Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Tak tutaj piszecie o tych pierogach , kurcze , muszę sobie zapisać na liście żeby kupić ser, i też zrobię , bo smak mam wielki . Teraz piję ziółka czystek tak to się nazywa , pije od wczoraj , moja Ula mi to kupiła bo ona siedzi w takim leczeniu ziołowym , gdzieś kupiła przez internet , jak poczytałam to ma fajne właściwości , Adaś tez to pije .

Agnieszko , ale ci się namnożyło tych imprez , oj kieszeń będzie nadwyrężona :( :( ale za to miłe spotkania będą u nas to teraz bierzmowanie Marcinka , i już później to imprezki imieninowo urodzinowe jak co roku , ale teraz musimy dać w tym miesiącu na angielski Natalce bo to sporo płaci a płaci w dwóch ratach i teraz przypada już drugi rzut , a jeszcze koniec roku będzie szkolnego to i wycieczki dzieci i też trzeba za sponsorować , no takie życie :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

hej Cula... no juz jutro pójdę..zobaczę co mi powie..
przy okazji może podleczę zatoki i głos ;)

co do paznokci... zawsze sie będa ładniej prezentować gdy zadbane ;)
ja też sobie sama robię żelem..
kiedyś jeszcze znajomym za kase.. ale czas....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Właśnie przed chwilką odebrałam paczkę z moimi kosmetykami , jutro będę startowała , bardzo mnie ciekawią te skarpetki na nogi , :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej Malinko masz racje już się biorę w garść. NIe wiem jak mogłem się tak zachować to się już więcej nie powtórzy :p
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No i to mnie cieszy Krzysiu , życie jest za krótkie żeby być smutnym , :D :D :D Pisz coś to porabiał w niedzielę ?? chyba nie przespałeś ?? :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Hehe całej nie przespałem . Byłem w sobote u brata opijać poczęcie drugiego bobaska i złapałem lekki humorek :) wróćiłem do domu jakoś koło 23 niby zacząłem film oglądać. Ale tak go oglądałem że obudiłem się o 5 pościeliłem wyrko i dalej poszedłem spać :)
No a niedziela to już całekiem przed Tv musiałem odpocząć po cały weekendzie :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Krzysiu , baluj teraz jak możesz , bo później jak przyjdą obowiązki to życie będzie już inaczej wyglądało, więc ciesz się teraz i łap każdą okazję . A brat jest starszy od ciebie ??? :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Kasiu, cofnęłam się aż do 190 strony w poszukiwaniu tej bluzki co miałaś na 18-tce no i ją znalazłam ale linku do niej już nie :(
A wiesz co znalazłam za post? Jak tam Twój prosiak? :D :D :D

Krzysiu, to my razem będziemy ciocią/wujkiem od braci. Ja będę ciocią już w maju a Ty trochę później no ale Ty swojego bratanka zobaczysz a ja mojego raczej nie...
Z tego co pamiętam Halinko to Kris ma młodszego brata tak jak ja.
I ja też zabalowałam w sobotę ale u siostry męża, też lekki humorek zalapałam :)
Lecę na trening z Marcelem.
Ups, Kay scalisz te moje posty? Z góry dzięki
Ostatnio zmieniony pn lut 17, 2014 8:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: łączenie postów
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Malinko brat młodszy ode mnie 2 lata a już ma córeczke ( w kiwetniu skończy roczek ) i teraz już drugie ukręcił :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Krzysiu ,no dwa lata młodszy ale obrotniejszy , ale nie martw się jeszcze nadrobisz i dorównasz , na wszystko przyjdzie czas . :D :D

Agnieszko , no i ja zapomniałam o tym prosiaczku Kasi , chyba rośnie i na następne święta będą już szyneczki , ja nawet nie wiem ile świnka rośnie żeby miało wagę do zabicia :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Krzysiu, mój brat młodszy o 5 lat a też już drugie będzie miał...
Ta jego córeczka to ta Twoja chrześniaczka, co mówiłeś że może jej kupisz na roczek taki rowerek co Kasia kupiła?

Halinko, ja też zapomniałam o tym prosiaczku i bym sobie nie przypomniala gdybym nie szukała zdjecia bluzki którą ona miala u Marcina na 18-tce.
No też nie wiem ile świnia rośnie ale wiem jak mąż się śmiał z jednych znajomych że tak słabo ich świnie rosną że będą obchodziły urodziny ;)

Kurcze, trener powiedział że 8 i 9 marca czyli w dniu kiedy idziemy na te bierzmowania oni mają grać międzynarodowy turniej. Mają być m.in drużyny z Rosji, Niemiec i tak jak normalnie gramy w roczniku 2004 i mlodsi tak teraz będą tylko 2005 i młodsi a Marcel jest 2005 i trener mówił że chciałby aby Marcel był na turnieju bo jest jednym z 4 napastników ale raczej chyba będziemy musieli jechać na to bierzmowanie. Może się uda że tylko 9-go pojedziemy... Marcel załamany ale mąż powiedział że jedziemy na bierzmowanie i nie ma rozmowy.

