Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Kasiu , a ja myślałam że teść Agnieszki miał laparoskopem a teraz dopiero sobie wspomniałam że rzeczywiście miał rozbijane , oj starość nie radość :( :( ja samochodem nie znoszę jeździć bo mój pirat drogowy , ona ma swoje przepisy . Miałam nie jechać ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie bo go w drodze pilnuję , może to i tak nic nie daje ale .....różnie to bywa , w Oławie w drodze powrotnej był wypadek to zaraz człowiekowi strach się zmaga :( :(
No Kay chciała przepis na piernik a nie na pierniczki :(
I Julcia będzie tym aniołkiem ??? nasza Natalka była tak przebrana i później w szkole również ten strój wykorzystywała , my kupiliśmy skrzydła a Moniczka sukienki już przyozdabiała ,
JA też byłam przy śmierci mojej mamci , każdy odruch człowiek pamięta , :( :(
A mi nikt już bonów nie daje :( :( :cry: :cry: pamiętam za dobrych czasów jak to było ,jak to człowieka cieszyło , no czasy się zmieniają
CArinko wracaj szybko do zdrowia , a ten piernik to jest mięciutki , ??? muszę go też zrobić, ja daje dużo bakalii
Ostatnio zmieniony śr gru 18, 2013 6:48 pm przez malinka 61, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Cześć Dziewczęta ;)
Cześć Chłopaki ;)

:woman: :woman: :woman:

Ja się melduję, że żyję.
Że zaglądam i nawet podczytuję Was, ale jakoś ochoty i weny mi brakowało do pisania.
Ale chyba nawet nie zauważyłyście mojej nieobecności.

Kasiu - tak, Maja jest naszym cudem. Cudem który począł się w 'noc poślubną'. Tak miało być, tak było nam pisane i tak jest. Na PCO ciepriałam już przed ciążą, reszta dolegliwości dopadła mnie po ciąży, hormony się rozwaliły, walczyłam parę lat o drugi cud .... ale się nie udawało, a teraz już żyję z przeświadczeniem, że cudu doznałam więc powinnam się cieszyć ;)
Zazdroszczę bonów ;) Szefowa dobrze prawi, tak to byś "przejadła', a tak to może sobie przyjemność sprawisz ;) jakimś kosmetykiem czy książeczką ;)

Maja w jasełkach nie bierze udziału, generalnie ich klasa nic takiego nie przygotowuje, może dlatego że tuż po feriach świątecznych a przed zimowymi mają wystawiać swoją sztukę ;) Bo Maja chodzi na kółko teatralne i w tej sztuce ;) jest damą drowu :)
A w następnej - bo już mają role wyznaczone ma być Wróbelkiem Elemelkiem.
No i mam zagwozdkę z tą Damą Dworu, ale już z mamą rozmawiałam, i może coś uszyjemy jej, bo kupić strój na jeden raz to jakaś pomyłka chyba, tym bardziej, że to jest kwota rzędu 65 złotych .... No chyba, że znajdziemy jakąś suknię w lumpexach ;) I przerobimy, no zobaczy się ;)
A Wróbelek Elemelek to ma być kukiełka, więc chociaż tyle, że nie będę musiała myśleć o przebraniu ;)

Halinko - o ja też nie lubie tak być "załatwiana" z czymś. Ale fajnie, że pojechałaś, swojski kurak mmmmmm! pycha.

Kay - ja niestety na piernik przepisu nie posiadam, więc nie pomogę, a przepis na zupę muszę sobie skopiować i zapisać ;) Kiedyś zrobię :)

U mnie jakoś leci,
likierek w końcu wczoraj zrobiłam,
jutro chyba na resztę zakupów pojedziemy,
bigos muszę ugotować, wymyśliłam sobie na weekend galaretę drobiową i sałatkę śledziową, normalnie mam ślinotok jak o nich piszę ... ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Gosiu my to takie koło ratunkowe dla naszych dzieci , no cóż tyle możemy im pomóc . Gosiu my zauważyłyśmy że coś do nas nie piszesz ale to w życiu różnie bywa , ale niekiedy my wywołujemy i czekamy na odzew jak ktoś dłużej nic nam nie pisze , ]:-) Majka damą dworu ? no ta chyba nie tak trudno będzie o strój , ?? musi być chyba sukienka długa ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Ale znowu macie naskrobane....
Byłam dziś w zusie i urzędzie pracy a mąż z teściową w tym czasie na szybko u teścia. No i teść czeka na konsultację, czy będą mu operować teraz czy dopiero po Nowym Roku. Ale jak dopiero w styczniu to przez Święta będzie się męczył. Halinko, no kwestia operacji już rozwiązana więc nie będę się powtarzać :) Może Ci się pomylilo z kim innym.
Halinko, no wiesz, król to król.... a jak ma być król to nie może być pastuszek, toż to inna klasa społeczna :) Jak ma być król to musi być :) Ano kawałek drogi się przejechałaś..

