uwierz, że na pewno nie pociłaś się tak jak ona... gdyby się tylko pociła, a nie smierdziałoby od niej to bym to miała mocno gdzieś, ale stanąć się nie dała, a jak ona stanęła obok Ciebie to masakra...
Po szkole w takich butach chodziłaś?

u mnie jakby zobaczyli w szkole to prędzej bys na boso chodziła

ale współczuje, zmęczyłaś trochę nogi, ja mam tak po weselach, nogi bolą, ale i tka w nich chodzę, bo są piękne

Zdenerowała mnie właśnie jedna dziewucha z mojej byłej klasy... w rozmowie chodzi o AON czytajcie:
PS. Napisała do mnie "dowiedz się lepiej na 100%'' tak jakby dumna była, że ona się dostała, a ja nie. Takie odniosłam wrażenie, zresztą ona się zrobiła nie wiadomo jaka paniusia z miasta. Niedawno przeprowadziła się do Wawy i teraz rżnie dame. Denerwują mnie takie osoby. Słoma z butów wystaje, ale dumna... 'człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy' - to mnie pociesza. Możecie odebrać to za niemiłe z mojej strony, ale ona jest mała, gruba... Na aonie wymagają dużo sportu. Ja nie wyobrażam sobie jak ona ma zamiar podołać temu wszystkiemu, to się ledwo rusza, nie nadaje się do tej szkoły. Owszem dobrze się uczy to powinna wybrać Uniwersytet Warszawski(gdzie się dostała), a nie AON. Nie rozumiem takich ludzi.
Monika Szlufarska
hej mieliscie juz wyniki tej rekrutacji dodatkowej?
16:59
Patrycja Milczarek
nie
17:00
Monika Szlufarska
czyli jest jeszcze jakas inna? bo jakies listy juz sa.
17:00
Patrycja Milczarek
to jest lista osób, które się dopiero co ostatnio zarejestrowały online
a CI, którzy zrobili to wcześniej i dostarczyli już dokumenty muszą czekać do 20 września czyli liste ostateczna
17:04
Monika Szlufarska
Od mojego kolegi wiem, ze to juz są ostateczne listy. Jego kumpel siedzi w dziekanacie,
wiec lepiej sie dowiedz na 100 % .
z tych list które ogłosili teraz bedą ludzie dostarczac dokumenty. przynajmniej tak słyszalam
17:05
Patrycja Milczarek
Dzwoniłam do kobietki do dziekanatu
i mi tak powiedziała
17:05
Monika Szlufarska
pytam, bo kolega tez sie stara i nie byłogo na tej liscie
ale skoro tak to chyba nawet lepiej
dzieki;) no i powodzenia
17:07
Patrycja Milczarek
to jesteś źle poinformowana
bo ja pytałam o wszystko dokładnie
jest harmonogram
ostateczna lista 20 WRZEŚNIA
niech zadzwoni i sie dopyta
17:08
Monika Szlufarska
Ale to chyba nie jest problem, ze pytam Ciebie
Patrycja Milczarek
Piszesz do mnie tak jakbyś wiedziała lepiej, więc po co pytasz?
Monika Szlufarska
hahahah zabawna jestes.
czesc
17:09
Patrycja Milczarek
nara