Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
- chochlik70
- Super Gaduła
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Hej żyję właśnie mi wcięło długaśnego posta i mam nerwa pa
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Cześć Dziewuszki:-)
Środa przeleciała nie wiadomo kiedy, ale na szczęście pomimo chmur, deszczu nie było, a i temperatura poszła w górę.
Miałam dzisiaj ciekawy przypadek w orzecznictwie i do tej pory chodzi mi on pogłowie. Kurcze, jak życie daje niektórym w rzyć!
Gosiu! zapytałam o pielgrzymkę, bo u nas dzieci idą na pielgrzymkę, a nie jadą na wycieczkę z katechetą. W tym roku mają wędrować do Sanktuarium w Sianowie, niby niedaleko, bo raptem 12 km, ale moim zdaniem to lekka przesada i w dodatku jest to obowiązkowe. A co jak będzie padać? Albo będzie upał? Zupełnie bez sensu..
Aga! kartki doszły i już czekają na niedzielę:-)
Masz rację, co do roweru, jak masz kupić po to żeby sobie więcej stał niż jeździł, to lepiej kasę wydać na coś bardziej potrzebnego.
Halinko! telewizornia zapowiada piękną pogodę na niedzielę, hura! Oby te przepowiednie spełniły się rzetelnie, bo oba z Misiem szykujemy się na wyjazd do was i lepiej żeby nic nam nie wlazło w paradę...
I byłabym zapomniała! Wyobraźcie sobie, że wysłałam totolotka, ot tak! z łaski na uciechę i dzisiaj sprawdziłam kupon. Tadam! wygrałam 120 złotych!!!
Środa przeleciała nie wiadomo kiedy, ale na szczęście pomimo chmur, deszczu nie było, a i temperatura poszła w górę.
Miałam dzisiaj ciekawy przypadek w orzecznictwie i do tej pory chodzi mi on pogłowie. Kurcze, jak życie daje niektórym w rzyć!
Gosiu! zapytałam o pielgrzymkę, bo u nas dzieci idą na pielgrzymkę, a nie jadą na wycieczkę z katechetą. W tym roku mają wędrować do Sanktuarium w Sianowie, niby niedaleko, bo raptem 12 km, ale moim zdaniem to lekka przesada i w dodatku jest to obowiązkowe. A co jak będzie padać? Albo będzie upał? Zupełnie bez sensu..
Aga! kartki doszły i już czekają na niedzielę:-)
Masz rację, co do roweru, jak masz kupić po to żeby sobie więcej stał niż jeździł, to lepiej kasę wydać na coś bardziej potrzebnego.
Halinko! telewizornia zapowiada piękną pogodę na niedzielę, hura! Oby te przepowiednie spełniły się rzetelnie, bo oba z Misiem szykujemy się na wyjazd do was i lepiej żeby nic nam nie wlazło w paradę...
I byłabym zapomniała! Wyobraźcie sobie, że wysłałam totolotka, ot tak! z łaski na uciechę i dzisiaj sprawdziłam kupon. Tadam! wygrałam 120 złotych!!!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
No dla mnie to juzlekka przesada taka pielgrzymka. To są jednak dzieci ...
No ale
Kolejny dzień Białego Tygodnia za mną, i powiem Wam szczerze, że nadal się wzruszam
hi hi hi
Nie mogę się doczekac wyjazdu
Jedziemy po ost. Mszy w piątek
No ale
Kolejny dzień Białego Tygodnia za mną, i powiem Wam szczerze, że nadal się wzruszam
Nie mogę się doczekac wyjazdu
Jedziemy po ost. Mszy w piątek
dzień dobry:-)
Słoneczko pięknie świeci na nieba błękicie ale na termometrze, jak na razie ledwo 14 stopni.
Tuszę iż w ciągu dnia zrobi się dużo cieplej i dane nam będzie cieszyć się pięknym czwartkiem..
W pracy tradycyjnie zapowiada się dzień wypełniony po wręby, ale nic to! Bywało gorzej, a ludzie chwalili..
Nigdy nie pracuj za dwóch, bo jeden z was nie będzie miał nic do roboty.
(Lesław Nowara)
Pięknego dnia!
Słoneczko pięknie świeci na nieba błękicie ale na termometrze, jak na razie ledwo 14 stopni.
Tuszę iż w ciągu dnia zrobi się dużo cieplej i dane nam będzie cieszyć się pięknym czwartkiem..
W pracy tradycyjnie zapowiada się dzień wypełniony po wręby, ale nic to! Bywało gorzej, a ludzie chwalili..
Nigdy nie pracuj za dwóch, bo jeden z was nie będzie miał nic do roboty.
(Lesław Nowara)
Pięknego dnia!

