Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Madlen »

Zaintrygowałaś mnie tą kolędą :) muszę poskakać i doczytać bo niemłosiernie mnie zaciekawiłaś :)
A co się z Twoim laptopem stało?
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Piątek smętnie zagląda w okno czekając aż rozmokły poranek uśmiechem dzień rozjaśni:-)
W pracy czekają wielgachne sztaple papierzysk do "uładzenia", a obok mnie przycupnęła nieśmiała nadzieja, że ani pan Kier, ani inne złośliwości nie wejdą mi w paradę i razem z piątkiem wyjdziemy na prostą.. :)

Zdrowy rozsądek może zastąpić prawie każdy stopień wykształcenia, lecz żadne wykształcenie nie zastąpi zdrowego rozsądku.
(Arthur Schopenhauer)

Urokliwie radosnego dnia życzę! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Wróciłam z targowych zakupów , kupiłam jajeczka , jabłuszka , gruszki , ziemniaczki i trochę wędliny a teraz siedzę już po śniadanku i piję kawusię , W drodze powrotnej zawiozłam jajka do synowej , a resztę porozdaję po południu :) Wczoraj przesłałam do Agnieszki moją podobiznę , mąż podziałał i jakoś się udało . Agnieszka ma chyba wasze maile . Mam tylko Agatki :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dzień dobry :)

O Madi jesteś i tu :) Fajnie :happy

Tamirko mam nadzieję, że wszystko w pracy pójdzie po Twojej myśli :)

Aga bateria do laptopa to pewnie koszt koło 100 zł. Co do teściowej to moja twierdzi, że jest na diecie ale jak ja gotuję to wszystko je aż się uszy trzęsą. A o tej diecie tak mówi bo najzwyczajniej nie chce się jej gotować ale nie powie tego wprost...

Halinko to ja poproszę to zdjęcie skoro mojego meila masz :) O to widzę zakupy udane :D To teraz pora na kawkę :)

Dziewczyny jakiego ja mam dziś lenia... Normalnie masakra :) Tak mi się nic nie chce... W sumie to i nie mam nic takiego do roboty ale ogólnie jakaś dziś mi niedogoda ale to pewnie przez te ciśnienie (na coś trzeba zrzucić) :D
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Hej Dziewczyny :)
Tak Avis ;)
i tu się pojawiłam :)

Skorzystałam z zaproszenia Culi i tak otoż jestem :)

Poczytałam wczoraj w tył gdzieś koło 15(??) stron albo i więcej.. doczytałam o tej kolędzie..
Heh

Do lapka bateria koło 200 zł, w sumie to pewnie od sklepu tez dużo zależy i rodzaju laptopa. Ja w zeszłym roku kupiłam nową i dałam 190.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Madi a Ty już miałaś tą kolędę czy jeszcze go nie było?
Co do baterii to właśnie zależy gdzie.

Halinko ale z Ciebie sympatyczna kobietka :) I taka uśmiechnięta :D pięknie :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnatko , poszło . :) Baterie do laptopa są w różnej cenie , trzeba dobrze poszperać na allegro , ja do swojego znalazłam za 75 zł gdzie u innych te same były sprzedawców po 170 . Ciśnienie takie niskie mamy już od trzech dni , przez dwa dni bolała mnie głowa a dzisiaj już jest dobrze . :)

Tamirko a jak dzisiaj u ciebie samopoczucie ??? nie daj się kierownikowi , :)

Witaj Madlen , ciesze się że do nas zawitałaś , my tutaj jesteśmy gadatliwe :) :) więc zapraszamy do pisania :)

Agatko , lubię być pogodna i też takich ludzi lubię , bo łatwiej się żyje , :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Avis zaczyna chodzić o 12 więc u nas gdzieś dopiero koło 15 będzie. Ale nie ma się co martwić przyjdzie i zaraz wyjdzie bo o czym ma gadać..

Dziękuję Malinko za zachęcające przywitanie:)
Nie obiecuję, że aż dużo pisać będę ale postaram się zaglądać :)

Co do baterii to ja się bałam na allegro zamawiać bo nie znam się na takowych bateriach w ogóle więc poszłam do sklepu gdzie mi odpowiedną sprzedali bez strachu, że nie będzie pasować. :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka, ja dopiero teraz bo mam dom na mojej glowie, slyszalam jak tesciowa mowila ze tydzien musi noge oszczędzać. Wiec wiem ze bede calutki tydzień po niej sprzątać.
Halinko zaraz wejde na poczte i zobacze zdjecie.
Madi, wszyscy są tu mile widxiani a tym bardxiej jak widzialam Cie taka samotną przy kawie... Smutno tak samej pic kawe w towarzystwie lepiej :-)
Avis, niezła wymowka Twojej tesciowej... Aparatka z niej... Moja za to teraz nie ma wyjscia i bedzie musiala jesc to co ja ugotuje.

