Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: lobelia85 »

Halinko, jak Ci schaboszczak jakiś został, to podrzuć, bo ja też bardzo lubię :) Muszę nawet kiedy zrobić :) U mnie dzisiaj była na obiad tylko pasta rybna, bo mi rybka z wczoraj została, to umerdałam na szybko - na nas dwie starczyło. Roboty dzisiaj od rana miałam, bo i pranko i porządki, no i tę pieruńską zmywarkę rozkręciłam ]:-)
Chochlik, no ja miałam elektrokoagulatorem, tak to się nazywa fachowo :ok: Powiem tak: Jak już pisałam miałam dwa znamiona na plecach i to w takich miejscach, że były ciągle drażnione. No i po wakacjach koło jednego zrobiła mi się taka czerwona obwódka, to poszłam do dermatologa a tam mi powiedzieli, że najlepiej to usunąć, no i do szpitala na chirurgię kazali mi się zgłosić. Miało to być normalnie na NFZ, szwy zakładane i leżenie jeden dzień na obserwacji. Sama kobitka mi powiedziała, ze to blizny brzydkie będą, bo takie coś to się byle jak zeszyje. No ale teściowa akurat miała koleżankę, co miała taki sam problem i poszła prywatnie, adres mi dali i poszłam też. Nie powiem, bo to dość droga sprawa. Za samo obejrzenie tych znamion dałam lekarzowi (bo to chirurg onkolog musi być) 80 zł. No i wykrył jeszcze jedno malutkie, to powiedział, ze już w cenie tamtych dwóch zrobi ;-) Wizytę miałam za dwa dni, także nawet nie zdążyłam się zestresować. No ja miałam na plecach, to kazał mi się położyć na takiej płytce metalowej, zimnej, jak cholercia a on siedział przy mnie na krzesełku jakimś. Dał mi po jednym zastrzyku koło każdego znamiona- no znieczulenia takie i potem mi to wszytko powypalał prądem, taką jakby igłą. Bólu zero, tylko zapach palonej skóry. Potem nie powiem, bo trochę ciągnęło, ale ogólnie luzik. No i dwa razy dziennie trzeba było zmieniać opatrunki a potem już samą maścią tylko. Polecam gorąco a nie tam jakieś szycie....Aha, no i za te niby trzy znamiona zapłaciłam coś koło 300 zł, no ale to były czasy, kiedy jeszcze pracowałam, to mogłam szaleć :roll:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D Oj pogoda okropna , wieje i od czasu do czasu ciut kropi deszczyk :( Spacerek zaliczony , bo jak w każdą niedzielę idę do kościółka , kapelusik musiałam co chwilkę przytrzymywać bo by mi z głowy zwiał , kaptura nie noszę a z gołą głową to jeszcze nie czas chodzić .Wróciłam i nastawiłam obiadek a teraz pije kawusię i was zapraszam , :D

Martusiu , szkoda że wcześniej nie napisałaś o schaboszczaku , bo bym ci go wysłała ale mój mąż zjadł na podwieczorek , :( A jaki ty masz piękny seksi avatarek :D :D no nasi panowie z radością sobie popatrzą , :D :D :D bo jak ja zobaczyłam to aż mi myszka się zablokowała . :D :D :happy A co ty sama naprawiasz zmywarkę ???? to ty taki spec od wszystkiego ??? Jak Roksanka , przespała ci noc ??? bo te wichury straszą :(