Dzień dobry,
jak słonko a oknem [którego niestety za bardzo nie widzę, przez rusztowania i zaklejone okna] to od razu człowiek inaczej żyje
Miłego czwartku!
jak słonko a oknem [którego niestety za bardzo nie widzę, przez rusztowania i zaklejone okna] to od razu człowiek inaczej żyje
Miłego czwartku!
Culagula no widzisz, biedne te dzieciaki
wlasnie na początku była poprawa a za parę dni nawrócilo, dlatego wylądowaliśmy na szpitalu. Ale wczoraj mieliśmy kontrolę u laryngologa i jest czyściutko, także kamień z serca
malinko mam nadzieję że z tym spaniem się poprawi. Zresztą już jest lepiej, bo od 3 dni przesypia mi całe noce po 9-11h także super. W sumie to ostatnio zrobilam male przemeblowanie w jego pokoju i przestawiłam łóżeczko. Moja mama twierdzi że przez to lepiej śpi bo wtedy pewnie na jakiejś żyle wodnej spał
chochliku no nie mam zamiaru go odzwyczaić właśnie, bo wiem że potem może być tragedia...
Avis spóźnione ale szczere NAJLEPSZEGO !! :*
A my zaraz wybywamy na spacer. Ładna pogoda to trzeba korzystać
Buźka !!
malinko mam nadzieję że z tym spaniem się poprawi. Zresztą już jest lepiej, bo od 3 dni przesypia mi całe noce po 9-11h także super. W sumie to ostatnio zrobilam male przemeblowanie w jego pokoju i przestawiłam łóżeczko. Moja mama twierdzi że przez to lepiej śpi bo wtedy pewnie na jakiejś żyle wodnej spał
chochliku no nie mam zamiaru go odzwyczaić właśnie, bo wiem że potem może być tragedia...
Avis spóźnione ale szczere NAJLEPSZEGO !! :*
A my zaraz wybywamy na spacer. Ładna pogoda to trzeba korzystać
Buźka !!
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka babiszonki
U mnie dziś ciut cieplej ale szału nie ma.
Jakieś mam spóźnione przesilenie,nic mi się nie chce i najchętniej bym się położyła i leżała,czytała.
Ale niestety nie da się.
Już ciut powynosilam z pokoju czyli wszystko szkło,no ale sporo zostało.
Gosiu jestem zachwycona Mają,wyglądała przepięknie,fajne te sukienki takie skromne i te bukieciki.
Halinko korzystaj ile wejdzie,przebieraj się ,jedz dobroci i spaceruj.
Udanego spotkania dziewczyny
U nas z komunią było tak w parafialnym byla msza na 10 a komunia u nas na 11 i ksiądz msze odprawiał do 11/30 zanim dojechał i miał w nosie wszystko.
Aga już postanowiłaś co z rowerem??
Enva dobrze ,że maluszek już zdrowy
Tfu tfu ładnie ci śpi
U mnie dziś ciut cieplej ale szału nie ma.
Jakieś mam spóźnione przesilenie,nic mi się nie chce i najchętniej bym się położyła i leżała,czytała.
Ale niestety nie da się.
Już ciut powynosilam z pokoju czyli wszystko szkło,no ale sporo zostało.
Gosiu jestem zachwycona Mają,wyglądała przepięknie,fajne te sukienki takie skromne i te bukieciki.
Halinko korzystaj ile wejdzie,przebieraj się ,jedz dobroci i spaceruj.
Udanego spotkania dziewczyny
U nas z komunią było tak w parafialnym byla msza na 10 a komunia u nas na 11 i ksiądz msze odprawiał do 11/30 zanim dojechał i miał w nosie wszystko.
Aga już postanowiłaś co z rowerem??
Enva dobrze ,że maluszek już zdrowy
Tfu tfu ładnie ci śpi
cześć Dziewuszki:-)
Rano było pięknie choć chłodno, a potem pogoda raczyła była pokazać figę wielkości arbuza i popołudniu siknęło deszczem.
Rzecz jasna natychmiast moja anatomia boleśnie dała odczuć, co o tym myśli i ja się tak nie bawię!
Poza tym dzisiaj o mały włos moja firma nie poszła z dymem i to przez kogo???? Przez rodzoną Szefową! Zachciało się dyrekcji ciepłego śniadanka, więc wrzuciła na patelnię kiełbaskę z cebulką ale zamiast stać i pilnować, poszła do siebie do gabinetu i zapomniała o gorącej patelni. Najpierw w całym budynku zapachniało apetycznie cebulką (całkiem jak w podrzędnej knajpie!) ale chwile później już ostrą spalenizną i zanim ktoś wpadł na pomysł żeby to sprawdzić z patelni i jej zawartości ostał się ino węgiel. I gdyby to zrobił ktoś inny, to dostałby taki opeer, że klękajcie narody, a i nie wiadomo czy z pracy by nie wyleciał na zbitą twarz. No, ale skoro dyrekcji zdarzył się "mały wypadek", to oczywiście "nic się nie stało". Szlag może trafić na takie pisowskie standardy!!!!
Halinko! a jak u Ciebie z pogoda dzisiaj?? Dubeltowy spacer zaliczony?
Envelo! zdrówka na Maluszka i niech zdrowe będą uszka!! I niech przesypia Ci całe noce!
Kasiu! mnie chyba tez dopadło, a właściwie jeszcze nie odpuściło wiosenne przesilenie, bo też bym tylko polegiwała leniwie, najlepiej z książką pod ciepłym kocem. Lenia mam, że ho,ho, a nawet bardziej..
Nawet zastanawiam się czy nie zrobić sobie jutro wolnego, bo dzisiaj ze 200% normy wyrobiłam, a siedzieć w śmierdzącym spalenizna otoczeniu jakoś nie mam ochoty. Tym bardziej, że w sobotę najprawdopodobniej będę musiała iść do roboty, bo ponoć mają być dwie komisje.
A tutaj ciekawostka taka mała, a propos komunii..

