Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: chochlik70 »

Hej
No widzisz Halinko niby odległość niewielka a jednak pogoda czasem się różni.
U nas dziś jakieś 25 stopni całkiem przyjemnie,znów umyłam dwa okna.
Później jaskinia rozpusty kupiliśmy rolki oczywiście różowe :D :D no i powiem was ,że poszliśmy do spożywczaka i zaskoczyła mnie cena cukru 1,68 :shock: :shock: :shock: też kupiłam 10 kg znów prawie na rok będzie bo u nas nikt nie słodzi.
No i na końcu kupiliśmy małej biurko w końcu to już uczennica,jutro skrecanie.
Po drodze Mac donald i 2 godzinny pobyt na piaskach
Tak tam jest siłownia ale i wielu innych miejscach
2 tygodnie temu nawet u mnie na wsi koło przedszkola zamontowali.
Halinko nie mogę pisać dlaczego tak a nie inaczej z urlopem,jak się zbiorę napiszę ci na pw.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

wpadam się tylko zameldować, wczoraj byłam u lekarza.
Dostałam mocniejszy antybiotyk i L4, wiec siedze w domu i nabieram sił ;)
buziaki dla Was :*
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam w ten słoneczny dzionek :D Piję kawkę więc i was zapraszam , filiżanka już postawiona czeka :D Upały chyba już minęły , u nas na termometrze 23 st :)

Kasiu , teraz Julcia będzie śmigała na nowych rolkach , ale nóżka rośnie i za rok będzie znowu wydatek ,a radość z biurka chyba jest wielka, czyli uczennica na całego ,bo tornister czeka ,książki , przybory więc nauka musi iść , chyba się bardzo cieszy :) U nas tez cukier jest tańszy ale nie za bardzo wiem bo tez sporadycznie go kupuję , ale coś do 2 zł :) Jak tam ćwiczenia , o tych pisakach u was to dużo słyszałam , moja bratowa chodzi tam z koleżankami na kije , czekam na wieści .

Hada , wreszcie dobrze i mądrze zrobiłaś że poszłaś do lekarza , musisz teraz już dbać o krtań , antybiotyk pomoże ale głosu nie nadwyrężaj , łykaj witaminkę E to dobrze robi .
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
U mnie słonecznie
Halinko nie pisz,że upały minęły od weekendu podobno wracają,ładne mamy lato w tym roku i nie trzeba szukać żadnych Egiptów.
Z rolkami to nie tak do końca bo są regulowane do rozmiaru 38 więc starczą na któryś rok.
Czy się cieszy bo ja wiem nie bardzo,no fajne to wszystko ale najchętniej wróciłaby do przedszkola ;-)
U nas piaski cudnie zrobili do tego co było alejki wyłożone kostką dla rolkarzy i rowerzystów osobne asfaltowe ładne place zabaw kosze ogólnie bardzo bardzo
A wiesz chyba taki szał na kijki minął bo właśnie wczoraj mówiłam do męża,że bardzo mało osób chodziło wczoraj jakieś dwie panie.
No ale co kto lubi mnie nikt nie zmusi do biegania i już
Haduśka dobrze,że poszłaś do lekarza kuruj się nabieraj sił i nie leć za szybko do pracy.
Swoją drogą ale ci się to wlecze.
Miłego dnia babiszonki
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Wróciłam od dentysty , mam wypolerowane zęby , usunięty kamień , :D nic nie zauważyła dentystka i to całe szczęście , powiedziała że tak niekiedy się dzieje że źle coś się ugryzie i później tak ćmi . :D Zrobiło się gorąco , :( więc cierpię , :(

Kasiu , to takie rolki są świetne które można regulować , człowiek nawet się nie zna na takich nowościach ,a ty chodzisz z kijami ???? miałaś mi napisać o tym urlopie , zaglądam i nic nie mam :(
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Wróciłam z cotygodniowych wypraw z targu , kurcze jaka drożyzna , ogórki po 4 zł , śliwki 4 zł , buraczki po 2 zł a w ubiegły targ były po 1,20 , jeszcze poczekam może buraki stanieją ??? bo potrzebuje dużo , a w Biedronce ogórki bardzo ładne po 1,99 takie korniszonki ,bo miałam nie zaprawiać ale na wyjazd chcemy słoiczek wziąć .Wczoraj byłam u dentystki , usunęła mi kamień ale coś źle mi wypolerowania i mi haczy jeden ząb i muszę iść do poprawki , jak zwykle ja , :( bo jestem pechowiec :( Juz dzwoniłam ale ona dzisiaj nie przyjmuje i maja mi odzwonić co dalej ;-) znowu ukrop :(

Kasiu , doszła wiadomość ???