Gosiu, mam w końcu Krok do szczęścia i jutro zaczynam czytać :happy :happy :happy
Dziś tylko dokończyłam o tej Niemce co uciekała z Tunezji a jutro znów spotkam się z Hanią i Mikołajem :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hej :papa:
Szefowa wróciła dostałam perfumy,diabli wiedzą jakie ale pachną obłędnie :roll:
Napisane na nich po arabsku to i zorientować się trudno ;-)
No i w końcu pomału wszystko wraca na właściwe tory.
Mój prosiak podobno rośnie na wielkanoc ma być kiełbaska,mniam mniam
Aga tu nie można wstawiać linków i dlatego pewnie jest fotka wstawiona a teraz dumam gdzie ja kupiłam tą bluzkę.
Kurcze ale mają fajny turniej i Marcela ominie buuuuu niedobry tata.
Halinko jak zdrówko?????mam nadzieję,że ci pomału mija???
Jak Adaś?????
Sama jestem ciekawa tych skarpetek???bo to aż takie dziwne
Kay oj oj korzonki :( :( :( :( jaki to ból paskudny jest,miaam ze dwa razy w życiu i błagam nigdy więcej.
Kris się znalazł :D no braciszka masz obrotnego,ciekawe co teraz "ustrzelił"
Myszko goście jeszcze są????jak szkoła????jak Tomek
Lobelia ta twoja córka na fotkach jak aniołek a Ty piszesz,że taki diabełek z niej
Dostałam od Agi taką jedną fotkę...............................................................................................................................................................................................................................................i powiem wam,że był na niej cudny.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
kwiat nie wiem jak ona to robi,że jej zakwitły.
Mazik odpoczywaj i w ramach relaksu pisz co tam u Ciebie
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

kliwia 015.jpg
Kasia, a co Tobie jakieś tiki nerwowe przeszkadzały w pisaniu? Nacisnęłaś kropkę i za dlugo przytrzymałaś?
No kwiat cudny, kliwia, kwitnie raz w roku i mi moje obie zakwitły jednocześnie, już drugi raz, ale kurcze trzeba się naczekać aż się pokażą... A co tam, ściągnę zdjęcie na kompa i Wam też pokażę :)
Nie dość że ten kwiat kwitnie raz w roku to zakwitnie pierwszy raz dopiero jak ma dwa lata. Mam z zeszlego roku dwa to jeszcze dość małe a te co kwitną mają w doniczkach młode i będę musiała je na wiosnę rozsadzić. Ach, gdzie ja postawię te kwiaty, na parapetach już nie ma miejsca.... Jedną osobę mam chętną na takiego kwiata tylko ta osoba by chciała aby ona kwitła cały rok a nie raz w roku ;) Ale niestety tak nie ma i trzeba czekać cały rok aby potem oko cieszyć takim widokiem :)
Moja przyjacióła dostała kiedyś ode mnie jedną to moja ma 18 liści a jej dokładnie polowę... coś jej nie słuzy chyba miejsce. Co prawda własnie w sobotę odkryłam że będzie jej kwitła bo ona nawet nie wiedziała ale dziś pisała że nie będzie miała tyle kwiatków co moja. A podlewa ją nawozami, innym latem, innym zimą. Ja dam jej pałeczkę nawozową jak mi się dwa razy w roku przypomni ;)
Ostatnio zmieniony pn lut 17, 2014 11:34 pm przez Culagula, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Ha ha ha
Dobrze wiesz co ja chciałam
A kliwie piękne no ale widać że masz moc światła w pokoju to i kwiaty rosną
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

A właściwie okno jest tak na północny-zachód i słońce jest dopiero po południu i to tylko latem bo zimą zachodzi tak ze nawet do kuchni nie zagląda.
Tylko tyle że okno duże, przeciągów nie ma bo one przeciągu nie lubią, co sama doświadczyłam bo jak stały przy drzwiach tarasowych to wszystkim kwitły dzieci od mojej matki a mi żadna nic. Bo te dwie duże to jest matka z córką.

Kasia, a Tobie nic więcej nie powiem :angrywife :angrywife :angrywife
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Kurcze za co ????
Czy ja Cie bije czy jak?????
Ja nie mam cierpliwości do kwiatów i mam mało światła i za ciepło .
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No w salonie to akurat najzimniej w całym domu ale one stoją nad kaloryferem. Ach, w ogóle moje kwiaty uwielbiają salon. skrzydłokwiat mi też często kwitnie, zamia wypuściła nowy liść...
I nie udawaj niewiniątka bo wiesz za co... ale się już zemściłaś :) więc już daj spokój :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No co wiesz że mi kwiaty zdychają a ty mi ego drażnisz takimi fotkami jak tak można :D ;-) zero sumienia
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No bo ja się nią nacieszyć nie mogę, jest tak cudna że chcę się pochwalić z innymi ;)
No ale pamiętam jak mi chciałaś natłuc za fotki hiacynta ;)
Jak wszystkie pączki rozkwitną to dopiero dostaniesz fotkę :)
G****

Post autor: G**** »

Dobry wieczór kobietki :)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Zanna dobry wieczór jak minął dzionek
Obrazek

G****

A moich ostatnich kilka dni minęło nie dobrze... Coś sie źle czuje ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

A jak tam u Was? ;)

Culagula piękny kwiat :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Zanka, cześć :) Co tam nowego u teściów? ;)
G****

Okazało sie że jednak na razie nam pieniędzy nie oddadzą bo synek z anglii ma kryzys...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No własnie ja tego nie kumam, ludzie jadą do Anglii właśnie po to aby zarobić bo tam inne zarobki niż u nas, a skoro tam nie zarabiają to czemu nie wrócą do Polski? Bez sensu takie siedzenie skoro i tu kryzys i tam kryzys. Mi się wydaje że oni tylko tak mówią bo z tego co czytałam przy kawie to raczej kryzysu nie widać...
I czyli z laptopa nici?
Coś tam przeleciałam, nie wiem co to się dzieje że się tu wszystkie rozkładają... jak nie jedno choróbsko to inne.
Zablokowany