Oj nikt nie oczekuje warunkow serialowych, ale choc jakies minimum...
Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek
Malinko.. no szkoda ale choc sie z domu wyrwiemy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dzień dobry...
Aura ciągle grymasi i słoneczka skąpi dając w zamian zimny wiatr, chmurzyska i ciśnienie skaczące niczym dziecięce jo-jo..
Większość spraw z listy przyozdobiona parafką "załatwione"...
Oczywiście, w taki czy inny sposób odezwę się do Was z Poznania!
Na wszelki wypadek z góry proszę o kciuki, żeby tym razem było inaczej niż we wrześniu i wszystko się udało...
Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna.
(Charles Péguy)
Słonecznego dnia!
Aura ciągle grymasi i słoneczka skąpi dając w zamian zimny wiatr, chmurzyska i ciśnienie skaczące niczym dziecięce jo-jo..
Większość spraw z listy przyozdobiona parafką "załatwione"...
Oczywiście, w taki czy inny sposób odezwę się do Was z Poznania!
Na wszelki wypadek z góry proszę o kciuki, żeby tym razem było inaczej niż we wrześniu i wszystko się udało...
Mała nadzieja to ta, która wciąż się zaczyna.
(Charles Péguy)
Słonecznego dnia!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Tamirko wszytko będzie ok 
ale kciuki i tak zacisnę
ale kciuki i tak zacisnę
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
U nas jest słonecznie , nawet dosyć ciepło , ja wróciłam z badań , po drodze wstąpiliśmy na trag i kupiłam sobie czapeczkę i to taki kaszkiet w kolorze czerwonym
trudno mi było się zdecydować bo nigdy mi nic na głowę nie pasowało , ale mój nieznośny chłop uparł się i tak oto kaszkiet wylądował na mojej głowie ,
Zaraz mam umówioną wizytę u fryzjera a ponieważ idę do nowego to ciekawa jestem czy mi dopasuje fryzurę , później jadę po Adasia do przedszkola ,bo Ula idzie do kosmetyczki . Szykowania do wyjazdu nadal trwa , powywracane wszystko do góry nogami , bo nie chcę kupować czegoś nowego skoro w szafie pełno tego wisi
Jutro rano wyjeżdżam do Bielska więc odezwę się dopiero po przyjeździe ale jeszcze do wieczora coś tutaj skrobnę
Małgosiu , dla ciebie to trudny czas , my tutaj wszystkie będziemy trzymać mocno kciuki , i pamiętaj że czekamy na wieści , chociaż jedno zdanie , Ja wierzę że będzie wszystko dobrze ,
Estero czy już jesteś spakowana ??/ a jak tam Elwira , chyba już spaceruje po górach
Małgosiu , dla ciebie to trudny czas , my tutaj wszystkie będziemy trzymać mocno kciuki , i pamiętaj że czekamy na wieści , chociaż jedno zdanie , Ja wierzę że będzie wszystko dobrze ,
Estero czy już jesteś spakowana ??/ a jak tam Elwira , chyba już spaceruje po górach
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

witaj Malinko 
to byś się musiała pochwalić efektami od fryzjera
a co do noszenia czegoś na głowie
też kiedyś nie lubiłam...
Tak, Tygrys już spaceruje, ja już spakowana, czekam do końca pracy tylko
to byś się musiała pochwalić efektami od fryzjera
a co do noszenia czegoś na głowie
Tak, Tygrys już spaceruje, ja już spakowana, czekam do końca pracy tylko
- MałyTygrysek
- Fajna Kobietka
Cześć Babeczki 
U mnie pochmurno, rano zrobiłam pranie ale nawet nie wynosiłam na dwór bo lada chwila zacznie padać. I niestety zapowiada się reszta dnia w domu
Poza tym już 3 dzień nie wymiotuję rano więc uważam II trymestr za otwarty
mdłości jeszcze troszkę są ale już dużo mniejsze.
Tamirko kochana, będę bardzo mocno trzymać kciuki za pomyślność, chociaż jestem pewna, że się wszystko uda!
Informuj nas koniecznie, wszystkie będziemy czekać
Jasne, że moja Bąbelka może być dla Ciebie Gabrysią
u nas w rodzinie już jest Gabrysia więc nie będziemy się powtarzać, choć mnie to imię też się podoba.
