Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
-
G****
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Oni tak tylko mówią żeby jak najwięcej kasy stąd wyciągnąć albo nie oddawać tej co pożyczyli. Mój S. sie wkurzył i nagadał teściowej to powiedziała że od kogoś pożyczy i nam odda ale sie specjalnie nie zgodziliśmy bo to by wyszło że albo by mu darowała ta kasę albo znowu by odwlekał. Niby na początku marca ma oddać ale ja już w to nie będę tak wierzyć bo to różnie może być... Na razie nie będzie laptopa.
To się w głowie nie mieści.. żyją sobie jak pączki w maśle i jeszcze mało im kasy

- chochlik70
- Super Gaduła
Ja tak czytam i czytam i Aga ma sporo racji jak im tam tak źle to niech wracają
Kurcze teściowie jacyś krótkowzroczni jedni tacy biedni a wam z nieba leci
Wrrrrr
Ale Zana powiedz sama taki mi piękny kwiat przysłała jak tu się nie wnerwiać

Kurcze teściowie jacyś krótkowzroczni jedni tacy biedni a wam z nieba leci
Wrrrrr
Ale Zana powiedz sama taki mi piękny kwiat przysłała jak tu się nie wnerwiać
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Zaraz wnerwiać, ciesz się moim kwiatem, moimi firankami
upssss, kiedy kupujesz firanki?
przysłalabym Ci kwiata ale jak to zrobić? jakby mąż jechał jeszcze do Łeby to daj znać, podjedzie do mnie to mu dam
Czas do spania...
Lobelia dziś chyba padła bo nawet na fb jej nie było...
Dobranoc dziewczynki
upssss, kiedy kupujesz firanki?
przysłalabym Ci kwiata ale jak to zrobić? jakby mąż jechał jeszcze do Łeby to daj znać, podjedzie do mnie to mu dam
Czas do spania...
Lobelia dziś chyba padła bo nawet na fb jej nie było...
Dobranoc dziewczynki
- chochlik70
- Super Gaduła
Ty mu juz lepiej nic nie dawaj
Nie kupuję nic po za rzeczami koniecznymi mam kryzys
Dobranoc
Nie kupuję nic po za rzeczami koniecznymi mam kryzys
Dobranoc
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
witajcie
miłego dnia życzę 
Cula piękne kwiatki... myśmy chyba podobne kiedyś mieli...
a teraz w oknie orchidee mamy
i wszystkie pięknie kwitną 
Cula piękne kwiatki... myśmy chyba podobne kiedyś mieli...
a teraz w oknie orchidee mamy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
G****
chochlik oni cały czas do nas gadają że my to gospodarkę mamy i że 3 tys tygodniowo... Nie wiem skąd oni to wzięli. Bo jak ja bym miała 3 tys tygodniowo to już dawno miałabym i kuchnię zrobiona i laptopa a nie czekała bym aż pieniądze będą. Tyle lat robili na tej gospodarce i niczego się nie dorobili ale my przecież mamy. A synio w anglii nie ma bo przecież on zarabia tylko 10 euro na godz i jego żona tak samo. Dziewczyny przecież za to sie nie da wyżyć co Wy nie wiecie? A oni to w ogóle są święci, złego słowa powiedzieć nie można, taki kit wciskają teściowej a ona im we wszystko wierzy np. mają tutaj w polsce mieszkanie i czasem coś tam trzeba zapłacić i teściowa płaci bo ich by za dużo przelew z Anglii kosztował... To jest masakra jakąś. A jak przyjadą to tylko skacz koło nich bo królowie przyjechali. Jakoś kiedyś samo sie kąpałam jak przyjechali i teściowa wpadła do łazienki i do mnie z mordą że czego ja nie idę ich przywitać...
Cula piękny ten kwiat ale mnie tez sie coś kwiaty nie trzymają... Nie mam do nich ręki, nawet kaktus mi padnie
Cula piękny ten kwiat ale mnie tez sie coś kwiaty nie trzymają... Nie mam do nich ręki, nawet kaktus mi padnie
Hejka wszystkim 
Zanka, jak to czytam to normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera, chociaż nie mam noża w kieszeni
No aż szkoda słów.... Ta, 10 euro na godzinę we dwoje to są przecież marne pieniądze i jak za to wyżyć, mieszkanie kupić, meble, na wakacje pojechać i jeszcze na życie? Nie no, nie da się. A przelewy z Anglii to wiesz, przez tyle kilometrów muszą przelecieć że kosztują więcej niż kwota przelewu.
Matko, jacy teściowie naiwni.