Z OSTATNIEJ CHWILI!!
Halinka uprzejmie informuje, że napisała trzy sążniste posty, ale przy próbie ich zamieszczenia pojawia się jej jakiś dziwny komunikat i posty tajemniczo znikają. W każdym razie pogoda u nich cudna, impreza udana, a Halinka zadowolona:-)
Rano było pięknie choć chłodno, a potem pogoda raczyła była pokazać figę wielkości arbuza i popołudniu siknęło deszczem.
Rzecz jasna natychmiast moja anatomia boleśnie dała odczuć, co o tym myśli i ja się tak nie bawię!
Poza tym dzisiaj o mały włos moja firma nie poszła z dymem i to przez kogo???? Przez rodzoną Szefową! Zachciało się dyrekcji ciepłego śniadanka, więc wrzuciła na patelnię kiełbaskę z cebulką ale zamiast stać i pilnować, poszła do siebie do gabinetu i zapomniała o gorącej patelni. Najpierw w całym budynku zapachniało apetycznie cebulką (całkiem jak w podrzędnej knajpie!) ale chwile później już ostrą spalenizną i zanim ktoś wpadł na pomysł żeby to sprawdzić z patelni i jej zawartości ostał się ino węgiel. I gdyby to zrobił ktoś inny, to dostałby taki opeer, że klękajcie narody, a i nie wiadomo czy z pracy by nie wyleciał na zbitą twarz. No, ale skoro dyrekcji zdarzył się "mały wypadek", to oczywiście "nic się nie stało". Szlag może trafić na takie pisowskie standardy!!!!
Halinko! a jak u Ciebie z pogoda dzisiaj?? Dubeltowy spacer zaliczony?
Envelo! zdrówka na Maluszka i niech zdrowe będą uszka!! I niech przesypia Ci całe noce!
Kasiu! mnie chyba tez dopadło, a właściwie jeszcze nie odpuściło wiosenne przesilenie, bo też bym tylko polegiwała leniwie, najlepiej z książką pod ciepłym kocem. Lenia mam, że ho,ho, a nawet bardziej..
Nawet zastanawiam się czy nie zrobić sobie jutro wolnego, bo dzisiaj ze 200% normy wyrobiłam, a siedzieć w śmierdzącym spalenizna otoczeniu jakoś nie mam ochoty. Tym bardziej, że w sobotę najprawdopodobniej będę musiała iść do roboty, bo ponoć mają być dwie komisje.
A tutaj ciekawostka taka mała, a propos komunii..

Z OSTATNIEJ CHWILI!!
Halinka uprzejmie informuje, że napisała trzy sążniste posty, ale przy próbie ich zamieszczenia pojawia się jej jakiś dziwny komunikat i posty tajemniczo znikają. W każdym razie pogoda u nich cudna, impreza udana, a Halinka zadowolona:-)

Piątek, piąteczek, piątunio!
W głowie jakby mniej kamieni, więc wędruję do pracy z cichą nadzieją, że dzień będzie spokojny, a czas w roboczych przeleci dość szybko.
Za oknem niebo trochę zachmurzone i słonka nie widać, ale nad lasem błękitu coraz więcej:-)
Dopijam kawę i lecę na chlebek zarabiać, bo na masełko, to już Misiek musi..
Gdy się nie biega za pieniędzmi, to pieniądze przestają uciekać.
(Agnieszka Lisak)
Fajnego dnia!
Piątek, piąteczek, piątunio!
W głowie jakby mniej kamieni, więc wędruję do pracy z cichą nadzieją, że dzień będzie spokojny, a czas w roboczych przeleci dość szybko.
Za oknem niebo trochę zachmurzone i słonka nie widać, ale nad lasem błękitu coraz więcej:-)
Dopijam kawę i lecę na chlebek zarabiać, bo na masełko, to już Misiek musi..
Gdy się nie biega za pieniędzmi, to pieniądze przestają uciekać.
(Agnieszka Lisak)
Fajnego dnia!