Aga, mój typ na imię to Lenka, mamy Julia a męża Róża. Ale myślę, że jeszcze jakieś inne mi się spodoba, bo jest jeszcze dużo czasu na wybieranie
Pisałaś, że w moim rejonie najcieplej ale wiesz jaki wtedy był wiatr? Nieprzyjemnie było na zewnątrz, chociaż niby temperatura wysoka. Widzę, że Ty lubisz pospać, tak jak ja
tyle, że ja przez dzień lubię sobie uciąć drzemkę a rano wstaję zawsze przed 8:00.
Kasiu, męża brata syn będzie nazywał się Eryk, ale szczerze powiem, że nikomu się to imię nie podoba. Ale o gustach się nie dyskutuje, ich dziecko ich wybór.
To dobrze, że masz wygadane dziecko, w dzisiejszych czasach to wielki atut umieć walczyć o swoje 
Halinko, widzę, że przygotowania pełną parą!
życzę udanego wyjazdu 
Had i Tygrys, Wam życzę pogody i fajnie spędzonego czasu
no i żeby knajpa nie była zamknięta ( chyba u sąsiadek to wyczytałam) 
Miłego dnia :*
U mnie pochmurno, rano zrobiłam pranie ale nawet nie wynosiłam na dwór bo lada chwila zacznie padać. I niestety zapowiada się reszta dnia w domu
Tamirko kochana, będę bardzo mocno trzymać kciuki za pomyślność, chociaż jestem pewna, że się wszystko uda!
Aga, mój typ na imię to Lenka, mamy Julia a męża Róża. Ale myślę, że jeszcze jakieś inne mi się spodoba, bo jest jeszcze dużo czasu na wybieranie
Kasiu, męża brata syn będzie nazywał się Eryk, ale szczerze powiem, że nikomu się to imię nie podoba. Ale o gustach się nie dyskutuje, ich dziecko ich wybór.
Halinko, widzę, że przygotowania pełną parą!
Had i Tygrys, Wam życzę pogody i fajnie spędzonego czasu
Miłego dnia :*
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Tygrysku, dobrze że już mdłości minęły
to najważnijesze, bo też trochę odetchniesz 
a jak się ogólnie czujesz?? Nie nudzi Ci się ??
A na wybór imienia macie jeszcze trochę czasu.
Nie no, knajpa zamknięta i to do 25 kwietnia
a jak się ogólnie czujesz?? Nie nudzi Ci się ??
A na wybór imienia macie jeszcze trochę czasu.
Nie no, knajpa zamknięta i to do 25 kwietnia
Hejka,
Monia, super, już 3 dni masz spokój
I oby tak zostało, plus żeby jeszcze mdłości całkiem minęły.
Julia to już takie oklepane imię, wszędzie Julie i Julie... Lenki teraz są w modzie a Różę ma brat mojej sąsiadki ale jak dla mnie szczerze mówiąc to nie podoba mi się. Mi się podoba Amelka i Maja choć też teraz oklepane.
Eeee, jak mówisz że wiało to też kicha.... bo zawsze to dużo mniejsza temperatura odczuwalna jest. Ja to już wolę nawet jak jest chłodno i bez wiatru niż ciepło i wiatr.
Widziałam zdjęcie Elizy z wyjazdu ale brzuszek schowała pod kurtką więc brzuszka nie widać.
Hada, potem czekamy na Wasze wspólne
Weź zrób siostrze takie zdjęcie żeby brzuszek było widać
chcemy zobaczyć Adasia 
Tamirko, kciuki będą trzymane aż do czerwoności.... albo że aż krew nie będzie przepływać....
Myślami jesteśmy z Tobą
Halinko i jak u fryzjera, ciekawa jestem czy coś Ci zmieniła ta fryzjerka...
U nas dziś trochę słońca, trochę chmur ale wietrznie. Wyrzuciłam pościel na chwilę na dwór ale zaczęło się coś chmurzyć i je właśnie zniosłam.
Byłam dziś sama w domu to już odkurzyłam, zamiast jutro ale i tak się założę że teściowa jutro przyleci z odkurzaczem..... bo przecież nie zauważy że jest odkurzone.....
Obiadu dziś nie robię bo tylko dla mnie i Marcela... ja zjadłam resztkę spaghetti a Marcelowi kupiłam taką pizzę, nie wiem czy u Was też takie robią, to nie jest mrożone tylko jakoś w miarę chyba na bieżąco robione, zawijane w woreczek i do sklepów. Marcel je bardzo lubi więc miał na obiad swoją ulubioną pizzę
Monia, super, już 3 dni masz spokój
Julia to już takie oklepane imię, wszędzie Julie i Julie... Lenki teraz są w modzie a Różę ma brat mojej sąsiadki ale jak dla mnie szczerze mówiąc to nie podoba mi się. Mi się podoba Amelka i Maja choć też teraz oklepane.
