czy tam do sławnego Krakusa na tosty
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Nie no
do Oleśnicy człowiek jeździ bo jednak ma tam trochę do załatwienia 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kasia zdradź mi tajemnicę jak w podpisie wkleiłaś tego Mikołaja?????
No kurka, ja nie mogę obrazka wkleić.... jak wkleję linka to nie wychodzi obrazek
No kurka, ja nie mogę obrazka wkleić.... jak wkleję linka to nie wychodzi obrazek
spróbuj z [img]link[/img]
tylko nie do końca jestem pewna czy wejdą oba linki, bo jak osatnio chciałam mieć i suwaczek i link do tablicy z karmieniem psów, to mi jakieś błędy wyskakiwały
tylko nie do końca jestem pewna czy wejdą oba linki, bo jak osatnio chciałam mieć i suwaczek i link do tablicy z karmieniem psów, to mi jakieś błędy wyskakiwały
Już próbuję... a suwaczek chcę usunąć
Zaraz zobaczymy
Dzięki 
No i się udało
dziękuję raz jeszcze....
Zaraz zobaczymy
No i się udało
Polecam się na przyszłość 
widzę że zimowe klimaty zostają
szkoda tylko że śniegu za oknem brak..
widzę że zimowe klimaty zostają
szkoda tylko że śniegu za oknem brak..
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
. JA już wróciłam z zakupów jajecznych
Byłam na targu , specjalnie po jajka które kupuję zawsze od jednej kobiety a od dwóch miesięcy są już trudności, jak pojadę później to już nie ma , Kupiłam 100 jajek bo dla Uli , może i dla Monisi , i dla nas , Jest zimno więc mogą być dłużej . W pobliżu jest sklep ze świeżymi rybami więc i dorsza sobie zakupiliśmy na dzisiejszy obiad
Mroźno ale słonecznie , teraz dopiero jemy śniadanko i już mąż robi kawkę a po wypiciu wyjeżdżamy po dalsze zakupy bo ciut już wszystkiego brakuje 
Kasiu , MMS doszedł , pięknie wyglądasz , tak się patrzę i nie widzę u ciebie tego wielkiego biustu , wszystko masz w normie ,
Oj chciałabym mieć te lata . Do zdjęć to tylko u nas pozować lubią , Adaś , Ania , no i niekiedy Natalka
Kay , ty do Krakusa jeździsz ?? to obok rynku , moja córka mieszka dwa domy dalej a ja kiedyś mieszkałam na ulicy obok , tam też jest taki lokal z zapiekankami , tam teraz mam drugie mieszkanie .
Agnieszko , no faktycznie może i z Kay się mijałyśmy a kto to wie , a prawda jest że świat jest mały
A ty się teraz na ten trudny czas nigdzie nie wybieraj bo to wielkie ryzyko jak to co ty piszesz jaka ta droga jest niebezpieczna .
Kasiu , MMS doszedł , pięknie wyglądasz , tak się patrzę i nie widzę u ciebie tego wielkiego biustu , wszystko masz w normie ,
Kay , ty do Krakusa jeździsz ?? to obok rynku , moja córka mieszka dwa domy dalej a ja kiedyś mieszkałam na ulicy obok , tam też jest taki lokal z zapiekankami , tam teraz mam drugie mieszkanie .
Agnieszko , no faktycznie może i z Kay się mijałyśmy a kto to wie , a prawda jest że świat jest mały
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Co do jajek mam fajnie
bo wujek kupił kury 
i przynajmniej wiem że sprawdzone
Jasne że tak
ilekroć mam coś do załatwienia w Oleśnicy 
a dwa.. muszę tam męża zabrać..
W ogóle muszę mu oleśnicę pokazać..
Bo odkąd się przeprowadzilismy to planuję..
A i tak on pracuje w Namysłowie...
kiedyś mu tosty z Krakusa przywiozłam, ale już takie przestygnięte to nie to samo
i przynajmniej wiem że sprawdzone
Jasne że tak
a dwa.. muszę tam męża zabrać..
