Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: redorange666 »

Jak to mnie nie było.. cały czas jestem. Jak nie tutaj to na FB :)
A tak powaznie to w weekend byłem w rzeszy. Do mieszkania mi się włamali pisałem o tym przy kawie. :)
Poza tym jestem tutaj all the time :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Aaaaa, bo widzisz ja na kawę nie zaglądam, bo już bym chyba nic nie ogarnęła....matko, jak to mieszkanie Ci okradli???? Na policji byleś???
Eeeee, na fb też Cię nie widziałam :(
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Włamali mi się, wszystko powywalali, nic nie wzięli. A było co... ale że to debile to to co cenne się ostało.
To policja mnie poinformowała że było włamanie. :)
Sąsiedzi dali nr policji a policja dzwoniła do mnie.. o dziwo. :)
NA Fb bywam codziennie więc jak coś to zawsze tam możemy pisać :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

No to chociaż dobrze, że nic nie wzięli :)
Widocznie musieliśmy się mijać na fb albo ja już oślepłam zupełnie, bo w tym wieku, to już wiesz :P ja przeważnie między 15 a 17 jestem, no i koło 22-23 :)

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

15-17 jestem zawsze bom w pracy
22-23 jak jestemw domu to jestem... jak nie to nie płoste :)
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

No to spoko, teraz już będę tylko wytężać wzrok :)

Obrazek
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Hej wszystkim, pewnie mnie tu już nikt nie pamięta...
ale przybylam, poki mam chwile czasu :)

Ohoho, Redo to masakra.. ale u nas na osiedlach teraz tez jakas epidemia tych włamań.. Pozaklejali ludziom wizjery, zamek wyłamali i poukradali telewizory, stereo itp..
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Ale tamci nie wzieli nic... plazma wisi, stereo jest, magnezowe felgi warte kilka tys euro są... wyłamali zamki.
Dochodzenie jest kto ich wpuścił na osiedle. Jest zamknięte...
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

A widzisz....tak to jest- nikt nic nie wie a tu masz....A może Oni czegoś szukali czy coś, skoro nic nie ukradli? dziwne.... :roll:

Dobra, ja lecę, bo zaraz Mała wstanie....Może będę wieczorkiem, paaaa :papa:

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

O proszę, Red się pokazał na seksi ;) Wiem że bywasz przy kawie, ja tam ostatnio nie pisałam bo jak czytałam ok 10 stron to już nie wiedziałam co komu odpisać...

Vanilka, oczywiście że Ciebie pamiętamy :) A zwłaszcza teraz jak znamy się lepiej na fb :)
Zdjęcie masz cudne, aż się dziwię że jeszcze go nie zmieniłaś na profilowe :)
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

hahahahaa ja bywam wszędzie hahah
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Hej hej dziewczyny i faceci nie przeszkadzajcie sobie ja tylko na chwilę poczytać :P
Adrian
:P
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Jestem już uwolniona od tego urządzenia , wreszcie się wyśpię , dobrze że wczoraj poczytałam sobie na Googlach jak z nim spać, więc sam aparat położyłam sobie na pufie obok łóżka , myślałam że męża do spania namówię do spania w innym pokoju ale mowy nie było :( bo bym na całym łożu rozłożyła te węże , skoro nie chciał więc co pół godziny aparat się włączał i musiał to wysłuchiwać tego burczenia :D :D wydruk zaraz dostałam i na 7 kwietnia mam wizytę u kardiologa . :D

Kasiu zaraz po wizycie też nam napisz co ci powiedział a z ortodontą to tak jest zanim trafisz do dobrego to czasu tez trzeba , mija Ula chodziła z Kacperkiem i różnie to było , jedni zaraz chcieli namówić na aparat , a trafiła do takiego że zrobił prześwietlenie i okazało się że wpierw trzeba wyleczyć ząb który psuł się od korzenia i tego nie było widać, więc tylko by wydała niepotrzebnie pieniądze .

