Przy kawie ...
-
G****
Re: Przy kawie ...
Hej 
Kris dziękuję Ci bardzo

Ja już też zrobiłam co miałam zrobić, czekam aż mąż wróci z pracy
Miłego dnia wszystkim chociaż taki deszczowy
Kris dziękuję Ci bardzo
Ja już też zrobiłam co miałam zrobić, czekam aż mąż wróci z pracy
Miłego dnia wszystkim chociaż taki deszczowy
Gusiaczku ! Wszystkiego najlepsiejszego! zdrówka, szczęścia i słodyczy Jamelka zyczy

Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
a...
Guśka spełnienia marzeń! Zdrówka, pomyślności, miłości. No i całej reszty. 
Ja tylko na chwile
Agatko spelnienia marzen ;*
Jakbym nie miala kiedy wejsc to trzymajcie kciuki w poniedzilek
Udanego weekendu ;*
Agatko spelnienia marzen ;*
Jakbym nie miala kiedy wejsc to trzymajcie kciuki w poniedzilek
Udanego weekendu ;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
-
G****
Gdzie są wszyscy? 
Wczoraj dzwonił mój były i pytał co z tym spotkaniem no i się zgodziłam i trochę tak z nim porozmawiałam i zdałam sobie sprawę jak czasem jesteśmy obłudni i wyolbrzymiamy swoje problemy a taki młody chłopak w sumie został sam, jeździ na wózku, ma tą nie dużą rentę która mu starcza na zapłacenie pokoiku i jedzenie i potrafi się cieszyć z takich błahych rzeczy... Mówi do mnie że miał bardzo udany dzień więc się go pytam co takiego się stało a on z takim szcęściem w głosie że kupił sobie opiekacz do kanapek. Mnie aż zamurowało, tak mnie tym rozczulił że masakra
Wczoraj dzwonił mój były i pytał co z tym spotkaniem no i się zgodziłam i trochę tak z nim porozmawiałam i zdałam sobie sprawę jak czasem jesteśmy obłudni i wyolbrzymiamy swoje problemy a taki młody chłopak w sumie został sam, jeździ na wózku, ma tą nie dużą rentę która mu starcza na zapłacenie pokoiku i jedzenie i potrafi się cieszyć z takich błahych rzeczy... Mówi do mnie że miał bardzo udany dzień więc się go pytam co takiego się stało a on z takim szcęściem w głosie że kupił sobie opiekacz do kanapek. Mnie aż zamurowało, tak mnie tym rozczulił że masakra
Hej wszystkim co tam u was
?
kurcze w koncu weekend, ale jak na złość leje.... jak pracuje pogoda jest piekna, a w weekend leje.... cholerstwo...
Iiii pochwale sie moimi wloskami z dzisiaj, juz z 3miesieczna pielegnacja
, oczywiscie to tylko poczatek, ale jak minie jakos pol roku badz rok to zrobie w kat uroda pewnie jakis wpis dla tych co maja problemy z wloskami to wam troche pomoge, o ile uda mi sie uzyskac wymarzony efekt i miec piekne wlosy.. 

kurcze w koncu weekend, ale jak na złość leje.... jak pracuje pogoda jest piekna, a w weekend leje.... cholerstwo...
Iiii pochwale sie moimi wloskami z dzisiaj, juz z 3miesieczna pielegnacja

aurinko no dzidziusia
Guśka nawet nie zdążyłam życzeń złożyć :/ spóźnione ale szczere: wszystkiego najnajnajlepszego! 100 lat życia, spełnienia marzeń!
A propo byłego to fakt, niektóre osoby potrafią się cieszyć z takich rzeczy, które dla nas są obojętne....
vanilka my już kwestię włosów obgadałyśmy na gg
i mówiłam, że masz prześliczne włoski!! cudowne! i ja się stosuję do Twoich zaleceń, dzisiaj kupiłam sobie szampon fioletowy Johnson's Baby
DZIEWCZYNY TAKIE PYTANIE: CZY KTÓRAŚ MIAŁABY OCHOTĘ ZACZĄĆ CHODZIĆ NA ZAJEBISTE TRENINGI DO KLUBU SPORTOWEGO? 12H = 200 ZŁ (KARNET)...