Eeee, jak mówisz że wiało to też kicha.... bo zawsze to dużo mniejsza temperatura odczuwalna jest. Ja to już wolę nawet jak jest chłodno i bez wiatru niż ciepło i wiatr.
Widziałam zdjęcie Elizy z wyjazdu ale brzuszek schowała pod kurtką więc brzuszka nie widać.
Hada, potem czekamy na Wasze wspólne
Tamirko, kciuki będą trzymane aż do czerwoności.... albo że aż krew nie będzie przepływać....
Myślami jesteśmy z Tobą
Halinko i jak u fryzjera, ciekawa jestem czy coś Ci zmieniła ta fryzjerka...
U nas dziś trochę słońca, trochę chmur ale wietrznie. Wyrzuciłam pościel na chwilę na dwór ale zaczęło się coś chmurzyć i je właśnie zniosłam.
Byłam dziś sama w domu to już odkurzyłam, zamiast jutro ale i tak się założę że teściowa jutro przyleci z odkurzaczem..... bo przecież nie zauważy że jest odkurzone.....
Obiadu dziś nie robię bo tylko dla mnie i Marcela... ja zjadłam resztkę spaghetti a Marcelowi kupiłam taką pizzę, nie wiem czy u Was też takie robią, to nie jest mrożone tylko jakoś w miarę chyba na bieżąco robione, zawijane w woreczek i do sklepów. Marcel je bardzo lubi więc miał na obiad swoją ulubioną pizzę
- malinka 61
- Kobietka Expert
Wróciłam od fryzjera , jestem zadowolona , chyba zmienię sobie lokal fryzjerski , jest ciut drożej ale zupełnie inne ścinanie , tylko za mało mi zlakierowała i fryz mi nie przetrzyma do jutra , na drugi raz juz ją poproszę o więcej , nawet zapisałam się już na 30 kwietnia na wyjazd , muszę przetrawić te zapisy
moja trwała nawet była pochwalona
Ale dałam plamę w przedszkolu
weszłam do szatni , rozglądam się po maluchach , i nie zauważyłam mojego skarba który to stał już ubrany , patrzył się cichutko na mnie a ja go minęłam i poszłam dalej, dopiero mój mąż podszedł do niego i usłyszałam Adasia a ja zdziwiona jak to że ja go nie zauważyłam , ot babcia ciapcia na całego
Moniczko , no to teraz dobrze jeść jak wymioty już tobie minęły , musisz odżywić córcię ,
Esterko , Elizo miłego pobytu
Agnieszko ja pizze robię sama ze swojskiego ciasta , bardzo lubimy , ja robię małe kółeczka każdy sobie układa co lubi , dzieci przepadają za takim jedzeniem
Moniczko , no to teraz dobrze jeść jak wymioty już tobie minęły , musisz odżywić córcię ,
Esterko , Elizo miłego pobytu
Agnieszko ja pizze robię sama ze swojskiego ciasta , bardzo lubimy , ja robię małe kółeczka każdy sobie układa co lubi , dzieci przepadają za takim jedzeniem
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Dzień dobry...
Tobołki spakowane i niedługo ruszamy, mam nadzieję, że pogoda nie sprawi niemiłych niespodzianek po drodze.
Bieżące sprawy wyprowadzone na prostą, lista rzeczy do zrobienia dla Misia radośnie dynda na lodówce, i gdybym się tak nie bała wszystko byłoby OK..
Jeżeli dam radę, to wieczorem spróbuję zajrzeć do Was z komputera przyjaciółki, u której nocujemy...
Ściskam Was mocno, a Gabusię i Adasia jeszcze mocniej..
Nadzieja – siostra lęku, matka prośby, kornej niemocy starca opiekunka.
(Leopold Staff)
Trzymajcie się cieplusio!
Tobołki spakowane i niedługo ruszamy, mam nadzieję, że pogoda nie sprawi niemiłych niespodzianek po drodze.
Bieżące sprawy wyprowadzone na prostą, lista rzeczy do zrobienia dla Misia radośnie dynda na lodówce, i gdybym się tak nie bała wszystko byłoby OK..
Jeżeli dam radę, to wieczorem spróbuję zajrzeć do Was z komputera przyjaciółki, u której nocujemy...