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
. Ale się wczoraj napisałam do was i wszystko mi leciało w komin ,
U nas pogoda śliczna , wczoraj chodziliśmy w krótkim rękawie , ludzie siedzieli na plaży , opalali się a ja wędrowałam sobie pod mankiet z moim lubym , po obiedzie pojechaliśmy na wycieczkę do sanktuarium Matki Bożej Trzykroć Prawdziwej na górze Chełmskiej koło Koszalina , myślałam ze to duże sanktuarium a to maciupeńkie , ale wróciłam szczęśliwa . później kolacja i o 20 godzinie było pieczenie kiełbasek , śpiewy , oj taka biesiada a dzisiaj mamy organizowane pieczenie prosiaka , winko z miodem , piwko z czymś ale nie pamiętam co było mówione , śpiewy , tańce , itd... Od rana świeci słońce i jest już bardzo ciepło a ja już gonię na zabiegi , jak wrócę to dalej będę pisała .
Małgosiu dziękuję ci za informacje które napisałaś do dziewczynek o moim problemie .
Małgosiu dziękuję ci za informacje które napisałaś do dziewczynek o moim problemie .
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Melduje sie z silowni 
Marcel ma trening to ja godzine cwiczylam a teraz poczekam na niego odpoczywajac.
Pisze z telefonu, slonce razi wiec bedzie krotko.
Marcel dzis zdal teorie na kartę rowerowa i nie byloby w tym nic dziwnego ale zdal jako jedyny z klasy, z tych ktorzy zdawali.
Bo ogolnie karte mozna miec gdy skonczy sie 10 lat i w zeszlym roku nie mogl zdawac bo 10 lat skonczyl w wakacje. I takich osob bylo wiecej wiec zdaja teraz z 4 klasą. A rok temu tez tylko 1 osoba zdala za pierwszym razem. No i teraz Marcel tez jako jedyny. Ale siedzielismy i w necie rozwiazywalismy testy co mu wlasnie sporo dalo.
Druga rzecz to tesciowa dzis wyjechala na weekend do Wladyslawowa wiec sobota i niedziela zapowiada sie prawie uroczo....
Mowie prawie bo wczoraj tak sie pozarlismy z moim ślubnym ze zdjelam obrączkę i poszlam spac do salonu. I nie chce go na oczy widziec.
Resztę poodpisuje pozniej z kompa
Marcel ma trening to ja godzine cwiczylam a teraz poczekam na niego odpoczywajac.
Pisze z telefonu, slonce razi wiec bedzie krotko.
Marcel dzis zdal teorie na kartę rowerowa i nie byloby w tym nic dziwnego ale zdal jako jedyny z klasy, z tych ktorzy zdawali.
Bo ogolnie karte mozna miec gdy skonczy sie 10 lat i w zeszlym roku nie mogl zdawac bo 10 lat skonczyl w wakacje. I takich osob bylo wiecej wiec zdaja teraz z 4 klasą. A rok temu tez tylko 1 osoba zdala za pierwszym razem. No i teraz Marcel tez jako jedyny. Ale siedzielismy i w necie rozwiazywalismy testy co mu wlasnie sporo dalo.
Druga rzecz to tesciowa dzis wyjechala na weekend do Wladyslawowa wiec sobota i niedziela zapowiada sie prawie uroczo....
Mowie prawie bo wczoraj tak sie pozarlismy z moim ślubnym ze zdjelam obrączkę i poszlam spac do salonu. I nie chce go na oczy widziec.
Resztę poodpisuje pozniej z kompa
Wisi burza w powietrzu i straszy szalejącym ciśnieniem, które nota bene i tak pan Kier raczył był mi podnieść już z samego rana. Wkurzyłam się setnie i po zrobieniu tego, co najpilniejsze wypisałam wniosek o urlop z podziałem na dwa dni, więc o 11.00 byłam już wolna niczym dzika świnia pekari na zakręcie. W poniedziałek zaś powędruję do roboty dopiero na 12.00. Urlopu mam, jak naplute (51 dni), więc mogę sobie pozwalać, a taki dzielony jeden dzień na dwa robocze najbardziej pana Kier wkurza. Ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom..
Pojechaliśmy z Misiem na zakupy i przy okazji kupiłam mu fajną błękitną koszule za całe 19 zł i to w porządnym sklepie. Akurat trafiliśmy na wyprzedaż końcówek serii, więc nawet się nie zastanawiałam...
W rewanżu małż mój ulubiony zaprosił swoją małżowine na obiad i tym sposobem nie tańczyłam dzisiaj z garami.
W końcu udało mi się upolować ortopedę, tak więc 3 czerwca mam randkę z dr Grzegorzem i zobaczymy, co powie na te moje drętwienia i bolesne łokcie.
Aga! gratulacje dla Marcela! Brawo!
Oj, to chyba poważna kłótnia, jak już obrączkę ściągasz...
Jakby, co to niedziela aktualna, a może Marcelowi spodobałaby się taka wycieczka?
U Ciebie tez takie pogodowe nie wiadomo co? Cosik czuje, że wieczorem lunie...
Halinko! no, to widzimy się pojutrze!
Saszka! pochwal się tortem!
i daj znać, jak się czujesz...
Kasiu! mam nadzieję, że w ten weekend masz wolne?
Chociaż Twoje "wolne" i tak zawsze cholernie pracowite...
Gusiu! a co u Ciebie nowego?
I mam pytanie: czy możecie polecić jakieś sensowne ubezpieczenie na życie i w razie choroby??
Wisi burza w powietrzu i straszy szalejącym ciśnieniem, które nota bene i tak pan Kier raczył był mi podnieść już z samego rana. Wkurzyłam się setnie i po zrobieniu tego, co najpilniejsze wypisałam wniosek o urlop z podziałem na dwa dni, więc o 11.00 byłam już wolna niczym dzika świnia pekari na zakręcie. W poniedziałek zaś powędruję do roboty dopiero na 12.00. Urlopu mam, jak naplute (51 dni), więc mogę sobie pozwalać, a taki dzielony jeden dzień na dwa robocze najbardziej pana Kier wkurza. Ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom..
Pojechaliśmy z Misiem na zakupy i przy okazji kupiłam mu fajną błękitną koszule za całe 19 zł i to w porządnym sklepie. Akurat trafiliśmy na wyprzedaż końcówek serii, więc nawet się nie zastanawiałam...
W końcu udało mi się upolować ortopedę, tak więc 3 czerwca mam randkę z dr Grzegorzem i zobaczymy, co powie na te moje drętwienia i bolesne łokcie.
Aga! gratulacje dla Marcela! Brawo!
Oj, to chyba poważna kłótnia, jak już obrączkę ściągasz...
Jakby, co to niedziela aktualna, a może Marcelowi spodobałaby się taka wycieczka?
U Ciebie tez takie pogodowe nie wiadomo co? Cosik czuje, że wieczorem lunie...
Halinko! no, to widzimy się pojutrze!
Saszka! pochwal się tortem!
i daj znać, jak się czujesz...
Kasiu! mam nadzieję, że w ten weekend masz wolne?
Chociaż Twoje "wolne" i tak zawsze cholernie pracowite...
Gusiu! a co u Ciebie nowego?
I mam pytanie: czy możecie polecić jakieś sensowne ubezpieczenie na życie i w razie choroby??