OCZYWIŚCIE DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA I OKOLIC
ZAJĘCIA WE WTORKI I CZWARTKI. Szukam towarzyszki, bo samej mi się nie chce...
PS. Dałam na jaskrawo żebyście przeczytały, jak bardzo wam poraziło w oczy to sorki ;*
Guśka nawet nie zdążyłam życzeń złożyć :/ spóźnione ale szczere: wszystkiego najnajnajlepszego! 100 lat życia, spełnienia marzeń!
A propo byłego to fakt, niektóre osoby potrafią się cieszyć z takich rzeczy, które dla nas są obojętne....
vanilka my już kwestię włosów obgadałyśmy na gg
DZIEWCZYNY TAKIE PYTANIE: CZY KTÓRAŚ MIAŁABY OCHOTĘ ZACZĄĆ CHODZIĆ NA ZAJEBISTE TRENINGI DO KLUBU SPORTOWEGO? 12H = 200 ZŁ (KARNET)...
OCZYWIŚCIE DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA I OKOLIC
PS. Dałam na jaskrawo żebyście przeczytały, jak bardzo wam poraziło w oczy to sorki ;*
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Hej brzydale 
Udało mi się dzisiaj Aurinke wyprzedzić w rannym poście. To chyba znak że głód jej nie dokucza i śpi sobie smacznie
Życze wszystkim miłego i pogodnego weeekendu
Udało mi się dzisiaj Aurinke wyprzedzić w rannym poście. To chyba znak że głód jej nie dokucza i śpi sobie smacznie
Życze wszystkim miłego i pogodnego weeekendu
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
-
a...
Kris skąd wiedziałeś? Dzis śniadanie było dopiero przed 9
Adidasowa, ale ja nie kumata jestem. Dziekuje.
Witajcie!
Dziś niby ma sie troche wypogodzić, ciekawe, bo na razie sie nie zapowiada.
Co tu tak pusto?
Adidasowa, ale ja nie kumata jestem. Dziekuje.
Witajcie!
Dziś niby ma sie troche wypogodzić, ciekawe, bo na razie sie nie zapowiada.
Co tu tak pusto?
hej
sorry nie nadrabiam, bo nawet nie mam czasu..
wiec nie powinnam
Adi, nawet nie wiem co napisałas... bo się nie da przeczytać
wróciliśmy wczoraj... strasznie padało.. nawet spokojnie pójść i zjeść się nie dało..
gdyby choć pochmurno było, to by sie pochodziło.. a tak.. człowiek tylko mokry wracał....
Wrocilismy wczoraj, odpalilismy grilla.. dziś już kazdy nadrabia
ale co się w bilarda nagraliśmy
i to tak, że planujemy kupić
wiec nie powinnam
Adi, nawet nie wiem co napisałas... bo się nie da przeczytać
wróciliśmy wczoraj... strasznie padało.. nawet spokojnie pójść i zjeść się nie dało..
gdyby choć pochmurno było, to by sie pochodziło.. a tak.. człowiek tylko mokry wracał....
Wrocilismy wczoraj, odpalilismy grilla.. dziś już kazdy nadrabia
ale co się w bilarda nagraliśmy
i to tak, że planujemy kupić
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hej 
Guska a co się stało Twojemu bylemu że na wozku jest? wypadek? Wiec to musi być prawda, zeby człowiek docenił życie i wszystko co ma , musi stracic to co najcenniejsze i czego nie kupi za żadne pieniądze, ZDROWIE...