Teraz przyjdzie czas na zmiane opatrunkow to mowi ze Agnieszka jej pomoże... To juz nie jestem ta najgorsza synowa? Teraz bede ta najlepsza? Tak szybko sie odwidzialo?
Dzieki Bogu ze jutro jade do babci...
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , czyli będzie twoja pomoc nieodzowna :) ciekawa jestem czy to są duże rany ?? lepiej niech nie chodzi żeby krwotoku nie dostała , nie znam się na tych sprawach , a dasz radę te opatrunki robić?? a jutro to kto jej pomoże ??

Madi , ja jak już coś na allegro kupuje to w sklepach , wtedy mam pewność że dobre .

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Halinko no i dokładnie taka jesteś :) I bardzo dobrze bo ja też lubię takich ludzi :D

Madi oj jak teściowa zacznie na Ciebie narzekać to nie wiem czy ten ksiądz tak szybko wyjdzie :lol:

Aga tak to właśnie jest, że te co najbliżej to najgorsze, ale jak coś trzeba to wraz się idzie do tej nie dobrej, wrednej synowej. Tylko szkoda, że na codzien nie pamiętają o tym, że na starość ktoś będzie musiał im podać tą szklankę wody i to właśnie ta synowa najgorsza... I zamiast ułatwiać życie, pomagać to robią wszystko na złość i pod górkę... Ech :evil:

Wiecie co? Normalnie moja teściowa to taka świnia...bo tego inaczej się nazwać nie da.... Dostała okresu i zaszłam rano do łazienki a tam deska cała we krwi, na ścianie koło sedesu pochlapane krwią :? I nawet po sobie nie sprzątnęła :evil: No i jak to nazwać? No świnia...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!
Wpadam teraz, bo nie wiem, czy wieczorem będę miała czas....
Oczywiście żadna mi zdjęcia nie przysłała :angrywife :angrywife :angrywife
Halinko, głowy to bolą wszystkich od wiatrów i od pogody. U nas pada i wieje, to też wszyscy zmuleni....
Aga, może spróbuj być ciut bardziej wyrozumiała dla teściowej. Wiem, że może byc ciężko, ale w sumie choroby nikt sobie nie wybiera i w takich chwilach każdy z nas może potrzebować pomocy... Co do tego, ze taka rzeźka przed innymi, to ja myślę, że ona chce sie tylko popisac, jaka to ona twarda jest ;-) No i tak, jak halinka napisała, strach, zeby jakiego krwotoku nie dostała, bo to byłby problem dopiero...No i kto Cię podpuścil, żeby samej laptopa rozkrecać???? baterię to najlepiej podpatrzec, jaka miałas i na allegro zamówic, bo taniej będzie na bank :ok:
Avis i jak z lekarzem???? Byłas w końcu u kogos innego????? Co do Twojej teściowej, to się uśmiałam z jej diety :P Zupelnie, jak moja babcia....nic nie może jeśc, bo cukier, bo ciśnienie itp a jak zrobimy, to wtrząchnie wszystko :D
Madlen, witaj :kiss2
Tamirko, oby szefuncio nie przeszkadzał :ok:

U mnie jakiś mulisty dzień i jednoczesnie zabiegany. Od rana porządki, tata mój pojechał małej po torta- śliczny zrobili :happy . Mała rano jeszcze w piżamie dostała ode mnie paczke z prezentami i siedzi teraz ciągle na swoim nowym tablecie :D Obiad mam z wczoraj, bo specjalnie sobie zostawiłam, żeby juz dzisiaj nie robić :0 Po południu impreza. Ciekawe, czy ojciec małej przyjedzie, bo się dzisiaj dopiero zgapnęłam, że jest piatek, to on pewnie w pracy a że daleko mieszka, to nie wiem, czy się obrobi. Najwyżej jutro wpadnie....Jak zrobię jakies ładne zdjęcie i wyczaję, jak się na laptopa przerzuca, to Wam pokażę Roksanki i moją kreację, bo do mnie wczora tez przyjechała :witch
Buziam Was mocno i spadam, paaaaaa :papa:
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka babiszonki kochane :)
Ale tu się gwarno zrobiło,super jedyne a właściwie jednej,której mi brakuje to Hadda,jakoś jej nie widziałam
Tak was czytam czytam i już wiem jaką mam być teściową,czyli wiecznie na diecie(zgadza się)od rana na kompie i nic nie robic tylko dobrze zarządzać ;-) ja wiem dla was to nie jest śmieszne kurcze ale to sa kobitki niewiele starsze o de mnie a takie marudne.
No ta z tym okresem to pojechała,ja bym nie posprzatała a zawołała do sprzątania i to nie dlatego,że mi się by nie chciało ale jestem obrzydliwa do granic możliwości :slini_sie: :slini_sie:
Tamirko fajna kobitka z Ciebie i widac,że charakterna,a jakie awangardowe okulary no no,ostatnio wogóle mam jakieś jazdy na okulary przerzuciłam się ze staników czy jak???
Powiem wam,że wczoraj umierałam dosłownie dostałam @ i ledwo żyłam,nie pamietam żebym sie tak źle czuła aż mi niedobrze było z bólu.
No i hit wczorajszego dnia,usiadłam na swoje okulary :diabel :diabel :diabel :diabel
Zana jak się czujesz?????działa ten antybiotyk????
Lobelko wszystkiego naj dla solenizantki :fallinlove :kiss2 :kiss2 :kiss2
Oj ciekawa jestem kreacji
Madlen witaj
Halinko jak ty masz dobrze z tymi swoimi fachowcami,podłubią znajdą naprawią za dużo mniej niż obcy.
Jak kacperek????
Aga jako dobra synowa to wiesz obiadek kolacja kawusia do łóżka,zmiana opatrunków zastrzyki fulll serwis :) wazelinuj wazelinuj :happy :happy :happy :happy
życie jest jedna przewrotne
mykam na basen później mam gości pa pa
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
-masz już jeden roczek więcej! Buziaki dla Roksanki

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Marta nie byłam bo nie miałam samochodu ale już jest lepiej także może się obędzie bez następnego :) I buziak dla Roksanki :kiss2

Kasiu powiem Ci, że chyba działa ten antybiotyk bo już jest mi lepiej i nie miałam kataru a teraz wszystko zaczęło mi z zatok schodzić także chyba wszystko na najlepszej drodze :) Ale już lepiej się czujesz?

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kasiu , z Kacperkiem jest dobrze , noga go nie boli , no i czeka ciebie wydatek z okularami , ja to nosze cały czas mam te progresywne czyli i do chodzenia i do czytania więc myślę że nic mi się nie stanie ale mam je ubezpieczone na wypadek jakiegoś uszczerbku , zdjęcia wam wysłałam chyba doszły . a gdzie ty widzisz Tamirke w okularach ??? bo ja takiego nie mam :( więc proszę o dokładkę zdjęć . U nas dzisiaj przed godzina zagrzmiało dwa razy , aż się zdziwiliśmy z mężem jakieś anomalia pogodowe , jak zabłysło to myślałam że to błysk od telewizora a tutaj za chwilkę była powtórka , błysk i grzmot :o :o

Martuniu , nie mam twojego maila , podaj to ci wyślę , czekamy na relację z urodzinek Roksanki , jakie wrażenie na nią zrobił ten torcik urodzinowy , no i zdjęcie które obiecałaś :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Próbuje dostac sie na BS na kompie i wyskakuje błąd serwera a wszystkie inne strony otwiera. I na telefonie otwiera BS.
Próbuje dalej i wtedy napiszę.

No już jestem z powrotem i z komputera :)
Mąż się wkurzył i pojechaliśmy do "miasta" ale to chyba po prostu taka większa wioska,ale nieważne, ważne że był tam sklep-serwis komputerowy i pani najpierw sprawdziła czy laptop działa z nowym zasilaczem i działał!!! Włożyła ten nasz nowy i nie działał...
Czyli to jednak wina zasilacza. Mąż stwierdził że nie ma co i trzeba kupić nowy więc mam nowiutki zasilacz z 2 letnią gwarancją i nie trzeba baterii kupować. Czyli trochę zaoszczędzone. Pan od serwisu powiedział że owszem, bateria też jest do kitu ale jeśli będziemy zawsze z zasilaczem korzystać z laptopa to możemy spokojnie na tej baterii. Problem byłby gdybyśmy chcieli laptopa zabrać np w podróż bez możliwości podłączenia do prądu.
Ale póki co mogę już z Wami pisać :) cieszycie się? ;)