Dziewczynki a jak u was , czy wszystko w porządku ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!
U mnie tez pogoda paskudna...Wieje i pada, brrrr...Nawet na podwórko nie wychodzę dzisiaj...Ja tam Halinko cały rok z gołą głową chodzę, no chyba, ze jakiś ekstremalny mróz jest, to już czapkę założę, ale to rzadkość jest :ok:
Co do schaboszczaka, to szkoda wielka, ale dzisiaj zrobiłam na pocieszenie kotleciki z piersi kurczaka, pyszotka wyszła, mniaaaam :cooking A avatar....no cóż, czasem trzeba coś zmienić, a i może Ci, co mnie nie lubią się nie zgapną, ze to ja ]:-) No zmywarka chodzi, jak burza, muszę jaki serwis agd otworzyć :roll: Kobita, jak sama, to musi znać się na wszystkim. Jutro biorę się za telewizor, bo jak mi tata zaprogramował, to mam ze 60 kanałów a tych, co potrzeba niet, no i muszę to jakoś ogarnąć, bo jak go poprosiłam, to mi powiedział, ze "najwyższy czas się nauczyć"....No takich fajnych mam rodziców....Tak na marginesie, to zastanawiam się nad wyprowadzką gdzieś baaardzo daleko :roll: Roksanka spała dzisiaj jak zabita, wstała po 7 i potem godzinkę oglądałyśmy bajki, także luz :happy

Obrazek
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Hej dziewczyny nie tylkou was taka pogoda :) sezon nad wodą i z grillem miałem sobie otworzyć, a tu nici z planów

Martuś to ty taka pani złota rączka jesteś ;) Dziewczyny jak chcecie to potraficie a tak to nawet słoika nie potraficie otworzyć :D
Adrian
:P
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hej
U mnie całą lało,do południa też i raz po raz wiatr się zrywa,ogólnie brzydko.
Niedziela leniwa,panowie leżą bo chorzy ja na necie mała malowała teraz bajki oglada
Marta dzięki muszę się dopytać,co i jak
Jaki avartek no no no kusisz kobieto
Ehhhh ale masz rodziców
Halinko ja chcę jakieś ciacho do kawki najlepiej bym taki swojski tort zjadła
Adix kusisz Martę kusisz :D
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , oj też bym takiego dobrego tortu zjadła , moja mamcia super piekła , pozostało tylko wspomnienie , :( ja ostatnio mało piekę , jakoś odeszła mi ochotę , bo jak upiekę to zaraz zasiadam i się opycham i biodra rosną :( ostatnio to tylko przeglądam różne przepisy i tylko ślinka mi cieknie :D prawdopodobnie i jutro ma tak wiać i padać w naszych rejonach :(

Martusiu , ja w młodości tez bez żadnego nakrycia głowy chodziłam , teraz to muszę już coś zakładać bo już nie to zdrowie , z drobiu to tez są dobre kotleciki , często je robię z piersiątka kurzego lub indyczego :D dzielna jesteś kobietka , potrafisz sobie poradzić w męskich sprawach , ja to w tych sprawach jestem cienka :( a gdzie ty chcesz wyjeżdżać , masz jakieś plany ??? , W taka pogodę to dzieci dobrze śpią , to i dla ciebie było dobrze , :D :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Hej dziewczynki:)
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam , :D Widzę że tylko dzisiaj Krzysio do nas zawitał a reszta to gdzie ??? czyżby was wywiało ?? ja dzisiaj trochę jestem zajęta , martwię się ta frezarką , mąż by mi naprawił ale w tej głowicy są takie maciupkie śrubeczki i wąskie wejście że trudno tam się dostać , a żeby naprawić to trzeba jechać do Wrocławia a na taką pogodę to nie chce się z domu ruszać , Dzisiaj mój jedyny zięć ma imieniny więc idziemy do niego bo on zawsze o wszystkich świętach pamięta , :D tylko myślę co by tutaj mu kupić bo dla mężczyzny to zawsze jest problem :(

