Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Avis »

Witajcie kochane :)

Halinko tak się cieszę, że wyniki w normie :)

Kasiu jak tam mąż? Co z palcem?

Tamirko dziękuje ślicznie kochana :kiss2 Całe szczęście, że już jesteś z nami :) Ty weź trochę wyluzuj z tą pracą, ogarnij kierownika, bo to nie może tak być...
A sentencja bardzo mi się podoba :D

Marta coś nas ostatnio zaniedbujesz :( Cierpliwości trochę ;)

Gosiu to czekamy z niecierpliwością na Ciebie :)

Aga gdzie jesteś? :) Jak tam turniej?

Moniko a Ty gdzie się podziewasz? A to chyba dziś wolne tak? :)

Ależ mi się dziś spało :) A jakie sny miałam, aż wstyd mówić :oops: O 7 kot mnie obudził, ale pogadałam z nim i poszłam dalej spać :) Zostało mi jeszcze gary pozmywać i laba :)

miłego dnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Cześc Kobitki :)
Ja dziś na wolnym, po obiedzie więc zasiadłam chwilę na neta. Ja też się ucieszyłam, jak zobaczyłam, że Tamirka napisała. :) Dobrze, że wszystko w porządku. Tamirko, mogę Ci na PW wysłać swoje zdjęcie ślubne, a Ty mi swoje wyślesz? :)
Dziś odpoczywam nawet Mężulek dziś w domu, więc jest fajnie i miło. ]:-)
Agatka, dobrze, że humor lepszy, btw ze zdjęć widać, że jesteś bardzo sympatyczną osobą, taką przyjazną i wesołą, no i złota rybka super jest :)
Kasiu, u nas śnieg leży jest minusowa temperatura, ale na szczęście drogi czarne. Wczoraj jak wracałam z pracy to mijałam po drodze wypadek auto dachowało, nawet zatrzymałam się na chwilę zapytać inne osoby co się stało i podobno tir oślepił światłami innego kierowcę a ten wypadł z drogi i dachował, na szczęscie nic mu się nie stało, stał o własnych siłach na poboczu i czekali na straż i policję.
Halinko, już zapowiedziałam mężowi niech szykuje wolne w pracy na wesela :) aa i okazało sie, że dwa są tego samego dnia, więc już jedno odpadnie.
Miłego dniaaaa :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Moniko Ty też całkiem przyjemnie wyglądasz i z mężem stanowicie wspaniałą parę :) A co do rybki, to jest ładna ale strasznie podła :P
Korzystaj z wolnego :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Już wreszcie jestem w domu i łapię oddech . Rano pojechaliśmy na targ szybkie zakupy , czyli jajeczka ,jabłka ,natka pietruszki , rybka świeża a nie mrożona i zajechaliśmy na kawkę do swatów , odwiedzić chorego , :D mąż zawiózł go do przychodni a my kobietki sobie plotkowałyśmy , :D Później synowej Monisi zawieźliśmy jajeczka , i do sklepów zrobić większe zakupy :) ledwo się wypakowaliśmy i czas już było gonić do fryzjera , a mąż na przechowanie poszedł do Uli . Wróciliśmy do domu o 16 zrobiłam obiad i wreszcie mogłam zasiąść przed komputerem , teraz piję kawusię , włos zrobiony więc mogę się do ludzi pokazać :D

Agatko czyli wypoczywasz , a obiad kto to dzisiaj gotował ???

Gosiu , czyli teraz będziesz częściej nas odwiedzać :D

Martuniu , jeżeli tak ci posty uciekają to może napisz część , wyślij , i znowu edytuj , i tak częściami posty uratujesz . :)

Moniczko , trzy wesela to też dużo , więc potańczycie sobie , :) a w jakim odstępie są te weseliska ???

Agnieszko a co ty pojechałaś na ferie ???? :D

Kasiu , jak tam na wysokim stołku dajesz radę , ??? :D :D

Małgosiu , ale ty masz piękny głos przez telefon , sosu nie znalazłam ale patrzyłam tylko w Kauflandzie gdzie są ściany przypraw , ale teraz wiem gdzie mam kierować wzrok , czyli na Winiary . :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Halinko w sumie to raczej robię to co zawszę :) Wstaję, ogarnę dom, pozmywam, zrobię obiad a o 18 na dwór na godzinkę do zwierzaków :) I tak codziennie, nie długo wiosna to mi się zacznie robota zresztą jak to na gospodarce ;) Obiad gotowałam ja, bo teściowa siedziała na facebooku...
To zakupy się udały :) a to zmieniałaś fryzurę? Bo ja coś chyba nie na bieżąco :P