Kasiu czemu pytasz czy ja jej surowe pierogi? Przecież trzeba je ugotować i dopiero mrozić... no chyba że Ty mrozisz surowe....
Ach, jak mówisz z tym tatą kumpeli z jednej strony koniec cierpienia dla niego ale teraz cierpienie dla rodziny.... Z jednej strony ulga że on już nie cierpi ale to co oni czują.... i to na same Święta....

Gosia, no zastanawiałam się czy zdążysz z tym likierkiem na Święta ;) Ale widzę że już zrobiony.....

Czekałam dziś na listonosza bo miał mi przynieść paczkę, ale chyba jednak będzie jutro. Ale za to przyniósł mi z mojego internetowego banku kartę debetową..... ale jak? skąd? ja niczego nie zamawialam.... czy to czasem nie jakiś haczyk? boję się ją używać i brać debet bo skąd potem oddam? na razie nie będę jej aktywować....

Jutro mycie okien, dziś pomyłam szafkę i kafelki w łazience.

Carina, turniej to halowy turniej piłki noznej bo mój syn należy do kadry piłkarskiej naszej wioski. Na razie za nimi zwykły sezon jesienny ktory zakończyli na 3 miejscu. Trenują od kwietnia a od sierpnia należą oficjalnie do kadry juniorów.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Czasem jesteśmy tak zabiegani, że można nie zauważyć, że kogoś nie ma Halinko.

Tak, będzie to sukienka, ale wiesz to musi być specjalna sukienka :)
Jak oglądałam w necie takie to nawet i powyżej 100 zł kosztują, ale ja mam wizję takiej sukienki, tylko mama musi mi pomóc tą moją wizję wykonać, bo ja niestety do maszyny do szycia to mam dwie lewe ręce ;)

Agnieszko - ja bym na Twoim miejscu tą kartę odesłała, żebyś przypadkiem nie musiała płacić za jej posiadanie w ogóle ... A możesz tam do nich zadzwonić wypytać o co chodzi w ogóle ?!

Będę trzymać kciuki za teścia, oby nie cierpiał bardzo w Święta!
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Kurcze tyle nastukalam i mi wcielo ;/

Tak Malinko to ciasto jest miekie i mimo ze wilgotne, to puchate.Dopiero jak postoi to twardnieje ;)
Ale u nas zawsze znika po upieczeniu.Mama daje do niego duzo orzechow, rodzynek i co tam ma.ale wtedy juz takie nie jest puchate.

Ale mam tez takie ciasto bez jajek i tam to wrzucaja ile wlezie i zawsze wychodzi.

Cula to ladnie jak na 3miejscu sa.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko banki szukają osób do brania kredytów ,korzystania z debetów, bo od tego mają swoje dochody , więc jak nie kredyt to karta debetowa , bo może ktoś się zachęci przed świętami , ciekawe to jest i człowieka wścieka , do nas też banki dzwonią z ofertami . :evil:
Carinko to podaj tez i to drugie , można wypróbować , bo pierniki to ulubione ciast dla nas a teraz na te święta to u nas jest obowiązek , ten zapach piernika człowieka zniewala .

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No własnie, dają karty debetowe aby kupować, kupować i kupować a potem weź to spłacaj.....
Jeszcze co innego gdybym wiedziała że będę miała z czego spłacić a ja wiem że nie będę miała więc nic nie będę kupować.