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!
U mnie znowu wieje jak w kieleckim i do tego pada masakrycznie. Rano jak grzebałam przy żyrandolu (nie pytajcie :roll: ), to rozwaliłam sobie rękę, skóra rozcięta i booooli. Dobrze, ze mnie jeszcze przy okazji prąd nie popieścił, bo oczywiście pod napięciem grzebałam :roll: Zarzuciłam jakiś bandaż i mówię do sklepu skoczę po jakieś przeciwbólowe, nie pójdę do mamy na pożyczkę, bo nie będę dziada z siebie robić , że nie mam 8-) Zarzuciłam sweter taki dłuższy, na to wiatrówkę, kalosze i pognałam do sklepu, bo ze 200 m mam, to autka nie brałam. No i stoję sobie w sklepie, bo sprzedawczyni poszła na zaplecze i kto wchodzi do sklepu??? Oczywiście Piotruś!!!! A ja w tych kaloszach....NO i mówi " Witaj Słoneczko" Odbąknęłam cześć. Sprzedawczyni wróciła i mówi, żeby na słoneczko nie liczył, bo zimno ma być kilka dni a on na to , ze dla niego właśnie zaświeciło. A Martusia kuźwa w tych kaloszach i ogólnie, jak lump ubrana :roll: Zabrałam rzeczy i chodu a on mówi, żebym czekała, to mnie podrzuci...No i mnie podrzucił ]:-) Szkoda, że tak blisko sklepu mieszkam, ale i tak kilka słów zamieniliśmy a na koniec dał mi całucha w policzek i powiedział, ze w końcu jak normalna wiejska dziołcha wyglądam :D I weź tu chłopa zrozum....A ja w tych kaloszach, roztargana, zmoknięta i w ogóle i to w tym jego audi, wartym połowę naszego domu, masakra jakaś...
Tata już tam w garażu coś grzebał i jak tylko weszłam na podwórko od razu wyskoczył, ze matce powie, jak to ja się z tym lowelasem całuje w samochodzie :cry: :cry: :cry:
Halinko, ja poważnych planów nie mam jeszcze...Powiedzmy, ze się rozglądam...A chłopu to najlepiej kosmetyki jakie kupić na prezent albo fajna koszule czy sweter ;-)
Adi, no pewnie, ze my kobitki wszystko potrafimy, ale jakoś trzeba was dowartościować, to udajemy, że pomoc potrzebna ;-)
Hej Kris :kiss1

Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Witajcie, ja mam gości [mamcia z tatą przyjechali] i mnie ogólnie mało ... :(
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
U mnie leje i wieje ale jakoś tak umiarkowanie
Nie miałam dziś prądu ale było zaplanowane bo już tydzień wcześniej wisiały ogłoszenia
Po za tym powystawiałam u młodego z pokoju i będę malować :D
No i kompa swojego nie mam parę dni więc jestem uzależniona od łaskawości innych
Gosiu ciesz się odwiedzinami
Martusiu uśmiałam się jak czytałam twojego posta
No cóż nie uda się na brudno to na czysto trudno ;-)
Halinko naprawią frezarkę i będzie ok,nie smutaj
Znów imprezka i smakowitości
Buziaki
A gdzie kay.zanka,jamelia,itp
Obrazek

Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Witam wszystkich
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Zapraszam na kawkę :D :D Pogoda smętna , :( czeka mnie wyjazd do Wrocławia do serwisu , niby usterka błaha ale brak dojścia do przewodów bo to wszystko jest mikre , maciupkie śrubeczki , kontakt z tym serwisem tylko e- mailowy , ale odpowiedź telefoniczna serwisanta była bardzo szybka :D i to mnie cieszy , więc chyba jutro pojedziemy na wycieczkę żeby naprawić mój sprzęt :D Dzisiaj mamy Adasia dłużej , Ula znowu ma naradę aż do 18 muszę mu ugotować zupkę bo w przedszkoli jak zwykle nie zje :(

Martusiu , no spotkanie było super , nie zawsze musisz wyglądać super bo takie życie więc zobaczył ciebie w innym wydaniu i to go zachwyciło , bo i tak musisz mu się podobać skoro nawet na pożegnanie dał ci całuska :D :D Oj ty majster klepka , żyrandol i to pod napięciem robiłaś ? Uważaj żebyś sobie nie napytała biedy , :( masz Roksankę i trzeba też i o niej myśleć .

