Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Tygrys »

Hehehe
Mi przed ciążą śniły się różne osoby w ciąży - tylko nie ja :). Ale jeśli Aga ma prorocze sny to kto wie ;p
U nas w pracy w ogóle teraz wysyp maluszków w przeciągu ostatniego roku dwa się urodziły i teraz 2 kolejne w drodze.
Mały Tygrysku - spytaj się może lekarza kiedy te badania najlepiej zrobić, żeby w poniedziałek nie było za wcześnie - bo mi lekarka daje skierowanie na badania, ale z zaleceniem żeby robić kilka dni przed kolejną wizytą, tak żeby mieć jak najaktualniejsze wyniki.
Tamirko jak tam dzisiejsze bieganie po lekarzach?
Chocliku może to tylko chwilowy brak weny ;P

My dzisiaj mamy w planach pojechać wózki pooglądać. Byliśmy w sobotę, wybraliśmy model, kolor na internecie, ale chyba za jasny będzie, i musimy kolor zmienić, bo model raczej zostanie ten sam. Poprzymierzaliśmy się do wózków, pooglądaliśmy - ale i tak a internecie będziemy zamawiać bo taniej wychodzi.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Tygrys, masz rację zapytam lekarza jak pójdę po skierowanie, kiedy te badania najlepiej zrobić :)
Ja też już oglądałam wózki i łóżeczka na internecie, ale tylko oglądałam, na razie nie będę nic wybierać, jeszcze duuużo czasu :) Za to moja przyjaciółka zwariowała i już chce kupować kocyki, krzesełka do karmienia, ciuszki itp, i bardzo jest niepocieszona, że jeszcze nie znam płci :D

Kasiu, :angrywife co to za wyrastanie z forum ja się pytam? Masz być, czytać i pisać :angrywife

Aga!! Jestem dumna z Ciebie!! Oby tak dalej, mobilizacji Ci nie brakuje, gratuluję :) pozwolisz, że po ciąży się przyłączę bo na pewno będzie co zrzucać :)

Halinko, jak mija dzień? Jak samopoczucie? :kwiatek

Avis, trzymam kciuki za owocne starania :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Ja owszem mam sny prorocze i 3 koleżankom wyśniłam ciążę ale "moja" ciąża śniła mi się tyle razy,że w akurat ten sen nie wierzę. A i dobrze, bo teraz juz by mi się nie chciało małego dziecka. Mam swoje odchowane, w miarę samodzielne a ja stałam się zbyt leniwa żeby teraz biegać za maluszkiem... Już nie ten wiek.

Monia, no pewnie że pozwolę abyś się dołączyła po ciąży, tylko pytanie czy będziesz miała na to czas? No chyba że będziesz miała dziecko, które będzie dużo spało bo mój spał 40 minut, mogłam przy nim zegarek nastawiać. Nic nie mogłam zrobić przy nim. W nocy też co 2,5 h pobudka na jedzenie a gdy zgubił smoczek to też płakał więc średnio co godzinę miałam pobudkę.
Nie wspominam dobrze okresu kiedy Marcel był noworodkiem... a jeszcze wtedy mieszkałam sama bo jeszcze w Gdyni a teście już tutaj a mąż na budowie naszego domu więc przyjeżdżal tylko w środy na noc i w soboty po południu więc chociaż na weekend był. Ale przy dziecku i tak nic a nic mi nie pomagał. Jedynie co, to dobudził w nocy gdy ja jakimś cudem nie słyszałam płaczu.

Tamirko i jak bieganina dzisiaj? Pozałatwiałaś chociaż to co miałaś załatwić? Zajrzałaś do pracy?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

No i moje wyjście spełzło na niczym , zajęłam się przeglądaniem moich rzeczy i czas przyszedł żeby szykować obiad , więc grosza nie straciłam :) , no i dobrze bo bluzek mam dosyć , więc nie będę już kupować , jutro przegląd moich butów ,bo już czas na schowanie kozaków , :) Ja dzisiaj na obiad zrobiłam sobie zupę z brokuła i to na szybko, taką kremową , tak mi się chciało zupy!!!!!! , bo kiedy maluchy przychodziły to było na porządku dziennym gotowanie zup a że mąż nie lubi więc od dwóch tygodni nie było i taka tęsknota za zupą była , dla męża była bitka wołowa a dla mnie wątróbka drobiowa bo on tez wątróbki nie znosi , czyli u mnie jak w gastronomi :) :) Teraz czas na kawusię , :) :) głośno w telewizji o nauczycielce ze Szczodrego , otóż tam obok tej wioski mieszka moja kuzynka , jej córka pracuje z dziewczyną która ma córkę w tej klasie co ta wrzeszczalska nauczycielka pracowała i jej to dziecko przez tą nauczycielkę zostało zamknięte w innej klasie na trzy godziny ,dziewczynka zesikała się i prawie wyschła kiedy ją wypuściła i to było zgłoszone do dyrektorki i żadnej reakcji na to nie było a teraz ta dyrektorka wypowiada się że o niczym nie wiedziała , cała wieś aż huczy ze złości , a te buzie zaklejone to widziała woźna bo weszła do klasy żeby rozdać mleko i się spytała co to ma znaczyć, więc odpowiedź była że to taka zabawa , kurcze ta nauczycielka powinna być pozbawiona wykonywaniu tego zawodu :evil:

Kasiu a ty co ??? co to znaczy wrastać z forum i to jakiego ???? czy już nas nie kochasz ????? te dokumenty które zostały zwrócone to taka dziwna jest procedura , nie wiem dlaczego , jak myśmy składali to było zaznaczone że po 18 miesiącach będzie zwrot do lekarza żeby znowu potwierdzić czy :D :D :D :D żyjesz :D :D

Agnieszko ty poty wylewasz chyba dodatkowo i za mnie , :D oj fajny masz zapał , u nas jest tez taki plac ale daleko ode mnie :( ale ja nawet nie wiem czy bym umiała jeszcze tam dreptać , czy bym sie nie połamała ;-) ;-) a co do wieku żeby mieć maluszka to nie jest tak jak mówisz , pamiętasz moją Ulę ??? różnica między pierwszym a drugim jest 13 lat i kobieta się odmładza , ma większą cierpliwość

Agatko więc głowa do góry , jeszcze trochę starań i ty nam ogłosisz nowinkę o fasolce :D

Małgosiu ale ty masz werwę , ledwo weszłaś i znowu w trasę , czyli zdrówko wraca , super . :D

Monisiu , no ja się czuje dobrze ale leniwie i to jest straszne , ;-) ;-)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Nabiegałam się dzisiaj do bólu, ale wszystko załatwiłam:-)
Jutro muszę zrobić jeszcze jedno badanie, w piątek popołudniu idę z wynikami do chirurga, ale w czwartek wracam do pracy, co zapewne ucieszy pana Kier nad wyraz.. :P
Poza tym zdobyłam się na czyn niemalże heroiczny, bo wyszłam z księgarni nie kupiwszy ani jednej książki! Misiek własnym oczom nie wierzył i stwierdził, że jednak muszę byc chora skoro żadnej książki nie kupiłam i on się obawia, że pierś rzuciła się na mój intelekt i czort wie, co z tego wyniknie.. :P
Aga! chylę czoła przed Twoim zdrowym uporem i mam nadzieję, że niebawem pochwalisz się nową figurą.. :)
A co u Twojej teściowej? ;-)
Gusiu! jestem przekonana, że już niedługo spełnią się Twoje marzenia. Czas i cierpliwość zaowocują ślicznym bobasem, zobaczysz! :)
Halinko! widzę, że u Ciebie przygotowania do wiosny idą pełną parą:-) muszę i ja pomyśleć o jakiś porządkach, oby tylko nie skończyło się na samym myśleniu.. ;-)
Kasiu! ????????????????????????????????? :o
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Tamirko, no faktycznie musisz być chora bo Ty wyszłaś z księgarni bez książki?????
Pytasz jak teściowa?
Rozmowa dzisiejsza teściowej z Marcelem:
T: zrobiłam zacierkę, chcesz?
M: nie
T: to sobie wlej

Marcel mi to opowiadał to pękał ze śmiechu ]:-) ]:-) ]:-)
To mówisz w czwartek do pracy? Czyli jutro ostatni dzień bez pana Kier..

Matko, coś mnie nerw dziś złapał, chodziłam nabuzowana aż Marcelowi się oberwało a tu jeszcze dzwoniłam do męża a on mówi że znów z autem coś się stało, gasł mu w czasie jazdy, on odpalił a za chwilę znów gasł.... Aż w końcu kolega z pracy go sholował na bazę. Ciekawe jak jutro wróci.... Ach z tym autem..... dopiero co odebrane od mechanika i znów akcje?
A jeszcze ta moja kumpela z Gdyni mnie denerwuje,wierci dziurę w brzuchu, wypytuje..... matko, mam dosyć. Ja muszę przemyśleć tą "przyjaźń" bo sądzę że ona się już chyba wypaliła.....

Halinko, ja na siłownię chodzę z panią Halinką czyli Twoją imienniczką i ona jest coś koło 60-tki. I ona ćwiczy całą godzinę i chodzi z kijkami 6 okrążeń stadionu... Widzisz,jakie babcie u nas wysportowane a Ty się boisz że Cię sąsiadki zobaczą :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Agnieszko , ja to jestem wielka ciapa , mi wydaje się że nic mi nie wychodzi, mam bardzo mało wiary w soje umiejętności , od tego upadku na rowerze zaczęłam wątpić we wszystko , :( a kije to już do mnie nie przemówią , chociaż widzę że coraz więcej ludzi chodzi , dla mnie to śmieszne i już ,nawet ortopeda też mi polecała ale chodzić prawidłowo , ale ja od razu jej powiedziałam że tylko nie to ;-)

Małgosiu , mój zapał do robienia jest taki , że jak tylko sobie coś wcześniej zaplanuję to nie wykonam, u mnie musi być niespodziewany zryw tak jak to dzisiaj było , no dzisiaj księgarnia na tobie nic nie zarobiła :( ,może już wszystko przeczytałaś??????? :D ja ci podeślę jakieś poradniki o zdrowiu ,to będzie zmiana czytania , :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Pora zmierzyć się ze środą i duchowo nastawić na czwartek:-)
Aga! książek nie kupiłam, bo w ostatniej chwili gromkim krzykiem odezwał się tzw. głos rozsądku.. ;-) jak policzyłam w myślach ile w ostatnich 2 tygodniach wydałam na leki, środki opatrunkowe itp., to mój portfel i karta od razu straciły na atrakcyjności... :P
Popijam kawę i oglądam poranne wiadomości, a tu kolejna informacja na temat nowatorskich metod wychowawczych w polskich szkołach!!! Tym razem w Legnicy! Zgroza, po prostu zgroza! :o

Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił.
(E.Burke)

Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Witam
Cos Was zaniedbuje. Ciezko mi wejsc w wasz rytm czas mam malo do tego martwia mnie noce malej
Spi niespokojnie. Tej nocy i poprzedniej budzi sie 1 w nocy i nie moze zasnac przez 2 h. A tej nocy o 4 jeszcze wymiotowala
Wiec wybaczcie ale nienadrabiam nawet

Sciskam kazda z Was. Milego dnia.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Rano było pochmurnie , teraz wychodzi słoneczko a ja zbieram się do wyjazdu do miasta , czeka mnie poczta , oraz drobne zakupy , Kończę pić kawkę i zaraz zrobię malutki makijaż i w drogę . Głowa mnie ciut pobolewa , i to m psuje dobry nastrój :(

Małgosiu , środki opatrunkowe są okrutnie drogie,a takie opatrunki trzeba co dzień robić , te koszty poznałam jak mamci robiłam zabiegi na nogi :( duchowo się nastawiasz na czwartek do pracy ??? :) dobrze że masz bardzo blisko , czyli w klapkach możesz iść :) ja kiedyś jak byłam dzieckiem też mieszkałam w centrum miasta a teraz mam daleko i teraz to dla mnie jest wyprawa , :(

Sasza , tak to z dziećmi bywa , oby nie była chora , u nas nadal szaleje grypa , wiele osób nawet te które co roku się szczepią, to teraz leżą po trzy dni plackiem :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Hej :)
U nas dzisiaj tez pochmurno i deszczowo, ja już wczoraj miałam leniwy dzień, jak wróciliśmy to leżakowałam sobie cały wieczór :).
Malinko owocnej wyprawy :). A pogoda chyba taka i tak źle wpływa na nasze samopoczucie.
Sasza zdrówka dla małej.
Tamirka powodzenia jutro w pracy :)
Tygrysku my tez na razie oglądamy, tak na spokojnie powybierać, ceny porównać itd. Jeszcze nie kupowaliśmy. Tylko jedyne co to body, szlafroczek tygryskowy i bluzę misiową. Ale jak pomyśle ile tego wszystkiego będzie do kupienia... to mnie przeraża. Boję się czy ogarnę to wszystko. Ale za to moja mamuśka i siostra już kupują ubranka ;P

Mmmm takiej zacierki bym sobie zjadła. Moja babcia robiła taką dobrą, aż się jej ostatnio pytałam jak robiła. Bo u mnie teraz wieczorem musi obowiązkowo być porcja mleka, albo zupa, albo samo - taka mała zachciewajka :P

Miłego dnia
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Saszka no właśnie miałam pisać czemu Cię tak mało, a tu proszę, odpowiedź gotowa....
Zdrówka dla małej,oby nie dopadła jej jakaś jelitówka....

Tygrysku, Ty to całkiem tygrysiatko będziesz miała :) Jak nawet ubranka tygryskowe kupujesz :)
A nie masz jakichś znajomych, którzy mieliby ubranka po swoich dzieciach?
Ja mało takich małych kupowałam bo dużo dostałam używanych, a co takie dziecko je wynosi.... na chwilę i potem już za małe.
A potem te swoje zatrzymaj dla siostry :)
No i jeszcze sporo dostaniesz jak rodzina przyjdzie maluszka oglądać.
Kup sobie rożek bo w tym najwygodniej dziecko trzymać :)

Halinko, co Ty mówisz żeś Ty ciapa.... po prostu trzeba dojść do wprawy i tyle. Musisz troszkę uwierzyć w siebie:)
Mówisz że nic Ci nie wychodzi? A wypieki? Ciasta, ciasteczka a nawet chleb....

Tamirko, no fakt, wejść do apteki po cokolwiek to trzeba mieć gruby portfel. No ale skoro trzeba to nie ma wybacz.
Korzystaj z dzisiejszego ostatniego dnia wolności, już pan Kier zaciera ręce na Twój powrót....

Monia, jak się dziś czujesz?
Kasia :kwiatek

U nas dziś znów zimno, tylko 5-6 stopni i pochmurnie.
Aż mi się na siłownię nie chce iść. A czekam na moją towarzyszkę bo dziś rano miała wyjazd więc pewnie pójdziemy po południu.

Męża dziś znów brat przywiózł, auto zostało u tego kolegi, inny kolega ma podjechać z komputerem bo mówią że może źle coś nastawili. Oby to było tylko to....
Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Aga - ja nie planowałam tych małych rzeczy dużo kupować, bo z tych najmniejszych to szybko wyrasta. Jedna koleżanka mi się odgraża, że mi wyśle wszystkie rzeczy po swoich chłopakach, łącznie z całym pokojem zabawek ;P. Większość znajomych ma już większe dzieci - mi się tak "późno" trafiło ;p.
A dla siostry - to jak będzie chciała, bo gusty mamy jednak różne :).
Kiedyś miałam więcej tygryskowych rzeczy, szlafroczek akurat trafiliśmy w sklepie i taki słodki jest, że od razu kupiliśmy. Ale dla malucha to nie planuję dużo tego typu kupować. Z rożkiem się zastanawiam właśnie, pewnie kupie żeby był i zobaczę jak się sprawdzi. Bo np. moja bratowa nie używała w ogóle, wolała bez rożka.
Masz zacięcie, żeby w taką pogodę na siłownie się wybierać :).
Z tymi samochodami niestety ciągle coś.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Witam się :)
Aga, u mnie dziś kiepski dzień, ani pogody ani ochoty na nic i mdłości dalej dokuczają :( A u Ciebie jak tam, mam nadzieję,że samochód będzie szybko sprawny. :kwiatek

Tygrysku, te rzeczy dla dzieciaczków są tak słodkie i piękne, że już nie mogę się doczekać aż swoje będę ubierać :) ale portfel trzeba przygotować, bo nawet wózek czy łóżeczko są dość sporym wydatkiem :) a ciuszki to tak jak Aga mówi, troszkę się kupi, trochę się dostanie, więc tym się nie przejmuję :)

Tamirko, jak się czujesz? Mam nadzieję, że z dnia na dzień coraz lepiej :) no i jutro do pracy więc trochę zapomnisz o chorobach. :*

Halinko, ja też mam lenia okropnego, dziś prawie cały czas leżę, zgroza. :cry:

Kasiu, Avis co tam słychać u Was? :)

Miłego dnia :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Tygrysku - współczuję Ci tych mdłości. Odpoczywaj ile możesz, masz prawo, teraz musisz dbać i o siebie i o maluszka.
Ja to jestem taka, że musze wszystko mieć ogarnięte, zaplanowane, przygotowane...pewnie nie potrzebnie panikuję z tymi zakupami. Bo pomału się pewnie da wszystko załatwić :).
tamira
Super Gaduła

Przedpołudniem latałam jak z propellerem, a teraz zamierzam lenić się do upadu.. ;-) Mam nowy kryminał, więc popołudnie zapowiada się smakowicie.. :)
I znowu w aptece zostało 70 zł, bo musiałam oprócz opatrunków wykupić stałe leki, jak tak dalej będzie, to z torbami pójdę.. :?
Dziwna pogoda dzisiaj, padało, mżyło, teraz słońce wygląda zza chmur, a ciśnienie lata jak chce...
Młody dzwonił z pytaniem, czy aby na pewno będę jutro w pracy, bo on ledwo wyrabia z papierologią, a ludzi coraz więcej. Cosik mi sie widzi, że na nudę nie będziemy narzekać:-) Niech tylko pan Kier trzyma się z daleka!
Aga! trzymam kciuki za szybką i bezbolesną diagnozę samochodu, oby nie było więcej wydatków!
Halinko! i mnie głowa łupie, musi coś w powietrzu wisi..
Monia! a mięty na mdłości próbowałaś?
Leń mnie wzywa, to lecęęęęę... :D
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Już wróciłam z wojaży , pozałatwiałam prawie wszystko , dla mnie to najgorsze zebranie się do wyjścia a jak już nogę postawię za drzwiami, to już mogę gonić , odwiedziłam trzy sklepy , pocztę , aptekę , najgorsze jest to dla mnie jak idę po sklepach i jestem głodna ,to ściągam z półek aż za wiele , i to jest złe , jak wpadłam do mieszkania to nie wiedziałam co jeść, bo wszystko bym zjadła ,ot i to jest cecha łakomczucha , łasucha , :(
Małgosiu , ja też w aptece zostawiłam ciut więcej niż ty , ale ja to raz w miesiącu , a ty teraz to chyba co parę dni wydawałaś na leki , :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Oj kupowanie rzeczy dla maluszka toczysta przyjemność :) Chociaż niektórzy wierzą że nie kupuje się niczego wcześniej. No ale jak nie kupić ciuszków skoro trzeba je zabrać do szpitala najpierw wyprać, wyprasować, to samo z pościelą.
Mój mąż właśnie w to wierzył ale ja i tak kupowałam. Co prawda łóżeczka nie miałam jadąc do szpitala a jak wróciłam to już stało uszykowane. Pościel miałam kupioną wcześniej,jakoś go przekonałam że takiej prosto ze sklepu nie założę, no to taka podpucha była.
Ale wózka to się jeszcze chyba z tydzień po porodzie nie doczekałam, potem mieliśmy jechać na wieś,tu gdzie teraz mieszkamy więc pytam: w co mam to dziecko na tej wsi włożyć skoro wózka nie mam??? No i na szybko był kupiony używany bo koleżanki znajoma sprzedawała.
No ale u mojego męża tak jest, że na wszystko jest czas, wszystko się zdąży.....

A u nas się wypogodziło,słoneczko zaświeciło więc szybciutko na siłownię i godzinka zleciała :)
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dzień dobry :kiss2

Nie długo uciekamy na usg męża :) Jadę z nim, bo od rana nie mógł jeść i trochę strach, żeby kierował...

Aga przecież musi się udać :) Doczekam się i ja :) Ale Cię podziwiam za Twoją motywację :D Ja poćwiczę kilka dni i już później mi się nie chce :P

Kasiu dziękuje za kciuki :) Co to znaczy, że wyrastasz z forum? :angrywife Jakieś głupoty gadasz :P

Tygrys i jak oglądanie wózków? Wypatrzyłaś coś? :)

Moniko Tobie również dziękuje za kciuki :) A jak mdłości? lepiej troszkę?

Halinko wierzę w to, że nie długo wam powiem, że będziecie po raz kolejny ciocio-babciami :) Też jestem strasznym łakomczuchem, chyba mamy podobnie :)

Tamirko dziękuje za słowa otuchy :) Jak tam Twój cyc? Chyba gdzieś tam widziałam, że już lepiej :) Jutro do pracy?

Saszka będziemy czekać na Ciebie, jak masz czas to zaglądaj :)

Jeśli komuś coś nie odpisałam, to przepraszam :)
Miłego popołudnia :kwiatek
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Czwartek wstał pochmurny i mokry, a ja z bólem głowy. Mam nadzieję, że krótkotrwałym i po kawie mi przejdzie.
Ciekawa jestem, co zastanę w pracy i czy pan Kier uspokoił się trochę, czy wręcz przeciwnie... ;-)

Mieć nadzieję znaczy oczekiwać, że dobro jest możliwe.
(Soren Aabye Kierkegaard)

Słonecznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Witajcie.
Tamirko - powodzenia w pracy.
Ja właśnie musze się przejść do biblioteki, bo wszystkie już nie mam co czytać. Na szczęście mam blisko i dość dobrze zaopatrzoną.
My na razie oglądamy w sumie, kilka ubranek już kupiliśmy, ale jeszcze jakoś się powstrzymuję. Ale jak już zacznę kupować... te ubranka teraz to takie śliczne są. Pewnie poczekamy jak poznamy płeć i wtedy się zacznie :).
Wózek już mamy wybrany, w sklepie pooglądaliśmy, przymierzyliśmy się, kolor wybraliśmy ale zamawiać na internecie będziemy, bo taniej wychodzi.
Aga - Ty to masz zacięcie do tych ćwiczeń, jeszcze w taka pogodę.
Avis i jeszcze raz - mocno trzymam kciuki za powodzenie w staraniach.
Miłego dnia :*
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Piję kawusie więc zapraszam , pogoda niezbyt zachęca do wyjścia ale muszę jechać do sklepu wymienić podkoszulek męża bo za mały kupiłam , a poza tym mam w paczkomacie do odbioru paczkę z moim biustonoszem z intymnej , długo na nią czekałam bo ponad 10 dni :( w nocy bardzo bolał mnie kręgosłup a dlaczego to nie wiem , :( tak bym chciała schudnąć a tutaj brak woli do ćwiczeń i do diety , martwię się jak będę wyglądała w kostiumie kąpielowym :( bo myślę że jakieś zabiegi wodne będę miała ;-)

Małgosiu ,jak wrócisz z pracy to zaraz nam napisz jak minął ci czas u boku kierownika , a dziwię się że on nie zajmował się twoimi obowiązkami podczas twojej nieobecności w pracy , przecież on nie tylko jest od dyrygowania ale i musi również zastąpić pracownika ,

Agatko i jak po USG ??/ jakie rokowania bo ja ciociobabcia czekam na wieści , by to był trzeci nasz maluszek pielęgnowany poprzez forum :D :D :D

Agnieszko , jak tam samochód , czy już naprawiony , ??? ja też nic wcześniej nie kompletowałam rzeczy dla dziecka , moja Ule urodziłam w 7 miesiącu w szpitalu byłam aż miesiąc i mi moja mamcia wszystko musiała uszykować , przysłała mężowi dwie paczki całkiem poukładane ,popakowane , żeby do szpitala mąż mi je przywiózł, bo dawniej to dzieci były noszone w beciki . a wózek to dopiero po moim przyjściu się kupowało i to z wielkim trudem bo to były ciężkie czasy , teraz to do koloru i wyboru , całe szczęście że to się zmieniło :D

Mały tygrysku i Tygrysku , jakie to dzisiaj wasze samopoczucie , śniadanko zjedzone ??? bo to teraz bardzo ważne . :D

A gdzie reszta dziewczynek?????

Obrazek
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Cześć :)
Tak Halinko śniadanko zjedzone, co prawda niewiele ale zawsze coś...
Ja dziś troszkę lepiej niż wczoraj, ale bardzo się muszę pilnować, żeby przypadkiem nie zgłodnieć bo wtedy jest nieciekawie. Dziś jestem w pracy, musiałam zliczyć towar, i jak mi się parę razy w głowie zakręciło, że aż musiałam usiąść i się napić wody. Właśnie mi taka położna zadzwoniła, że jutro nie będzie mojego lekarza więc nici ze skierowania :( :cry: idę do niego w sobotę prywatnie to zapytam co z tym fantem zrobić skoro u niego kolejki są na czerwiec już a ja muszę w ciągu najbliższych dwóch tygodni zrobić te badania... No chyba ,że prywatnie je zrobię, ale nie po to dzwoniłam i zabiegałam żeby mieć na nfz żeby teraz prywatnie płacić.. Może zgodzi się mnie przyjąć za tydzień w piątek jakoś dodatkowo, zeby tylko to skierowanie na nfz wypisać...
Już mam humor zepsuty :( A jak jeszcze mąż się nie zamieni w pracy żeby mieć sobotę wolną i nie pojedzie ze mną do tego lekarza to już całkiem przekichane, bo musiałabym jechać autobusem a to jest 40 km w jedną stronę, i z moimi mdłościami autobusem? Ech...
No zobaczymy.

Wam życzę miłego dnia, bo mój dziś taki sobie... :?
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Tygrysku - a internista nie może Ci wypisać skierowania, jak jest problem z ginem na nfz? Albo może ten gin wypisze na nfz skierowanie.
Współczuję podróży autobusem z mdłościami.
A ja cały czas tak mam, że głodna być nie mogę, bo zaraz mdłości dopadają i chociaż cos małego musze zjeść.
A jak Ci się w głowie kręci - może za mało wody pijesz? Teraz jednak trzeba tego pilnować. Powodzenia jutro.
Halinko - ja teraz staram się jeść regularnie, śniadanka obowiązkowo - mąż pilnuje żebym jadła, a nawet sam śniadania robi. Na głodnego chodzić nei mogę, bo się maluch dopomina zaraz :). Jak zakupy - udane?
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Tygrysku, owszem przyznaję, że trochę mało piję, ale wyobraź sobie, że woda wzmaga u mnie mdłości, normalnie jak wypije szklankę to jest mi tak niedobrze... Nadrabiam trochę sokami i herbatami ale też niewiele.. :(
W sumie to nie wiem czy internista może wypisać takie skierowanie... Nie mam pojęcia. Jak mi się nie uda w sobotę załatwić tego to będę się dowiadywać, a w ostateczności zrobię prywatnie i trudno, przecież badania muszę zrobić...
Na całe szczęście mąż się zamienił w pracy i pojedzie ze mną w sobotę samochodem. Uff co za ulga :)
Zablokowany