Ściskam Was mocno, a Gabusię i Adasia jeszcze mocniej..
Nadzieja – siostra lęku, matka prośby, kornej niemocy starca opiekunka.
(Leopold Staff)
Trzymajcie się cieplusio!

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Tamirko, powodzenia, trzymam mocno kciuki 
Będzie dobrze
Trzymaj się kochana.
Halinko, widzisz, czasem zmiana fryzjera jest dobra
Babcia ciapcia - dobre
Ja dziś byłam na rynku, kupiłam stanik, babka doradzała i mierzyła więc myślałam że będzie dobry a tu niestety w obwodzie za duży a miseczki za małe. Za tydzień pojadę i wymienię.
Po drugie kupiłam sobie laczki, takie po domu, w domu chcę ubierać a tu dwa lewe!!!! No kurcze tak były schowane w kartonie, jeden w drugim i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby się przyglądać czy to prawy i lewy....
Będzie dobrze
Trzymaj się kochana.
Halinko, widzisz, czasem zmiana fryzjera jest dobra
Babcia ciapcia - dobre
Ja dziś byłam na rynku, kupiłam stanik, babka doradzała i mierzyła więc myślałam że będzie dobry a tu niestety w obwodzie za duży a miseczki za małe. Za tydzień pojadę i wymienię.
Po drugie kupiłam sobie laczki, takie po domu, w domu chcę ubierać a tu dwa lewe!!!! No kurcze tak były schowane w kartonie, jeden w drugim i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby się przyglądać czy to prawy i lewy....
- MałyTygrysek
- Fajna Kobietka
Witajcie,
Aga, no masz rację z imionami teraz ciężko żeby coś dobrać ale na pewno coś wybierzemy
Ja mam Amelię u jednej sąsiadki a Maję u drugiej i nie chcę się powtarzać i jakoś już tak osłuchały mi się te imiona, a Julki tu blisko nie mam żadnej ani nawet w rodzinie
Jejku dwa lewe buty, widzisz jak to wszystko trzeba sprawdzać ech.. a ja ze stanikiem też zawsze mam problem i już kupuję tylko w sklepach gdzie można przymierzyć bo szkoda pieniędzy.
Halinko, super, że jesteś zadowolona z fryzury
czasem warto dołożyć kilka złotych a mieć tak jak się chce mieć zrobione. No odżywiam córcię, ale jednak wymioty tak do końca nie minęły, dziś rano znowu były, ale ważne, że 3 dni przerwy było, to mnie cieszy. Może już będą coraz rzadziej.
Tamirko Kochana staraj się nie stresować, wiem, że łatwo się mówi, ale spróbuj.. Na pewno wszystko się uda, chociaż teraz do końca w to nie wierzysz. Kilka dni minie i odetchniesz się z wielką ulgą, że masz już to za sobą
Gabusia i ja dziękujemy za pozdrowienia i trzymamy wszystkie cztery kciuki !!!
Będziemy czekać na wieści :*
Aga, no masz rację z imionami teraz ciężko żeby coś dobrać ale na pewno coś wybierzemy
Jejku dwa lewe buty, widzisz jak to wszystko trzeba sprawdzać ech.. a ja ze stanikiem też zawsze mam problem i już kupuję tylko w sklepach gdzie można przymierzyć bo szkoda pieniędzy.
Halinko, super, że jesteś zadowolona z fryzury
Tamirko Kochana staraj się nie stresować, wiem, że łatwo się mówi, ale spróbuj.. Na pewno wszystko się uda, chociaż teraz do końca w to nie wierzysz. Kilka dni minie i odetchniesz się z wielką ulgą, że masz już to za sobą
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
- ZielonoOka
- Fajna Kobietka
Witam witam 
Dawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez 14h dziennie w pracy. Człowiek wraca i tylko marzy żeby położyć się do łóżka. Z racji, że dziś pogoda piękna czas wybrać się na świeże powietrze
Trzeba korzystać z weekendu, bo od poniedziałku znowu się zacznie, a jak mnie informacje od szefa nie mylą to ostatni wolny weekend. Za tydzień ewentualnie niedziela będzie dniem wolnym ;( Zawitam jak wrócę do domku 
Miłego dnia
Dawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez 14h dziennie w pracy. Człowiek wraca i tylko marzy żeby położyć się do łóżka. Z racji, że dziś pogoda piękna czas wybrać się na świeże powietrze
Miłego dnia
- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
U mnie dziś zimno jak jasny gwint,nawet przed chwilą grad padał.
