Kasiu ja rowerek bardzo chętnie bym sobie kupiła a powiesz mi za co? Miałaś wygrać w totka to może mi kupisz? Zbliża się płacenie raty za zus a ja nie mam pomysłu skąd mam wziąć...
Teść ciągle narzeka że to do płacenia przyszło, tamto też..... nie wiem.... chyba pójdę na ulicę....
No a co do mojego jeżdżenia to normalnie dziś weszłam w spódnicę, której jeszcze niedawno przez tyłek nie wciągnęłam!!! I się normalnie zapięłam!!!! Była trochę ciasna, no ale już samo to, że się w niej zapiełam... i jak tu nie jeździć na rowerku skoro już widać efekty??
Dostałam dziś od szwagierki sukienkę, bo ona kiedyś kupiła ale ona ma na plecach jakieś znamię i dekolt na plecach jej go haczył więc jej w ogóle nie nosiła. No i powiedziała że jak chcę to mogę sobie ją wziąć
Koleżance gratuluję pomysłu zawrócenia
U mnie 26 stopni, chyba termometr się zepsuł bo od 3 dni tyle pokazuje w dzień.
Kurcze, najadam się dziś truskawek... kupiliśmy na giełdzie koszyk po 9zł a szwagierka mówiła że wczoraj w Gdyni kupiła koszyk za 6zł!!!!
Ale kupiliśmy takie piękne, duże.... muszę raz zrobić pierogi z truskawkami.
Halinko, ano mam nadzieję że dużo pracy przy tych bułeczkach nie miałaś bo przecież miałaś się oszczędzać... Sierpień to i tak nie tak bardzo odległy termin, no ale w Twoim przypadku termin powinien być na już.
Red, ja też zmarźluch no ale jednak na słońcu długo nie wytrzymuję... a gdzie Ty tam masz plażę??? Plaża to nad morzem, a te rzeczne czy jeziorne to tam tylko taka atrapa....
Kris, czyli musisz chodzić częściej na mecze a nie do kubów, dyskotek... tylko jeszcze zwróć uwagę czy koło takiego aniołka nie siedzi jakiś jej men bo wtedy możesz dostać jednego...
No a jak chcesz do basenu Kasi to spytaj najpierw jej męża czy Ci pozwoli.... bo wiesz... różnie to bywa...
Hada, no baseny takie tanie nie są, my mieliśmy kiedyś rozporowy ale one na długo też nie starczają. Po 2 latach zrobiła się dziurka i zaklejenie mało dało.... i teraz też mały został bez basenu... a fajnie by było posiedzieć.... za to jak mówi Kris, jutro będzie basen ale z nieba i wcale nam się nie będzie podobał.