Jakbyście mieli 3 tys tygodniowo to byś zaraz sobie dom wybudowała gdzieś obok a nie tylko kuchnię zrobiła
I mialabyś święty spokój.
No co Wy z tymi kwiatami? Ja o moje wcale spacjalnie nie dbam, podleję raz w tygodniu, pałeczkę z nawozem dam jak mi się 2 razy w roku przypomni i się za nimi nie kieruję. Same rosną
Storczyka mam u siebie w pokoju na oknie i kwitnie od 2 lat prawie non stop. Jak jedne kwiatki przekwitną to już następna łodyga pnie się do góry i może miesiąc przerwy ma jak nie kwitnie. Teraz jedne kwiatki ma jakoś od grudnia, drugie zakwitły niedawno i głupia przez przypadek je zlamalam
i następna łodyżka już rośnie...
Halinko, jak zdrówko?
Kay, idziesz dziś do lekarza?
Krzysiu jak tam dziś humorek?
Marty? schowałyście się?
Gosia? Carina?
Zanka, jak to czytam to normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera, chociaż nie mam noża w kieszeni
No aż szkoda słów.... Ta, 10 euro na godzinę we dwoje to są przecież marne pieniądze i jak za to wyżyć, mieszkanie kupić, meble, na wakacje pojechać i jeszcze na życie? Nie no, nie da się. A przelewy z Anglii to wiesz, przez tyle kilometrów muszą przelecieć że kosztują więcej niż kwota przelewu.
Matko, jacy teściowie naiwni.
Jakbyście mieli 3 tys tygodniowo to byś zaraz sobie dom wybudowała gdzieś obok a nie tylko kuchnię zrobiła
No co Wy z tymi kwiatami? Ja o moje wcale spacjalnie nie dbam, podleję raz w tygodniu, pałeczkę z nawozem dam jak mi się 2 razy w roku przypomni i się za nimi nie kieruję. Same rosną
Halinko, jak zdrówko?
Kay, idziesz dziś do lekarza?
Krzysiu jak tam dziś humorek?
Marty? schowałyście się?
Gosia? Carina?
-
G****
20 euro na godz bo on ma 10 i ona ma 10 ale oni nie mają... Szlag czlowieka może trafić... Gdybym ja miała 3 tys tygodniowo tak jak teściowa mówi to ja za 2 lata miała bym swój dom bez żadnego kredytu bez niczego...
Dziewczyny ja też chcę Wasze namiary na fb
Dziewczyny ja też chcę Wasze namiary na fb
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
No dobiło mnie do reszty ,
myślałam że się wywinę tej chorobie ale niestety , ona była silniejsza , gorączka wzrosła
kaszel się nasilił i walczę nadal .
Wczoraj wieczorem weszłam na rejestrację do lekarzy i zdębiałam bo mam skierowanie na założenie Holtera , wiedziałam że termin mam na marzec a tutaj widnieje data dzisiejsza na 15,30, myślę sobie ze może zwolnił się termin i mi bez powiadomienia zmieniono , szczęśliwa jak nikt ,rano ruszyłam pod prysznic żeby włosy umyć i ludzi w przychodni nie straszyć , ale dla pewności zadzwoniłam czy rzeczywiście to prawda i padłam , pani w rejestracji mówi że nie dzisiaj bo termin był na wczoraj na 17 na godzinę 9 a nie na 18 bo dzisiaj oni tego nie robią ,tylko są już odczyty , a na kartce od nich mam datę na marzec i się wściekłam co jest grane , termin z marca mi zniknął , a tyle się naczekałam , bo od października . No i szybko wszystko wyjaśniono , sprawdzono w zeszycie w którym zapisują na badania , pani była zmieszana , i kazała mi się w dni wpisania na kartce zgłosić ,
Nie wiem co to była za zamieszanie w ich grafikach
Kay , czy poszłaś do lekarza ??? i jaka diagnoza ??
Kasiu , oj smaczne będą szyneczki i kiełbaski na święta , takie swojskie to sama dobroć ,
U mnie kwiaty też się nie chowają , bo nie dbam o nie , raz tylko w tygodniu podleję , od czasu do czasu dam odżywkę ale do nich nie mówię a prawdopodobnie do kwiatów też trzeba rozmawiać , kiedyś ktoś mi to powiedział ale ja w to nie wierzę
Agnieszko moja teściowa ma te kwiaty i też jej tak pięknie kwitną , ma w kolorze czerwonym , ale ona koło nich chodzi , dba bardzo .
