Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
a...

Re: Przy kawie ...

Post autor: a... »

Wpałaszowałam śniadanie, ale już się robię głodna... :?
G****

Post autor: G**** »

Hej :)

Kris dziękuję Ci bardzo :kiss2 :kiss2 :kiss2

Ja już też zrobiłam co miałam zrobić, czekam aż mąż wróci z pracy :)

Miłego dnia wszystkim chociaż taki deszczowy :)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Gusiaczku ! Wszystkiego najlepsiejszego! zdrówka, szczęścia i słodyczy Jamelka zyczy :D :kwiatek :kiss2
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
a...

Guśka spełnienia marzeń! Zdrówka, pomyślności, miłości. No i całej reszty. :kwiatek
G****

Dziewczynki dziękuję ślicznie ;) Jesteście kochane :kiss2
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Ja tylko na chwile
;)
Agatko spelnienia marzen ;*

Jakbym nie miala kiedy wejsc to trzymajcie kciuki w poniedzilek ;)
Udanego weekendu ;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
G****

Car dziękuję ślicznie :kiss2

Na pewno będę trzymać ;)
G****

Gdzie są wszyscy? :(

Wczoraj dzwonił mój były i pytał co z tym spotkaniem no i się zgodziłam i trochę tak z nim porozmawiałam i zdałam sobie sprawę jak czasem jesteśmy obłudni i wyolbrzymiamy swoje problemy a taki młody chłopak w sumie został sam, jeździ na wózku, ma tą nie dużą rentę która mu starcza na zapłacenie pokoiku i jedzenie i potrafi się cieszyć z takich błahych rzeczy... Mówi do mnie że miał bardzo udany dzień więc się go pytam co takiego się stało a on z takim szcęściem w głosie że kupił sobie opiekacz do kanapek. Mnie aż zamurowało, tak mnie tym rozczulił że masakra :)
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Hej wszystkim co tam u was :) ?
kurcze w koncu weekend, ale jak na złość leje.... jak pracuje pogoda jest piekna, a w weekend leje.... cholerstwo...

Iiii pochwale sie moimi wloskami z dzisiaj, juz z 3miesieczna pielegnacja :D, oczywiscie to tylko poczatek, ale jak minie jakos pol roku badz rok to zrobie w kat uroda pewnie jakis wpis dla tych co maja problemy z wloskami to wam troche pomoge, o ile uda mi sie uzyskac wymarzony efekt i miec piekne wlosy.. :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
vaniliiia
Kobietka Expert

holefcia nie dodałam dwoch zdjatek a nie da sie edytowac, wiec moderatorzy niech wybaczą, jeszcze dodam ponizej i koniec. ;*

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

aurinko no dzidziusia :roll:

Guśka nawet nie zdążyłam życzeń złożyć :/ spóźnione ale szczere: wszystkiego najnajnajlepszego! 100 lat życia, spełnienia marzeń!
A propo byłego to fakt, niektóre osoby potrafią się cieszyć z takich rzeczy, które dla nas są obojętne....

vanilka my już kwestię włosów obgadałyśmy na gg :P i mówiłam, że masz prześliczne włoski!! cudowne! i ja się stosuję do Twoich zaleceń, dzisiaj kupiłam sobie szampon fioletowy Johnson's Baby :D

DZIEWCZYNY TAKIE PYTANIE: CZY KTÓRAŚ MIAŁABY OCHOTĘ ZACZĄĆ CHODZIĆ NA ZAJEBISTE TRENINGI DO KLUBU SPORTOWEGO? 12H = 200 ZŁ (KARNET)...
OCZYWIŚCIE DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA I OKOLIC :) ZAJĘCIA WE WTORKI I CZWARTKI. Szukam towarzyszki, bo samej mi się nie chce...

PS. Dałam na jaskrawo żebyście przeczytały, jak bardzo wam poraziło w oczy to sorki ;*
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej brzydale :)

Udało mi się dzisiaj Aurinke wyprzedzić w rannym poście. To chyba znak że głód jej nie dokucza i śpi sobie smacznie :)

Życze wszystkim miłego i pogodnego weeekendu :D
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a...

