Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
no wesz,póki co mi się zmoją mamą dobrze układa 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Witajcie dziewczyny, rodzynku.
Jak wam uplywa dzisiejszy dzien?
U nas wojna odkad wstalam. Wlasnie robie kawe.
Ale narobilyscie smaka na rybe... Zjadlabym z duuza iloscia frytek.
Pisze z tel. wiec brak polskich literek. Pozniej zasiade przed laptopem to popoprawiam.
Jak wam uplywa dzisiejszy dzien?
U nas wojna odkad wstalam. Wlasnie robie kawe.
Ale narobilyscie smaka na rybe... Zjadlabym z duuza iloscia frytek.
Pisze z tel. wiec brak polskich literek. Pozniej zasiade przed laptopem to popoprawiam.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Zanna, tylko że mojej tesciowej to i ja bymna działce pomogła 
bo mam rewelacyjną teściową
Black... Ty się nie tłumacz, tylko załatwiaj swoje...
ważne że się jednak odzywasz....
bo mam rewelacyjną teściową
Black... Ty się nie tłumacz, tylko załatwiaj swoje...
ważne że się jednak odzywasz....
Jadę zaraz do połówka, także miłego dnia wszystkim;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Znam zajączki i sitaki, faktycznie zajączki żółciutkie pod spodem ale ten Twój jakos mało "łaciaty" że tak to nazwę
i nie spotkałam się z gorzkim zajączkiem, sitaki owszem czuć goryczkę dlatego ich nie zbieram
Carina zazdroszczę i mieszkania i rozsądnej mamy. Może w końcu uda mi się trochę więcej zarabiać to wynajmę sobie coś. Myślałam szukać czegoś w Wawie, tam jest lepsza sytuacja jeśli chodzi o pracę. No ale dojazdy, cały dzień poza domem. A młody jeszcze się sam do szkoły nie wyszykuje. Madlen pocieszyłaś mnie ,zawsze to jakos raźniej jak człowiek wie że nie jest jedynym który musi się z psychicznymi ludzmi użerać
Oglądałam teraz Fakty o tym chłopaku co go tasakiem potraktowali w lesie, dajcie spokój za 1200 zł życie człowiekowi odbierać. Co się dzieje w tej polsce.Ale lepiej nie będzie póki bezmózgi u władzy...
Oglądałam teraz Fakty o tym chłopaku co go tasakiem potraktowali w lesie, dajcie spokój za 1200 zł życie człowiekowi odbierać. Co się dzieje w tej polsce.Ale lepiej nie będzie póki bezmózgi u władzy...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
oj Dziewczyny.. jaka jestem padnieta..
Kayira to przynajmniej Tobie udało trafic się na fajna tesciowa, bo my to nie mamy się z czego cieszyc...
Dziuska, pamiętasz może mój temat w dziale zycie, nawet się wypowiadalas.. jakbys od początku przeczytala co musze przezywac to bys padla.. tzle, ze u nas dzieci nie ma jak na razie..
zanna, bardzo dobrze! Ja Ciebie popieram w stu procentach... nie tknij niczego niech ona tez się do jakiejś pracy zabierze...
Kayira to przynajmniej Tobie udało trafic się na fajna tesciowa, bo my to nie mamy się z czego cieszyc...
Dziuska, pamiętasz może mój temat w dziale zycie, nawet się wypowiadalas.. jakbys od początku przeczytala co musze przezywac to bys padla.. tzle, ze u nas dzieci nie ma jak na razie..
zanna, bardzo dobrze! Ja Ciebie popieram w stu procentach... nie tknij niczego niech ona tez się do jakiejś pracy zabierze...
dzien dobry
Dziuska, nie dziwie ci sie dojazdy bywaja masakralnie uciazliwe.:/
Zannka, tez popieram.Co bdsz sb roboty dokladala.Tesciowej raczki do yy nie przyrosly to moze sobie sama robic.