Słuchajcie mam pytanie , ponieważ przy kawie poruszane sa nasze prywatne, czasem bardzo osobiste tematy. A przeczytać może każdy, to może chociaż by ograniczyc to do osób zarejestrowanych? Tzn, te osoby które nie są zalogowane,przeglądając forum nie widzą w ogóle że jest temat przy kawie? Co Wy na to?
Had jak tam wyjazd? Masz fotki???
Guska a co się stało Twojemu bylemu że na wozku jest? wypadek? Wiec to musi być prawda, zeby człowiek docenił życie i wszystko co ma , musi stracic to co najcenniejsze i czego nie kupi za żadne pieniądze, ZDROWIE...
Słuchajcie mam pytanie , ponieważ przy kawie poruszane sa nasze prywatne, czasem bardzo osobiste tematy. A przeczytać może każdy, to może chociaż by ograniczyc to do osób zarejestrowanych? Tzn, te osoby które nie są zalogowane,przeglądając forum nie widzą w ogóle że jest temat przy kawie? Co Wy na to?
Had jak tam wyjazd? Masz fotki???
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Adaś to super 
A ja zauwazylam, ze ile razy tu napisze tyle razy nikt mi nie odpisuje dlatego tutaj juz tak nie wchodze bo sie poczulam olana ostatnio
(oczywiscie nie tylko dlatego nie wchodze bo kompletnie nie mam tez czasu, bo w tyg praca+szkoła, a w weekend odpoczywam, albo wychodze, a z racji ze ochydna pgooda to dzis siedze i weszlam... ale to ze ostatnio kazdy pomija moj napisany post "co tam u was" np, to tez za bardzo nie chcialam wchodzic, bo i po co skoro nikt mi nie odpisze.. a ja nie mam czasu przeczytac wszystkich postow
)
Ja wiem,wiem wszyscy maja swoje sprawy, ale czasem jest tak ze nie ma mnie kilka miesiecy, napisze co tam u was czy cos, i ktos po mnie cos napisze, ale nie odnoszac sie do mojej wypowiedzi i leca kolejne odpowiedzi innych osob.. a mnie sie omija.. juz 3 razy probowalam i dalej nic, nikt mi nie odpisuje na to co ja pisze, tylko odpisujecie komu innemu, czym to jest spowodowane?
a z tą pogodą macie racje, ja sie wkurzylam bo w tyg bylo slonce, a na week jak na zlosc taka obrzydliwa pogoda.. nawet nie moge wyjsc.. juz drugi weekend w domu siedzie...:/
A ja zauwazylam, ze ile razy tu napisze tyle razy nikt mi nie odpisuje dlatego tutaj juz tak nie wchodze bo sie poczulam olana ostatnio
Ja wiem,wiem wszyscy maja swoje sprawy, ale czasem jest tak ze nie ma mnie kilka miesiecy, napisze co tam u was czy cos, i ktos po mnie cos napisze, ale nie odnoszac sie do mojej wypowiedzi i leca kolejne odpowiedzi innych osob.. a mnie sie omija.. juz 3 razy probowalam i dalej nic, nikt mi nie odpisuje na to co ja pisze, tylko odpisujecie komu innemu, czym to jest spowodowane?
a z tą pogodą macie racje, ja sie wkurzylam bo w tyg bylo slonce, a na week jak na zlosc taka obrzydliwa pogoda.. nawet nie moge wyjsc.. juz drugi weekend w domu siedzie...:/
Witam.
My wróciliśmy wcześniej, bo lało masakrycznie... i tu też zaczęło padać...
Jam - zdjęcia są, ale większość z bilarda - tym razem to była atrakcja wyjazdu ;P
Vanilka - a czym te włoski pielęgnujesz? bo loczki są super...
My wróciliśmy wcześniej, bo lało masakrycznie... i tu też zaczęło padać...
Jam - zdjęcia są, ale większość z bilarda - tym razem to była atrakcja wyjazdu ;P
Vanilka - a czym te włoski pielęgnujesz? bo loczki są super...