Kurcze Kasiu, jak Ty masz dobrze.... ja też chcę bon do rossmana!!!!!!!!!!!!!! Tusz do rzęs mi się kończy, krem też, lakier do włosów.... co jeszcze.... ach, jakbym miała taki bon to bym już wynalazła co bym chciala :)
Do empiku to wolałabym nie wchodzić bo calkiem nie wiem jakąś książkę bym kupiła.... Ja sobie wolę wypożyczyć z biblioteki bo jak już raz przeczytam to do niej nie wracam więc oddaję i biorę następną. No chyba że Marcelowi bym kupiła jakąś o piłce...
Mówisz Julka 5 STYCZNIA będzie aniołkiem :papa: Znając Twoje zdolności to wyczarujesz jej piękny strój :)

Gosiu, no własnie, poszukaj czegoś w lumpeksach, może akurat coś sie trafi, coś się przerobi.... i będzie z niej dama jak ta lala :)
Mówisz kartę byś odesłała? Nie myślalam o tym, ale ja jej po prostu nie aktywuję. Bo nic nie pisze że mam za jej posiadanie coś placić.. gdybym miała to bym odesłała.... ano zobaczymy.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Tak właśnie zrobimy Agnieszko, poszukamy w lumpeksach, a jeśli nic nie znajdę to już wymyśliłam, że można by z jakiejś zasłonki uszyć od podstaw. Mamcia moja umie takie rzeczy to pewnie coś by wnusi wyczarowała :)

Jeśli faktycznie nic nie jest napisane, żeby odesłać - to jej nie aktywuj, aczkolwiek doczytaj, dopytaj, bo to wiesz nigdy nic nie wiadomo.

Co do książek - to ja bym wiedziała co kupić :)

Kasiu - ciekawa jestem Twojego aniołkowego stroju dla Julci :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Znając Kasię to coś wyczaruje jak ostatnio czarowała biedronkę... cudna jej wyszła :)
Gosia, ja nie wiem co bym kupiła w empiku bo jest tyle książek fajnych że dostalabym mętlik w glowie i wyszłabym z niczym. O tych co wiem że fajne to już czytałam....
Teraz zamówiłam już Krok bo jednym razem skończę Alibi i zostane bez książki....
No ewentualnie mam jeszcze jedną ale wolałabym czytać w ciągłości niż skakać od Hani i Mikołaja do kogoś innego i znów wracać do nich. Wolę czytać wszystko w jednym ciągu.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Też tak mam, że wolę ciągłość książek. No chyba, że np. jeszcze któraś część nie została wydana. To wtedy muszę przymusową przerwę zrobić :)

Ja to muszę to skończyć, bo mam te ebooki na tablecie, i to różne różniaste od erotyków po thillery ... No mam co czytać :)

Ja ostatnio jak wchodzę do matrasa to konkretnie po coś :)
Bo jakbym miała wejść i coś sobie wybrać to bym zwariowała, a tak to idę z konkretnym tytułem, kupuję i wychodzę :)

Dobra, koniec na dzisiaj. Idę własnie z Hanią i Mikołajem do wanny :P
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Gosiu jak możesz pisać,że nie zauważyłyśmy twojego braku????nieładnie :)
Nie wołałam bo czas pracowity więc każdy zajęty ale wierz mi albo nie wieczorkiem albo jutro raban bym podniosła :D :D :D
Masz rację cud nocy poslubnej macie i z tego należy się cieszyć a jak ma być drugi to będzie i już.
tam gdzieś to zapisane
O likierek zrobiony,mniam
Dama dworu powiadasz,pochodź po lumpeksach ja mam do Juli ze 4 przebrania własnie z takiego źródła mam panterę,hiszpankę,czarownicę i taką księżniczkę.
Ale niestety na Twoją Majkę za małe bo widziałam ją na fotkach i duża z niej panna.
Aga fakt mogliby go jutro zoperować to na święta by wyszedł i po stresie by było.
Nam też przysyłają karty kredytowe nie korzystam oprocentowanie masakryczne a pożyczyć łatwo oddać trudno.
Tia polityka prorodzinna koń by się uśmiał u nas jest tylko ochrona życia poczętego a później radź sobie sama kobieto :( :( smutne to
No tym co kradną z grobów to powinien jakiś duszek raz i drugi za rękę chwycić więcej by nie ruszył,a uciekałby aż by się kurzyło. :D :D
Szefową mam spoko,może dlatego że to sąsiadka ale moi panowie,pracuję z samymi chłopami ;-) ;-) też dostali tylko pół do rossmana a pół delikatesy ;-) ;-)
Gosiu dużą masz wannę :happy :happy :happy :happy
dziewczyny gdzie kupić tanie plastykowe bombki jak najtańsze na stroik potrzebuję
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Jejku przepraszam ze nie odpisuje wszystkim.Ale lepiej sie troche czuje i nadganiam...a w miedzy czasie malego myje i kolacje robie ;}

Z ta karta to faktycznie, lepiej doczytaj bo potrafia takim jezykiem napisac ze nic nie wiadomo.A na ich wychodzi ;/

Bon do rossmanna to fajna sprawa.;}

Malinka jeden przepis jeszcze dalam do watku ksiazki kucharskiej.
a tu juz pisze na ten bez jajek.Ale w sumie jest podobny do tego wyzej.