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
Wiadomośc doszła
Drożyzna u was ja dziś kupiłam ogórki takie do słoiczka 1,90 śliwki tak samo buraczki nie wiem
Aga coś pisze,że neta nie będzie mieć zobaczymy jak to będzie
Sorki,że tak połebkach ale maluję kotłownie
Pa pa
Odpiszę później
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Wróciliśmy do domu , byliśmy zobaczyć się z Anią bo jutro rano już wyjeżdża do swojego domku , robi się coraz fajniejsza , szkoda że tak rzadko mamy możliwość jej widzenia :( Pytam ja czy się cieszy że jedzie do swojego domku a ta kręci główką że nie bo w swoim domku na tylko trzy schody a tutaj u dziadków to jest ich więcej i dom jest duży , no takie to dziecka spojrzenie na świat :) :) Odwiedziła nas dzisiaj moja koleżanka z Warszawy , posiedzieliśmy sobie przy kawce , przyjechała z mężem żeby trochę zaopiekować się ojcem i teściową bo ich rodzeństwo pojechało sobie wypocząć na dwa tygodnie nad morze , super taka pomoc , zastępstwo dla osób opiekującymi się rodzicami :)

Kasiu ty dzielny malarzu , jak tam już wymalowałaś tą kotłownię ??? to ogórki u was tanie , ciekawa jestem dlaczego u nas są takie ceny , obeszliśmy targ i wszyscy się takiej ceny trzymali , :( a to czemu Agnieszka nie będzie miała netu??? wróciła z tego swojego wypoczynku ??? Kasiu pozdrów Marzenkę . :D

Obrazek
Awatar użytkownika
AiShA
Extra Kobietka

Post autor: AiShA »

witajcie no to czas na urlop we wtorek wyjazd już nie mogę się doczekać :D
życzę wszystkim udanej Soboty :D
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
Znów u mnie ukrop
I pocieszę Cię Halinko po niedzieli ciut chłodniej a od 17 znów upały :D cieszysz się????
A Ania nadal taka piękna pamiętam jej zdjęcie z takimi czarnymi lokami.
Fajnie,że są jeszcze normalne rodziny gdzie rodzeństwo potrafi się dogadać i dzielić obowiązkami chociaż to rzadkość
Moi rodzice idą we wrześniu na wesele,do mamy bratanka,zaprosił ich i mojego brata.
Marzenkę pozdrowię jak ją namierzę już diostała o de mnie ochrzantus,że wakacje a jej nie ma.
Aga wróciła może sama jak wróci napisze co i jak z netem,bo mam nadzieję że szybko będzie z powrotem
Tak już pomalowałam wiesz miałam takie resztki farb żal wyrzucić było no i z tych resztek wyszedł piękny łososiowy kolor
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Dzień u mnie jakiś zakręcony , łażę tak po mieszkaniu i niby prac dużo z nic mi nie idzie , ugotowałam buraczki , zawekowałam wyszło mi 9 słoiczków ,obrałam parę jabłek które mi zalegały i zrobiłam taki dżemik, wyszedł 1 słoiczek :D zrobiłam ajerkoniaczek z podwójnej porcji :D super smaczek szkoda że nie mieszacie blisko bo bym poczęstowała :D polewamy sobie nim lody :P :P później zrobiłam sobie henną włosy , ale coś mi słabo wyszły , jutro zobaczę jaki jest efekt , :) i oczywiście obiad bo bez tego ani rusz i tak dzionek mi minął :)

Kasiu , zapowiadają ta pogodę ale nigdy nic nie wiadomo i oby się sprawdziło , :D No nasza Ania ma piękne włoski czarne i kręcone , taka rezolutna dziewczynka , ale zła jestem bo nie puścili jej teraz do szkoły , bo nie będą jej zabierali dzieciństwa :( , no takie ich rozumowanie , niech robią co chcą nie będę się wtrącać , dziewczynka umie już pisać literki i świetnie by sobie poradziła ale cóż moja synowa ma swoje rację i jej mamusia tak kazała :( :( ach dużo by mówić , :( Piszesz że twoi rodzice i barat idą na wesele a wy?????? Marzenkę ochrzań bo mi tez obiecywała że się pokaże a tutaj ani słych ani widu :( :( czyli malowanie masz zakończone :D

Martusiu , pisz co u ciebie , Agnieszko a twój pobyt na wypoczynku chyba się już skończył i tez nic nie piszesz :(