Kris skąd wiedziałeś? Dzis śniadanie było dopiero przed 9 :oops:

Adidasowa, ale ja nie kumata jestem. Dziekuje. :kiss2

Witajcie!
Dziś niby ma sie troche wypogodzić, ciekawe, bo na razie sie nie zapowiada. :P
Co tu tak pusto?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej ;) sorry nie nadrabiam, bo nawet nie mam czasu..
wiec nie powinnam ;)
Adi, nawet nie wiem co napisałas... bo się nie da przeczytać :P

wróciliśmy wczoraj... strasznie padało.. nawet spokojnie pójść i zjeść się nie dało..
gdyby choć pochmurno było, to by sie pochodziło.. a tak.. człowiek tylko mokry wracał....
Wrocilismy wczoraj, odpalilismy grilla.. dziś już kazdy nadrabia :D
ale co się w bilarda nagraliśmy :D
i to tak, że planujemy kupić :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Hej :)
Guska a co się stało Twojemu bylemu że na wozku jest? wypadek? Wiec to musi być prawda, zeby człowiek docenił życie i wszystko co ma , musi stracic to co najcenniejsze i czego nie kupi za żadne pieniądze, ZDROWIE...
Słuchajcie mam pytanie , ponieważ przy kawie poruszane sa nasze prywatne, czasem bardzo osobiste tematy. A przeczytać może każdy, to może chociaż by ograniczyc to do osób zarejestrowanych? Tzn, te osoby które nie są zalogowane,przeglądając forum nie widzą w ogóle że jest temat przy kawie? Co Wy na to?
Had jak tam wyjazd? Masz fotki??? :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
vaniliiia
Kobietka Expert

Adaś to super :)
A ja zauwazylam, ze ile razy tu napisze tyle razy nikt mi nie odpisuje dlatego tutaj juz tak nie wchodze bo sie poczulam olana ostatnio :P (oczywiscie nie tylko dlatego nie wchodze bo kompletnie nie mam tez czasu, bo w tyg praca+szkoła, a w weekend odpoczywam, albo wychodze, a z racji ze ochydna pgooda to dzis siedze i weszlam... ale to ze ostatnio kazdy pomija moj napisany post "co tam u was" np, to tez za bardzo nie chcialam wchodzic, bo i po co skoro nikt mi nie odpisze.. a ja nie mam czasu przeczytac wszystkich postow :( )

Ja wiem,wiem wszyscy maja swoje sprawy, ale czasem jest tak ze nie ma mnie kilka miesiecy, napisze co tam u was czy cos, i ktos po mnie cos napisze, ale nie odnoszac sie do mojej wypowiedzi i leca kolejne odpowiedzi innych osob.. a mnie sie omija.. juz 3 razy probowalam i dalej nic, nikt mi nie odpisuje na to co ja pisze, tylko odpisujecie komu innemu, czym to jest spowodowane?

a z tą pogodą macie racje, ja sie wkurzylam bo w tyg bylo slonce, a na week jak na zlosc taka obrzydliwa pogoda.. nawet nie moge wyjsc.. juz drugi weekend w domu siedzie...:/
Obrazek

Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Witam.
My wróciliśmy wcześniej, bo lało masakrycznie... i tu też zaczęło padać... :(
Jam - zdjęcia są, ale większość z bilarda - tym razem to była atrakcja wyjazdu ;P

Vanilka - a czym te włoski pielęgnujesz? bo loczki są super...
Ostatnio zmieniony sob maja 17, 2014 1:11 pm przez Tygrys, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Jam, ale na zamknięcie działu, czy tematu, najpierw musi wyrazic zgodę Admin.. i nie możemy patrzeć tylko na nasz dział, ale też na na seksi.. i na innych uzytkowników.. ale na pewno warto to poruszyć....