Jeszcze wczoraj było jako tako ,pomalowałam balustradki przy schodach,pranie wyschło,a dziś szkoda słów.
Mam nadzieję,że mimo pogody Hada z Tygryskiem odpoczną i nabiorą sił.
Hada dlaczego zamknięta????
Mały Tygrysku najważniejsze żeby wam się imię podobało i tyle,przy takiej mnogości Julii moja też jedyna w klasie.
Mam nadzieję,że mdłości minęły albo lada moment miną i zostanie po nich wspomnienie.
Halinko piszesz babcia ciapcia a co ja mam powiedzieć jak w tym tygodniu zapomniałam o imieninach córki i urodzinach męża
i nawet bym się nie połapała żeby nie rozmowa z Agą.
Aga piękny stanik ale na pewno za mały
Tamirko mocno trzymam kciuki ,uda się wszystko na pewno.
Zielonoka witaj
U mnie dziś zimno jak jasny gwint,nawet przed chwilą grad padał.
Jeszcze wczoraj było jako tako ,pomalowałam balustradki przy schodach,pranie wyschło,a dziś szkoda słów.
Mam nadzieję,że mimo pogody Hada z Tygryskiem odpoczną i nabiorą sił.
Hada dlaczego zamknięta????
Mały Tygrysku najważniejsze żeby wam się imię podobało i tyle,przy takiej mnogości Julii moja też jedyna w klasie.
Mam nadzieję,że mdłości minęły albo lada moment miną i zostanie po nich wspomnienie.
Halinko piszesz babcia ciapcia a co ja mam powiedzieć jak w tym tygodniu zapomniałam o imieninach córki i urodzinach męża
Aga piękny stanik ale na pewno za mały
Tamirko mocno trzymam kciuki ,uda się wszystko na pewno.
Zielonoka witaj
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam
. Przed chwilką wróciłam z Bielska i zaraz do was pisze , dostałam sms od Małgosi , wieczorem będzie miała zabieg , chciałam przekazać wcześniej przez Kasie ale się do niej nie dodzwoniłam i dlatego teraz was zawiadamiam . Idę się rozpakować

- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
Ja ściskam kciuki i cały dzien myślę o Tamirce.
Powiem wam,że może to i dobrze,że ten zabieg już dziś,bo takie leżenie i czekanie jest bardzo denerwujące.
Halinko dzwoniłaś akurat jak byłam w kościele,a potem Agnieszka mi napisała co z Tamirką i jakoś zapomniałam oddzwonić
Jak Ci minęła wizyta u teściowej????jak się podobała Twoja nowa fryzura????
Jazdę z mężem wytrzymałaś
Dziewczyny wróciłyście?????jak wyjazd
Matko u mnie jakoś dziś leniwie.
W lipcu mam zjazd klasowy z podstawówki i się zastanawiam iść nie iść tzn taki większy zjazd nie kameralny.
.........................................................................................................................................
Zaczął się nowy dzień a ja wstałam z myślą jak tam nasza Tamirka
Ja ściskam kciuki i cały dzien myślę o Tamirce.
Powiem wam,że może to i dobrze,że ten zabieg już dziś,bo takie leżenie i czekanie jest bardzo denerwujące.
Halinko dzwoniłaś akurat jak byłam w kościele,a potem Agnieszka mi napisała co z Tamirką i jakoś zapomniałam oddzwonić
Jak Ci minęła wizyta u teściowej????jak się podobała Twoja nowa fryzura????
Jazdę z mężem wytrzymałaś
Dziewczyny wróciłyście?????jak wyjazd
Matko u mnie jakoś dziś leniwie.
W lipcu mam zjazd klasowy z podstawówki i się zastanawiam iść nie iść tzn taki większy zjazd nie kameralny.
.........................................................................................................................................
Zaczął się nowy dzień a ja wstałam z myślą jak tam nasza Tamirka
- chochlik70
- Super Gaduła
Aga
Z okazji Twego święta życzę Ci,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twych oczach,
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły chmury smutku,
aby płatki róż wyściełały Twoją drogę życia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.

Z okazji Twego święta życzę Ci,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twych oczach,
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły chmury smutku,
aby płatki róż wyściełały Twoją drogę życia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.