A co do teściowej to ona podobno ma nogę ponacinaną w kilku miejscach, jedno nad drugim i ja wiem, ze 3cm może....
I dziś jak zawiozłam chłopaków na trening to nie czekałam w szkole tylko skoczyłam do takiej znajomej teściowej, z którą się bardzo lubimy i ona mówiła że jej synowa też miała taki zabieg to sama autem wróciła ze szpitala i zaraz się wzięła do roboty. A teściowa teraz to wykorzystuje żeby nic nie robić. I że własnie powinna chodzić dla lepszego krążenia bo nie jest dobrze całe dnie leżeć.
Ona sama mówi że przez tydzień ma nogę oszczędzać.... oszczędzać czyli nie chodzić niepotrzebnie na np spacery ale nikt jej nie kazał leżeć.
A najlepsze jest to, że jak my jechaliśmy z tym laptopem to Marcel został w domu i babcia zdążyła przeprać swój szlafrok, przewiesić pranie które ja powiesiłam, kanapki zrobić i ogólnie cały czas na nogach. No mówię że tylko przy nas udaje.
Dlatego nie mam zamiaru jej obsługiwać.

Avis, ale Twoja teściowa to przebiła dziś wszystko.... matko, ja bym wyszła i ją zawołała, niech sprząta po sobie bo się zrzygać można. A swoją drogą to musi być jeszcze młoda skoro ma jeszcze @. Moja mama to pamiętam coś chyba jak miała 50 to już nie miała.

Marta, ja Cię chyba uduszę, poćwiartuję i wrzucę do morza... Jak to nie dostałaś zdjęć Tamirki i Halinki??????? A na fb to co to było???
Dużo buziaków i prezentów dla Roksanki :kiss2

Madi, dziś koledę miałaś? Ja już po, tydzień temu miałam i nie powiem, nawet symaptycznie było. Ale mamy fajnych księży, to muszę przyznać.

Kasiu bidulko to żeś się wczoraj wycierpiała.
Ja Ci dam kawusię dla teściowej... dla tej udawaczki...
Dziś ja byłam w łazience a ona się pytała mojego męża czy zrobi jej zastrzyk a on na to że nie. To myślicie że mnie poprosiła? Nie, powiedziała: to muszę sobie sama zrobić.
Jakbym była powietrzem. I ja mam jej pomagać? Mam na nią wyj......
Jutro jadę do babci i mnie guzik obchodzi.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Dziewczynki , u mnie jutro wizyta księdza , kolęda , więc od rana będę pucowała chatkę , ciekawa jestem o której przyjdzie , może zrobię bułeczki dla ministrantów bo oni po modlitwie siedzą na korytarzu ,niekiedy o głodzie . U nas leje deszcz , odwiedziła nas Natalka i mąż musiał ja odwieź do domu , specjalnie zostawił samochód pod domem , bo już teraz szybko robi się ciemno i strach żeby sama szła .

Agnieszko , przecież te zastrzyki które musi brać teściowa to nic takiego , ja sama sobie dawałam , a ile mojej mamci tych zastrzyków dawałam , więc to nic trudnego i nic bolesnego , no chciała teściowa twojej opieki przez tydzień , a tutaj klapa , :(

Kasiu , muszę do starego forum wejść , jeszcze będę próbowała , ;-)

:diabel :diabel :diabel zablokowało mnie , muszę znowu poczekać 15 , na tamtym laptopie miałam logowanie automatyczne i to utraciłam :(

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Piję szybko kawkę ,i zaraz szykuję się na kolędę , pogoda u nas deszczowa :( Udało mi się wejść na tamte forum , wreszcie ale hasło mi podali tylko na 24 godzin , zmieniłam sobie hasło z podanego przez tamtego administratora , ciekawa jestem czy już będzie dobrze ,

Kasiu ty tam masz dostęp do galerii a Agnieszka nie to też nie wiem dlaczego .

Tamirko a ty gdzie ??? zawsze nas witałaś i coś nam napisałaś a teraz co z tobą ???? bo nam smutno bez ciebie .

Obrazek
tamira
Super Gaduła

dzień dobry:-)
Nie wiem, co to się wczoraj porobiło ale co zalogowałam się na BS, to po chwili wywalało mnie z sieci, a później w ogóle nie mieliśmy dostępu do internetu. Czyżby przez deszcz i wiatr?!
Od czwartku tak bolała mnie głowa, że klękajcie narody, a ciśnienie latało jak chcąc! Jechałam na p/bólowych i skutek był taki, że dzisiaj obudziłam się o 9.30!!!! Zaspałam, normalnie zaspałam i teraz jestem w potwornym niedoczasie.. :P
Mam nadzieję, że dzisiaj żadnych "atrakcji" z internetem nie będzie i później będę mogła spokojnie Was poczytać i nadrobię zaległości.. :) Teraz lecę w szybkim tempie nadrobić kawałek zaspanej soboty żeby Misio zawału nie dostał jak z pracy wróci.. ;-)

Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wstrząsy.
(Phil Bosmans)

Spokojnej soboty! :kwiatek
Obrazek
tamira
Super Gaduła

Uprzejmie donoszę, że chciałam edytować post żeby dopisać co nie co, a tu figa z makiem, w dodatku z pasternakiem, więc będzie nieregulaminowo post pod postem:-)
Marta! spóźnione ale z serca płynące buziaki dla Roksanki! Jak impreza, udana??!!
Avis! zachowanie Twojej teściowej wprawiło mnie w stupor nieziemski, w którym trwam do tych pór!! Nie wyobrażam sobie czegoś takiego!!! :o no, cóż! tylko pogratulować kultury osobistej...ale ciesze się, że antybiotyk podziałał i czujesz się lepiej.. :D
Aga! z tego, co pamiętam, to po operacji żylaków nie powinno przeciążać się operowanej kończyny ale nie należy też leżeć martwym bykiem, bo nie wpływa to dobrze na krążenie, przede wszystkim żylne. Teściowa pewnie na konto zabiegu chce się troszkę popieścić ze sobą, co nie specjalnie mnie dziwi.. ;-) Spacyfikuj ją anielską dobrocią i słodkimi uśmiechami!.. :D Patent sprawdzony i skuteczny! :D
Kasiu! to masz okularowy wydatek! też mnie to czeka, bo ścigają mnie w pracy badaniami okresowymi, a okulista jest na czele peletonu.. ;-) aż boję się pomyśleć, co mi w badaniach wyjdzie... :> Nasza doktor od medycyny pracy patrzeć na mnie nie może i co mnie widzi, to oczy do nieba podnosi i ciężko wzdycha, bidula.. :D
Halinko! u mnie kolęda będzie 14 stycznia i mam nadzieję, że całkiem inny ksiądz przyjdzie:-)
Dzięki za zdjęcie! Dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam, ciepłą, dobrą i uśmiechniętą! :D
Madlen! fajnie, że jesteś.. :)
Wracam do garów, bo Misiek lada moment wróci z pracy i znowu się zacznie... :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Dzień dobry :)

Ja już posprzątałam, teraz herbatka, a na 15 mam obiad zrobić ale dziś tak na szybko bo mąż sobie spaghetti zażyczył, a że ja też jestem makaronożercą to mi pasuje jak najbardziej :) Wiecie co? wczoraj posprzątałam po teściowej, nawet słowa nie powiedziałam, dziś zachodzę do toalety i co? To samo co wczoraj, z tym, że dodatkowe plamy na podłodze i nie wytrzymałam i powiedziałam mojemu mężowi, żeby zwrócił jej uwagę. Poszedł do niej, a ona matko boska zrobiła taką aferę jakbyśmy co najmniej oskarżyli ją o zabicie człowieka :? Swoje wykrzyczała i z łaską poszła sprzątnąć :> i jak skończyła przechodziła koło mnie i z tekstem, że ona nie takie rzeczy sprzątała i rabanu nie robiła...
I trzasnęła drzwiami. Masakra :?

Aga tak sobie myślę i powiem Ci, że dziewczyny mają rację :) Jak będziesz miła teraz dla teściowej to już całkiem ją będzie szlag trafiał, że się nie dajesz sprowokować :) No to fajnie, że już masz nowy kabelek, tylko więcej nie rzucaj laptopem :lol:

Kasiu a może da się naprawić okularki? Bo moje w wakacje też uległy wypadki, kolega wziął mnie na ręce i zaczął się ze mną kręcić i mi okulary spadły i jak sie przewróciliśmy to któreś z nas je zgniotło i się obłamała rączka ale naprawili mi za 20 zł. No chyba, że musisz wymienić szkła.

Halinko to udanej wizyty księdza i wracaj na forum :)

Tamirko teraz niestety niskie ciśnienie i na dodatek wiatr robi swoje i dużo osób ma złe samopoczucie ale może już Ci odpuściło :)

Miłego dnia kobietki :)

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Hej hej hej!!!!
Wrzucam zdjęcia póki jestem u mamy na kompie, bo na laptopie ich nie mam. Jak będę u siebie, to napisze, co i jak :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

No i jeszcze kilka, bo w jednym poście można tylko trzy, więc drugi post będzie :P

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

i jeszcze....

Obrazek
Zablokowany