Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Culagula »

Ciekawe kiedy i od kogo ja dostanę paczkę taką żywnościową.... ach, te amoniaczki bym zjadła :)
No ale przecież mam dostać kawę od Marty ]:-) ]:-) ]:-) tylko jakąś dobrą poproszę :)
Żarty żartami no a na poważnie to jutro się okaże które miejsce Marcel zajął, czy może "tylko" wyróżnienie. No i mam nadzieję że za to dostanie szóstkę z plastyki.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Powiem wam,że mam chody,ostatni przywiozłam do domu worek ziemniaków w,taki 50 kg
Mąż patrzy jak na kosmitkę skąd ja to mam a ja że dobrzy ludzie mi dali :)
Dostałam od klienta ;-) ale zabrzmiało.
Dzis paczka żywnościowa,już prawie zjedzona nic tylko żyć nie umierac
Jednak w życiu piękne są tylko chwile
Jeszcze raz dziękuję.
Hada ile się da chodź na NFZ bo jasny gwint na coś te składki płacimy no nie
Aga a upiecz sobie amoniaczki szybko tanio i przyjemnie
Mówisz że pierogi też mi przyślesz no dobrze by było ;-)
Coby nie było Marcel się będzie cieszył.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Kasiu a więc , oglądnęłam zdjęcia , brak tylko opisu ale myślę że ten przystojniak w bordowej koszuli to twój syn , obok Julcia a ta mniejsza dziewczynka to kto???? może twoja bratanica ??? później ta ładna zgrabna kobieta to kto ???? tort cudo , aż ślinka leci , , biokard sobie pooglądałam , poczytałam , na pijawki bym się nie zgodziła ale mi to nie potrzebne ale zatoki ??? interesuje mnie akupunktura , brałam już dwa razy po 10 zabiegów , tyle że to niedogodność z tą jazdą co dwa lub trzy dni . Ale tak pomyślałam o Hadi z tym kręgosłupem może by tam jej pomogli .Grzybowo mi się nie otwiera a willa w Karpaczu to ładna , super sobie rodzice wypoczęli :D a co trzeba zrobić żeby dostać takie niespodzianki , ??? ale ja już w tym wieku to marzyc nie mam co ,ale spróbować można , podaj przepis :D :D :D a co było w tej paczce niespodziance ?????
Jak upiekę ciastka to ogłoszę i zapraszam do mnie , bo one do wysyłki nie nadają się bo są za kruche , :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

To moja bratowa,Julia ma białe rajstopki,a ta druga to bratanica.
Halinko dziś była moja kumpela z mamą u tych ukrainek i był pan co go już,któryś raz spotkały no i dzś pogadały,facet nie mógł rozprostować dłoni,podobno zjeździł całą Polskę i dziś im pokazał jak zaciska i prostuje dłoń.
Widzisz pijawki rozumiem twoje podejście,też mam mieszane uczucia,ale jakiś czas temu na tv widziałam jak dziewczynie w Londynie przeszczepiali nos,bo jej zniszczył nowotwór no i ten przeszczep nie chciał się przyjąć,goić i profesor i akademii londyńskiej zarządził pijawki
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hej
Jakie zdjęcie? Ja też chcę zobaczyć zdjęcie...
Kasiu, zapomniałaś dodać, że nawet Twój kot czy pies dostał paczkę ]:-) ]:-) ]:-)

Marcela wystroiłam w koszulę i dżinsy, poszedł teraz na 1,5 lekcji, potem z polskiego już go zabiorą a on rano siedział i się martwił czy ktoś ze szkoły jeszcze pojedzie bo on sam nie chce tylko z nauczycielem... Ach te dzieci..... Ale na pewno ktoś jeszcze pojedzie....
Potem wróci do szkoły na matematykę i do domu, zjeść i do ortodonty. Ach, już dawno miałam być, pewnie będzie krzyczała bo to taka głupia baba... W ogóle ma złą opinię no ale jest jedyna na NFZ a prywatnie mnie nie stać.