Witajcie
Wyjazd udany. Pogoda w piątek była super do spacerków, w sobotę się trochę ochłodziło i trochę śniegu popadało, ale generalnie się udał wyjazd. Nasza ulubiona knajpka zamknięta była, mają otwierać 25 kwietnia. Ogólnie mało ludzi było, dużo pozamykanych miejsc było. Widać, że po sezonie zimowym szykują się na majówkę i na letni pewnie.
Dzisiaj popołudniu mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że wszystko ok. Trochę wyniki słabe - tzn. w granicach dolnych norm, zobaczę co mi powie.
Monika, dobrze, że już lepiej. ponoć drugi trymestr to najlepszy czas żeby cieszyć się ciążą. Na wybór imienia jeszcze macie trochę czasu, więc pewnie coś wybierzecie.
Chochliczku - takie spotkania po latach to fajna sprawa. A nie chcesz i na ten kameralny i na ten większy iść?
Halinko, super, że zadowolona z fryzury jesteś. Jak po wyjeździe?
Ciekawe jak Tamirka. Przekażcie jej pozdrowienia ode mnie jak będziecie miały kontakt z nią
Miłego dnia.
Wyjazd udany. Pogoda w piątek była super do spacerków, w sobotę się trochę ochłodziło i trochę śniegu popadało, ale generalnie się udał wyjazd. Nasza ulubiona knajpka zamknięta była, mają otwierać 25 kwietnia. Ogólnie mało ludzi było, dużo pozamykanych miejsc było. Widać, że po sezonie zimowym szykują się na majówkę i na letni pewnie.
Dzisiaj popołudniu mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że wszystko ok. Trochę wyniki słabe - tzn. w granicach dolnych norm, zobaczę co mi powie.
Monika, dobrze, że już lepiej. ponoć drugi trymestr to najlepszy czas żeby cieszyć się ciążą. Na wybór imienia jeszcze macie trochę czasu, więc pewnie coś wybierzecie.
Chochliczku - takie spotkania po latach to fajna sprawa. A nie chcesz i na ten kameralny i na ten większy iść?
Halinko, super, że zadowolona z fryzury jesteś. Jak po wyjeździe?
Ciekawe jak Tamirka. Przekażcie jej pozdrowienia ode mnie jak będziecie miały kontakt z nią
Miłego dnia.
Bry dzień
na chwilkę w sumie.. jakoś weny pisać nie mam...
Wyjazd udany
ale nie było kiedy odsapnąć i się wyspać...
Wyjazd udany
- chochlik70
- Super Gaduła
Podobno Tamirka po zabiegu i jest ok.
Tyle się Aga dowiedziała ,może Halinka jak się zjawi bedzie wiedzieć coś więcej.
Tyle się Aga dowiedziała ,może Halinka jak się zjawi bedzie wiedzieć coś więcej.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam .
Małgosia już po zabiegu ale jest bardzo słaba , ale to wiadomo , że operacja osłabia czekamy na dalsze wieści , może więcej napisze jak się wzmocni .
Agnieszko dużo zdrówka , samych słonecznych pięknych dni bez trosk i zmartwień
Agnieszko dużo zdrówka , samych słonecznych pięknych dni bez trosk i zmartwień

- malinka 61
- Kobietka Expert
Dziewczynki przed chwilką rozmawiałam z Małgosią , jest już na sali ogólnej , wiadomo jest słaba ale zaczęła trochę chodzić , prawdopodobnie w środę wyjdzie , jutro będzie dokładnie wiedziała , prosiła żeby was pozdrowić ,ja również przekazałam pozdrowienia od was dla niej ,
jak tylko wróci to się odezwie na forum
Cieszę się że wraca do zdrowia
Kasiu , jazdę z mężem wytrzymałam z wielka biedą, bo gnał bardzo , na liczniku na autostradzie miał 150 , zawsze go w piety gryzie jakby miał jechać powoli
to taki typ ,
teściowa już nie za bardzo ludzi kojarzy , ale się cieszyła jak małe dziecko , zawiozłam jej kwiatki różnokolorowe , to zaraz zwróciła na nie uwagę a tak to rozmowa już jest bardzo trudna ,
a na moja fryzurę nikt nie zwrócił uwagi , ale to dla mnie nie było dziwne , bo ja zawsze jadę wyfryzurowana
więc dla nich może to i normalne
No to dałaś plamę że zapomniałaś o imieninach córci i urodzinach swojego ślubnego , ale to tempo takie życia że człowiek może i zapomnieć . proszę i ode mnie złożyć spóźnione życzenia ale szczere .