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hej
Kurcze też musze się wziąść za buraczki,ale jak bedę robić to tak hurtowo z 20-30 słoiczków,bo to jedyne co u mnie zimą schodzi,nic innego w słoiki nie robię.
Pisałam Halinko,że rodzice i brat zostali zaproszeni my nie,więc nie idziemy.
To Ania ma już 6 lat?????i dlaczego się tak denerwujesz,że nie idzie do szkoły????
Mnie ani nie przekonuje jeden argument o zabieraniu dzieciństwa ani argument drugiej strony,że się dzieci opóźnia.
Za to uważam,że decyzja zależy od dziecka i tego jakie jest nie tylko jak się uczy ale jak rozwija emocjonalnie.
Wszystkie nauczycielki które znam ,posłały swoje dzieci jako 7 latków,co więcej u nas w szkole panie twierdzą że program nie jest dostosowany do 6 latków
No ile ludzi tyle argumentów
Niedziela czyli rosołek i schabowe u mnie
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Upał mnie z nóg zwala , :( u nas jak zwykle rosół z makaronem , ziemniaczki , buraczki , i mięsko z rosołu swojska kurka ,opieczone i zaraz będą lody z ajerkoniaczkiem , człowiek zrobi się alkoholikiem bo to takie dobre , miałam trochę w słoiczku w kuchni i od rana sobie pociągam , :P :P butelek nie miałam więc jak zrobiłam to wlałam do słoiczków i do lodówki :D chyba tez ze sobą weźmiemy . :D dzisiaj wraca nasz pielgrzym , wysłał sm że pragnie kotlety dewolaje , surówkę z czerwonej kapusty i sernik :) Ula od rana pręży się żeby mu zrobić i przywitać zmęczonego piechura , :)
Kasiu a dlaczego was nie prosili na wesele ??? buraczki to ja jeszcze będę robić ale tyle tylko kupiłam bo były ciut za drogie , może stanieją , zawsze robię dużo bo i Uli daję :) Ania teraz w lipcu skończyła 5 lat , dziewczynka bardzo dobrze rozwinięta , my wzorowaliśmy się na Natalce , bo ona poszła wcześniej i u nas pięknie szkoła była przystosowana do takich dzieci , no ale nic im nie mówię , ich wybór są różne spojrzenia na ta sprawę . Wy tez macie rosołek no i te schabowe co mój Kacper uwielbia , zawsze musi mieć dwa :)

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Ho ho a miałam pytać kiedy piechur wraca,ciekawe jak wrażenia
Ja nie lubię ajerkoniaku a właściwie za ciężki dla mnie
O to Ania ma jeszcze czas,wiesz kiedyś pisałaś o tej waszej szkole pół godzinnych lekcjach dywanikach itp u nas tego nie ma.
Normalnie ławka 45 minut,więc różnie to wygląda
U nas buraczki po złotówce,zasięgłam języka
A zmartwiona jestem bo taka moja znajoma odeszła od męża i jest w domu samotnej matki,pewnie sama nie zdobyła by się na ten krok ale dziewczyny ma już duże i one ją zmobilizowały.
Cięzkie to życie,tak siedze i myślę co ona zrobi,a wiadomo jakie mamy możliwości pomocy.
Widziałaś że U nnawet Magdę zdenerwowała ;-)
Nie wiem Halinko dlaczego nas nie proszą pojęcia nie mam,jestem ciekawa jak proszą moje pozostałe kuzynostwo czy też wybiórczo
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu ajerkoniak ciężki ale lody są przepyszne , :D no ale nie każdy lubi :) Oj życie nie wiadomo jak się może ułożyć , ta twoja koleżanka musiała mieć już dosyć męża bo to był już krok ostateczny zostawić wszystko i odejść, buraczki u was to bardzo tanie , dlaczego to u nas są takie ceny ???? szkoda że to tak daleko bo bym sobie pojechała do was na targ ale to jest nieopłacalne , chyba żebym odwiedziła brata przy okazji :) a w szkole to wiemy bo mąż przez trzy lata chodził z Natusią i widział jak to tam dzieci były w klasach , powinno być wszędzie tak samo .