W ogóle muszę mu oleśnicę pokazać..
Bo odkąd się przeprowadzilismy to planuję..
A i tak on pracuje w Namysłowie...
kiedyś mu tosty z Krakusa przywiozłam, ale już takie przestygnięte to nie to samo
- malinka 61
- Kobietka Expert
Ale się uśmiałam bo ja tuta sobie stukam w klawiaturę , czterokrotnie klikałam żeby wysłać moje wypociny a wy tutaj bałwany wklejałyście
, ja też bym chciała
a nie wiem jak 
Masz racje takie tosty to tylko dobre na gorąco , swojego męża przywieź i pokaz mu nasze stawy , są piękne
Masz racje takie tosty to tylko dobre na gorąco , swojego męża przywieź i pokaz mu nasze stawy , są piękne
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Co do wklejania zdjęć, obrazków 
musisz na stronie widzieć tylko ten obrazek. Często wystarczy na obraku kliknąc prawym przyciskiem myszy i dac "pokaż obraz"
Skopiować link i wkleić tu w swoim podpisie w konfiguracji jak wyżej...
Czyli [img]link[/img]
No teraz jak zimno to raczej nie
ale latem, czy wiosną się wybierzemy
bo faktycznie rewelacyjne są
na stawach koło zamku robiłam kiedyś sesję ślubną koleżance.. rewelacyjnie wyszła...
musisz na stronie widzieć tylko ten obrazek. Często wystarczy na obraku kliknąc prawym przyciskiem myszy i dac "pokaż obraz"
Skopiować link i wkleić tu w swoim podpisie w konfiguracji jak wyżej...
Czyli [img]link[/img]
No teraz jak zimno to raczej nie
ale latem, czy wiosną się wybierzemy
bo faktycznie rewelacyjne są
na stawach koło zamku robiłam kiedyś sesję ślubną koleżance.. rewelacyjnie wyszła...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Tak u nas są dwa stawy , jeden ten stary , pięknie odnowiony na Spacerowej , bocznej i drugi koło zamku , ten link u mnie się nie otwiera , nie mogę na niego wejść,

Fakt, że teraz się Oleśnica bardzo rozwinęła
i wyremontowała 
aż miło popatrzeć
Ja tam linka nie wklejałam
tylko napisałam że musisz wkleić link, skopiowany adres do obrazka
aż miło popatrzeć
Ja tam linka nie wklejałam
- malinka 61
- Kobietka Expert
Uciekam na zakupy , później poćwiczę z tym obrazkiem 

Udanych łowów 
Jak cś to pisz, do 16 jestem
Jak cś to pisz, do 16 jestem
Halinko, tu masz fajne obrazki, większość animowana, musisz kliknąć ja jakiś to się otworzy i wtedy mając kursor myszki na obrazku wcianąć prawy przycisk myszki i znaleźć "kopiuj adres obrazka".
Wtedy wejść na swój profil, w podpis i tak jak Kay pisała wkleić ten adres w miejsce gdzie ona ma LINK czyli wcisnąć img na górze tabelki i pomiędzy wkleić ten skopiowany link.
http://www.teraz.com.pl/animowane_gify, ... e,4,1.html
Mi tak się udało....
Kay, chcesz się zamienić ze mną? Mówisz że śniegu nie ma a ja tu opisuję jakie drogi są u nas!!! Śniegu mnóstwo. Tylko tam gdzie mieliśmy na podwórku odśnieżone to widać trawę ale tam gdzie nie było odśnieżane to normalnie leży go dużo.
Za oknem słyszę dzieci ze szkoły bo zaraz za sąsiadami jest boisko, mozliwe że Marcel tam jest bo ma dziś w-f to może pani wzięła ich na dwór.
Nawet nie chce mi się wstać z łózka bo mnie rozłożyło.... tak czułam że będę chora.
Wzięłam gripex i się położyłam bo mi zimno, głowa pęka, kicham.....
