektóre przepisy mają wyssane chyba z palca ale to trzeba swoje uwagi zwracać wyżej a nie do zwykłego pracownika.
To tak samo jakbyśmy mieli pretensje do pracownika stacji benzynowej że paliwo jest strasznie drogie. Tak jakby on miał na to jakiś wpływ
Hej Car :*
Tygrysku tylko pozazdrościć urlopu ale masz racje dopóki można to trzeba brać kiedy Ty masz na to ochotę a nie pracodawca narzuca. Oby tylko pogoda Wam dopisałaa w górach niestety zmienia się ona jak w kalejdoskopie.
Ach już poczułem smak oscypka, jeszcze się nie zdarzyło żebym nie był w górach i nie pałaszował oscypka. A jeszcze grillowany z sosem żurowainowym, normalnie palce lizać
Udanego urlopu no i dobrej pogody bo to chyba najwżniejsze
Bacardi, to chyba każdy tak ma że jak pogoda się klaruje to woli jednak siedzieć na powietrzu niż gnić przed kompem.
Obyś szybko wykurowała swojego brzdąca
Widze dziewczyny że szalejecie z tymi avkami dobrze że nicków nie zmieniacie bo już w ogóle bym się nie połapał
Hmm i ja chyba zmienie jakoś niedługo tylko jeszcze musi mi coś konkretnego w oko wpaść
A i bym zapomniał gratuluje dziewczynom posady maderatorek
Co do skarbówki to moja mam pracuje w skarbówce i najbardziej ją śmieszą teksty jak przyjdzie taki fajsuf i mówi że on płaci podatki i ma być natychmiast rozliczony. A sam czeka do ostatniej chwili i ma jeszcze tupet czegoś wymagać.
Tam pracują tacy sami ludzie jak wszędzie i to nie ich wina że mamy takie przepisy jakie mamy. Ale nie trzeba się na nich wyrzywać bo przecież to oni je wyyślili. Warto jeednak czasami się zastanowić nad tym co się mówi.
Nie powiem niektóre przepisy mają wyssane chyba z palca ale to trzeba swoje uwagi zwracać wyżej a nie do zwykłego pracownika.
To tak samo jakbyśmy mieli pretensje do pracownika stacji benzynowej że paliwo jest strasznie drogie. Tak jakby on miał na to jakiś wpływ
Hej Car :*
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.