Tamirko, oj poważna była....
jeszcze chwila a normalnie bym go pobiła, już miałam ochotę....
Najlepsze jest to, że obrączkę połozyłam na oknie w łazience, tak żeby on ją zobaczył, a teraz jej tam nie ma.
A zresztą co mnie to obchodzi, nawet mogła do kibla spaść, gdzieś to mam.
A te 120zł w totka to normalnie Ci się trafiło
W sam raz na wycieczkę niedzielną 
Co do tej niedzieli to powiedz sama, co Marcel tam by z nami robił..... nie,nie mogę jechać, zwłaszcza teraz jak teściowej nie ma....
Kasia, ano z rowerem to postanowione tyle, że nie kupuję.
Teraz postanowiłam jeździć na siłownię, już dziś zaliczyłam całą godzinę, do tego zamowiłam sobie serum na cellulit, kiedyś mialam i odrobinę pomagało.
Halinko, no to masz udane "wczasy"
pogoda dopisuje i to najważniejsze
Imprezki, wycieczki.... no no 
Gosia, czytałaś "Dotyk strachu"? Ja właśnie czytam i wciągnęła mnie od pierwszych stron.
Aguś, a gdzie Ty się podziewasz?
jeszcze chwila a normalnie bym go pobiła, już miałam ochotę....
Najlepsze jest to, że obrączkę połozyłam na oknie w łazience, tak żeby on ją zobaczył, a teraz jej tam nie ma.
A zresztą co mnie to obchodzi, nawet mogła do kibla spaść, gdzieś to mam.
A te 120zł w totka to normalnie Ci się trafiło
Co do tej niedzieli to powiedz sama, co Marcel tam by z nami robił..... nie,nie mogę jechać, zwłaszcza teraz jak teściowej nie ma....
Kasia, ano z rowerem to postanowione tyle, że nie kupuję.
Teraz postanowiłam jeździć na siłownię, już dziś zaliczyłam całą godzinę, do tego zamowiłam sobie serum na cellulit, kiedyś mialam i odrobinę pomagało.
Halinko, no to masz udane "wczasy"
Gosia, czytałaś "Dotyk strachu"? Ja właśnie czytam i wciągnęła mnie od pierwszych stron.
Aguś, a gdzie Ty się podziewasz?
- malinka 61
- Kobietka Expert
Wróciłam z biesiady , pieczenia prosiaka , był smaczny , ale długo nie siedzieliśmy, tam zabawa na całego trwa a my mamy przecież żałobę, więc i nic z tańców , trochę posłuchaliśmy zespołu który tam gra , pooglądaliśmy jak dziadkowie nawet z laską w jednej ręce a drugą trzymają swoje tancerki i wywijają , aż wierzyć się nie chce że taka werwa w nich jest
Agnieszko groźnie to wygląda , a co to ci zawinił chłopina żeś tak go potraktowała ??? gratulacje dla Marcelka , dzielny synek .Może przemyśl tą propozycję z tym wyjazdem .
no mamy bardzo udany ten wyjazd , pogoda dopisuje , zabiegi są też dobre , nawet mój mąż już chciał robić rezerwację na następny rok
Małgosiu ja już odliczam godziny do spotkania , jeżeli chodzi o ubezpieczenia to nie pomogę bo nie znam ,
Agnieszko groźnie to wygląda , a co to ci zawinił chłopina żeś tak go potraktowała ??? gratulacje dla Marcelka , dzielny synek .Może przemyśl tą propozycję z tym wyjazdem .
Małgosiu ja już odliczam godziny do spotkania , jeżeli chodzi o ubezpieczenia to nie pomogę bo nie znam ,
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Trochę słońca, trochę chmur, szału nie ma ale generalnie ciepło..
Cieszę się na jutro, tym bardziej, że nie wiadomo, co poniedziałek przyniesie skoro pisowska premerówa już wczoraj wypowiedziała zimną wojnę UE i reszcie (nie)pisowskiego świata..
Nie chcę krakać, ale czarno to widzę i obawiam się, że będzie tylko gorzej...
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia
(J. Cocteau)
Dobrego dnia!
Trochę słońca, trochę chmur, szału nie ma ale generalnie ciepło..
Cieszę się na jutro, tym bardziej, że nie wiadomo, co poniedziałek przyniesie skoro pisowska premerówa już wczoraj wypowiedziała zimną wojnę UE i reszcie (nie)pisowskiego świata..
Nie chcę krakać, ale czarno to widzę i obawiam się, że będzie tylko gorzej...
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia
(J. Cocteau)
Dobrego dnia!