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2014 1:11 pm przez Tygrys, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam, ale na zamknięcie działu, czy tematu, najpierw musi wyrazic zgodę Admin.. i nie możemy patrzeć tylko na nasz dział, ale też na na seksi.. i na innych uzytkowników.. ale na pewno warto to poruszyć....
Wyjazd ogólnie fajny bo zmiana klimaty.. zdjęc w sumie nie ma
tylko przy bilardzie kilka
Vanilka.. bo czasem w natłoku postów, cięzko coś napisać.. i kazdemu odpisac
Wyjazd ogólnie fajny bo zmiana klimaty.. zdjęc w sumie nie ma
tylko przy bilardzie kilka
Vanilka.. bo czasem w natłoku postów, cięzko coś napisać.. i kazdemu odpisac
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No tak rozumiem, ale innym odpisujecie a ja jestem omijana
bo 3razy probowalam juz cos napisac, i wciaz to samo:D ale nie mam nikomu za zle 
Tygrys, dzięki.. ojj pielegnacja jest taka ze by mi to dlugo zajęło
m.in nie myje wlosow szamponem ze skladami z SLS,SLES,ALS, tylko lagodnym szamponem dla dzieci, no i odzywka na to.. nie ciagne, nie szarpie, zwiazuje na noc ale nie gumką tylko wsuwkami podpinam.. to chyba takie najwazniejsze
Tygrys, dzięki.. ojj pielegnacja jest taka ze by mi to dlugo zajęło
m.in nie myje wlosow szamponem ze skladami z SLS,SLES,ALS, tylko lagodnym szamponem dla dzieci, no i odzywka na to.. nie ciagne, nie szarpie, zwiazuje na noc ale nie gumką tylko wsuwkami podpinam.. to chyba takie najwazniejsze
-
a...
Vanilia i nie masz wrażenia brudnych włosow po takich dziecięcych? U mnie sie nie sprawdzaja te bez sls, nie myją.
Dzień dobry!
Jam - pomysł jest super!
Można by było połączyć też wątki, bo takie skakanie nie jest fajne, tym bardziej, że ja nie lubię robić : kopiuj-wklej, tylko lubię sama od siebie coś napisać wszędzie.
Had, Tygrysku - przykro mi, że pogoda nie wypaliła ....
Van - to nie jest tak, że czyjeś posty są niezauważane, w natłoku postów do ogarnięcia czasem można zapomnieć o kimś, i ja częśto tak mam, że kogoś pomijam.
Ale też często zdarzało się, i zdarza nadal że i moje posty giną
I nikt mi nie odpisuje.
Spoko, luzu więcej
Aurinko - jak samopoczucie ?!
Guśka - nie doczytałam, co się męzowi stało ?!
Masakra .... od kilku dni gorączkuje, nie mam sił na nic, zaniedbałam dom i obowiązki tutaj
Nawet nie mam sił odpisywać
i czytać wszystkich postów. 
Jam - pomysł jest super!
Można by było połączyć też wątki, bo takie skakanie nie jest fajne, tym bardziej, że ja nie lubię robić : kopiuj-wklej, tylko lubię sama od siebie coś napisać wszędzie.
Had, Tygrysku - przykro mi, że pogoda nie wypaliła ....
Van - to nie jest tak, że czyjeś posty są niezauważane, w natłoku postów do ogarnięcia czasem można zapomnieć o kimś, i ja częśto tak mam, że kogoś pomijam.
Ale też często zdarzało się, i zdarza nadal że i moje posty giną
Spoko, luzu więcej
Aurinko - jak samopoczucie ?!
Guśka - nie doczytałam, co się męzowi stało ?!
Masakra .... od kilku dni gorączkuje, nie mam sił na nic, zaniedbałam dom i obowiązki tutaj
Nawet nie mam sił odpisywać
-
a...
