Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
fajnie to ujęłaś:) o buszu:) ja też o takim nie pomyślałam..
nie chcę Cię zmartwić ale jak idziesz pierwszy raz to na pewno Cię będzie badał i na pewno cytologię i usg też Ci zrobi
o cholera tak myślałam niestety ... myslałam ze usg starczy ja nie chce tam kurde przed nim rozkraczona siadać... to takie krępujące
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
lekarz na pewno będzie delikatny i będzie Ci mówił co robi, po co.. on doskonale wie, ze to dla Ciebie stresujące i będzie starał się, żebyś się nie denerwowała, spokojnie wytrzymasz:)
a później to już będzie z górki jak kolejnym razem pójdziesz
dobra ja uciekam spać.. trzymaj się i nie martw się
zobaczysz nie będzie tak źle 
a później to już będzie z górki jak kolejnym razem pójdziesz
dobra ja uciekam spać.. trzymaj się i nie martw się
dzięki za rady i pocieszenia :)dam radę:) dobranpc papa:)
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Madlen jak będę znowu w Tylmanowej to na pewno do ciebie podskoczę na naleweczkę
A jak zachlejemy to będziesz mi musiała zrobić miejsce na spanie u ciebie. Nie martw się ja zadowolę się nawet wycieraczką pod drzwiami 
Adrian

Hej wszystkim:)
Adrian no co Ty ja nie z takich
jak coś to w pokoju bym Cię ugościła a nie pod drzwiami, ewentualnie mógłbyś z teściową 
Adrian no co Ty ja nie z takich
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... F130909803
ah ta młodzież
ah ta młodzież
http://www.osrodekintra.pl/menu-3/rozwoj-osobisty
hahaha
tak tylko żartowałam
tak tylko żartowałam
Witajcie, ja tylko na chwilkę...
dziś był drugi dzeń szkoleń, na który też sie załapałam...
póki co jedynie ból głowy i mam nadzieję że nie przerodzi się w zapalenie zatok... ;/
dziś był drugi dzeń szkoleń, na który też sie załapałam...
póki co jedynie ból głowy i mam nadzieję że nie przerodzi się w zapalenie zatok... ;/
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Cześć wszystkim 
O widzisz,Madlen. Ja zawsze ważyłam 46kg lub 45.. a jakoś przez ostatnie miesiące ważyłam 41 i nie miałam apetytu, wiec teraz staram się sobie pomóc, no i udalo się, bo ważę te 44kg. Ale powyżej 46 i tak nigdy nie będę, jestem szczupła po mamie, która w zaawansowanej ciąży, ważyła 53 kg
A u mnie.. hmm.. dzisiaj coś mi smutno, mam niezbyt miły dzień, myslę poważnie nad wszystkim i nie wiem co robić dalej. Wszystko mnie dosłownie wkurza.. płakać mi się chce... jutro na szczescie jade do siostry, postaram sie odpoczac.. porozmawiam ze szwagrem i moze cos sie uda wskorac bo poki co to marnie to widze.
Boli mnie gardło, wczoraj mialam goraczke... ciagle jestem zmeczona i nie potrafie sie wyspac.. nadomiar tego poklocilam sie z chlopakiem, i w ogole wielka MA SA KRA ....
O widzisz,Madlen. Ja zawsze ważyłam 46kg lub 45.. a jakoś przez ostatnie miesiące ważyłam 41 i nie miałam apetytu, wiec teraz staram się sobie pomóc, no i udalo się, bo ważę te 44kg. Ale powyżej 46 i tak nigdy nie będę, jestem szczupła po mamie, która w zaawansowanej ciąży, ważyła 53 kg
A u mnie.. hmm.. dzisiaj coś mi smutno, mam niezbyt miły dzień, myslę poważnie nad wszystkim i nie wiem co robić dalej. Wszystko mnie dosłownie wkurza.. płakać mi się chce... jutro na szczescie jade do siostry, postaram sie odpoczac.. porozmawiam ze szwagrem i moze cos sie uda wskorac bo poki co to marnie to widze.
Boli mnie gardło, wczoraj mialam goraczke... ciagle jestem zmeczona i nie potrafie sie wyspac.. nadomiar tego poklocilam sie z chlopakiem, i w ogole wielka MA SA KRA ....
hej Kayira, hej Vanilka
Kay zapomniałam Ci powiedzieć, że na choróbsko dobra jest nalewka malinowa, której nie znoszę bo ogólnie nie cierpię malin.. i najlepiej jakbyś inhalację zrobiła z amolem albo ziołami, to powinno Ci ulżyć
no widzisz jednak trafiło się szkolenie
Vanilka a co się stało?? Nad czym się tak zastanawiasz?? Co Cię gnębi??
Wcale się nie dziwię, że każdego coś łapie.. pogoda jest tak porąbana jak nie wiem.. Takie wahania temperatury na pewno nie służą nikomu
Kay zapomniałam Ci powiedzieć, że na choróbsko dobra jest nalewka malinowa, której nie znoszę bo ogólnie nie cierpię malin.. i najlepiej jakbyś inhalację zrobiła z amolem albo ziołami, to powinno Ci ulżyć
no widzisz jednak trafiło się szkolenie
Vanilka a co się stało?? Nad czym się tak zastanawiasz?? Co Cię gnębi??
Wcale się nie dziwię, że każdego coś łapie.. pogoda jest tak porąbana jak nie wiem.. Takie wahania temperatury na pewno nie służą nikomu
Witam wszystkich! Nie było mnie, ponieważ dzisiaj cały dzień spędziłam w lesie z rodziną A. Ścinaliśmy drzewo na działce. Jestem po prostu wykończona... Na tym słońcu od 11 do 18, masakra. Nogi mi zaraz odpadną.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
G****
Hej 
Ja juz uczesana na wesele
Zaraz biore sie za sprzatanie i trzeba sie szykowac 
Ja juz uczesana na wesele
Udanego weselicha zanna!:)
-
G****
Witaj Black 
Nie sprala sie. kupilam druga taka sama to znaczy inny kolor. bo tamta byla mietowa a ta jest niebieska
Nie sprala sie. kupilam druga taka sama to znaczy inny kolor. bo tamta byla mietowa a ta jest niebieska
A to jak znajomych dużo to na 100% będzie fajnie;) jejku jak ja bym sobie poszła teraz na weselicho
a dopiero w październiku będzie 
To nie pozwól!
ja tak sobie powiedziałam: na następnym weselu mój nic nie pije, a wiem, że posłucha ;d
-
G****
Moj nie poslucha to znaczy ja mu nie zabraniam pic ale nie chce zeby sie upil.
To powiedz mu w pewnym momencie WYSTARCZY:)
-
G****
No nie
powinnaś mieć na niego jakiś wpływ ;p mój jest niedobry, ale jak powiem, że ma nie pić to ie pije 
hej Wam..
wybaczcie.. mam dużo na głowie i nie mam już czasu na forum... ;/
co do Car, podobnie zaganiana...
wybaczcie.. mam dużo na głowie i nie mam już czasu na forum... ;/
co do Car, podobnie zaganiana...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...