Kasiu na spotkanie klasowe idź, bo to fajnie zobaczyć i pogadać z byłym koleżeństwem
Estero i Elizo , no to sobie pospacerowałyście po górach , dobrze że pogoda dopisała , jak tam u lekarza ????
Kasiu , jazdę z mężem wytrzymałam z wielka biedą, bo gnał bardzo , na liczniku na autostradzie miał 150 , zawsze go w piety gryzie jakby miał jechać powoli
Estero i Elizo , no to sobie pospacerowałyście po górach , dobrze że pogoda dopisała , jak tam u lekarza ????

- chochlik70
- Super Gaduła
Hejka
U mnie dziś słoneczn ale wietrznie.
Super wieści o Tamirce,wiadomo,że jest słaba,ale powolutku dojdzie do siebie,już Misiek dopilnuje.
A nie wiesz Halinko czy on tam z nią jest???
Matko Twój mąż ma ułanską fantazję.
A teściowa no cóż to takie dorosłe dziecko,cieszy ją wszystko.
Za życzenia dziękuję
Tygrysku jak u lekarza?????Super,że odpoczełyście.
Ja osobiście lubię jak jest tak przed lub po sezonie,bo wtedy się odpoczywa.
Właśnie na kameralne spotkania chadzam regularnie,ale czy mam ochotę na większe zobaczymy.
Hada skąd ten nastrój?????
U mnie dziś słoneczn ale wietrznie.
Super wieści o Tamirce,wiadomo,że jest słaba,ale powolutku dojdzie do siebie,już Misiek dopilnuje.
A nie wiesz Halinko czy on tam z nią jest???
Matko Twój mąż ma ułanską fantazję.
A teściowa no cóż to takie dorosłe dziecko,cieszy ją wszystko.
Za życzenia dziękuję
Tygrysku jak u lekarza?????Super,że odpoczełyście.
Ja osobiście lubię jak jest tak przed lub po sezonie,bo wtedy się odpoczywa.
Właśnie na kameralne spotkania chadzam regularnie,ale czy mam ochotę na większe zobaczymy.
Hada skąd ten nastrój?????
Jejku dziewczynki jaka niespodzianka
Jakie piękne kwiaty i zyczenia 
Ja jako kaszubka co prawda imienin nie obchodzę więc tym bardziej mi miło że Wy złożyłyście mi życzenia
Wieści o Tamirce już znacie, do mnie też dzwoniła. Nie będę się powtarzała bo już wszystko Halinka powiedziała.
Dodam tylko tyle że kazała szczególnie ciężaróweczki wyściskać
Ach powiem Wam co ja miałam dziś za dzień.... Jakąś godzinę spędziłam w przychodni a 5 w szpitalu.
ale od początku....
u nas mieszka taki 56-letni facet, w sumie on u teściów jest odkąd skończył 19 lat, czasem był u któregoś wujka na gospodarstwie ale większość u teściów. Nie ma swojej rodziny, nigdy się nie ożenił, nie ma dzieci, jedynie ma siostrę, jej córkę i wnuki ale widuje się z nimi raz w roku na Wszystkich Świętych. Teść w sumie traktuje go jak trzeciego syna.
A u nas jest od takich robót codziennych, już rano ma w piecu napalone, drzewo porąbane, przywiezione, kurom sprzątnięte i tego typu roboty.
No co prawda to jest on hmmmm, jakby to powiedzieć..... lubi sobie wypić. Jak nie pije to nie pije ale jak zacznie to bite 2 tygodnie potrafi pić.
Jak nie pił to krew honorowo nawet oddawał.
Ostatnio leczy się na nadciśnienie.
I od kilku dni pobolewał go brzuch z lewej strony. (on twierdził że z prawej ale dziś pokazywał to ewidentnie lewa).
Wczoraj już brał tabletki przeciwbólowe bo nie wyrabiał ale dziś doszło wysokie ciśnienie i taki ból że rano go z mężem zawieźliśmy do Gdyni do lekarki gdzie należy. Tak się zataczał jakby pił od kilku dobrych dni, a był trzeźwy. Na twarzy bordowy. Ja myślałam że mi ze schodów zleci, tak się zataczał.
Ciśnienie miał 200/100, dali mu tabletkę na zbicie i czekaliśmy pół godziny. Wtedy miał 160/80 a lekarka mówi że te zawroty mogą być z innej przyczyny no i plus ten brzuch i zaraz nam dała skierowanie na SOR.