Gosiu , ciesz się rodzicami , zaglądniesz do nas jak znajdziesz więcej czasu :D

Kasiu , ty sama będziesz malować ???? moja Ula tez bawi się w malarza , w kuchni przemalowała meble szafki bo lubi zmiany , coś Agnieszki nie ma , Kay tez zaginęła po tych badaniach , Zana , Jamelka ,Carinka to tylko czasami nas odwiedzają ,

Witaj Krzysiu , coś skromnie do nas piszesz , masz chyba jakieś kłopoty :( Uśmiechnij się :D

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
No niektórych powywiewało :D
Jak ja nie znoszę siedzieć na cudzym kompie,nic nie mogę znaleź pisze mi się byle jak buuuu
U mnie dziś dużo ładniej niż wczoraj
Gotuję dziś zamówioną przez męża ogórkową chociaż wcale nie zasłużył
Panowie gdzie najtaniej ubezpieczyć auto????
Cytrusiku liczę na Ciebie :roll:
Halinko ciesz się,że idzie naprawić a ze przy okazji wycieczka do Wrocławia,to z pożytkiem
Ja w przedszkolu mam zebranie co miesiąc chodzę co któryś raz bo bym oszalała
Obrazek

Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

są takowe porównywarki kosztów ubezpieczenia samochodu i wylicza składkę uwzględniając zniżki itp. trzeba posiedzieć w necie, łatwe do znalezienia.
Z mojego doświadczenia powiem tak OC zawrzeć gdziekolwiek byle najtaniej. AC w renomowanej firmie takiej jak PZU lub podobnej. AC jest dla CIebie w razie czego OC dla innych osób... jak będziesz miałą bum z Twojej winy.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Dzięki cytrusiku :kiss2 :kiss2 :kiss2 kochany jesteś :D
Zaraz siadam i szukam o efektach napiszę.
Ale tu pustki :( :(
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Miałam gości , była Moniczka z Natusią , teraz widujemy się rzadko , ona wiecznie zabiegana , a Natalka to wygibus okropny , dziadek uradował się bo to jego oczko w głowie , zasilił jej kieszeń bo jedzie na wycieczkę do fabryki czekolady , więc dziecko musi coś sobie tam kupić , nauka dalej idzie jej świetnie z czego jest wielka radość :D

Kasiu jak tam po zebraniu w przedszkolu , jakieś nowe ustalenia ???Ogórkowa mniam mniam , jeszcze do tego świeży chlebek z masełkiem :P :slini_sie: :slini_sie: My samochód mamy ubezpieczony w Hestii już długo .Pustki na forum każdy zagoniony , czy wiesz co z Agnieszką sie dzieje ????

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

O to miałaś miłą wizytę
Super,ze Natalka się uczy,ważne to i miłe dla rodziców i mało kłopotów.
Bo jednak jak dziecko mniej zdolne to problem.
Nie byłam na zebraniu ,malowałam sufit w pokoju :D
Zresztą następne jest w kwietniu na to pójdę bo bedzie ważne a na resztę ie mam czasu,takie wiesz pitolenie o Chopinie :D
Aga ok,bywa to tu to tam może zajrzy
Obrazek

Awatar użytkownika
Kris
Samiec

chochlik możesz sprawdzić ubezpieczenie w you can drive czy jakoś tak

kolega u nich miał i chyba najtaniej było w całym mieście. Tylko że wszystkie sprawy załatwiasz przez neta niema innego kontktu z nimi
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Chochliczku dla Ciebie wszystko :) :*
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Dzięki Kris,co Ciebie tak mało,tutaj???
No Red dla Ciebie też,oprócz serca i pieniędzy ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Chochliczku Kasieńko... pieniędzy nie kcem, serce... jak nie to nie za to inne... jak najbardzej :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

witajcie.. przepraszam za nieobecność, tak wyszło..
choć nie tyle nieobecność co brak postów ;)
bo jednak ktoś pilnować musi ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Ha wiedzialam ze jednak napiszesz i nie bd ryzykowala z moimi akcja sciagania cie tu ;p
;*;*;*;;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

aczkolwiek byłam ich ciekawa :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...