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka, ano jestem ale nie mam ani weny ani ochoty na pisanie.
Bo jak nie teściowa to mąż i jak tu być normalnym. W Gdyni odpoczęłam psychicznie ale co z tego skoro po powrocie znowu to samo...
Komórkę mi wyłączyli bo nie mam zapłaconej a teraz musiałabym dwie faktury już zapłacić bo już bieżącej termin minął i nic nie da jak zapłacę poprzednią. No a że nie mam to nie zapłacę.
Neta też już dwie faktury są, z poprzedniego miesiąca i z tego więc z tych 4 faktur uzbierało się 300zł. Nie mam więc nie zapłacę.
A mój najukochańszy na świecie mąż powiedział że dzięki Bogu wyłączyli komórkę, niech wyłączą jeszcze "to gówno" czyli internet i będzie święty spokój. I on ani grosza nie da.
No to nie... O nic go więcej nie poproszę.
Nawet o kasę na książki Marcela. On niech się martwi że jego dziecko pójdzie do szkoły bez książek.
Ja mam już na wszystko wyjeb....
Mam ochotę w ogóle wyłączyć telefon, niech ten dupek do mnie nie dzwoni.
A kurcze miałam na komórkę, on miał większy przypływ gotówki to myślałam że mi da i kupiłam sobie za 20zł leginsy i za 30 wlałam paliwa. Potem on pożyczył 50, które mi oddał. No ale że byłam u Justyny i akurat jej córka miała urodziny to co, nic jej nie dam? No i byłyśmy w tesco to jej kupiłam, chciała perfum i dezodorant ale to akurat było tanie. No i w sumie stówa poszła.
Teraz powiedział że Marcelowi urodziny wyprawi ale prezenty idą do niego, tzn kasa.... No wściekłam się a Marcel powiedział że w takim razie już nie chce żadnych urodzin. Chciał sobie kupić za to buty i spodnie do szkoły. Bo do szkoły nie będzie miał w czym chodzić, ale oczywiście ten dupek się będzie na mnie potem darł że Marcel chodzi w starych spodniach.
Mam tak wszystkiego dosyć że nawet nie pytajcie.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , no bardzo smutne to co piszesz , przecież twój mąż to chyba nie myśli to co mówi , jeżeli miał przypływ gotówki to tylko dla siebie ??? przecież jego obowiązkiem jest utrzymanie dziecka a i ciebie skoro nie pracujesz zawodowo . i jakie tutaj jest wyjście , ??? poszukaj jakiejkolwiek pracy , nawet za małe pieniądze ale więcej odpoczniesz psychicznie , a każdy nawet mały grosz będzie dla ciebie i odskocznią od codziennych utarczek z domownikami , no może źle myślę :( ale ja bym tak zrobiła , są ogłoszenia na kasjera w marketach , może poszukaj w gazetach , u nas nawet dziewczyna po studiach sprzątała klatki schodowe , to nie ujma bo pieniądze są potrzebne . Nie załamuj się .Nie bądź na mnie zła za to co tutaj napisałam ale to taka moja jakby podpowiedź

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Siemanko dziewczynki moje kochane :)

Nie było mnie tu trochę więc muszę się przypomnieć że żyje :)

Dzisiaj pierwszy dzień po urlopie i ledwo siedze:) oczy same mi się zamykają ale jeszcze niecałe 4h i do domku :)

U mnie wszystko dobrze chociaż pierwszy tydzień urlopu nie odpocząłem bo miałem remont kuchni i jak zawsze podczas remontu jest co robić :)
Poza tym matula miała operację kolana a dokładniej coś z łękotką więc trzeba było kobicinie pomagać żeby żyło jej się lżej :)

Ale w między czasie zdążyłem wyskoczyć do Gdyni na pokazy Redbulla i stwierdziłem że to raczej nie dla mnie bo po 30 minutach znudziło mi się patrzeć na to i zawinąłem się ze swoją perełką do centrum coś zjeść :)

Strasznie ciężko było znaleźć wolne miejsca bo ludu tyle napłyneło do Gdyni że szok :)

Wieczorkiem postanowiliśmy wyskoczyć do Sopotu a że ja nigdy jeszcze tam nie byłem to tym bardziej chciałem jechać :)
Sopot fajny od razu mi się spodobał i chyba będę tam częściej jeździł a że ode mnie jedzie się tam 2,5h to nie jest tak źle :)

Poza tym z moją niewiastą układa mi się super, spotykamy się codziennie i za każdym razem dzień jest zbyt krótki żeby się sobą nacieszyć :D

Ciesze się że wróciłem już do pracy bo jak byłem za długo w domu to coraz bardziej ojciec działał mi na nerwy. I stwierdziłem że za rok o tej porze za wszelką cenę muszę już mieszkać we własnych 4 ścianach. Nawet wczoraj dzwoniłem do siostry, która chce sprzedać swoje mieszkanie po nowym roku i w tym tygodniu mam ją odwiedzić o porozmawiać na temat tego mieszkanka :)