A na sorze jak to na sorze.... wiadomo, chyba nie muszę mówić ile czekania.
Wzięli go na salę obserwacji, 3 kroplówki dali i w końcu chcieli zatrzymać a on nie chciał. Mąż mu przemówił do rozsądku no i został niby na 3 dni na internie. Może potem dowiemy się co mu jest......
Dziewczynki, super że wyjazdy się udały, zarówno sióstr jak i Halinki.
Halinko, matko 150 na liczniku to i ja bym się bała... no, teściowa to ma swój wiek...
Ty to zawsze elegancka
Szkoda dziewczyny że Wasza ulubiona knajpa była zamknięta, pamiętam jak pisałyście jakie pyszne tam jedzenie.
Eliza, widziałam Twoje zdjęcie ale brzuszek zakryłaś
Kasia, a wiesz, moje liceum jakoś niedługo będzie miało 100 lat to na taką bibę bym nawet poszła, bardziej na coś takiego niż kameralne.
Choć chyba bym kameralnie wolała się spotkać z dziewczynami z liceum niż z klasą z podstawówki.
Ja jako kaszubka co prawda imienin nie obchodzę więc tym bardziej mi miło że Wy złożyłyście mi życzenia
Wieści o Tamirce już znacie, do mnie też dzwoniła. Nie będę się powtarzała bo już wszystko Halinka powiedziała.
Dodam tylko tyle że kazała szczególnie ciężaróweczki wyściskać
Ach powiem Wam co ja miałam dziś za dzień.... Jakąś godzinę spędziłam w przychodni a 5 w szpitalu.
ale od początku....
u nas mieszka taki 56-letni facet, w sumie on u teściów jest odkąd skończył 19 lat, czasem był u któregoś wujka na gospodarstwie ale większość u teściów. Nie ma swojej rodziny, nigdy się nie ożenił, nie ma dzieci, jedynie ma siostrę, jej córkę i wnuki ale widuje się z nimi raz w roku na Wszystkich Świętych. Teść w sumie traktuje go jak trzeciego syna.
A u nas jest od takich robót codziennych, już rano ma w piecu napalone, drzewo porąbane, przywiezione, kurom sprzątnięte i tego typu roboty.
No co prawda to jest on hmmmm, jakby to powiedzieć..... lubi sobie wypić. Jak nie pije to nie pije ale jak zacznie to bite 2 tygodnie potrafi pić.
Jak nie pił to krew honorowo nawet oddawał.
Ostatnio leczy się na nadciśnienie.
I od kilku dni pobolewał go brzuch z lewej strony. (on twierdził że z prawej ale dziś pokazywał to ewidentnie lewa).
Wczoraj już brał tabletki przeciwbólowe bo nie wyrabiał ale dziś doszło wysokie ciśnienie i taki ból że rano go z mężem zawieźliśmy do Gdyni do lekarki gdzie należy. Tak się zataczał jakby pił od kilku dobrych dni, a był trzeźwy. Na twarzy bordowy. Ja myślałam że mi ze schodów zleci, tak się zataczał.
Ciśnienie miał 200/100, dali mu tabletkę na zbicie i czekaliśmy pół godziny. Wtedy miał 160/80 a lekarka mówi że te zawroty mogą być z innej przyczyny no i plus ten brzuch i zaraz nam dała skierowanie na SOR.
A na sorze jak to na sorze.... wiadomo, chyba nie muszę mówić ile czekania.
Wzięli go na salę obserwacji, 3 kroplówki dali i w końcu chcieli zatrzymać a on nie chciał. Mąż mu przemówił do rozsądku no i został niby na 3 dni na internie. Może potem dowiemy się co mu jest......
Dziewczynki, super że wyjazdy się udały, zarówno sióstr jak i Halinki.
Halinko, matko 150 na liczniku to i ja bym się bała... no, teściowa to ma swój wiek...
Ty to zawsze elegancka
Szkoda dziewczyny że Wasza ulubiona knajpa była zamknięta, pamiętam jak pisałyście jakie pyszne tam jedzenie.
Eliza, widziałam Twoje zdjęcie ale brzuszek zakryłaś
Kasia, a wiesz, moje liceum jakoś niedługo będzie miało 100 lat to na taką bibę bym nawet poszła, bardziej na coś takiego niż kameralne.
Choć chyba bym kameralnie wolała się spotkać z dziewczynami z liceum niż z klasą z podstawówki.