Wróciłam od lekarza , w drodze powrotnej zaliczyłam odwiedziny u Urszulki bo mnie tak pięknie przez telefon Adaś zaprosił . Lekarka zrobiłam mi EKG serca i jest dobrze a na Holtera i wysiłkowe dopiero na późniejszy czas czyli w kwietniu Holter a wysiłek dopiero jutro dostanę termin , może zdążę w tym życiu ziemskim
Tak słucham jak oczerniają tego Owsiaka i jest mi bardzo przykro , przecież on tyle robi dobrego , ja 1 % na fundacje zawsze daję ale i na WOŚP również ,musimy sobie pomagać , z tych pieniędzy będą badani ci co psioczą i nie dają i ci co wspomagają ,super jest ten chory chłopczyk 10 letni który tak bardzo ciężko choruje a uczestniczył w zbieraniu .
KAy , a o której ty w tym Krakusie byłaś ?? bo ja obok tego przechodziłam przed 18 , może nawet obok przechodziłyśmy , może widziałaś w kapeluszu czerwonym taką babinkę

bo to ja byłam

Dziękuje za pozdrowienia od Cariny , a gdzie ona sę nam zawieruszyła ???
Gosiu , Majeczka chyba bardzo się cieszy nowym łóżeczkiem
Agnieszko , ślinka mi poleciała na ten tort , bardzo lubię ze śmietaną pomimo tej kaloryczności bym ze smakiem zawsze jadła

szkoda że nie widzieliście się z mama , bratem no może kiedyś się to zmieni czego ci życzę . Bluzka w takim kolorze to musi być śliczna ,

a co za problemy ma Kasia z tym netem???więc czekamy cierpliwie .