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
.U nas lekko słonecznie ,myślę że słoneczko będzie później łaskawsze i będzie świecić mocniej , jak na razie tylko 17 st , my już po śniadaniu , teraz piejmy kawusię i wybieramy się na codzienny zaplanowany spacer na promenadę, morze jest tak spokojne że nawet ani jednej fali nie widać .
zabiegów dzisiaj nie mamy .
Małgosiu ,
Małgosiu ,

Witam
Ja jakos brak czasu ma cokolwiek ten tydzien w biegu, na neta zagladam na fb na insta i to tylko z telefonu chyba ze poszukuje przepisow
albo porad wszelkiego rodzaju albo alegro
A tak to ksiazki ksiazki ksiazki... teraz skonczylam czytac Bez strach u Jak umiera czlowiek rewelacja. Wszystko o balsamacji, o umieraniu, przybliza smierc, pozbawia tak leku z nia zwiazanego, uczy cieszyc sie tym co tu i teraz . Wspaniala.
Poza tym Dziewczyny wojenne Powstania i Syberii . Autobiografie.
Poza tym cos zalawialam ciagle... ganiamy za kabina, chcemy malej pokoj urzadzic inaczej ....uf
dzis wycieczka jutro tez...
Tamirka czuje sie roznie:) ogolnie to Pan Dysk daje we znaki no ale coz;)a tort robie w przyszlym tygodniu
Poczytam was pozniej , siade i postaram sie odpisac kazdej z Was
Sciskam

Ja jakos brak czasu ma cokolwiek ten tydzien w biegu, na neta zagladam na fb na insta i to tylko z telefonu chyba ze poszukuje przepisow
A tak to ksiazki ksiazki ksiazki... teraz skonczylam czytac Bez strach u Jak umiera czlowiek rewelacja. Wszystko o balsamacji, o umieraniu, przybliza smierc, pozbawia tak leku z nia zwiazanego, uczy cieszyc sie tym co tu i teraz . Wspaniala.
Poza tym Dziewczyny wojenne Powstania i Syberii . Autobiografie.
Poza tym cos zalawialam ciagle... ganiamy za kabina, chcemy malej pokoj urzadzic inaczej ....uf
dzis wycieczka jutro tez...
Tamirka czuje sie roznie:) ogolnie to Pan Dysk daje we znaki no ale coz;)a tort robie w przyszlym tygodniu
Poczytam was pozniej , siade i postaram sie odpisac kazdej z Was
Sciskam
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
W końcu ciut cieplej od razu przyjemniej,mam nową pralkę i powiem wam ma wirowanie na 1400 obrotów ciuchy wyciągam prawie suche .
Mam wolny weekend ale tapetowanie trwa i pewnie się ciut przeciągnie zachaczając o początek tygodnia.
Kurcze stale coś a chciałam skoczyć do Wrocławia .
Sasza kobieto Ty stale w biegu,masz zdrowie.
Aga no no siłka chylę czoło.
Tamirko ale zakupy no no.
Halinko ognisko fajne klimaty a jutro wasze spotkanko bawcie się dobrze.
Jutro jadę z małą na zawody pływackie ale mi się nie chce pa
W końcu ciut cieplej od razu przyjemniej,mam nową pralkę i powiem wam ma wirowanie na 1400 obrotów ciuchy wyciągam prawie suche .
Mam wolny weekend ale tapetowanie trwa i pewnie się ciut przeciągnie zachaczając o początek tygodnia.
Kurcze stale coś a chciałam skoczyć do Wrocławia .
Sasza kobieto Ty stale w biegu,masz zdrowie.
Aga no no siłka chylę czoło.
Tamirko ale zakupy no no.
Halinko ognisko fajne klimaty a jutro wasze spotkanko bawcie się dobrze.
Jutro jadę z małą na zawody pływackie ale mi się nie chce pa
Niedziela pomału strząsa z siebie resztki mgieł i chłodu, słoneczko nieśmiało przyświeca, a my szykujemy się do wyjazdu.
Jeszcze tylko Misio zaliczy poranną mszę, zjemy śniadanko i w drogę!
Świat należy do tych, co wcześnie wstają, aż do chwili, gdy wstanie reszta.
(Jules Renard)
Wesołego dnia!
Niedziela pomału strząsa z siebie resztki mgieł i chłodu, słoneczko nieśmiało przyświeca, a my szykujemy się do wyjazdu.
Jeszcze tylko Misio zaliczy poranną mszę, zjemy śniadanko i w drogę!
Świat należy do tych, co wcześnie wstają, aż do chwili, gdy wstanie reszta.
(Jules Renard)
Wesołego dnia!