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agatko , ja tylko obcięłam włosy , no i oczywiście ułożyłam i nic więcej ,bo sama sobie z wielkimi przebojami kolorek robiłam :D a fryzurę mam od wieków taka samą :) No to teściowa twoja jest nowoczesna , że na FB się udziela :)

Rozmawiałam z Małgosią ,Super się z nią rozmawia :D na forum na razie nie zaglądnie ,bo nie ma internetu , jakaś jest przerwa, ale jak tylko będzie miała dostęp to się pokaże :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Halinko a to coś pamiętam, że taki kolorek Ci tą henną wyszedł :) Skoro dobrze Ci w takiej fryzurze, to nie ma co tego zmieniać :D Bardzo nowoczesna, całymi dniami jak nie komputer, to telefony na zmianę... Teraz przyszła kolej na brak internetu u Gosi? :) Może szybko minie

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka babiszonki
Ja chyba dziś szybko,bo jakaś padnięta jestem a jutro znów do pracy,
Z palcem męża się okaże na razie przestał boleć i łupać,na wyleczenie trzeba czasu.
Mam nadzieję że już się nic pyprać nie będzie.
Na razie jest na chorobowym co jest mega wkurzające,
Gosiu oooo nowy laptop,to będziesz mieć radochę bo mam nadzieję,ze bedzie Twój
Halinko jutro imprezka baw się dobrze.
Co z autkiem????
Zana ta Twoja teściowa to żadna nowoczesna tylko leń i tyle
Jak ona gospodarkę prowadziła????
Moniko korzystaj z wolnego,czyli jedna impreza mniej
Tamirko szybko wracaj do cyberprzestrzeni
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

bry wieczór:-)
połączenie sieciowe z internetem nie zawsze ma dobre strony,. nie wiem czy za chwilę nie wywali nie z sieci!
Jak w rozmowie z Halinką!
Poczytałam i martwię się brakiem odzewu od Agi
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Kasiu, nie. Nie nowy laptop.
Lapek męza, oddał do naprawy.
Wczoraj wrócił, ale ja wczoraj miałam jeszcze parę rzeczy zaplanowane w domku więc ;) siła rzeczy mnie nie było.
Ale teraz każdy juz ma swojego lapka i mogę zaglądać częściej.

Piorę, zaraz do sklepu, muszę farbę do włosków kupić, bo ta czerwien mi sie sprała ... :(
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Ale pospałam! do samej 9.00:-) pogoda obrzydliwa, mżawka i wiatr,więc nic dziwnego, że oczy same się zamykają... :)
Teraz poranna kawa i wracam do pozycji horyzontalnej z książką i mandarynkami:-)
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie kłopotów z internetem, chociaż przy takiej pogodzie, kto wie?
Aga! gdzie się schowałaś???
Halinko! dzięki za miłą pogawędkę.. :D
cały wczorajszy wieczór upłynął pod znakiem telefonu,potem rozmawiałam z koleżanką z Anglii ponad godzinę, a na koniec z Miśkiem:-)
Moniko! nic mi sie nie otworzyło!!! i żadnych ikonek zdjęciowych nie ma.. :( tylko napisane" zdjęcie" i pusto...
Kasiu! jak samopoczucie?
Gusiu! a Twoje?
Gosiu udanych zakupów! :)
Na przekór temu, co za oknem życzę wszystkim słonecznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka sobotnie
Wstałam o 7 ogarnęłam dom,zawiozłam dziecko do babci i do pracy.
Cała nadzieja w tym,że wracam idę do łóżka i czytam,śpię,się relaksuję ]:-) ]:-) ]:-) ]:-) ]:-)
U mnie na dworze ładnie,zimno czasem coś pruszy białego ale śladu na ziemi nie ma.
Gosiu myśłałam,że nowy zakup,fajnie,że juz będziesz.
A czerwienie i rudości szybko się zmywają.
Tamirko dużó lepiej,zwłaszcza w perspektywie relaksingu.
Ja mam pt ciężkie a wcozraj był podwójnie ciężki.
Moze Aga pojechała na biwak z Marcelem????albo po Gdyni buszuje????i czasu brak
Obrazek

Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

No niestety czerwienie i rudości się zmywają szybko, jak piszesz Kasiu, ale u mnie i tak nawet miesiąc wytrzymały ;)

Kupiłam sobie farbe ide nakładać na włoski :)
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Dzień dobry kochane :kiss2