Miłego dnia
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

A co tu dziś taka cisza?
Ja chcę się pochwalić trzecim miejscem Marcela w całej gminie w kategorii klas IV-VI
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Dalej cisza?
A ja już nie mogę dopisać w poprzednim poście i będą trzy pod rząd...
Zapomniałam dopisać, że byłam to cv zawieźć, koleżanka tak prowadziła że wyjechałyśmy już z Lęborka i firmy nie znalazłyśmy. No to zawróciłam i wtedy znalazłyśmy.
No ale babka w recepcji powiedziała że w tej chwili nie prowadzą rekrutacji ale cv oczywiście można zostawić i wezmą je pod uwagę przy jakiejś rekrutacji.
No ale jak ta znajoma składała to inna babka jej powiedziała to samo ale dodała, że w styczniu będą przyjmować.
To teraz trzeba czekać.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

To się chwal kobieto
Brawa dla Marcela i :kiss2
Nie chce mi się dziś piisać
Napiszę wam tylko,że Halince popsuł się jednak komputer i ma u naprawy,u zięcia,więc jest nadzieja,że szybko będzie.
Aga Ty nie czekaj tylko co będziesz w Lęborku to podjedź i pytaj
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hej,
a no to wszystko wyjaśnia czemu Halinka nie pisze...
Kasiu, ano żebym ja bywała często w Lęborku... ostatnio byłam jakoś na początku września i to jeszcze jako pomoc do Zosi bo jej mama wzięła mnie na zakupy.
Wiecie, teściowie jechali dziś na groby to jak tylko wyjechali, ja pozdejmowałam firanki i pomyłam okna, odkurzyłam dom.... No cóż,widocznie te okna nie były aż tak brudne ani firanki też bo teściowa wróciła i nie zauważyła. Co prawda na dworze już ciemno ale firanki jeszcze pachną i są bielsze po praniu no ale widocznie nie za bardzo pachną żeby ona wyczuła....
A jutro pewnie będzie odkurzała i jeszcze łazienkę umyje. No chociaż może ze względu na Święto odpuści sprzątanie... ale kto wie? Ona nawet w niedzielę potrafi wyprać dwie pralki prania....

A już w ogóle myślałam że padnę jak wróciła i spytała Marcela czy chce zjeść zacierkę a Marcel zjadł dosłownie pół godziny temu i mówi jej że nie chce bo już jadł. A ona taka zdziwiona, że kiedy on jadł? No jak to, jak on mógł jeść bez jej zgody i wiedzy? Wszystko musi być pod jej dyktando i wtedy kiedy ona chce...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Ale jestem wściekła no za chwilę mnie szlag trafi
Wyobraźcie sobie że nie dosyć że z basenu jechałam do domu ok45 minut mam 5 km,ale po drodze cmentarz więc nie muszę tłumaczyć dlaczego,to miałam nadzieję że mąz mi pomoże,chociaż na bierząco pozmywa,odkurzy albo co,ale nie.
Przyjechał mój szwagier żeby mu wymienić sprężyny w aucie ,które spokojnie można po niedzieli zrobic
Dotarłam do domu ok 17/40,zrobiłam sałatke,podszykowałam na jutro obiad,odkurzyłam,pomyłam podłogi i mam dosyć.
telepie mnie z nerwów :angrywife :angrywife :angrywife :angrywife parę słóœ powiedziałam bo nie wiem czy on to robi celowo,bo przed każdymi świętami on z autem w wielki pt,dzień przed wigilią noż kurna ile można.
Aga no to dzwoń do tej firmy co jakiś czas ;-) już ci kiedyś pisałam,że moja bratowa myła okna rano a mama popołudniu żebym ich nie wyśmiała to by pewnie tak robiły cały czas.
Ale moja mama nie widziała ,że umyte bo oczy nie te,jak mówi,a bratowa siedziała cicho jak Ty i pewnie to samo co Ty myślała
A co to zacierka ????
Jak mnie puści to się odezwę
Obrazek

Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Ta jak myślałam popisze sobie sama do siebie
Pogoda u nas dopisała,aż miło sie postało przy grobach msza zleciała nie wiadomo kiedy,ktos zasłabł bo na cmentarz wjeżdżała karetka
Ogólnie było dużo mniej ludzi niż rok temu,bez problemu zaparkowałam w miarę blisko cmentarza.
Potem miłe popołudnie i powiem wam,że się uśmiałam bo mój kuzyn wyczaił jakieś powiązania rodziny mojego ojaca z Radziwiłłami,no cóż jeszcze się okaże że jestem hrabianka :D :happy :happy
Własnie wróćiliśmy z grobów i z kawki u teściowej
Miłego wieczoru
Obrazek

Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Jak to sama do siebie? Ja tu od rana poluję na bratnia duszę :D
wystarczylo zamiast do tesciowej na kawke wpaść do nas... ;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Jamelko raz na ruski rok i do teściowej trzeba ,moja jest całkiem całkiem ;-)
Wszystkich wywiało i pustki
Obrazek

Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Wszystkie chyba u teściówek na kawce :D
a mi sie dzisiaj sniło ,że moja mnie od wiesniaczek zwyzywała.
Aktualnie sie nie odzywamy do siebie... :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

To masz sny,nie zazdroszcze
Jak dobrze,że ja z moją nie mieszkam i mam poprawne kontakty
Obrazek

Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

No to pewnie te poprawne kontakty dzieki temu własnie ze razem nie mieszkacie ;) My mieszkałysmy ale chyba jej nie pasowało, na to wyglada bynajmiej..
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam :D . Mam już mój komputer ciut naprawiony bo siadł dysk i trzeba będzie zamówić a to trochę kosztuje , bardzo długo się uruchomia , więc zobaczę jak będzie dalej , już mi Adaś narysował list do Mikołaja żeby mi przyniósł bo on wczoraj listy już pisał aż trzy i na oknie poustawiał :D :D mam go u siebie bo znowu chrypi , :( a Ula pojechała do Wrocławia żeby zgłosić się na egzamin prawa jazdy :) Kurcze ja na wszystkich świętych połaziłam po cmentarzach , postałam nad grobami , w sumie było to trzy godziny ledwo trafiłam do domu , dobrze że brat był samochodem i nas przywiózł bo bym chyba w drodze padła , siadł mi kręgosłup , oj dziad ze mnie wielki , jeszcze wczoraj ledwo doszłam do kościoła , później na cmentarz tylko do moich rodziców i do domu , kwiękałam okropnie , mąż zamontował mi taka poprzeczkę na drzwi i musiałam go trochę wyciągnąć bo taka rade dał mi kiedyś ortopeda , jest już lepiej ale noce mam nie przespane :(

Kasiu , mężczyźni są mało domyślni żeby coś sami ze siebie coś zrobić , oni mają swój egoistyczny świat ,swoje potrzeby , mój też jak mu nie powiem to sam się mało co domyśli , U nas ruch był bardzo duży , przyjechał mój brat z Ostrowa z bratową i droga też była zapchana , ale super sobie spędziliśmy czas , bo on to taki wielki zgrywus , boki można sobie zrywać , trochę się martwię bo 9 znowu idzie na operację , ma cztery przepukliny , :( to będzie jego czwarta operacja , pocięty jest bardzo dużo , najgorzej że on jest po poważnej operacji serca , :( A ty szperaj, bo może akurat jesteś z rodziny Radziwiłów , :D :D No muszę na chwilkę odejść od komputera bo Adaś woła naleśnika bo jest głodny ,dopisze za chwilkę więcej :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Malinko, to trzeba było wczoraj już w domu zostać a nie przeciążać dalej
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Hada ,w sumie mogłam zostać w domu ale tak sobie myślałam że muszę może dalej ten kręgosłup rozruszać żeby nie siąść na dobre , ja tak zauważyłam że długo nie mogę stać w jednym miejscu , a ławki teraz koło grobu nie mamy , bo została wykopana jak robili chodniczki na cmentarzach , stara została wywalona a nowej jeszcze nie zamontowaliśmy , stanie w jednym miejscu mi nie służy :( ale dzisiaj jest już lepiej , :)

Agnieszko , gratulacje dla małego malarza artysty , a co to była za nagroda???a zacierka to chyba takie kluseczki na mleku , :) Kasia dobrze pisze że jak tylko możliwe to w tej firmie trzeba się przypominać nawet w TV mówili że złożenie i bierne czekanie mało daje , niekiedy siedzącej tam osobie nie chce się szperać w dokumentach i woli z doskoku brać .