Zdążyłam uprzątnąć w mojej nocnej szafce i stwierdziłam że reszta poczeka....
Dziewczyny, już za 2 tygodnie Wigilia
Dziś dałam mężowi prezent urodzinowy, ma co prawda za 9 dni ale kupiłam mu sweterek i mam jeszcze tylko 2 dni na ewentualną wymianę więc wolałam żeby przymierzył bo w razie czego byśmy pojechali zamienić. Bo jak przykładałam do jego innych swetrów to ten miał z 5cm dłuższe rękawy i był szeroki w ramionach. Ale jak przymierzył to jest dobry.... ufff.....
Halinko, mówisz gorzej z jajkami.... a z własnego doświadczenia wiem że kury mają okres kiedy się gorzej niosą, może u niej właśnie teraz jak jest zimno. Ona musi mieć dużo tych kur skoro jajka sprzedaje.... U nas bieda, nawet 10 jajek dziennie nie ma. Muszę teraz uzbierać na ajerkoniak a potem już trzeba będzie zbierać na Święta.
Wtedy wejść na swój profil, w podpis i tak jak Kay pisała wkleić ten adres w miejsce gdzie ona ma LINK czyli wcisnąć img na górze tabelki i pomiędzy wkleić ten skopiowany link.
http://www.teraz.com.pl/animowane_gify, ... e,4,1.html
Mi tak się udało....
Kay, chcesz się zamienić ze mną? Mówisz że śniegu nie ma a ja tu opisuję jakie drogi są u nas!!! Śniegu mnóstwo. Tylko tam gdzie mieliśmy na podwórku odśnieżone to widać trawę ale tam gdzie nie było odśnieżane to normalnie leży go dużo.
Za oknem słyszę dzieci ze szkoły bo zaraz za sąsiadami jest boisko, mozliwe że Marcel tam jest bo ma dziś w-f to może pani wzięła ich na dwór.
Nawet nie chce mi się wstać z łózka bo mnie rozłożyło.... tak czułam że będę chora.
Wzięłam gripex i się położyłam bo mi zimno, głowa pęka, kicham.....
Zdążyłam uprzątnąć w mojej nocnej szafce i stwierdziłam że reszta poczeka....
Dziewczyny, już za 2 tygodnie Wigilia
Dziś dałam mężowi prezent urodzinowy, ma co prawda za 9 dni ale kupiłam mu sweterek i mam jeszcze tylko 2 dni na ewentualną wymianę więc wolałam żeby przymierzył bo w razie czego byśmy pojechali zamienić. Bo jak przykładałam do jego innych swetrów to ten miał z 5cm dłuższe rękawy i był szeroki w ramionach. Ale jak przymierzył to jest dobry.... ufff.....
Halinko, mówisz gorzej z jajkami.... a z własnego doświadczenia wiem że kury mają okres kiedy się gorzej niosą, może u niej właśnie teraz jak jest zimno. Ona musi mieć dużo tych kur skoro jajka sprzedaje.... U nas bieda, nawet 10 jajek dziennie nie ma. Muszę teraz uzbierać na ajerkoniak a potem już trzeba będzie zbierać na Święta.
czytałam... tylko że akurat ja zimę lubię ze śniegiem..
nawet keidy to oznacza utrudnienia w ruchu...
nawet keidy to oznacza utrudnienia w ruchu...
- malinka 61
- Kobietka Expert
Mam !, udało się ,
i to od razu dwa , , no to niech już tak będzie
Dzieki dziewczynki i u mnie jest teraz świątecznie
Agnieszko , ja nie wiem czy ona ma tak dużo kur , ale sprzedaje i od czasu do czasu zabite kurczaki , ser , pomidory , myślę że może to są jajka ściółkowe , bo na pewno nie są fermowe , zapach i kolor skorupek jest inny , są smaczne i nie śmierdzą paszą, Piszesz o prezencie dla męża a jemu to podobał się .