To tak w skrócie co u mnie :) sorki dziewczynki że nie czytam co wcześniej pisałyście ale dawno mnie tu nie było i za cholere nie uda mi się tego wszystkiego ogarnąć bo jest tego tak dużo :)

Postaram się częściej tu zaglądać i naskrobać co nieco :)

Pozdrawiam i całuje Was dziewczynki :kiss2 :kiss2 :kiss2
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Ochłodziło się do 25 stopni i pada sobie taki ciepły deszczyk.
jadąc z pracy solidnie zmokłam.
Pracuję do czwartku i potem urlop mam nadzieję,że uda mi się wyjechać na parę dni.
Co u was
Halinko jak przygotowania do wyjazdu????madrze piszesz
Aga moje zdanie znasz powtarzac sie nie będę.
Kris widzisz takie pokazy to też nie moja bajka,mam takie coś niedaleko i dla mnie nuda nuda nuda :D
Oj Sopot piękny zwłaszcza stare dzielnice mnóstwo zieleni
Super,że ci sie z anielicą układa widziałam na FB piękna
życze swojego mieszkania
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Pada od rana , Pomalutku szykujemy się do wyjazdu , samochód zarejestrowany bo dzisiaj się kończył termin , tylko pogada nie ta :( mamy nadzieję że się poprawi a jak nie to śmieję się do męża że leżaki jedną w rękę , w drugą parasole i na plażę :D :D :D :D

Witaj Krzysiu po tak długiej nieobecności , dobrze że z damą twojego serca super się układa , Kasia miała możliwość ja zobaczyć i jej wierzę że jest piękna ,dbaj o nią :D :D Myślę że teraz po urlopie częściej będziesz zaglądał i zdawał nam relację :) W Sopocie byłam tylko jeden raz , piękne miasto . :)

Kasiu , i u nas się ochłodziło , niby lepiej się oddycha ale od niedzieli musi być słonecznie bo ja jadę siedzieć nad morzem , na tą dużą piaskownicę , no i ty chyba też czyli wyjeżdżamy w jednym prawie czasie , :D Coś ciężko dzisiaj było mi się zalogować na forum , :(

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

No ja też miałam problem z wejściem na forum.
Halinko zapowiadają 27 stopni więc jak dla mnie ok
Ja najprawdopodobniej pojadę w góry,i to w ciemno po prostu spakujemy sie i heja.
Mam nadzieję że znajdę jakąś fajną kwaterę.
Kurcze znów mnie książki wciągnęły i czytam czytam czytam
Miłego wieczoru
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hej Dziewczyny, oj coś chyba z serwerem robili ;) tak mi się wydaje.

Na szybko co u mnie. Kuruję się.
Meble nam dowieźli, możemy kończyć pokój.
i szykujemy się do urlopu ;)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Nadal od wczoraj ciężko jest zalogować się na forum , :( Pogoda zrobiła się lepsza , świeci słoneczko , :) Jak zwykle zrobiłam zakupy na targu , a sobie kupiłam krem do depilacji jakiś nowy jak dla mnie z serii Bielenda Vanity jakaś forma dwu etapowa depilacji , ciekawa jestem jak będzie działała i jak zda egzamin . Zapisaliśmy się z mężem na operę Rigoletto ,na 7 września i to poza Wrocławiem w Topaczu na zamku , przy okazji będzie można sobie pozwiedzać :)

Kasiu a co ciekawego czytasz ??? gdzie w góry macie chęć pojechać , ??? myślę że z kwaterami nie będzie kłopotu , już nie ma takiego szału jak kiedyś , jedziecie z całą rodziną ???

Hada , czyli się meblujecie na całego , a urlop to my chyba wszystkie będziemy mieć w jednym czasie a wy gdzie wyjeżdżacie ???

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinka, to super ;) jak opera w zamku, to nastrojowo :)

a my jedziemy nad polskie morze, do Białogóry ;)
ano w tym samym czasie.
Wy gdzie jedziecie ?? Umknęlo mi
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Co się dzieje z wejściem na forum , co chwilkę brak dostępu , :( :(

Hada , my jedziemy do Mrzeżyna , w ubiegłym roku też tam byliśmy i postanowiliśmy również i w tym roku tam zawitać bo podoba nam się tam plaża :D mieliśmy tez na uwadze Chłapowo ale tam z kolei jest bardzo strome zejście na plażę bo był tam brat mojego męża , tutaj mamy 300 m do morza a u was jak tam będzie??? czy znasz tam okolicę ??? jak tam z noclegami , ???

Obrazek
Zablokowany