Bac spoko, tak to wszystko dobrze, tylko ten kręgosłup, nadal mie poszlam pod prysznic.
Dzis obiad mam, pojdziemy do jakiegos sklepu po cos do pizzy i na jutro też bedzie. 
Co to Cię dorwało za chorobsko? Teraz niestety podobno sporo tego, ja poki co tfutfu zdrowa.
Co to Cię dorwało za chorobsko? Teraz niestety podobno sporo tego, ja poki co tfutfu zdrowa.
-
G****
Hej wszystkim 
Jamelka jeździ na wózku bo oficjalna wersja jest taka że skoczył do wody na główkę a nie oficjalna że spadł z dachu...
Vanilka ja czasami wchodzę i nie przeczytam wszystkiego i odpisuję na ostatni post a chyba rzadko jest tak że ja piszę po Tobie bo tak na pewno bym Ci odpisała
Zajechałam dziś do koleżanki do salonu poplotkować i mile mnie zaskoczyła bo ona robi paznokcie i mi na urodziny zrobiła za darmo i jeszcze od makijażystki z tego salonu dostałam krem do rąk w prezencie
Adi dziękuje ślicznie za życzenia
Had szkoda że pogoda Wam nie dopisała ale i tak jednak to jakiś odpoczynek mimo pogody...
Bac to nie mężowi tylko mojemu byłemu facetowi.
Ja muszę się wybrać w pon do lekarza bo kurcze albo mam coś z gardłem albo to te leki co biorę tak działają bo mam tak opuchnięte od środka że ciężko mi przełykać i boję się że to może być uczulenie.
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
A Kris kochany zapomniałam o Tobie
Ty się tak nie ciesz bo się aurinki dzidziuś zbuntuje i bedzie specjalnie wcześniej ją budził żeby przed Tobą zdążyła 
Jamelka jeździ na wózku bo oficjalna wersja jest taka że skoczył do wody na główkę a nie oficjalna że spadł z dachu...
Vanilka ja czasami wchodzę i nie przeczytam wszystkiego i odpisuję na ostatni post a chyba rzadko jest tak że ja piszę po Tobie bo tak na pewno bym Ci odpisała
Zajechałam dziś do koleżanki do salonu poplotkować i mile mnie zaskoczyła bo ona robi paznokcie i mi na urodziny zrobiła za darmo i jeszcze od makijażystki z tego salonu dostałam krem do rąk w prezencie
Adi dziękuje ślicznie za życzenia
Had szkoda że pogoda Wam nie dopisała ale i tak jednak to jakiś odpoczynek mimo pogody...
Bac to nie mężowi tylko mojemu byłemu facetowi.
Ja muszę się wybrać w pon do lekarza bo kurcze albo mam coś z gardłem albo to te leki co biorę tak działają bo mam tak opuchnięte od środka że ciężko mi przełykać i boję się że to może być uczulenie.
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
A Kris kochany zapomniałam o Tobie
O widzisz Guśka - nie ma to jak sobie dopowiedzieć jak się niedoczyta
Wybacz!
Aurinko - no widzisz, zebrałam wirusiska od męża i dziecka i mnie w końcu siekło ...
Teraz ciut lepiej się czuję, więc jestem.
Gorączka chyba spadła, bo jakoś mi tak chłodno ..... miło ..... i poty mnie oblewają.
Przejdzie mi mam nadzieje, bo do lekarza nie chce iść,
zresztą najpierw muszę kartę do innej przychodni przenieść.
Wybacz!
Aurinko - no widzisz, zebrałam wirusiska od męża i dziecka i mnie w końcu siekło ...
Teraz ciut lepiej się czuję, więc jestem.
Gorączka chyba spadła, bo jakoś mi tak chłodno ..... miło ..... i poty mnie oblewają.
Przejdzie mi mam nadzieje, bo do lekarza nie chce iść,
zresztą najpierw muszę kartę do innej przychodni przenieść.