Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

Kurcze! internet nam ukradło!!! ruter pokazuje, że jest pełen sygnał, a w komputerku figa! dobrze, że mamy w zapasie internet "z palca", ale i tak co chwilę mnie wywala. Gdybym rano nie powiedziała Wam dzień dobry, to znaczy, że kicha na całej linii!! :(
Może uda mi się napisać coś z pracy...
o, znowu!
trzeci raz próbuję..wrrr... :evil:
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

A ja sama jestem....
moich chłopaków nie ma....
no co prawda teściowie są no ale w pokoju jestem samiutka.....
Dobranoc

Marta, widzę Cię a tylko spróbuj nic nie napisać tylko poczytać i iść :angrywife :angrywife :angrywife
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

hej hej hej!!!!!
Dziewczyny...przebrnęłam przez ostatnie 10 stron od mojego ostatniego wpisu i bijcie, zabijcie a nie pamiętam co, komu odpisać...
Aga, jestem jestem i piszę, także chowaj ten wałek :)
Halinko, póki pamiętam, możesz mi wrzucić przepis na tiramisu???? Pamiętam, że robisz dobre a w necie pełno tego jest, ale jak nie sprawdzone to strach robić :/ Amoniaczków jeszcze nie robiłam, bo nie znalazłam amoniaku....
Aga, jak tam ta twoja tajna sprawa, co mówiłaś żeby trzymać kciuki??? Chyba się domyślamy o co kaman :P sama w pokoju jesteś powiadasz???? oj kobito, ile ja bym dała za jeden wieczór pobycia samej...
Tamirko, normalnie siedzę i się śmieję do laptopa za każdym razem, jak czytam Twoje posty...Uwielbiam Cie :-*
Kasia, to miałaś dopiero widowisko pod oknem... daj spokój...
Gosia, my z małą byłyśmy raz na sankach, bo albo za zimno albo śniegu niet. No i oczywiście standardowo obie po tych sankach zasmarkane chodziłyśmy kilka dni :D
Monika, widziałam twoje zdjęcia na fb. Zaraz zgapię od Agi i wyślę Ci zaproszenie :)
Sasza, witaj :0 To ja jestem ta, co zaniedbuje forum i mam 3 letnią córeczkę :) No i zdrówka dla malutkiej!!!
Zana, gdzie jesteś????
U mnie po staremu praktycznie. Wiadomo, wojny domowe, wojny z dzieckiem, które nie słucha się nic a nic. Ostatnio podłapała z bajki tekst i mówi do mnie ciągle "idź stąd brzydka starucho!!!". Normalnie mnie tym załamuje... Poza tym oczywiście dostałam staż w prokuraturze jako protokolantka i oczywiście z wiadomych względów odmówiłam.... Na szczęście nie wywalili mnie z pośredniaka. Nadal jestem bez samochodu nad czym ubolewam strasznie....A i zaczęłam naukę robienia na szydełku, ale nic mi z tego nie wychodzi, hehehhe
No to macie epopeję, jak się stęskniłyście :P :P :P
lecę spać,paaaaa!!!!
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Widocznie noc internetowo była łaskawa, bo póki co nie wywala mnie z sieci!:-)
Dzisiaj popołudniu jadę do pana Czarodzieja i przyznam się bez bicia, że mimo "katuszy" , doczekać się nie mogę spotkania z jego magicznymi rękami.. :)
Dobrze, że Młody wraca dzisiaj z urlopu, jest szansa na chwilę normalności...

Chmury zakrywają szczyt tylko dla tych, którzy są na dole.

(Jerzy Drobnik)

Słonecznej środy! :kwiatek

O! Marta:-) :kiss2
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Malinka tak wypoczelam, maz przychodzi z pracy to mala sie zawsze zajmuje z tym u nas nigdy nie bylo problemu

Agus ja podobnie jak Lobelia za dzien sam na sam dalabym wiele :P ba co ja mowie chocby pare godzin. Po tym szpitalu jednak psychicznie mnie wymeczylo do tego tesc w fatalnym juz stanie.

Lobelia witaj milo poznac. A corcia z ktorego jest ? moja z maja :) Tez bym chciala nauczyc sie na szydelku. Ale ja wole zdjecia robic :P od takich spraw to nasza Gosia :P spec.