Zana , walcz o swoje , co to znaczy że ktoś pieniądze od was pożyczył i teraz biadoli że nie ma , wszyscy którzy tam wyjechali to sobie chwalą pobyt , niech oni głupka z was nie robią , to po diabła oni tam siedzą i wołają o zapomogę , to jest bardzo śmieszne , żenujące , wyślijcie do niego nr. swojego konta i niech forsę przeleje a że za przelew się płaci to to by było jak za odsetki w banku . Jak będą mieli przyjechać to ich powitaj chlebem i solą według Polskiej tradycji
bo twojej teściowej nie rozumiem jak to miałaś ich witać 
Kay , czy poszłaś do lekarza ??? i jaka diagnoza ??
Kasiu , oj smaczne będą szyneczki i kiełbaski na święta , takie swojskie to sama dobroć ,
Agnieszko moja teściowa ma te kwiaty i też jej tak pięknie kwitną , ma w kolorze czerwonym , ale ona koło nich chodzi , dba bardzo .
Zana , walcz o swoje , co to znaczy że ktoś pieniądze od was pożyczył i teraz biadoli że nie ma , wszyscy którzy tam wyjechali to sobie chwalą pobyt , niech oni głupka z was nie robią , to po diabła oni tam siedzą i wołają o zapomogę , to jest bardzo śmieszne , żenujące , wyślijcie do niego nr. swojego konta i niech forsę przeleje a że za przelew się płaci to to by było jak za odsetki w banku . Jak będą mieli przyjechać to ich powitaj chlebem i solą według Polskiej tradycji
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
G****
Powinnam rzucać wszystko i lecieć rozwijać czerwony dywan bo królowie angielscy zjechali... Z pod prysznica powinnam natychmiast wyjść bo oni przyjechali. A co do pieniędzy to dlatego się nie zgodziliśmy żeby teściowa pożyczyła od kogoś żeby nam za niego oddać bo to by było że albo by mu darowała całkiem albo znowu by odkładał. Najpierw miał oddać na koniec stycznia to przełożył bo się przeprowadzał i były potrzebne pieniądze, później miał oddać 20 lutego czyli teraz i też nie bo się w banku pomylili i pieniądze zamiast na konto to wpłacili na kartę kredytową (gorszej wymówki nie słyszałam) a teraz niby mają oddać na początku marca ale ja juz w to nie wierzę...
Są winni nam 2, 5 tys to jak oni zarabiają 20 euro na godz i pracują po 10 godz to mają 200 euro na dzień czyli 800 zł. Za tydz czasu z palcem w dupie mają te 2,5 tys ale nie, myślą że ktoś uwierzy w ich brednie zwłaszcza że tu teraz byli na kanarach, dom wynajęli cały umeblowali i oni nie mają... Ale Bozia ich pokarała bo kupili kanapę i co się okazało to zagrzybiała
malinko wszędzie w ośrodkach maja taki bajzel że szok... A to jakaś grypa Cię dopadła?
Są winni nam 2, 5 tys to jak oni zarabiają 20 euro na godz i pracują po 10 godz to mają 200 euro na dzień czyli 800 zł. Za tydz czasu z palcem w dupie mają te 2,5 tys ale nie, myślą że ktoś uwierzy w ich brednie zwłaszcza że tu teraz byli na kanarach, dom wynajęli cały umeblowali i oni nie mają... Ale Bozia ich pokarała bo kupili kanapę i co się okazało to zagrzybiała
malinko wszędzie w ośrodkach maja taki bajzel że szok... A to jakaś grypa Cię dopadła?
Zanna, wysłałam Ci na pw moje namiary na fb.
A co to, oni kupili uzywaną kanapę? Ach no tak, przecież kryzys...
No ja wiem że po 10 euro na głowę, teraz razy ilość godzin no super wypłaty mają ale mamusia z tatusiem im tego nie liczą i uwierzą w każdą bajeczkę.
Halinko, no co chwilę coś z tą przychodnią, co oni mają za bajzel. nawet jak zmieniają termin to powinni zadzwonić i powiadomić, przecież nikt nie siedzi codziennie na ich stronie.
A teściowa czasem nie ma amarylisa, że czerwony? Bo one podobne tylko mają kielichy większe ale za to mniej kwiatów. I amarylisy mają różne kolory a o kliwi nie słyszałam żeby miała inne, nawet na giełdzie nie widziałam. Ale muszę w necie zobaczyć.
Halinko, pamiętasz bluzkę Kasi z 18-tki Marcina?
Pytam Halinkę bo reszty chyba jeszcze z nami nie było, no może Gosia i Kay.
No otóż ja teraz dostałam od Kasi linka do niej i znalazlam licytację jednej beżowej
I licytuję a dziś przed 23 się kończy więc mam nadzieję że wygram i będę miała ladną bluzeczkę na te bierzmowania no i potem też wiadomo na różne okazje.
