Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Myszko , zatkało mnie na dobre , poryczałam sie , co za zwyrodnialec z tego twojego byłego , żeby dziecko pobić i to tak okrutnie ??? no nie , jak kara za to go czeka ??? ja bym go swoimi rękami udusiła , skubaniec jeden , no trzepie mnie strasznie , wybacz że tak pisze ale ...... :cry: :diabel :x
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

Malino czekałam na Twoją wypowiedz:) ten pajac dostał 2lata więzienia tylko ,ja po tylu latach nauczyłam się o tym mówic kiedys od razu wybuchałam płaczem teraz już potrafię mówić i sie nie wstydzić
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Daj nam namiary na niego to we trzy zrobimy mu krzywdę... :bicz :patyk
Kurcze, zabiłabyś bydlaka a poszłabyś siedzieć za człowieka... Ja bym też go zabiła gołymi rękami....

Kasiu, Ty mi tu jęczmienia nie życz :patyk bo nie chcę mieć takiego potwora jak Ty miałaś :wazzuup
Ano coś mam na oku.... A mój mąż też i teraz mam dwie propozycje.... no ale ja mam dość swojej działalności...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

kochana ustaw sie w kolejce bo mój M ostrzy pazurki na niego w 1 kolejności już sobie zaklepał miejsce w 1 rzędzie .jutro wstawie wam artykuł albo wieczorem jak mały pójdzie spać nie chcę aby widział gazety jest troszke za mały by mu tłumaczyć teraz co to jest,tym bardziej że na zdjęciu w gazecie jest i może siebie poznać
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Myszko , każde zło wraca ,życzę ci dużo szczęścia , i tego skubańca nie dopuszczać do dzieci nawet jak wyjdzie , pozbawić go praw rodzicielskich ,. :bicz :bicz
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

nie ma praw żadnych bo nie jest biologicznym ojcem Tomka niestety ale zycie mnie skopało i to nie raz
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kay, pamiętasz jak pisałam że mój post poszedł w kosmos?
Już wiem czemu.....
Jak wciskam "odpowiedz" i piszę posta a na końcu wciskam "Wyślij" to od razu post pojawia się w wątku. Ale jeśli np ja piszę długiego posta a ktoś zaraz po mnie też wejdzie i wyśle prędzej ode mnie to mój nie zostanie bezpośrednio wysłany tylko pokaże się komunikat że w międzyczasie ktoś inny wysłał też posta. A jeśli się tego nie zauważy to post przepada... I tak właśnie było z moim...
Ja bym proponowała to zmienić.... wiem że to temat na inny wątek no ale tu zaczęłam pisać że mój post poszedł w kosmos....
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

ja tez juz tak kilka razy zrobiłam trzeba uważać :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Oj Myszunio tulam Cię mocno :fallinlove nic więcej nie mogę.
Mam nadzieję że los postara ci się jakoś wynagrodzić-załagodzić te smutne chwile.
Afazja też często występuje po wylewach,udarach.
Do 13 roku życia podobno można dużo uzyskać w korekcji mowy,ćwiczeniach logopedycznych tak mówiła u nas pani logopedka na zebraniu.
Ale fakt jedno spotkanie tygodniowo to malutko.
Z tym botoksem to jakaś plaga dużo tych pań z telewizji jakaś taka sztuczna i buźka w karpik ;)
A ja jakoś nie oglądam tv bo nie chcę słyszeć znów złotych myśli arcybiskupa Michalika na temat kto jest winny pedofilii,tylko tak sobie myślę jakim trzeba być człowiekiem żeby winę zwalać na dzieci
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Tak mną trzepie że nawet skupić się nie mogę na oglądaniu Barw szczęścia , no widzisz , nie zawsze życie jest usłane różami bez kolców , dasz sobie rade i jeszcze zaznasz szczęścia tego ci życzę :kiss2
Agnieszko , więc jeszcze nie mów głośno o propozycjach prac bo ......poczekamy cierpliwie aż się to wszystko wyklaruje . :kiss2