Trochę za dużo miejsca te moje obrazki zajmują
Agnieszko , ja nie wiem czy ona ma tak dużo kur , ale sprzedaje i od czasu do czasu zabite kurczaki , ser , pomidory , myślę że może to są jajka ściółkowe , bo na pewno nie są fermowe , zapach i kolor skorupek jest inny , są smaczne i nie śmierdzą paszą, Piszesz o prezencie dla męża a jemu to podobał się .
Trochę za dużo miejsca te moje obrazki zajmują

- chochlik70
- Super Gaduła
Hej
Ale się świątecznie zrobiło.Ja jakoś inaczej wstawiałam te obrazki.
Aga niecnoto u mnie to Ci w oczach migało a Ty co????
Jak się czujesz?????mam nadzieję,że szybko Cię puści,wymarzniesz jak czekasz na Marcela i są skutki.
Moja mama choruje od pt i powiem szczerze zaczyna mnie to martwić,nie kaszle,nie smarka tylko skacze jej gorączka i się poci.
Niby wirusowe,ale ona nigdy tyle nie chorowała
Przy tym jest słaba jak betka.
W czwartek ma urodziny,kupiłam jej bieliznę termo coś tam
No właśnie Aga jak mężowi się podobał prezent????
Ja też jajka kupuję swojskie od takich kur co chodzą po polach innych nie ruszę śmierdzą mi.
Dostałam ostatnio takie z fermy,używam do panierowania itp
Narobiłyście mi ochoty tymi tostami,szkoda,że teraz się nie jedzie przez Oleśnicę jak się jedzie do Wrocławia.
Umyłam dwa okna zanim się ściemniło,czyli zostały jeszcze dwa.
Aga,Halinka dzięki za miłe słowa na temat zdjęcia,a biustu Halinko nie widac w tym ujęciu
Wiecie,że ja mam może dwie fotki z komunii syna.

Ale się świątecznie zrobiło.Ja jakoś inaczej wstawiałam te obrazki.
Aga niecnoto u mnie to Ci w oczach migało a Ty co????
Jak się czujesz?????mam nadzieję,że szybko Cię puści,wymarzniesz jak czekasz na Marcela i są skutki.
Moja mama choruje od pt i powiem szczerze zaczyna mnie to martwić,nie kaszle,nie smarka tylko skacze jej gorączka i się poci.
Niby wirusowe,ale ona nigdy tyle nie chorowała
Przy tym jest słaba jak betka.
W czwartek ma urodziny,kupiłam jej bieliznę termo coś tam
No właśnie Aga jak mężowi się podobał prezent????
Ja też jajka kupuję swojskie od takich kur co chodzą po polach innych nie ruszę śmierdzą mi.
Dostałam ostatnio takie z fermy,używam do panierowania itp
Narobiłyście mi ochoty tymi tostami,szkoda,że teraz się nie jedzie przez Oleśnicę jak się jedzie do Wrocławia.
Umyłam dwa okna zanim się ściemniło,czyli zostały jeszcze dwa.
Aga,Halinka dzięki za miłe słowa na temat zdjęcia,a biustu Halinko nie widac w tym ujęciu
Wiecie,że ja mam może dwie fotki z komunii syna.