Kurde, tez ogladalam ten program.Ten chlopak to mial stalowe nerwy i wytrzymalosc na bol. a tamtych to bym na krzeslo poslala.koszmar... gdyby nie mysleli ze umarl to ja nie wiem.wyplukani z sumienia na maxa sa.Powinni mu teraz dozywotnio kase placic za to na co go narazili i jak potaktowali.;/
a co do grzybkow to mi ochoty narobilyscie na zbieranie...moze jutro mi sie uda wparowac do lasu, choc na chwile
udanego dzionka dziewczyny ;*
Dziuska, nie dziwie ci sie dojazdy bywaja masakralnie uciazliwe.:/
Zannka, tez popieram.Co bdsz sb roboty dokladala.Tesciowej raczki do yy nie przyrosly to moze sobie sama robic.
Kurde, tez ogladalam ten program.Ten chlopak to mial stalowe nerwy i wytrzymalosc na bol. a tamtych to bym na krzeslo poslala.koszmar... gdyby nie mysleli ze umarl to ja nie wiem.wyplukani z sumienia na maxa sa.Powinni mu teraz dozywotnio kase placic za to na co go narazili i jak potaktowali.;/
a co do grzybkow to mi ochoty narobilyscie na zbieranie...moze jutro mi sie uda wparowac do lasu, choc na chwile
udanego dzionka dziewczyny ;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Kurcze, ale jazda. Nie dostałam się do wawy
masakra, jestem zła... złożyłam dokumenty już 29 lipca i na liście mnie nie ma :/
Carina dzięki i wzajemnie
Dziś mój P wraca ,nie wiem czy się zobaczymy ale jeśli tak to może i będzie miło
Madlen, pamiętam chodziło o dom prawda? Ze na męża Twojego przepisała a teraz Wam żyć nie daje. No ale chociaż z tego wszystkiego dom macie he a ja nic, tylko kłótnie i herezje
Ja też życzę wszystkim miłego dzionka
Ja też życzę wszystkim miłego dzionka
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Cześć Dziewczyny!
no tak Dzuska, dokładnie. No to u nas awantury też na porządku dziennym..
a mój J. dzisiaj też wraca i już się nie mogę doczekać
Dziuska w końcu się doczekamy na naszych chłopaków 
Carina, ja tam na grzyby chodzić nie lubię... a do tego trzeba się znac i w ogóle.. Podziwiam jak Ci się chce
Adidasowa no trudno..to pójdziesz do Wrocławia i po sprawie
no tak Dzuska, dokładnie. No to u nas awantury też na porządku dziennym..
a mój J. dzisiaj też wraca i już się nie mogę doczekać
Carina, ja tam na grzyby chodzić nie lubię... a do tego trzeba się znac i w ogóle.. Podziwiam jak Ci się chce
Adidasowa no trudno..to pójdziesz do Wrocławia i po sprawie
No tylko, że to 300 km od mojego domu... no i szkoła praktycznie w centrum... do domu bym jeździła tylko raz na miesiąc, bo to jednak paliwa trochę idzie na 300 km no i powrót 300. To wcale nie jest taka prosta sprawa...;/
Madlen, a to Twój pracuje gdzies w delegacji? Cos czytałam chyba że cały tydzień go nie ma tylko w weekendy... No chociaz od nich jest spokój, ja wcale nie narzekam na samotność jak go nie ma.cisza spokój 
Adidasowa, jak byś była w Wawie to też byś wcale tak często do domu nie jeździła. No chyba że połówek by tam został... ale jeśli razem ruszacie to im dalej od domu tym lepiej
Nie martw się, coś wymyslisz. wierze w Ciebie 
Adidasowa, jak byś była w Wawie to też byś wcale tak często do domu nie jeździła. No chyba że połówek by tam został... ale jeśli razem ruszacie to im dalej od domu tym lepiej
dziuska no właśnie byśmy przyjeżdżali, do Wawy mam bardzo blisko
rodzice też by nas często odwiedzali, bo blisko, dowieźli co trzeba... no, a znowu nie mogę mieszkania znaleźć we Wrocku:/ ciężka sprawa.... no wiem, poradzimy sobie, gdzie byśmy nie byli, zresztą połówek też narzeka, że w Wawie więcej pracy niż we Wrocku:/
Tak Dziuska, w piątki wraca a w niedzielę jedzie.. ja bym wolała mieć Go jednak w domu na co dzień.. 