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No dokładnie, jak to pisałam to Ty i Halinka już dwa posty napisałyście i mi znów nie wysłało. I gdybym się wtedy wylogowała to post by nie "poszedł".
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Nie życzę CI tylko tak pytam
Myszunia a czego Ty masz się wstydzić?????on powinien ale jak znam takich to mu to zwisa
Aga ma rację ktoś jemu musiałby skórę przetrzepać
Obrazek

Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

masz rację coś jakby się zawieszało trzeba sprawdzać czy post wysłało mam to samo
Obrazek

Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

zwisa nie tylko jemu ale i jego rodzcom tez zwisa to co sie stało
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kasia, Ty znów z ukrycia piszesz?
Pojawiasz się i znikasz :?:

Powiem Wam tylko że dostaniemy lokal na własność i mąż chce otworzyć coś swojego ale ja już nie chcę.... wolałabym ten lokal wynająć i zbierać co miesiąc 1000zł a normalnie iść do pracy.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

myszka28 pisze:zwisa nie tylko jemu ale i jego rodzcom tez zwisa to co sie stało
Jak mówisz Tomek nie był jego biologicznym synem to jego rodzice to olewają... zawsze będą bronić swojego synusia... :diabel
Tylko pytanie co w niego wtedy wstąpiło? Prawdziwy diabeł? :diabel
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

I mi to się zdarza że wysyłam i mi nie wpisuje na forum i ponownie zatwierdzam :cry:
Kasiu , tak te upiększenia śmiesznie wyglądają , a TVN to słucham bo mój to w tym siedzi więc i ja na siłę tego słucham :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

młody poszedł do siebie to wstawie wam na razie same zdjecia jak odkopie atykuły to wam wstawię
to zdjecia które do prokuratury dawałam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Teraz aż trzy razy zatwierdzałam , coś się zawiesza :cry:

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Dobrze że Tomek nie bał się twojego obecnego faceta.... bo wiesz, jakby mu został uraz to nie pozwoliłby Ci się związać z nikim...
Może po prostu nic nie pamięta, nie wie czemu różni się od rówiesników. Bo skoro miał 2,5 roku to na pewno samego zdarzenia nie pamięta...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

za szybko posty sa dodawane dlatego się zawiesz
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Straszne , żeby mu łapy odpadły , no dobrze myszko a co ojciec biologiczny na to ???? czy o tym wie .

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko to nie zawieszanie tylko właśnie w międzyczasie i ja i myszka wysyłałyśmy posty i dlatego Twoje się nie zatwierdzały. Bo co innego gdy jedna osoba tylko pisze i od razu wysyła a jak my piszemy we 3 albo 4 na bieżąco to tak wychodzi..
Myszko, zdjęcia straszne.. aż nie mogę patrzeć....
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Culagula pisze:Dobrze że Tomek nie bał się twojego obecnego faceta.... bo wiesz, jakby mu został uraz to nie pozwoliłby Ci się związać z nikim...
Może po prostu nic nie pamięta, nie wie czemu różni się od rówiesników. Bo skoro miał 2,5 roku to na pewno samego zdarzenia nie pamięta...
kochana pamieta i to doskonale ,podczas rozmów z psychologiem starał sie opowiadac po swojemu nauczył się że co nie umie powiedzieć to rysuje więc wszystko narysował to zostanie w nim do końca zycia.na poczatku był nie ufny do M z czasem powoli powoli zaczął mu na tyle ufać i bawić się na początku tylko u mnie na kolanach siedział,ale mój M starał sie mówic jak najwięcej do niego grać z nim w piłke początki były ciężkie
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

malinko biologiczny ojciec nic nie wie i sie nie dowie bo się nie interesuje synem tylko chleje ostatni raz widział małego jak mial 6 miesięcy ,Tomek ma już 8 lat
Zablokowany