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko , tak byłam zaaferowana tymi wstawkami że , zapomniałam że pisałaś że jesteś chora , oj brzydko z mojej strony ,
:oops:a co tobie jest ?? tylko kichanie , ból głowy , a gorączki nie masz ??? łykaj , a najlepiej to by było zrobić grzańca
Kasiu , a twoja mama była u lekarza??? żeby coś się dopiero nie rozwinęło , to może grypa bez kaszlu , No waśnie te okna , ja jeszcze nie mam umytych ale to robota mojego męża i dzisiaj mu już przypomniałam ale on twierdzi że to mu szybko pójdzie i mam się nie martwić ,ale i firany od razu trzeba wyprać i zawiesić , pranie to do mnie należy a wieszanie też do niego
Czas szybko leci i to już tuż tuż i święta , ciekawa jestem po ile będą karpie ???? i ta robota to już dla mnie i nikt mnie nie zastąpi 
Kasiu , a twoja mama była u lekarza??? żeby coś się dopiero nie rozwinęło , to może grypa bez kaszlu , No waśnie te okna , ja jeszcze nie mam umytych ale to robota mojego męża i dzisiaj mu już przypomniałam ale on twierdzi że to mu szybko pójdzie i mam się nie martwić ,ale i firany od razu trzeba wyprać i zawiesić , pranie to do mnie należy a wieszanie też do niego

Halinko, no chora to za dużo powiedziane.... przeziębiłam się i tyle, mam nadzieję że nic się nie rozwinie, wzięlam gripex. Gorączki chyba nie mam, nie mierzyłam ale nie czuję się na gorączkę. Tylko mi zimno było, musiałam iść pod kołdrę, a teraz tak gorąco że aż golf zamieniłam na cieńszą bluzkę. No i tylko kicham i głowa mi pęka. Do kościoła dziś nie jedziemy, zresztą nawet Marcelowi się nie chce. Już się z domu dziś nie ruszam.
Pytacie czy mężowi się podobał prezent.... hm..... pewnie tak ale on tylko przymierzył i oddał mi go abym spakowała w tą torebkę i mam mu dać za 9 dni.... Bo on wcześniej nic nie chce. A ja mu powiedziałam że ma przymierzyć bo jakby co to jeszcze mogę wymienić no to przymierzył... oj, no taki on już jest. Uznał że miał tylko przymierzyć a nie, że już go dostał bo nawet nie podziękował. No to dam mu go za 9 dni jakby nigdy nic....
Halinko o co chodzi z tymi tostami? To jakiś regionalny specjał Oleśnicy?
Obrazeczki super
Od razu czuje się Świeta 
Kasiu, ano teraz taka pora że ludzie chorują, mam nadzieję że Twoja mama zaraz wyzdrowieje. A że slaba to normalne przy chorobie.... ja też dziś nie mam siły na nic...
Tylko jeszcze Ty się nie rozchoruj myciem okien, chyba się ubrałaś cieplej jak myłaś na zewnątrz? Bo to się tak wydaje że tylko na chwilę się okno otwiera ale co przewieje to przewieje....
O Mikołaju mówiłam tylko że nie mogę patrzeć jak się męczy i męczy i wejść nie może
A mój bałwanek ładnie Wam się kłania i zdejmuje kapelusz bo dobrze wychowany 
A jeszcze się okazało że ten turniej Marcela co był odwołany przez huragan to odbędzie się w piątek 20-go grudnia. No oni chyba zgłupieli, mamy będą miały zajęcia przed Świętami a tu oni sobie turniej wymyślają. Tym bardziej że starsze roczniki mają w tą sobotę, a skoro my mamy w piątek to nie mogło być teraz? Bez sensu
Pytacie czy mężowi się podobał prezent.... hm..... pewnie tak ale on tylko przymierzył i oddał mi go abym spakowała w tą torebkę i mam mu dać za 9 dni.... Bo on wcześniej nic nie chce. A ja mu powiedziałam że ma przymierzyć bo jakby co to jeszcze mogę wymienić no to przymierzył... oj, no taki on już jest. Uznał że miał tylko przymierzyć a nie, że już go dostał bo nawet nie podziękował. No to dam mu go za 9 dni jakby nigdy nic....
Halinko o co chodzi z tymi tostami? To jakiś regionalny specjał Oleśnicy?
Obrazeczki super
Kasiu, ano teraz taka pora że ludzie chorują, mam nadzieję że Twoja mama zaraz wyzdrowieje. A że slaba to normalne przy chorobie.... ja też dziś nie mam siły na nic...
Tylko jeszcze Ty się nie rozchoruj myciem okien, chyba się ubrałaś cieplej jak myłaś na zewnątrz? Bo to się tak wydaje że tylko na chwilę się okno otwiera ale co przewieje to przewieje....