Kasiu jest leniwa i do tego taki brudas, że mnie szlag jasny trafia... Moja mam po weselu zostawiła mnie nowe blaszki na ciasta, a teściowa zamiast szanować, to tak je zasyfiła i później jak piekła w niej kurczaka to zamiast umyć, wystawiła na schody do wylizania dla psa. I tak ta blaszka leży na tych schodach już kilka miesięcy to liście w niej zamarznięte, to woda i tak leży ta blaszka... Od tamtej pory wszystko co kupiłam, to chowam i jej nie daję.
To korzystaj z wolnego i wypoczywaj kochana :D

Tamirko całe szczęście, że już jesteś z nami :) Internet może będzie działał. Co do pogody, to ja też się czuję taka ospała, a też spałam do 10, nawet nie słyszałam jak mąż wstawał. Moje samopoczucie już jest ok, organizm się już przyzwyczaił do tych leków.
A Ty kochana jak się czujesz? :)

Gosiu fajnie, że już masz lapka i będziesz więcej z nami :) Odważna kobieta z Ciebie, że na czerwono pofarbowałaś, mi też się takie kolory podobają :)

A Halinka gdzie?

Aga też coś się nie pokazuje... Ale mam nadzieję, że wszystko w porządku.

A Monika mam nadzieję, że korzysta z wolnego, a nie lata po domu ze ścierą :P

Miłego dnia :kwiatek

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Do południa robiłam absolutnie NIC! :) ale ileż można? więc wstawiłam pranie, zrobiłam porządek w dwóch szufladach i obiad "na leniwca"... ;-)
Pogoda dołująca masakrycznie i ziewam jakby mi za to płacili, chyba znowu wskoczę pod kocyk, może mała drzemka mnie dopadnie?
Gusiu! Twoja teściowa oszałamia wręcz niebotycznie! ciekawe, co jeszcze wymyśli? :o
Gosiu! czerwienie są OK:-) kiedyś niechcący zrobiłam sobie kudełki na tak jaskrawy kolor, że Wiśniewski z Ich Troje spaliłby się przy mnie ze wstydu.. :D
Dostałam zdjęcia od Monisi..fiu, fiu! laska, że klękajcie narody! a przy okazji popatrzyłam na Wasze buzie i od razu jakby słoneczko zaświeciło.. :)
Aga! Powsinogo, gdzie jesteś? zaczynam się denerwować....
Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Hej, kobitki, Agata spokojnie ze ścierą nie latam :D zrobilam sobie relaksującą kąpiel a teraz suszę paznokcie :)
A propo teściowych, moja ma znów odwrotnie.. korzysta ze starych zniszczonych rzeczy, a nowe które dostała np w prezencie stoją na półce zapakowane i ani jej się śni otwierać. brr.

Tamirko, dziękuje za miłe słowa, Twoje zdjęcia również dotarły , noo sympatyczna z Ciebie Kobieta a w dodatku światowa- zdjęcia z takimi znanymi aktorami :) a gdzieś doczytałam, że prowadzisz bloga, mogłabym poprosić o link? Bo uwielbiam Cię czytać :)

A gdzie Aga???
Halinko, Kasiu miłego dnia :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Cześć
Przepraszam ale chcę pobyć trochę sama...
Nie, nie jest wszystko ok a wręcz nic nie jest ok.
Przepraszam, odezwę się za.... jak będzie lepiej.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