Tamira pan czarodziej ginekolog ?? czy idziesz na masaz :P ?

Ja zaraz bede dzwonic za lekarzem. Witam i milego dnia :*
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Cześć Kochane.

Pan Mąż śpi po nocce, my czekamy sobie spokojnie aż wstanie.

Marta! No wreszcie się odezwałaś!!!
U nas tez juz po sniegu, wspomnienie tylko i fotki ... Eh ....

Uprałam, pozbierałam, jeszcze jedno pranie włączę.

:happy
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Cześć Kobietki :)
Marta, tak widziałam zaproszenie i zaakceptowałam :)
Ja dziś znowu w pracy, miałam mieć wolne ale jak na nieszczęście, teściowa mojej zmienniczki chora i nie miała z kim dziecka zostawić, także musiałam przyjść.
Wczoraj właśnie piekłam amoniaczki w kształcie serduszek na walentynki :D bo potem nie miałabym czasu.
Ruch dziś nawet jest więc się nie nudzę tak strasznie, musiałam rozmawiać dziś z samym szefem, bo miałyśmy problem, a nasz manager regionalny póki co jest nieosiągalny. Powiem Wam, że drugi raz z nim rozmawiałam a pracuję tu już 18 miesięcy.. fajny ma głos :D
Aga (Cula) to fajnie, że Marcel ma na feriach zajęcie, taki obóz to fajna sprawa, przynajmniej nie będzie się nudził. :)
Halinko zazdroszczę wczasów! :) A pogody nigdy nie przewidzisz..
Tamirko, ten Twój Pan Kier to nawet szkoda słów, jak można się wściekać o przerwę na zjedzenie czegoś, ciekawe czy on by normalnie funkcjonował z żołądkiem przy kręgosłupie ;-)
Kasiu, w pracy w porządku, mamy teraz troche zamieszania ze zmianami, w rezultacie mam trochę inne zmiany niż mąż i znowu dziś jestem samotnym kierowcą, a mgły takie, że światu nie widać. Za to niby mam mieć cały weekend wolny, ale co z tego jak M. do pracy. Ech ciężko się spotkać z własnym mężem, ale coś za coś.

Sasza, Marta, Gosia miłego dnia :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

hejka :)

No Marta, masz szczęście bo już chciałam Cię wykreślać z forum
Sasza, ja Ci odpowiem za Martę że jej córka ze stycznia, bo wiesz, nie wiadomo kiedy teraz Marta do nas zawita to się prędko nie dowiesz ;)

Gosiu, mój mąż też z nocki wrócił, też pranko właśnie się pierze więc na to wychodzi że robimy to samo :)

Tamirko, oj znowu Cię pan czarodziej połamie...
Jak to dobrze że Mlody wraca i Cię odciąży od tylu obowiązków. To dziś jest ten pogrzeb...

Ja to dziewczynki w zasadzie sporo jestem sama jak Marcel w szkole a mąż to teraz śpi a od wiosny do końca jesieni to zawsze coś.... głównie będzie las bo już dużo ludzi dzwoni o stemple budowlane. No ja mówiłam że na wiosnę to nie wyrobią z tą robotą, tyle będzie zamówień. No ale to dobrze.

Monia, oj Ty bidulko znów w pracy.... to teraz jak długo teściowa koleżanki będzie chorować?

A powiem Wam, że mi dziś dużo lepiej niż wczoraj, rano miałam chrypkę ale chyba już przeszła, głowa mnie trochę boli i mam ok 37,5 stopni temperatury ale ogólnie czuję się lepiej jak wczoraj.
Na fb oficjalna strona drużyny Marcela dała zdjęcia z obozu i krótki opis i tak teraz będzie do piątku i powiem Wam co mnie zmartwiło, że wszyscy siedzieli z komórkami i tabletami. Żadnej integracji, wspólnych zabaw czy opowiadań tylko jak już to komentowali swoje wpisy lub zdjęcia na fb. No to jest normalnie tragiczne co ta cywilizacja zrobiła z dziećmi.
To co będzie za 10 lat?
Już napisalam trenerowi że na przyszły obóz niech zabroni brania takich sprzętów a za to lepiej niech gry planszowe wezmą. No te 3 dni wytrzymają. Co to za integracja jak każdy z komórką siedzi? Straszne to pokolenie.... Jednak dziekuję że za naszych czasów nie było komputerów i komórek oraz tych innych cudów techniki. My przynajmniej umieliśmy się bawić...