O Mikołaju mówiłam tylko że nie mogę patrzeć jak się męczy i męczy i wejść nie może
A jeszcze się okazało że ten turniej Marcela co był odwołany przez huragan to odbędzie się w piątek 20-go grudnia. No oni chyba zgłupieli, mamy będą miały zajęcia przed Świętami a tu oni sobie turniej wymyślają. Tym bardziej że starsze roczniki mają w tą sobotę, a skoro my mamy w piątek to nie mogło być teraz? Bez sensu
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko , ten bałwanek szarmancki a ja takich bardzo lubię ,
Twój mąż musi ci dać wielkiego buziaka za ten prezent , czyli on ma 19 grudnia urodziny ??? a nasza Moniczka 15 grudnia ,
Ja w mieszkaniu mam bardzo ciepło , siedzę w cieniutkiej sukience bez rękawów
Te tosty to normalne ale są na głównej ulicy , przy rynku więc mają powodzenie , ja tam nie chodzę ale widzę zawsze dużo młodzieży 

- chochlik70
- Super Gaduła
Z moją mamą to cięzka sprawa
Ona do lekarzy nie chodzi,nie widzi potrzeby i żadna siła jej nie zmusi prośby groźby itp
Raz na siłę żeśmy ją w nocy zawieźli na pogotowie i to na szczęście bo była niby przeziębiona i mieli remont,malowanie parkietów lakierem i ten lakier jej chyba podrażnił wszystko i mało się nie udusiła.
Czasem z nią gorzej niż z dzieckiem.
Ale na szczęście rzadko choruje i stale powtarza,że kiedyś zaczepiła ją cyganka i powiedziała,że dożyje 93 lata chyba
Za darmo powiedziała kasy nie chciała
Aga no przecież nago okien nie myłam,miałam getry i bluzkę na krótki rękaw
Mój mikołaj już wchodzi bez problemu
U mnie mąż to by się cieszył jakby dostał kg śrub albo czegoś w tym stylu sweter zbędna rzecz jak dla niego
Halinko u nas karpie po 13 zł widziałam
Ona do lekarzy nie chodzi,nie widzi potrzeby i żadna siła jej nie zmusi prośby groźby itp
Raz na siłę żeśmy ją w nocy zawieźli na pogotowie i to na szczęście bo była niby przeziębiona i mieli remont,malowanie parkietów lakierem i ten lakier jej chyba podrażnił wszystko i mało się nie udusiła.
Czasem z nią gorzej niż z dzieckiem.
Ale na szczęście rzadko choruje i stale powtarza,że kiedyś zaczepiła ją cyganka i powiedziała,że dożyje 93 lata chyba
Za darmo powiedziała kasy nie chciała
Aga no przecież nago okien nie myłam,miałam getry i bluzkę na krótki rękaw
Mój mikołaj już wchodzi bez problemu
U mnie mąż to by się cieszył jakby dostał kg śrub albo czegoś w tym stylu sweter zbędna rzecz jak dla niego
Halinko u nas karpie po 13 zł widziałam
Pierwsze słyszę o tostach z Oleśnicy
No, muszą być niezwykłe skoro tak ktoś stoi z nimi na głównej ulicy
Są zaczarowane 
Tak jak obwarzanki z Krakowa....
Halinka, a kupowałaś u tej babki kiedyś kurczaka? A ser to ma biały czy taki żółty?
Moja teściowa też robi twaróg bo mleko kupujemy od gospodarzy i masło też. Jajka mamy swoje, kurczaki i kaczki teraz rosną i na Święta będą bite.... mięsko od świni to też "swoje" w sensie kupione od kogoś a nie ze sklepu...
Wczoraj Marcela chrzestny -myśliwy zabił dzika i chcą jeszcze z jego tatą i z nami podzielić na 3 i zrobić kiełbasy myśliwskie. Mąż jechał rano po tego dzika i zawiózł go do naszego rzeźnika. Oj to będzie dobre jedzonko.....