Martusiu , masz rację , nie goń za chłopem , on powinien się do ciebie łasić , bo jesteś fajna kobietka , zobaczysz co czas pokaże , pogoda super więc i Roksanka chętnie biega po świeżutkim powietrzu a i tobie jest lepiej bo wyhasa i padnie do spania :D Trzymam kciuki za pomyślne znalezienie pracy , oj super by to było :D

Gosiu a gdzie te buciki ciebie obtarły ?? ja w ubiegłym roku też załatwiłam sobie pięty , mąż mi rozbił młotkiem ten szew który jest na pięcie w bucie , to zmiękło i teraz jest super , są też takie żelowe podkładki na podklejenie przy pięcie i tez jest to fajne ,

Redo , współczuję ci , kurcze zdawało by się że zamknięte osiedle jest bezpieczne a jednak zdarzają się kradzieże , a może oni pomylili mieszkania i mieli włamać się do kogoś innego a trafiło na ciebie :(

Vanilko , owszem pamiętamy ciebie pomimo że rzadko do nas wpadasz , co słychać u ciebie ???
Agnieszko , a u ciebie co z tą pracą ??? teraz to ty masz zajęcie z tymi wyjazdami na mecze Marcelka ,

Adix , czytaj sobie, nam nie przeszkadzasz ale tez i pisz do nas :D

Krzysiu , widzisz ile będziesz miał tych wałeczków do bicia , oj też się martwimy żeby już nie było tego śnieżnego puchu , bo przyjdzie nam jeździć na tych letnich oponkach :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Cula, kolejna osoba mi to mowi, hehe :D mam jeszcze dwa w sumie są podobne, jedno dodałam w dziale "fotki" no i nie wiem, chcialabym je dodac ale znajac zycie ludzie pomysla ze to te same..

Redo! zastanow sie czy napewno wszędzie... :P

Malinka, to milo :) a u mnie jakos leci, nic fajnego mam dziwne humorki ostatnio ciagle placze albo jestem smutna, i widze w sobie same minusy i wady..
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Adix, haha, nawet wiem co czytasz :) ano czytaj, czytaj :)

Halinko, ano miałam mówić w piątek abyście w sobotę rano trzymali kciuki ale skoro spytałaś już dziś to dziś mówię o kciukach :)
W piątek jeszcze przypomnę :)
To dobrze że masz już spokój z tym aparatem, dziś się wyśpisz :)

Vanilko, śliczna jesteś i naprawdę nie wiem co Ty chcesz...
Kurcze, co Ty w jakąś depresję wpadasz? Masz kochającego chłopaka a Ty jeszcze płaczesz. Kochana, główka do góry, jutro będzie lepiej :kwiatek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Vanilko , głowa do góry ,życie jest piękne , nie patrz tak pesymistycznie na wszystko , jesteś młoda , jakie ty widzisz minusy ??? nie zadręczaj się bo nie masz czym , ja zawsze sobie powtarzam że wszystko jest dobrze , nic mnie nie boli ,dzień będzie dobry , :D wszystko bierze się z naszego myślenia , spróbuj takiego pozytywnego myślenia a wszystko będzie inaczej wyglądało , idzie wiosna wszystko budzi się do życia i ty też ciesz się każdą chwilką :D :D Uśmiechnij się :D

Agnieszko , będę trzymała kciuki ale za co????? za mecz czy za twoją pracę ????
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Cześć wszystkim
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie ;) uciekam dalej do pracy...
masakra dziś jakaś...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Cześć wszystkim :)
Halinko, na razie nie chcę mówić za co :) żeby nie zapeszyć więc trzymaj kciuki a ja potem powiem za co były :)
Cześć Kris, Kay :)
Dziś na forum mamy jubilata więc może jakąś flaszę postawi :) Adix, czekamy :) :kwiatek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :kwiatek Wróciłam od okulisty, jest wszystko już w porządku a po południu idę do laryngologa , łażę po lekarzach niby wszystko dobrze a sapię , świszcze mi w płucach , teraz chyba będę musiała zrobić wymaz z gardła skoro wyniki są do tej pory dobre a ciągle chrypię jak gruźlik :( :(
Szachetne zdrowie, Nikt się nie dowie jako smakuiesz, Aż się zepsujesz. Tak pisał J. Kochanowski :D

Krzysiu a ty co tak dzisiaj służbowo - wojskowo z nami się witasz ???