Wyjazd ogólnie fajny bo zmiana klimaty.. zdjęc w sumie nie ma ;)
tylko przy bilardzie kilka

Vanilka.. bo czasem w natłoku postów, cięzko coś napisać.. i kazdemu odpisac ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
vaniliiia
Kobietka Expert

No tak rozumiem, ale innym odpisujecie a ja jestem omijana :P bo 3razy probowalam juz cos napisac, i wciaz to samo:D ale nie mam nikomu za zle ;)

Tygrys, dzięki.. ojj pielegnacja jest taka ze by mi to dlugo zajęło :D
m.in nie myje wlosow szamponem ze skladami z SLS,SLES,ALS, tylko lagodnym szamponem dla dzieci, no i odzywka na to.. nie ciagne, nie szarpie, zwiazuje na noc ale nie gumką tylko wsuwkami podpinam.. to chyba takie najwazniejsze :)
Obrazek

a...

Vanilia i nie masz wrażenia brudnych włosow po takich dziecięcych? U mnie sie nie sprawdzaja te bez sls, nie myją.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Dzień dobry!

Jam - pomysł jest super!
Można by było połączyć też wątki, bo takie skakanie nie jest fajne, tym bardziej, że ja nie lubię robić : kopiuj-wklej, tylko lubię sama od siebie coś napisać wszędzie.

Had, Tygrysku - przykro mi, że pogoda nie wypaliła ....

Van - to nie jest tak, że czyjeś posty są niezauważane, w natłoku postów do ogarnięcia czasem można zapomnieć o kimś, i ja częśto tak mam, że kogoś pomijam.
Ale też często zdarzało się, i zdarza nadal że i moje posty giną ;) I nikt mi nie odpisuje.
Spoko, luzu więcej ;)

Aurinko - jak samopoczucie ?!

Guśka - nie doczytałam, co się męzowi stało ?!

Masakra .... od kilku dni gorączkuje, nie mam sił na nic, zaniedbałam dom i obowiązki tutaj :(
Nawet nie mam sił odpisywać :( i czytać wszystkich postów. :roll:
a...

Bac spoko, tak to wszystko dobrze, tylko ten kręgosłup, nadal mie poszlam pod prysznic. :oops: Dzis obiad mam, pojdziemy do jakiegos sklepu po cos do pizzy i na jutro też bedzie. 8-)

Co to Cię dorwało za chorobsko? Teraz niestety podobno sporo tego, ja poki co tfutfu zdrowa.
G****

Hej wszystkim :)

Jamelka jeździ na wózku bo oficjalna wersja jest taka że skoczył do wody na główkę a nie oficjalna że spadł z dachu...

Vanilka ja czasami wchodzę i nie przeczytam wszystkiego i odpisuję na ostatni post a chyba rzadko jest tak że ja piszę po Tobie bo tak na pewno bym Ci odpisała ;)

Zajechałam dziś do koleżanki do salonu poplotkować i mile mnie zaskoczyła bo ona robi paznokcie i mi na urodziny zrobiła za darmo i jeszcze od makijażystki z tego salonu dostałam krem do rąk w prezencie :)

Adi dziękuje ślicznie za życzenia ;)

Had szkoda że pogoda Wam nie dopisała ale i tak jednak to jakiś odpoczynek mimo pogody...

Bac to nie mężowi tylko mojemu byłemu facetowi.
Ja muszę się wybrać w pon do lekarza bo kurcze albo mam coś z gardłem albo to te leki co biorę tak działają bo mam tak opuchnięte od środka że ciężko mi przełykać i boję się że to może być uczulenie.

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :kiss2

A Kris kochany zapomniałam o Tobie ;) Ty się tak nie ciesz bo się aurinki dzidziuś zbuntuje i bedzie specjalnie wcześniej ją budził żeby przed Tobą zdążyła :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

O widzisz Guśka - nie ma to jak sobie dopowiedzieć jak się niedoczyta ;)

Wybacz!

Aurinko - no widzisz, zebrałam wirusiska od męża i dziecka i mnie w końcu siekło ...
Teraz ciut lepiej się czuję, więc jestem.
Gorączka chyba spadła, bo jakoś mi tak chłodno ..... miło ..... i poty mnie oblewają.

Przejdzie mi mam nadzieje, bo do lekarza nie chce iść,
zresztą najpierw muszę kartę do innej przychodni przenieść.
G****

Bac nic nie szkodzi :) czasem właśnie tak się robi ;)
Zablokowany