Adidasowa ale sama planowałaś, że tak będzie fajnie i w ogóle, że z Vaniliiią się będziecie widywać... Moim zdaniem szukasz teraz dziury w całym...
Adidasowa ale sama planowałaś, że tak będzie fajnie i w ogóle, że z Vaniliiią się będziecie widywać... Moim zdaniem szukasz teraz dziury w całym...
Tak mówiłam, alesobie troszkę to przekalkulowałam... z jednej strony się cieszę, bo właśnie z nią będę mogła oko w oko pogadać, a z drugiej po przemyśleniach... daleko...:/ ale jak mus to mus...
No to miłej randki kochana i upojnej nocy z mężusiem
Adidasowa nowa przyjaźń w zamian za Wawę to raczej dobry układ
Dziewczynki ja zmykam, wypadało by coś nie coś porobić w domu
Dziewczynki ja zmykam, wypadało by coś nie coś porobić w domu
Dobry, ale jednak ubolewam,że daleko od domu :/ no ale się jakoś przetrwa :/
panikujesz
zobaczysz że będzie fajnie 
Dziuska dzięki i wzajemnie
ja też zmykam, czeka mnie trochę sprzątania.. trzymajcie się pa
Dziuska dzięki i wzajemnie
ja też zmykam, czeka mnie trochę sprzątania.. trzymajcie się pa
Oj ale Was szybko wywialo ;(
Fajnie ze nacieszycie swoim mezczyznami hi hi ;D tylko o nas nie zapomnijcie.
Adidasowa czesto tak jest, ze nie idzie po naszej mysli..takie jest niestety zycie.i nic na to nie poradzisz uzalajac sie nad tym i nad soba.
Fajnie ze nacieszycie swoim mezczyznami hi hi ;D tylko o nas nie zapomnijcie.
Adidasowa czesto tak jest, ze nie idzie po naszej mysli..takie jest niestety zycie.i nic na to nie poradzisz uzalajac sie nad tym i nad soba.
"...przez noc droga do świtania -
bry dzień 
hmm treba przyznać, że teściową mam udaną... nawet się śmiała kiedyś że jak z X sobie nie poradzę to mam do niej przysłać to go naprostuje..
choc nie wiem też jak by było gdyby tu miała być obok... choćX mówi że i ona się wtrącać nie lubi... bo widzimy to po jej podejściu do córki i jej małżeństwa....
Dziuska, czemu nie macie nic ? Jak by Twojej mamie coś się stała, to część mieszkania prawnie Twoja
Car... my się teraz zgadaćmusimy bo blisko w sumiemamy..a Wy mobilni
Madlen, to się u Was dziś będzie dziać a dziać
hahah xD
Adidasowa.. skoro daleko, to po co składasz papiery ??
wybierając się na studia człowiek albo szuka czegoś blisko siebie by mieć kontakt z rodziną...
albo szuka czegoś w czym się czuje i to jest najlepsze...
poza tym, może to i dobrze... odcięcie od pępowiny rodziny zawsze dobrze wpływa...
przynajmniej pokazuje na ile człowiek jest gotowy do dorosłego życia...
a Dziewczyny dobrze prawią... szukasz dziury w całym....
hmm treba przyznać, że teściową mam udaną... nawet się śmiała kiedyś że jak z X sobie nie poradzę to mam do niej przysłać to go naprostuje..
Dziuska, czemu nie macie nic ? Jak by Twojej mamie coś się stała, to część mieszkania prawnie Twoja
Car... my się teraz zgadaćmusimy bo blisko w sumiemamy..a Wy mobilni
Madlen, to się u Was dziś będzie dziać a dziać
Adidasowa.. skoro daleko, to po co składasz papiery ??
wybierając się na studia człowiek albo szuka czegoś blisko siebie by mieć kontakt z rodziną...
albo szuka czegoś w czym się czuje i to jest najlepsze...
poza tym, może to i dobrze... odcięcie od pępowiny rodziny zawsze dobrze wpływa...
przynajmniej pokazuje na ile człowiek jest gotowy do dorosłego życia...
a Dziewczyny dobrze prawią... szukasz dziury w całym....