O matko mam juz dosyć leżenia :D
Poleżałam ,poczytałam ,pokimałam,a teraz chwilka z netem,później odbieram córke i zawożę szwagrostwo na bal
Halinka się goscie ciekawe jak wrażenia???
Zana ja sobie nie wyobrażam jak można prowadzić gospodarstwo będąc taką osobą.
Super,ze Twoje samopoczucie jest już ok.
Gosiu proponuję jak masz możliwoąść kupna jakiejś profesjonalnej farby,dostałam zupełnie przypadkiem i mam wrażenie że jednak trzyma dłużej.
Monika no tak paznokcie tez by mi sie przydało zrobić
Tamirko oby dwie cierpimy na lenowca,tylko Ty swojego pogoniłaś a mój rozgościł sie na dobre ;-)
Aga trzymaj sie,odpoczywaj,bywaj sama byle niezadługo.wracaj szybko i pamiętaj wszystko mija nawet najdłuższa żmija.
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Poleżałam, zdrzemnęłam się chwilę i muszę powiedzieć, że takie lenistwo jest nawet fajne, byle nie za długo... ;-)
U sąsiadów chyba remont, bo wiertarka i młotek w użyciu, hałas z małymi przerwami przez cały dzień..
Halinka baluje i nawet trochę jej zazdroszczę.. :) w końcu mamy karnawał..
Monia! miłego relaksu:-)
Aguś! :kiss2
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Moja żmija końca nie ma a dziś jeszcze się wydłużyła.
W ogóle jestem teraz na etapie że odwołam naszą imprezę rocznicową. Nie ma z czego się cieszyć ani czym się chwalić.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Dziewczyny jak wam jutro napiszę co przeżyłam przed chwilą to normalnie usiądziecie.
Chyba,że mi się w nocy zbierze na pisanie.
Tamirko podobnie jak ja spędziłaś sobotę.
Aga :kiss2
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Właśnie wróciłam , Czas szybko minął , było bardzo przyjemnie ,Syn szwagierki przywiózł jej 60 żółtych róż , ale było zdziwienie , nawet nie miała gdzie tych kwiatów włożyć :D Nasz prezent , a było to obraz bardzo się szwagierce spodobał , :D Ponieważ mąż nie mógł wypić za jej zdrowie więc teraz sobie koniaczku nalał i zadzwonił żeby z nią na odległość wypić :D Droga była bardzo dobra , słoneczko nam świeciło nawet ruchu dużego nie było jak również powrót był spokojny . Kolor moich włosów się podobał bo miałam takie refleksy ciut jaśniejsze ciut ciemniejsze :D

Agnieszko , smutno mi że ciebie coś trapi , boże jak ci pomóc ???

Małgosiu , rozmowa z tobą była super ciekawa , milo mi się rozmawiało , jak dzisiaj się czujesz w tej samotności ???

Kasiu , no do ciebie to nie podobne żebyś się leniła , ty taka zawsze na wielkich obrotach a dzisiaj może ciśnienie to sprawiło . :(

Agatko , pytasz się gdzie ja jestem ,?? Otóż na imprezie urodzinowej w Opolu , wyjechaliśmy raniutko a przed chwilką wróciliśmy . :)

Gosiu mi wyszedł z tej plątaniny kolorów mahoń , ocenili wszyscy że bardzo ładny . :) ale to henna która szybko się zmywa ;-)

Moniczko ,może teściowa te prezenty wam później przekaże , dlatego ich nie rozpakowuje :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko super że wyjazd się udał i imprezka fajna....
Chcesz mi pomóc? To sklonuj swojego męża ale tak do wieku mniej więcej mojego i mi podeślij...
Czas na nowy model.
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Pogoda ciągle humorzasta, ból głowy jak zwykle obecny, ale na szczęście w mniejszym natężeniu.. :)
W planach mam czekanie na Misia, umilone czytaniem soczystego kryminału.. ;-) ciekawa jestem wrażeń z tych zawodów, no i Misiowego sędziowania. :D

Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
(Anton Czechow)

Kolorowej niedzieli.. :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka,
nienawidzę takiej pogody, wczoraj była lekka odwilż a w nocy wszystko znów zamarzło. Wieje tak że głowę chce urwać ale ja tam dziś z domu nie wychodzę.
Teściowa mnie normalnie zadziwia....
Pamiętacie jak mówiłam, że ona schab wyjmuje tylko sobie? A nam bez kosci już nie?
No to ja wczoraj odmroziłam grzyby i polędwiczki ze świni.
Oni jechali na zabawę karnawałową to ja sobie wieczorem smażyłam grzyby i z tych polędwiczek zrobiłam sos.
I niech mi nie mówi że wczoraj nie widziała w misce tych grzybów i mięsa jak się odmrażało...
A dziś idę do kuchni a tam odmrożone obydwa schaby!!!! Kumacie? Wyjęła dla na schab!!!! Co się stało?
Musiała to zrobić w nocy jak wrócili z imprezy.
Już nie mam na nią siły....
Ja tu stoję cały wieczór przy garach a ona i tak wyjęła swoje. Może chce pokazać że ona nie będzie jadła mojego obiadu?
I nikt mi nie wmówi że nie widziała tej dużej miski stojącej na szafce, z grzybami i mięsem....
trudno, włożyłam mój schab do miseczki i do lodówki. Jak oni będą dziś jedli ten swój to ja polędwiczki będę miała na 2 obiady jak tylko dla nas. To schab jak wytrzyma będzie na wtorek...

Kasia, opowiadaj co przeżyłaś...
Zablokowany