Jestem już uwolniona od tego urządzenia , wreszcie się wyśpię , dobrze że wczoraj poczytałam sobie na Googlach jak z nim spać, więc sam aparat położyłam sobie na pufie obok łóżka , myślałam że męża do spania namówię do spania w innym pokoju ale mowy nie było

bo bym na całym łożu rozłożyła te węże , skoro nie chciał więc co pół godziny aparat się włączał i musiał to wysłuchiwać tego burczenia

wydruk zaraz dostałam i na 7 kwietnia mam wizytę u kardiologa .
Kasiu zaraz po wizycie też nam napisz co ci powiedział a z ortodontą to tak jest zanim trafisz do dobrego to czasu tez trzeba , mija Ula chodziła z Kacperkiem i różnie to było , jedni zaraz chcieli namówić na aparat , a trafiła do takiego że zrobił prześwietlenie i okazało się że wpierw trzeba wyleczyć ząb który psuł się od korzenia i tego nie było widać, więc tylko by wydała niepotrzebnie pieniądze .
Martusiu , masz rację , nie goń za chłopem , on powinien się do ciebie łasić , bo jesteś fajna kobietka , zobaczysz co czas pokaże , pogoda super więc i Roksanka chętnie biega po świeżutkim powietrzu a i tobie jest lepiej bo wyhasa i padnie do spania

Trzymam kciuki za pomyślne znalezienie
pracy , oj super by to było
Gosiu a gdzie te buciki ciebie obtarły ?? ja w ubiegłym roku też załatwiłam sobie pięty , mąż mi rozbił młotkiem ten szew który jest na pięcie w bucie , to zmiękło i teraz jest super , są też takie żelowe podkładki na podklejenie przy pięcie i tez jest to fajne ,
Redo , współczuję ci , kurcze zdawało by się że zamknięte osiedle jest bezpieczne a jednak zdarzają się kradzieże , a może oni pomylili mieszkania i mieli włamać się do kogoś innego a trafiło na ciebie
Vanilko , owszem pamiętamy ciebie pomimo że rzadko do nas wpadasz , co słychać u ciebie ???
Agnieszko , a u ciebie co z tą pracą ??? teraz to ty masz zajęcie z tymi wyjazdami na mecze Marcelka ,
Adix , czytaj sobie, nam nie przeszkadzasz ale tez i pisz do nas
Krzysiu , widzisz ile będziesz miał tych wałeczków do bicia , oj też się martwimy żeby już nie było tego śnieżnego puchu , bo przyjdzie nam jeździć na tych letnich oponkach