Szukam już mieszkania na necie... nie ma innego wyjścia
Chce zadzwonić do tej Wawy to numer zajęty od 50 minut.
Kayira ostatnio strasznie cięta na mnie jesteś, nie wiem czym to jest spowodowane, no ale trudno. Dzięki za radę.
Kayira ostatnio strasznie cięta na mnie jesteś, nie wiem czym to jest spowodowane, no ale trudno. Dzięki za radę.
Cięta, nie.. po prostu czasem za bardzo się rozżalasz nad zachowaniem wszystkich dookoła...
bo rodzice to.. mój A tamto....
dalikatny już przesyt mam tego.. i wydaje mi się że chyba nie tylko ja....
wybacz za mocne słowa, możesz się nawet obrazić...
ale zachowujesz się jak rozpieszczona jedynaczka, gdzie wszystko musi się kręcić w okół Ciebie...
wg mnie niektóre Twoje teksty są nie na miejscu...
do Black, np że się pogubiłaś, i nie chce Ci się czytać... a Black w cale tak dużo nie pisze...
albo teksty że nie chce Ci się nadrabiac postów.
a jak ktoś pominie Twojego.. to zaraz się upominasz.. że nikt nic nie napisał....
wybacz... ale nie jesteś tu sama.... i powinnaś też mieć wzgląd na innych...
bo rodzice to.. mój A tamto....
dalikatny już przesyt mam tego.. i wydaje mi się że chyba nie tylko ja....
wybacz za mocne słowa, możesz się nawet obrazić...
ale zachowujesz się jak rozpieszczona jedynaczka, gdzie wszystko musi się kręcić w okół Ciebie...
wg mnie niektóre Twoje teksty są nie na miejscu...
do Black, np że się pogubiłaś, i nie chce Ci się czytać... a Black w cale tak dużo nie pisze...
albo teksty że nie chce Ci się nadrabiac postów.
a jak ktoś pominie Twojego.. to zaraz się upominasz.. że nikt nic nie napisał....
wybacz... ale nie jesteś tu sama.... i powinnaś też mieć wzgląd na innych...
No skoro masz takie zdanie... więc nie będę się wypowiadać na temat Twoich postów. Jak inni piszą o zachowaniu wszystkich dookoła to jest okej, Kayira współczuje komentuje, och jeju. Ale jak ja sobie chce pomarudzić, bo nie mam z kim pogadać to od razu się nie podoba, bo się rozżalam. No chyba coś tu jest nie tak?To jest chyba forum i można sobie pogadać o wszystkim? Czyż nie? Teraz Ty się właśnie zachowujesz jakbyś była tu sama. BoTobie wolno o wszystkim pisać, a ja nagle jestem ograniczona, bo się ROZŻALAM. Skoro wszyscy mają taki przesyt to niech mi to powiedzą to przestanę się tutaj wypowiadać i znajdę sobie inne forum, jest tego pełno, wcale nie muszę tutaj przesiadywać... nigdy nie uważałam, że wszystko musi się kręcić wokół mnie i nawet Ci powiem, że NIE LUBIĘ być w centrum uwagi, zawsze stałam z boku, nigdy w środku, więc teraz nie rpóbuj mi czegoś takiego wmawiać, a że się upomnę, że mój post został pominięty no to to aż taka zbrodnia? Jak przychodzę chce sobie pogadać, a wśród istniejącego tematu mój post z jego zmianą ginie to chyba mam prawo się upomnieć? Upomnienie to nie nakaz ODPISZ, PRZECZYTAJ. No bez przesady, odbierasz to strasznie dosadnie. Nie przypominam sobie, żebym napisała, że nie chce mi się czytać... owszem pisałam, że się pogubiłam, bo fakt, mało pisze, ale tyle nabijacie postów, że jej 1 np mi zginie gdzieś pomiędzy 10 stronami. Człowiek jest tylko człowiekiem. CZasem nie mam czasu nadrobić postów.