A wiecie jaka jestem zakręcona? Rzadko chodzę w spodnicach, a ostatnio w mojej czarnej, prostej zamek się zepsuł i szukałam w garderobie jakiejś innej, starej, coś tam wygrzebałam a wczoraj wieczorem lezalam już w łóżku i mnie olśniło że mam jeszcze jedną czarną. O matko, co za
No i okazało się że ją mam w komodzie, właśnie wyprałam, suszy się już i będzie jak znalazł na imprezę. Tylko buciki muszę wycyganić od męża, jakieś czarne szpileczki 
Zanka, w końcu wiem jak masz na imię
Bo ja stawiałam na Anię 
A co to, oni kupili uzywaną kanapę? Ach no tak, przecież kryzys...
No ja wiem że po 10 euro na głowę, teraz razy ilość godzin no super wypłaty mają ale mamusia z tatusiem im tego nie liczą i uwierzą w każdą bajeczkę.
Halinko, no co chwilę coś z tą przychodnią, co oni mają za bajzel. nawet jak zmieniają termin to powinni zadzwonić i powiadomić, przecież nikt nie siedzi codziennie na ich stronie.
A teściowa czasem nie ma amarylisa, że czerwony? Bo one podobne tylko mają kielichy większe ale za to mniej kwiatów. I amarylisy mają różne kolory a o kliwi nie słyszałam żeby miała inne, nawet na giełdzie nie widziałam. Ale muszę w necie zobaczyć.
Halinko, pamiętasz bluzkę Kasi z 18-tki Marcina?
Pytam Halinkę bo reszty chyba jeszcze z nami nie było, no może Gosia i Kay.
No otóż ja teraz dostałam od Kasi linka do niej i znalazlam licytację jednej beżowej
A wiecie jaka jestem zakręcona? Rzadko chodzę w spodnicach, a ostatnio w mojej czarnej, prostej zamek się zepsuł i szukałam w garderobie jakiejś innej, starej, coś tam wygrzebałam a wczoraj wieczorem lezalam już w łóżku i mnie olśniło że mam jeszcze jedną czarną. O matko, co za
Zanka, w końcu wiem jak masz na imię
-
G****
culagula no jednak mam inaczej
My jutro rano jedziemy do banku podpisać umowę a później jadę na zakupy i też coś może wycyganię od męża
My jutro rano jedziemy do banku podpisać umowę a później jadę na zakupy i też coś może wycyganię od męża
Ja muszę poczekać na wypłatę 
Ale już sobie upatrzę w Daichmanie jakieś czarne, niedrogie bo jeszcze chcę żeby mi spodnie kupił
Tak za jednym razem hi hi 
Ale już sobie upatrzę w Daichmanie jakieś czarne, niedrogie bo jeszcze chcę żeby mi spodnie kupił
Heloł
Ja na moment bo na sapcer idziemy z Majka jak tylko wróci ze szkoły i obiad zje.
Agnieszko - i jak książka ? ? ? ?
Zannka ja Ciebie też chce na fb;)
Ja na moment bo na sapcer idziemy z Majka jak tylko wróci ze szkoły i obiad zje.
Agnieszko - i jak książka ? ? ? ?
Zannka ja Ciebie też chce na fb;)
-
G****
Ja się ostatnio dowiedziałam od męża że mu się nie podoba mój styl ubierania więc teraz mam okazję żeby zmienić troszkę garderobę 
A to kiedy to bierzmowanie masz?
gonick a już zaraz
A to kiedy to bierzmowanie masz?
gonick a już zaraz
Gosia, tak własciwie to ledwo jedną stronę zaczęłam bo wczoraj musiałam zgasić światło a po ciemku czytać się nie da a dziś jakoś od rana nie ma kiedy 
Ale może wieczorem się uda
Zanna, bierzmowanie mamy 8 marca i to w dodatku dwa jednocześnie bo u męża siostrzeńca i bratanicy, w jednym kościele mają ale potem szwagierka robi jak wesele, na sali, na jakieś 70-80 osób, co dla mnie jest głupotą, a brat chyba tylko w domu zrobi.
No i dla nas problem bo jak ich podzielić, teściowie to samo bo to wnuki. I najgorsze że bierzmowanie jest w sobotę na 10.30 to normalnie jak komunia, cały dzień gości. Zawsze było pod wieczór, stawiało się kolację i ciasto, 2-3 godziny i do widzenia. A tu obiad, ciasto, kolacja i goście będą cały dzień siedzieć. Bez sensu...