Halinko, ja z prośbą do Ciebie w imieniu mojej kumpeli, tej z Gdyni.... Podasz jej za moim pośrednictwem przepis na pączki które Ty pieczesz? Bo ona chce robić sama a w necie jest dużo przepisów i nie wiadomo jaki wybrać a sprawdzony to sprawdzony...
Sasza
Super Gaduła

Malyygrysek co to za amoniaczki ?

Agus to jest straszne ze teraz malo dialogu i bliskosci tylko telefony, itp . Jak ja bylam w szkole to byly zabawy od rana do wieczora na polku, jak mialam 14 lat bawilam sie lalka jeszcze a teraz 14 latka bawi sie czyms innym :P
Takie czasy...smutne to....

Dowiedzialam sie ze tesc moze w kazdej chwili umrzec.Cholernie ten rok sie zaczal
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Sasza, amoniaczki to takie ciasteczka :) ja robię posypane cukrem. Nazwa tych ciastek wzięła się stąd, że do ciasta dodaje się m.in. amoniak. Jak już mam wyrobione ciasto to wycinam różne kształty foremkami, z jednej strony maczam je w białku jajka i wtedy zamaczam w cukrze i kładę na blaszkę i piekę w 220 st.C w piekarniku, jakies 10-12 min. Fajnie nadają się do kawy :)
Ojej bardzo współczuję Ci jeśli chodzi o teścia... wiem co przeżywasz, albo inaczej - wiem co przeżywa Twój mąż.
:cry:
Warto mieć jednak nadzieję do samego końca.

Dziewczyny macie rację z tymi telefonami, my w dzieciństwie budowaliśmy domki na drzewach, grało się w piłkę czy w berka, czy w gumę albo klasy,miałam za domem swój domek i naczynia, zawsze była jakaś zupa z trawy i wody :D
a teraz? Większość dzieci porównuje się z innymi na markowe ubrania czy gadżety. :? Tylko nieliczni mają w sobie jakąś empatię i chęć bezinteresownej pomocy z dobrego serca.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Sasza
Super Gaduła

MalyTygrysku ale to juz agonia. Lekarz powiedzial ze w kazdej chwili moze umrzec. I maz pojechal sie pozegnac.

Tygrysku co sie dziwic u dzieci jak u doroslych to samo.. a to jakie auto, a to gdzie sie bylo na wczasach
Mam taka znajoma. Ona za granica byla, Egipt :P a jej kolezanka tylko Mazury. ( tak swoja strona ja bym wolala to drugie...swego nie znacie cudze chwalicie )
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D . Byłam poza domem :( Adaś nam zachorował :( , rano miał 39,8 st temperatury , więc ja na szybko do nich jechałam , a właściwie zięć po mnie przyjechał , jutro już Ula będzie na zwolnieniu , Przez cały dzień nic nie jadł :( wiadomo jak dziecko chore to i apetytu nie ma :(

Martuniu wreszcie sie zjawiłaś , Agnieszka ciebie postraszyła , ale dlaczego ty nie zgodziłaś się na tą pracę ??? bo nie rozumiem , jakie to względy tobą kierowały :o Jeżeli chodzi o tiramisu to proste , biszkopty , amaretto + kawa rozpuszczalna albo mocny napar ze zwykłej , serek mascarpone (300 g) śmietanę 250 g 1 łyżka żelatyny ,3-4 łyżek cukru pudru . Biszkopty lekko moczysz w kawie z amarettem , układasz w tortownicy i przekładasz masą zrobioną ze serków ubitych ze śmietaną i rozpuszczoną żelatyną :D Do lodówki na parę godzin .
Sasza , współczuję , a teść ile to lat ma ???

Moniczko , ciastka amoniaczki to u nas zawsze są obowiązkowo na każde święta , ja kiedyś podawałam przepis na forum , ciastka są super dobre i długo mogą leżeć :)

Agnieszko , pączki ja robię prosto , ;500 g mąki , 50 g drożdży , 250 ml ciepłego mleka , 3 żółtka , jedno jajko , kieliszek spirytusu , 70 g cukru 70 g masła rozpuszczonego , cukier waniliowy . Wyrobić , dać do wyrośnięcia , formować pączki z nadzieniem .

Małgosiu jak samopoczucie po powrocie od uzdrowiciela , jesteś w całości /?/
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Halinko, zdrówka dla Adasia.
Dziekuję za przepis, już przesłałam kumpeli. Faktycznie prosty przepis, sama bym zrobiła ale nie mam spirytusu ani chyba nawet wódki gdybym chciała zastąpić.
Ale kolega męża ma żonę która pracuje w piekarni i pracownicy mogą brać chleb czy ciastka, bułki ile chcą więc mąż jutro od niej przywiezie za darmo. Bo ona mu daje chleby za darmo, a właściwie za to, że mój mąż bierze po drodze jej męża do pracy. I mój mąż za paliwo nic nie chce a ona codziennie daje nam chleb i bułki.
No ja wiem, że kupnych nie zjesz ale ja jeszcze jutro idę do sąsiadki czyli do Zosi bo Zosi babcia robi rano pączki i mam później przyjść na kawę :) Ale to będzie mój obiad, już nic innego nie ruszę.

Saszka, oj strasznie mi przykro, a teść chorował?

Monia,no właśnie, czy widziałaś ostatnio żeby u Was ktoś robił domki na drzewie? Albo żeby w ogóle chodził po drzewach?
U nas to jeszcze latem chłopaki całe dnie na boisku albo w krzakach sobie domek zrobili. Ale co robią dziewczynki to tego nie wiem. No my to non stop w gumę grałyśmy, nawet na przerwach w szkole choć nie było wolno.
Albo w sznura.... ja miałam taki długi że jak wyszłam z nim pod blok to nawet starsze dziewczyny z nami grały,normalnie dzieciaków mnóstwo... i czy się znali czy nie, czy kumplowali czy nie to wszyscy razem grali. Albo w chowanego się bawiliśmy.
A na górkę na sanki to trzeba było znaleźć miejsce żeby zjechać... A teraz? Co? Na sanki? Sam?

Kasiu, miałam dziś mieć coś do czytania.....
Tamirko, połamana?
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
No Agus miałas mieć i będziesz miała.
Ja niestety docieram do domu ok 19 a jak robię zakupy to i później.
A w pracy jak na razie nia mam jak usiąść na dłuższą chwilę i pomyslec i te myśli przelać na papier.
Miałam napisac wczoraj,ale siły mnie opadły i wena minęła.
Julia do 18/30 wczoraj miała tańce,pasowało mi jak ulał,myślę sobie odbiorę ją,skoczymy do galeri,zajrzę do księgarni,bo chciałam sobie kupić ksiązkę ale muszę ją najpierw przekartkowac czy warto.
Zaliczymy sportowy bo muszę jej kupić czepek na basen no i parę innych dupereli.
Jedziemy po drodze lidl po napoje,ruszamy i słyszę jakieś gwizdy,swisty,otwieram okno ale obok facet uruchomił takie stare auto i nie wiedziałam czyj świszczy.
No nic nie ma co myślę sobie,wracaj Kaska do domu.
Jedziemy i widze że kontrolka ładowania świeci myślę sobie nieźle,wjeżdżam na rondo kierownica sztywna.nic pomalutku kulam się w stronę domu.
Dojechałam do domu,wściekla jak osa,nie dosyć że wydatek z zakupów nici to jeszcze jestem bez auta ooo
Oj Aga tak blisko mieszkasz Tamirki i nie chcesz z nią kawy wypic nieładnie ;-)
Już Ci pisałam,że jak podjeżdżałam po Marcina do szkoły to dzieciaki się bawiły a teraz stoją w grupkach każdy komóra i grają,albo fb
Biedne pokolenie ciekawa jestem ich związków jak oni nie umieją rozmawiać.
Jak się czujesz????lepiej niż rano
Saszka bardzo mi przykro macie teraz ciężki czas
Tamirko jak po czarodzieju????
Marta no no staż w prokuraturze ja bym na kolanach tam szła :D
Ale Ci Aga wałkiem nagroziła :happy :happy :happy
Halinko nie denerwuj się będzie dobrze dzieci chorują,a przy takiej gorączcce apetytu nie będzie.
Monisiu znów pracujesz,szkoda że zmienniczka nie ma kogos awaryjnie do dziecka
Tak czytałam Greya i mnie znudził pierwszy tom przebrnęłam drugi przekartkowałam trzeciego nie ruszyłam
Gosiu ten Twój mąż ma dobrze wygrzane łóżko herbatka no no dbacie o niego
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

No kurde, powitać Panie wieczorkiem.
Powiedzcie mi jak to jest, jak nie ma dziecka w domu to ja nie mam na nic czasu.
:roll: :D :P 8-)
No ale melduję się!

Sasza - strasznie mi przykro z powodu teścia, nie wiedziałam, ze on chorował :(
Jak mała? Jak Ty lepiej troszkę ? No i jak mąż się miewa po takich wieściach ?!

Kasiu - Zabiegany czas masz, u nas teraz lajcik, bo ferie.
Ale zacznie się od poniedziałku, tym bardziej, że coraz bliżej wiosna i mam nadzieję, że się ciut poruszam, bo mimo lajtowej zimy sie ciut zasiedziałam ...

Agnieszko - no masz rację, my jakoś inaczej spędzaliśmy czas wolny, baza była zazwyczaj pod trzepakiem, tam się zbieralismy i wymyślaliśmy zabawy ... A teraz trzepak służy tylko do wytrzepania dywanów na święta.
Ja się staram by Młoda duzo czasu spędzała na powietrzu, teraz już chyba się odważę i będe puszczała ją samą pod blok ;)
W końcu nie jest już małym dzieckiem ;)

Mąż zaraz wychodzi do pracy, ja poczytam ciut, a rano nim pojedziemy po córcię napieke tych dziwolągów ;)

Miłej nocy !!!!
tamira
Super Gaduła

Cześć Dziewuszki:-)
Niedawno wróciliśmy, a ledwo do domu weszłam rozdzwoniły się telefony i prawie godzinę wisiałam na sznurze:-)
Pan Czarodziej jeszcze dziwniejsze sztuki ze mną wyczyniał, aż Misiowi oczy zza okularów wyszły... :D a na koniec zafundował nam akupunkturę na rozluźnienie i odstresowanie...hmmm... było bosko.. :) nawet do ucha gwoździe mi wtykał! a teraz jestem "wymiękła" do imentu...
Młody dzisiaj był i go nie było, bo jak poszedł na ten pogrzeb, to już do firmy nie wrócił, ale wniosek urlopowy złożyłam i teraz czekam, co pan Kier na to...ja w każdym razie w piątek do pracy nie idę!!!

Saszka! współczuję..ech..smutna wiadomość..

Halinko! oby Adasiowi polepszyło się co rychlej!

Gulusiu! Ty tez zdrowiej, bo przyjadę i "trzy szybkie na gołkę wklepie" ;-)

Kasiu! :kiss2

Marta! dlaczego nie chcesz stażu w prokuraturze???? teraz tak trudno o staż, a w dodatku firma państwowa po stażu musi Cie zatrudnić...
Monia! zawsze jest coś za coś, ale trzymam kciuki żeby Twoje pracownicze zmiany zgrały się jak najszybciej z mężowskimi:-)

A Gusi jak nie było, tak nie ma....

Znowu kusicie! Amoniaczki, pączusie, tiramisu, a mnie od samego czytania na wadze przybywa.. ;-) Misiek zapowiedział żebym jutro nie ważyła się jednego pączka kupić, bo on z pracy przyniesie. Zawsze dostają całe palety od zaprzyjaźnionych cukierni i Misio, co roku całą torbę przynosi. A! i obiadu na jutro mam nie szykować.. :)
Aga! a żebyś wiedziała, że to znak naszych czasów! Te dzieci z nieodłącznymi komórkami, smarfonami, tabletami właściwie zatracają swoje dzieciństwo. Ja dziecięciem będąc łaziłam po drzewach, grałam w klipę, bawiłam sie w "strzelanego" z chłopakami, jeździliśmy na hulajnogach, rowerach..to były czasy! szkoda, że "to se ne wrati".
Z jednej strony te nowoczesne technologie - dobra rzecz, ale trochę nas odczłowieczają, nie uważacie???

O! Gosia :) czytałaś "Cięcie"???
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Hmmmm Małgosiu - chyba nie czytałam, nie kojarze tytułu! :)
ALe już sobie zapisuje ;)
Dobre?

Ja dzisiaj skończę te "Odzyskane dzieci" i zacznę coś łatwego i lekkiego, seria z tulipanem ;)
"Łatwopalni" ]:-)

Bo potem to mam Jodi Picoult a ona pisze piękne historie, ale często smutne!
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Odzyskane dzieci czytałam
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Kurcze, Kasiu nie mów że nie chcę jechać do tamirki na kawę!!! Nie to że nie chcę ale nie mam jak.
Nie mam na paliwo, nie mam na nic...
Czuję się lepiej niż wczoraj ale czy lepiej niż rano? Chyba tak samo, jakoś cały dzień mam ok 37,5 stopni i nawet zasnęłam po południu i o tym nie wiedziałam...
Ty z tym ładowaniem miałam jak mój mąż ostatnio w busie.... o 200zł był lżejszy jak go zawiózł do elektryka
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

U mnie nie będzie tak tanio,chociaż mąż zrobi ale części musze kupić :( bo jakieś paski łozyska rolki itp się rozleciało
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Dzień dobry pączkowo:-)
No, to mamy najsłodszy dzień w roku.. :D oczyma duszy już widzę te tabuny kalorii zacierające łapki z niecierpliwości żeby radośnie odłożyć się "uchwytami szczęścia" w talii i na biodrach.. :)
Rozpoczęło się pączkowe kuszenie lukrem,posypką, różą czy innym nadzieniem, któremu tak trudno się oprzeć...wszak "raz nie zawsze, dwa razy nie często", a tradycja rzecz święta.. ;-)

Nie tylko przy stole smaczne myli się z dobrym.

(Władysław Grzeszczyk)

Dnia pełnego słodyczy życzę! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Oj tam, oj tam ...
Dzisiaj wszystko idzie w cycki !!!

Dzień dobry, kawusię mam :)

Kasiu - i jak Ci się odzyskanie dzieci podobały?
Sasza
Super Gaduła

Witam
Wybaczcie nie mam glowy do pisania...raz nocka nie przespana prawie, mala sie czesto przebudzala, cos po tym spzitalu niespokojnie spi
Do tego moj bol glowy, gardla, i mega katar. Ledwo zipie.

Co do tescia on chorowal od 10 lat. Chloniak. Przewaznie do 3 lat sie dociagnie

Gosia maz i szwagier sie trzymaja jakos ...byli na to przygotowaniu od dawna. Ale to ojciec wiec tylko mozna domyslac sie co czuja.
Strasznie mi ich zal. A corcia ok tylko zrobila sie ostatnio ...nieznosna. I to po szpitalu.
Jak cos nie po jej mysl i nie pozwole to potrafi walnac, pociagnac za wlosy.
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Sasza - trzymajcie się. Ciężko się u Was rok zaczął, szpital teraz teść :(
Jeśli chodzi o zachowanie córci ... ona tez wiele przeszła, a to i tez taki głupi wiek, że chce pokazać, że rządzi, i na to niestety nie możesz pozwolić.

Tulę mocno.

Ja kawusię wypiłam, mąż śpi, córa nie odbiera telefonu :roll:
Idę robic pączki ;) :kwiatek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Cześć Kobietki :kiss2

Jestem, jestem ale niestety Wam nie poodpisuję, bo za dużo mnie ominęło ale już wracam :)
Nie byłam ostatnio, bo dzieciaki miałam na ferie i dużo spędzaliśmy czasu na spacerach ;) i powiem Wam, że aż zakwasy mam :D

Już teraz będę na bieżąco :)

Miłego dnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Zablokowany