chochlik no tak wyszlo ze mamy i remoncik i sprawy do pozalatwiania . A zdrowia nie mam
jak wiesz
Choc bardzo bym chciala miec ...
Milego dnia.......
Choc bardzo bym chciala miec ...
Milego dnia.......
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
.Dzień mieliśmy cudowny , pogoda dopisała , spotkanie bardzo udane , miłe
, Małgosia z Miśkiem radośni
, Małgosia narobiła multum zdjęć , oj dobry z niej fotograf , nawieźli nam ful ciast i teraz muszę je pałaszować
Pospacerowaliśmy sobie po promenadzie ,a teraz już moczę nogi w soli
bardzo się cieszę że mogliśmy się spotkać
Agnieszko żałuj żeś nie przyjechała ,
Kasiu a to jaką macie pralkę ?? moja wirowanie ma do 1300
ale wiruję tylko na 900
Sasza , ojej ciężkie czytasz te książki , ja wolę takie lekkie , żeby się za bardzo nie stresować , takie do wypoczynku .
Małgosiu , czekam na sygnał jak dojechaliście
Agnieszko żałuj żeś nie przyjechała ,
Kasiu a to jaką macie pralkę ?? moja wirowanie ma do 1300
Sasza , ojej ciężkie czytasz te książki , ja wolę takie lekkie , żeby się za bardzo nie stresować , takie do wypoczynku .
Małgosiu , czekam na sygnał jak dojechaliście

Niedziela nad wyraz udana pod każdym względem..
Pogoda rewelacyjna, Halinka i Adek ugościli nas po królewsku, a przy okazji dzięki Halince mam nowe, CZERWONE porcięta i parę śmiesznych drobiazgów..
Wracając zmieniliśmy nieco trasę i tym sposobem obejrzałam trochę większy kawałek świata.
I to wam jeszcze powiem, że Sarbinowo jest niezwykle urokliwe, a ichnia promenada po prostu fantastyczna!
A taki mniej więcej jest widok z okna Halinki...
Prosto na morze!

Kasiu! szybkiego finiszu z remontem!
Saszka! oby zdrowie dopadło Cię jak najszybciej..
Aga! Kartki przekazałam, ale przyznaję się bez bicia, że w ostatniej chwili przed odjazdem. Mało brakowało, a wróciłyby razem ze mną, taka mam sklerozę! Mam nadzieję, że domowe zawirowania to już historia i wszystko uładzone, czego z całego serca życzę.
Zmykam do wyrka, bo tyle nawdychałam się tego "jadu", że normalnie śpik mnie dopada..
Niedziela nad wyraz udana pod każdym względem..
Pogoda rewelacyjna, Halinka i Adek ugościli nas po królewsku, a przy okazji dzięki Halince mam nowe, CZERWONE porcięta i parę śmiesznych drobiazgów..
Wracając zmieniliśmy nieco trasę i tym sposobem obejrzałam trochę większy kawałek świata.
I to wam jeszcze powiem, że Sarbinowo jest niezwykle urokliwe, a ichnia promenada po prostu fantastyczna!
A taki mniej więcej jest widok z okna Halinki...
Prosto na morze!