2szkl cukru
3lyzki. kakao
2.i pol lyzeczki sody
4 i pol szkl maki
4lyzki dzemu ale ja tam daje pol sloiczka takiego jak sa marmolady
2lyzki cynamonu
3/4margaryny-najlepiej rozpuszczonej
i kwasnej smietany lub jogurtu /kefiru tak by dobrze rozrobic.
Mieszamy porzadnie i do piekarnika.

ps. uwielbiam je na surowo :x
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Carinko pospisywałam sobie przepisy , znowu będę miała coś nowego , a ty który lubisz ??? znowu pojadłam sobie śledzi , takie domowe to są dobre bo sklepowe to strasznie ostre , kwaśne .
Kasiu , a gdzie ty widziałaś Majeczkę Gosi , ????

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

dzięki za przepisy ;) i zbieram hurtem na wszystko co sprawdzone ;0
pierniczki, pierniki... byle by nie były właśnie z tych długoleżacych...
bo bedę na weekend robić :D

zupa bardzo dobra, ja ja wręcz uwielbiam ;)

co do tych ubezpieczeń...
ja mam w sumie załatwione po znajomości..
bo najbardziej sie opłacało u mojej siostry w pracy załatwić.
teoretycznie jestem ich pracownikiem ;)
u mnie załatwiali ale za 50 zł miesięcznie i mało w ofercie..
a teraz mam załatwione przez pzu i płace 30 złotych
mam wiekszość lekarzy i badań...
Czasem warto popytać właśnie nie bezpośrednio w centrum medycznym a w ubezpieczalniach.. bo mogą mieć jakies promocje...

a tak w ogólę, to życze miłego wieczorku i mykam, sprawdzic forum i do męża i spać...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Kay w ubezpieczalniach czyli jak????albo już nie kumam :oops: :oops:
Halinko na FB widziałam zdjęcia Majki.
Aga nie wiem czy będę jakoś kombinować z tym aniołkiem bo występ w zimnym kościele to co mają w tych cienkich strojach stać????jak tak to ja dziękuję i już a jak nie to skrzydła opaska i do widzenia
już nie wspomnę,że po NR,mają konkurs wierszy Brzechwy i też mają być przebrani wrrr
te panie myślą,że rodzice na kasie śpią :> :> :> :>
A ja wracam do książek i to często niedawno czytałam znowu Anię z Zielonego Wzgórza :oops: :oops: :oops:
Jak ja wejdę do empiku to mi starczy co najmniej na 5 książek w rossmanie podobnie zrobię sobie porządny zapas kosmetyków i nie kupię nic praktycznego typu płyn do naczyń ;-)
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Choclik, udajesz się np do PZU i pytasz czy mają jakąś opiekę medyczną, jakąś ofertę...
chyba że pracujesz w jakiejś firmie to możesz podrzucić taki pomysł...
bo jednak dużo osob myśli o prywatnej opiece...
a grupe zawsze raźniej ;)

hej Wam ;) i miłego dnia życzę :D
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej kobietki
Całuje nisko i pozdrawiam :)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Hej On ;)

Malinka ja najbardziej lubie ten pierwszy.ale za to ten z dzialu ksiazki kucharskiej jest bardziej torunski ;)
A fotke to poprosze Kay by mi wstawila bo net sie buntuje.;/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Fotka od Car ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Kay proszę Cię usuń tą fotke bo zaraz język połkne :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

O mniaaaaaaaaaaam! :slini_sie: Ślinotok mam.

Dzień dobry !!!!!
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hej :)
Widzisz kay to nie był dobry pomysł z tym zdjęciem, tylko nas torturujesz :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Hahaha :)

Idę powiesić pranie, szkoda - że nie mam pralki z funkcją : powieś pranie!
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ale to nie moje zdjęcie ;)
hahaha...
Car chciała i wkleiłam ;)
Zablokowany