A jeszcze mój syn miał jechać na turniej (bo piłkarz) i nie będzie mógł
Teść ma 4 imieniny i planował na sobotę zrobić imprezę i teraz ma problem
pewnie będzie 1-go.
Ale może wieczorem się uda
Zanna, bierzmowanie mamy 8 marca i to w dodatku dwa jednocześnie bo u męża siostrzeńca i bratanicy, w jednym kościele mają ale potem szwagierka robi jak wesele, na sali, na jakieś 70-80 osób, co dla mnie jest głupotą, a brat chyba tylko w domu zrobi.
No i dla nas problem bo jak ich podzielić, teściowie to samo bo to wnuki. I najgorsze że bierzmowanie jest w sobotę na 10.30 to normalnie jak komunia, cały dzień gości. Zawsze było pod wieczór, stawiało się kolację i ciasto, 2-3 godziny i do widzenia. A tu obiad, ciasto, kolacja i goście będą cały dzień siedzieć. Bez sensu...
A jeszcze mój syn miał jechać na turniej (bo piłkarz) i nie będzie mógł
Teść ma 4 imieniny i planował na sobotę zrobić imprezę i teraz ma problem
hej...
tak byłam u lekarza.. prawdopodobnie zaplenie mięśni..
prześwietlenie kręgosłupa muszę zrobić..
jakies leki a potem zobaczymy...
tak byłam u lekarza.. prawdopodobnie zaplenie mięśni..
prześwietlenie kręgosłupa muszę zrobić..
jakies leki a potem zobaczymy...
Kay, zapalenie mięśni? Matko, no to faktycznie jest ból...
a chorobowe masz?
a chorobowe masz?
tak, ale tylko na dziś i jutro..
w czwartek wracam do pracy...
jak nie zmieniam pozycji to jest do przeżycia
co do kwiatków, bo nie skończyłam... własnie niby orchidee wymagają opieki..
i zabawy...
podlewam raz w tygodniu i rosną i kwitną
w czwartek wracam do pracy...
jak nie zmieniam pozycji to jest do przeżycia
co do kwiatków, bo nie skończyłam... własnie niby orchidee wymagają opieki..
i zabawy...
podlewam raz w tygodniu i rosną i kwitną
Kay skąd takie zapalenie mięśni ?
zdrówka dużo...
Małżonek poszedł po córę, obiad stygnie a ja idę się szykowąc na sapcerek ...
zdrówka dużo...
Małżonek poszedł po córę, obiad stygnie a ja idę się szykowąc na sapcerek ...
hej Goniu, a właśnie nie mam pojęci..
zobaczę co będzie na prześwietleniu i będe rozmawiać...
zobaczę co będzie na prześwietleniu i będe rozmawiać...
Kay, ja też mam storczyka u siebie w pokoju na oknie, podlewam raz w tygodniu i nic poza tym
I tak kwitnie od 2 lat
Po prostu był dany od serca 
Spadam robić Marcelowi obiad bo zaraz wraca
Spadam robić Marcelowi obiad bo zaraz wraca
- malinka 61
- Kobietka Expert
Zrobiłam tiramisu do kawki na popołudnie , masełko do chlebka a teraz jemy obiadek ,na razie zupkę bo za chwilkę będę jeszcze robiła kopytka , woda już się gotuje ,
Kay , no to musisz teraz dobrze wygrzewać , musiało ciebie gdzieś przewiać , oj współczuję ci bo to ból wielki
czym ty to smarujesz??? dał ci lekarz coś na to ????oprócz tego skierowania na prześwietlenie ?
Agnieszko a co ty dzisiaj pitrasisz na obiadek?? bo ja co zaplanuję to zmieniam , miały być pierogi ruskie ,ugotowałam więcej ziemniaków ale przez moją chorobę nie pojechałam do sklepu po ser , więc miały być kluski śląskie ale mojemu to się nie widziało i zachciało mu się kopytek , więc robię ,szkoda że się nie położyłam do łóżka to by gotowanie na niego padło a tak to łażę i pitraszę
Kay , no to musisz teraz dobrze wygrzewać , musiało ciebie gdzieś przewiać , oj współczuję ci bo to ból wielki
Agnieszko a co ty dzisiaj pitrasisz na obiadek?? bo ja co zaplanuję to zmieniam , miały być pierogi ruskie ,ugotowałam więcej ziemniaków ale przez moją chorobę nie pojechałam do sklepu po ser , więc miały być kluski śląskie ale mojemu to się nie widziało i zachciało mu się kopytek , więc robię ,szkoda że się nie położyłam do łóżka to by gotowanie na niego padło a tak to łażę i pitraszę
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...