KAy , też nam tak króciutko napisałaś , głowa do góry musi być dobrze :kiss2

Agnieszko , więc nic nie pisz , kciuki będę trzymała , a kto jest tym jubilatem ?????

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Malinko;) Ty to się faktycznie nachodzisz ;)
tylko zeby to chodzenie i leczenie coś dało ;)

ano weny dziś nie mam do pisania ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Ja muszę wyjść na spacer z moim Adasiem , a przy okazji i ja się poruszam i powdycham świeżego powietrza :D

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

hej hej hej!!!!
Adrian wszystkiego naj naj naj, zdrówka, szczęścia, pieniąchów, spełnienie marzeń, no i tej jedynej :kwiatek :kwiatek :kwiatek

U mnie z rana przygoda. Otóż wyszłam sobie z Małą na spacer, jak zwykle. Wysztafirowana jak mrówka na święto lasu, w botkach od Halinki, fryz zrobiony, make up niezły.... No i tak idę sobie elegancko, kręcąc dupcią a to akurat koło Jego domu było. Nie to, że specjalnie tam, zawsze tam chodzę, bo ruch samochodów mniejszy i dobra droga. No i co się Martusi stało???? Koło od wózka odpadło -o!!! Mała zaczęła się śmiać, ja zbaraniałam kompletnie, telefonu nie miałam, żeby po tatę zadzwonić, zaczęłam tam kombinować przy tym kole ale gdzie tam...No i ON przyszedł. Mówi, że widział z podwórka i przyszedł pomóc.....Coś tam przyklepał, bo z młotkiem przyszedł od razu, no i mówi, że mnie do domu odprowadzi, bo może się znowu coś stać, bo tak na szybko zrobił. No i mnie odprowadził, pogadaliśmy trochę.. Ja oczywiście o tej jego pannie cicho sza :roll: Ojjjjj, bossski jest normalnie i nawet taki w roboczych ciuchach i nieogolony :serca A jak na mnie patrzy, to.....
No ale w domku oczywiście już od progu mama na mnie naskoczyła, że już się z Piotrkiem plątam i pewnie mi dziecko zrobi, że zamiast obiad sobie robić, to łażę po dworzu itp itp.....Ehhhhh, no i dzień popsuty :>

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Martusiu a co ta twoja mama jest taka przeciwna temu Piotrowi ??? fajnie że ci pomógł , no jak ciebie zobaczył taką elegancką to mu może też serducho zakołatało .Trzeba było go zaprosić na kawusię :D przecież od spotkania takiego dzieci się nie biorą , walcz o swoje , :D A jak ci sie w tych butkach chodzi????

CZyli Adrian to ten jubilat ???? Wszystkiego najlepszego dużo miłości , fajnej dziewczyny , spełnienia swoich marzeń :D :kwiatek :kwiatek :kwiatek

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Oj Martusiu, co ta Twoja mama tak na Ciebie ciągle naskakuje.... przykre to :(
Nie chciałaby abyś sobie znalazła faceta i była szczęśliwa? Co, myśli że już teraz do końca życia będziesz sama? A jak facet porządny to tym lepiej. Czy jej przeszkadza że on rozwodnik?
A tak widzisz fajnie się zapowiadało.... i musiała Ci popsuć humor....

U mnie taka wiosna że sobie posiedziałam przed domem na huśtawce, pranie też na słoneczku się suszy....
Szkoda że koleżanki nie ma w domu bo bym ją wyciągnęła z wózkiem na spacer do lasu.
Jutro rano muszę jechać z Marcelem na morfologię, potrzebuje badania do kadry piłkarskiej i chyba przy okazji sobie też zrobię. Tylko że już skierowania nie załatwię bo za późno więc zapłacę, a co tam... trudno.... za jednym jechaniem będzie.
Zablokowany