Kasia no właśnie mi chodziło o cieplejsze ubranie a nie krótki rękaw!!!!
Twoja mama to jak mój mąż, ten typ tak ma, do lekarza pójdzie jak już wyjścia nie ma.
Mój mąż chodzi w sweterkach i ze śrub by się nie cieszył
Kasia a co do twojego Mikołaja to czy on nie powinien wychodzić z pustym już workiem?
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
"idę" poczytac trochę Alibi skoro do kościoła nie jedziemy.... Tylko sobie zrobię coś do jedzenia bo zgłodniałam
No, muszą być niezwykłe skoro tak ktoś stoi z nimi na głównej ulicy
Tak jak obwarzanki z Krakowa....
Halinka, a kupowałaś u tej babki kiedyś kurczaka? A ser to ma biały czy taki żółty?
Moja teściowa też robi twaróg bo mleko kupujemy od gospodarzy i masło też. Jajka mamy swoje, kurczaki i kaczki teraz rosną i na Święta będą bite.... mięsko od świni to też "swoje" w sensie kupione od kogoś a nie ze sklepu...
Wczoraj Marcela chrzestny -myśliwy zabił dzika i chcą jeszcze z jego tatą i z nami podzielić na 3 i zrobić kiełbasy myśliwskie. Mąż jechał rano po tego dzika i zawiózł go do naszego rzeźnika. Oj to będzie dobre jedzonko.....
Kasia no właśnie mi chodziło o cieplejsze ubranie a nie krótki rękaw!!!!
Twoja mama to jak mój mąż, ten typ tak ma, do lekarza pójdzie jak już wyjścia nie ma.
Mój mąż chodzi w sweterkach i ze śrub by się nie cieszył
Kasia a co do twojego Mikołaja to czy on nie powinien wychodzić z pustym już workiem?
"idę" poczytac trochę Alibi skoro do kościoła nie jedziemy.... Tylko sobie zrobię coś do jedzenia bo zgłodniałam
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kasiu a po co twojemu mężowi potrzeba tyle śrub ???? to dla ciebie łatwy prezent do dostania
a mamie powiedz że dożyć może tego wieku tylko w jakim stanie , co to za życie jak będzie się dusiła , kaszlała itd , niech zbiera się i idzie porobić sobie badania , a ty mnie załamałaś , okna myć w krótkim rękawie przecież to nie lato .
, Oj karpie drogie , nie pamiętam po ile były w ubiegły roku

- chochlik70
- Super Gaduła
On wchodzi i wychodzi bo ma tyle prezentów,że na raz nie da rady
a mój stale siedzi w garażu i uwielbia grzebać w autach i takich tam duperelach.
Niby chodzi w swetrach bo w czymś musi ale mówi po co mi to????nie pogadasz
A Marcinowi kupiłam na gwiazdkę bokserki z mikołajem i napisem ogarnę się po świętach
Ale Ci się pycha jedzonko szykuje
Zajrzyjcie na stare śmieci
a mój stale siedzi w garażu i uwielbia grzebać w autach i takich tam duperelach.
Niby chodzi w swetrach bo w czymś musi ale mówi po co mi to????nie pogadasz
A Marcinowi kupiłam na gwiazdkę bokserki z mikołajem i napisem ogarnę się po świętach
Ale Ci się pycha jedzonko szykuje
Zajrzyjcie na stare śmieci
- malinka 61
- Kobietka Expert
Agnieszko , ty nam tutaj nie pisz takich rzeczy bo nam się soki w żołądku burzą , no ja takich dobroci nie mam i chyba już nie będę miała , to czasy idą do zapomnienia , ja od tej kobiety dwa razy kupowałam kurczaki , były bardzo dobre bo zupełnie inny smak rosołu ale drogo chce bo 30-35 zł za średnią sztukę , sera nie brałam ani mleka to na ten temat nic nie powiem , kiełbasa z dzika , super , tyle że chyba sucha i trzeba dodać innego mięsa , tak słyszałam a ile prawdy to nie wiem