Kasiu! szybkiego finiszu z remontem!
Saszka! oby zdrowie dopadło Cię jak najszybciej..
Aga! Kartki przekazałam, ale przyznaję się bez bicia, że w ostatniej chwili przed odjazdem. Mało brakowało, a wróciłyby razem ze mną, taka mam sklerozę! Mam nadzieję, że domowe zawirowania to już historia i wszystko uładzone, czego z całego serca życzę.
Zmykam do wyrka, bo tyle nawdychałam się tego "jadu", że normalnie śpik mnie dopada..

Hej.
Wybaczcie ale na razie nie mam ochoty na nic...
Tamirko nie koniec a ciąg dalszy. Dla mnie to oznacza tylko jedno...
Halinko no niestety nawet gdybym miala w planach wczoraj jechac to i tak by nic z tego nie wyszlo. Wiedzialam mniej wiecej kiedy Tamirka wyjezdza i szczerze mowiac szykowalam sie aby w razie czego moc jechac. Ale taka wojna tu przeszla ze niestety.
A nie byl Wam potrzebny zdolowany i placzacy gosc.
Tamirko licze ze chociaz kilka zdjec mi na maila przyslesz...
Wybaczcie gdyby kilka dni mnie nie bylo, mam ochote byc sama i musze przemyslec kilka spraw.
Wybaczcie ale na razie nie mam ochoty na nic...
Tamirko nie koniec a ciąg dalszy. Dla mnie to oznacza tylko jedno...
Halinko no niestety nawet gdybym miala w planach wczoraj jechac to i tak by nic z tego nie wyszlo. Wiedzialam mniej wiecej kiedy Tamirka wyjezdza i szczerze mowiac szykowalam sie aby w razie czego moc jechac. Ale taka wojna tu przeszla ze niestety.
A nie byl Wam potrzebny zdolowany i placzacy gosc.
Tamirko licze ze chociaz kilka zdjec mi na maila przyslesz...
Wybaczcie gdyby kilka dni mnie nie bylo, mam ochote byc sama i musze przemyslec kilka spraw.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
. Oj będzie gorąco , już teraz praży a co dopiero jak będzie południe , My już po śniadaniu, za chwilkę idę na zabiegi , Wczoraj padłam szybko , nogi mi coś popuchły , rwały , noc prawie nie przespana , po zabiegach idę do lekarza , może dokupię sobie jeszcze jakieś zabiegi , oj starość nie radość ,
Małgosiu , jakie to przyjęcie królewskie ???? skromne bo to z dala od domu , cieszę się że masz miłą pamiątkę z naszego spotkania w postaci porteczek i to czerwoniutkich
Nawdychałaś się jadu i co ??, rano zaspałaś bo nas nie powitałaś
Jak tam Jareczek , cy był zadowolony z wycieczki ???
Agnieszko , dzisiaj przelałam pieniążki za karteczki , dziękuję .Bardzo się zmartwiłam tobą , trzeba było przyjechać i odreagować na tą sytuację , zawsze to trochę było by zapomnienia od wszelkich trosk , nie znikaj nam , pisz , może to ciebie uspokoi .
Małgosiu , jakie to przyjęcie królewskie ???? skromne bo to z dala od domu , cieszę się że masz miłą pamiątkę z naszego spotkania w postaci porteczek i to czerwoniutkich
Agnieszko , dzisiaj przelałam pieniążki za karteczki , dziękuję .Bardzo się zmartwiłam tobą , trzeba było przyjechać i odreagować na tą sytuację , zawsze to trochę było by zapomnienia od wszelkich trosk , nie znikaj nam , pisz , może to ciebie uspokoi .

Jak człowiek idzie do pracy na 11.00 to od razu cały dzień wywrócony do góry nogami.
Nie, Halinko, nie zaspałam ale od bladego świtu użeram się z teściem i szczerze mówiąc odechciało mi się wszystkiego. Dobry to człowiek, ale upierdliwy do bólu głowy i jak sobie coś do łba wbije, to nie ma zmiłuj.
Misiek zadowolony chociaż był trochę zmęczony, ale naleweczki popróbował zaraz po powrocie...
Zdjęcia wstępnie po selekcjonowałam i jak będę miała chwilę spokoju, to obrobię je na czysto.
Aga!
Zawsze walcz o swoje, bo inni wywalczą co twoje, dla siebie.
(Krzysztof Stojek)
Spokojnego dnia!
Jak człowiek idzie do pracy na 11.00 to od razu cały dzień wywrócony do góry nogami.
Nie, Halinko, nie zaspałam ale od bladego świtu użeram się z teściem i szczerze mówiąc odechciało mi się wszystkiego. Dobry to człowiek, ale upierdliwy do bólu głowy i jak sobie coś do łba wbije, to nie ma zmiłuj.
Misiek zadowolony chociaż był trochę zmęczony, ale naleweczki popróbował zaraz po powrocie...
Zdjęcia wstępnie po selekcjonowałam i jak będę miała chwilę spokoju, to obrobię je na czysto.
Aga!
Zawsze walcz o swoje, bo inni wywalczą co twoje, dla siebie.
(Krzysztof Stojek)
Spokojnego dnia!