Jamelko miło ciebie widzieć u nas , dobrze że ty chociaż dotrzymałaś towarzystwa Kasi , każda zaganiana była , a mi dopiero dzisiaj zięć przywiózł komputer ,pomimo że był już w sobotę naprawiony ,ale ruch był taki na drodze że każdy samochodu nie ruszał , my z mężem zawieźliśmy w piątek na cmentarz znicze i drogi były u nas bardzo zakorkowane , więc lepiej było ten czas przeczekać :)

Oj zdarzyła się przykra sytuacja mojemu mężowi , pojechał po Ulę i wysiadając z samochodu zatrzasnął sobie kluczyki w samochodzie musiał zięć podjechać do nas po zapasówki , dobrze że to było u nas a nie we Wrocławiu , a już kiedyś tak mu się zdarzyło w Ostrowie , trzeba było wzywać włamywacza samochodowego , koszt był dosyć znaczny :( czekam jak przyjedzie jak to sie właściwie stało .

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko, tu nie ma żartów oszczędzać się musisz ;)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Witaj Malinko, to mąż musi zmienić nawyk z tymi kluczykami ;)

Oj to cos poważnego chyba masz z tym kregosłupem,
ale własnie kiedys czytałam że kregosłup nie lubi byc w "miejscu",
czyli długiego siedzenia, stania ,leżenia nawet.
Jakas delikatna gimnastyka oprócz podciągania może by sie przydała.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
Ale fajnie na dworze,powiesiłam pranie raniutko i mam nadzieję że jak wrócę to będzie ładnie przeschnięte.
Ja też nie znosze stać w miejscu,wiercę sie i na cmentarzu też sę wierciłam i Julka zasypywała dziury co robiłam obcasami :) miało dziecko zajęcie :D
Ludzie byli tak smiesznie ubrani od swetrów po kożuchy no ale tak to jest co kto ma to wyciąga.
Halinko miło ,że jesteś hmmmm jakby to nie zabrzmiało stęskniłam się.
Kurcze kiepsko ,że brat znów musi iśc na operację,no ale trzeba byc dobrej myśłi.
Hada myślałam o Tobie,bo wczoraj spotkałam tą moją znajomą co miała w tym roku w lipcu operacę już drugą na przepuklinę kręgosłupową.
I bardzo ciężko po niej dochodzi do siebie,nogą ciągnie ogólnie kiepski.
Ktoś jej polecił lekarza niedaleko nas co już niejedną osobę z przepukliną postawił na nogi,no i jeździ do niego,wyobraźcie sobie,że w miejscu gdzie w lipcu miała usuwaną przepuklinę tworzy się nowa i dlatego takie ma problemy,powiedział jej że jej pomoże bo nikt o zdrowych zmysłach już nie będziejej 3 raz operował na kręgosłup.
Całe leczenie polega na ćwiczeniach podobno
Jamelka masz rację
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik, bo oglnie leczenie tego to ćwiczenia.
Ale to dziwne że od razu jej się nowa przepuklina tworzy. Może ma jakąś wadę postawy, albo się przeciąża co chwila.
Bo rozmawiałam ostatnio z jedną pielęgniarką od nas, to mówi że od niej ktoś z rodziny to po operacji jak nowy i to już kilka ładnych lat minęło
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Z wadą postawy pojęcia nie mam.
Ale pracę ma lekką,jako opiekunka jeździ w autobusie szkolnym
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa