No i moje wyjście spełzło na niczym , zajęłam się przeglądaniem moich rzeczy i czas przyszedł żeby szykować obiad , więc grosza nie straciłam

, no i dobrze bo bluzek mam dosyć , więc nie będę już kupować , jutro przegląd moich butów ,bo już czas na schowanie kozaków ,

Ja dzisiaj na obiad zrobiłam sobie zupę z brokuła i to na szybko, taką kremową , tak mi się chciało zupy!!!!!! , bo kiedy maluchy przychodziły to było na porządku dziennym
gotowanie zup a że mąż nie lubi więc od dwóch tygodni nie było i taka tęsknota za zupą była , dla męża była bitka wołowa a dla mnie wątróbka drobiowa bo on tez wątróbki nie znosi , czyli u mnie jak w gastronomi

Teraz czas na kawusię ,

głośno w telewizji o nauczycielce ze Szczodrego , otóż tam obok tej wioski mieszka moja kuzynka , jej córka pracuje z dziewczyną która ma córkę w tej klasie co ta wrzeszczalska nauczycielka pracowała i jej to
dziecko przez tą nauczycielkę zostało zamknięte w innej klasie na trzy godziny ,dziewczynka zesikała się i prawie wyschła kiedy ją wypuściła i to było zgłoszone do dyrektorki i żadnej reakcji na to nie było a teraz ta dyrektorka wypowiada się że o niczym nie wiedziała , cała wieś aż huczy ze złości , a te buzie zaklejone to widziała woźna bo weszła do klasy żeby rozdać mleko i się spytała co to ma znaczyć, więc odpowiedź była że to taka zabawa , kurcze ta nauczycielka powinna być pozbawiona wykonywaniu tego zawodu
Kasiu a ty co ??? co to znaczy wrastać z forum i to jakiego ???? czy już nas nie kochasz ????? te dokumenty które zostały zwrócone to taka dziwna jest procedura , nie wiem dlaczego , jak myśmy składali to było zaznaczone że po 18 miesiącach będzie zwrot do lekarza żeby znowu potwierdzić czy

żyjesz
Agnieszko ty poty wylewasz chyba dodatkowo i za mnie ,

oj fajny masz zapał , u nas jest tez taki plac ale daleko ode mnie

ale ja nawet nie wiem czy bym umiała jeszcze tam dreptać , czy bym sie nie połamała

a co do wieku żeby mieć maluszka to nie jest tak jak mówisz , pamiętasz moją Ulę ??? różnica między pierwszym a drugim jest 13 lat i kobieta się odmładza , ma większą cierpliwość
Agatko więc głowa do góry , jeszcze trochę starań i ty nam ogłosisz nowinkę o fasolce
Małgosiu ale ty masz werwę , ledwo weszłaś i znowu w trasę , czyli zdrówko wraca , super .
Monisiu , no ja się czuje dobrze ale leniwie i to jest straszne ,