Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
tamira
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: tamira »

dzień dobry!
No, to mamy MAJ!
Z tej okazji życzę Wam samych pięknych, słonecznych i kolorowych dni!

Kochaj ludzi takimi jacy są, innych nie znajdziesz.
(ks.J.Warchoł)

Pięknego piątku! :kwiatek
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Witam i zycze Wam udanej Majowki. Takiej rodzinnej Odpocznijcie.

Tamirka ...przyszlam zdrowka pozyczyc.

U nas jakotako. Zmeczona jestem psycznicznie, wyczerpana, bez sil, nie wiem jak sobie pomoc, ostatnio ciagle jakos pod gorke
bo dziecko w spzitalu, bo tesc zmarl, teraz znowu mala chorowala i omalo nie skonczylo sie szpitalem. Zrobilismy sie z mezem bardziej nerwowi;/
No ale dosc smecenia. Z fajnych rzeczy - chudne sobie fajnie :))), talia, biodra, ramiona :) przez co moja samoocena jest lepsza:)
W ta niedziele idziemy na komunie - wkoncu sie ubiore czadowo :) i wyjde z domu
Remont prawie skonczony -prawie bo jeszcze malowanie i szafa - coz ...ekipa nam szafe skoncila naprawic nie umie.....aaaaaaaaaa
Zakupilam sobie fajniusi telefonik :P bo moj stary wpadl do studni na dzialce. Myslalam ze biedak podycha jeszcze ale odmowil posluszenstwa
Wczoraj wkoncu od dawna zrobilam cos dla siebie - fryzjer , niby tylko podciecie grzywki ale zawsze cos, zakupy male, i spa domowe. Cudownie tak
A i dzis tez sie bycze. I jutro. A co.:)
maly minus -przeziebienie mnie dorwalo ;/ wiec malina, czosnek ida w ruch.
Alergia dokucza na maxa ale zakupilam sobie krople do oczow , moze zyc bede
Za tydzien znowu do fryzjera tym razem albo ombre albo jakies refleksy.
No to tak w skrocie co u mnie :)
Pozdrawiam Was .
Aga mnie tu kusi aby pisac :)
Moze obiecywac sobie nie bede, bo ciezko mi sie wbic w wasza relacje. Wy tu jak sister prawie :)
Milego dnia
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka
Kurka, od rana pada i to tak solidnie.
Jedziemy na tą 50-tkę i myślałam że będzie można wyjść na taras, ogród no ale nie ma szans. Nawet jak potem przestanie to i tak trawa mokra.
To będziemy siedzieć w domu przy stole.
Marcel miał z nami jechać (bo teście też są proszeni) ale on mówi co ja tam będę robił, a jak teraz Henio wrócił to Marcel zostanie w domu. Mówi że nudzić się nie będzie bo ma PS3, ma komputer, ma tablet, ma tv, ma nowy telefon.... no ale cóż robić w taką pogodę...
Na kolację mu pokroję chleba to sobie potem kanapki zrobi a jak nie to zawoła Henia i mu pomoże. W sumie Henia pokój jest za naszą ścianą, tylko wejście ma osobne, Marcel może do niego też iść w gościnę :)
I się chłopak nudzić nie będzie a i pójdzie spać o normalnej porze, kiedy będzie chciał.

Tamirko, Ty też zawroty głowy i osłabienie? Oj niedobrze....

Saszka, no widzisz, musiałam Cię na forum skusić. I jaki telefonik kupiłaś?
Zrób ombre, pissss :) Bo mi się to bardzo podoba a ja mam za krótkie włosy buuuu
A mi się podoba nie całkiem blond końcowki tylko takie jakby pasemka na nich i kilka tonów jasniejsze. Gdzieś na fb widziałam, podeślę Ci tam jak znajdę. I w sumie ombre jest wedlug mnie lepsze bo jak się robi refleksy czy kiedyś pasemka to zaraz odrosty były a ombre masz tak długo aż zetniesz końcowki ;)
No nie dziwne że z mężem jesteście nerwowi jak ciągle coś wyskakuje i to oczywiście nic dobrego. Dobrze że Emi przeszło i skończyło się na domowym leczeniu.
A wiesz, znowu zmotywowałaś mnie do ćwiczeń bo ostatnio miałam wszystko w d..... kilka razy teraz byłam na siłowni a potem miałam taki humor że stwierdziłam że walę wszystko, łącznie z chudnięciem.
Jakbyś tam jakoś fotkę miała w tej kreacji z komunii to poprosimy :)

Nawinęłam sobie włosy na takie grube wałki, pochodzę w nich kilka godzin to włosy mi się fajnie podniosą u nasady i podwiną na końcach, potem tył podtapiruję, polakieruję i fryzura gotowa.
Jakoś powiem Wam nie mam ochoty iść na tą domówkę. Znów mój T się napije, teściowa pewnie też..... choć mam nadzieję że przy obcych ludziach się trochę powstrzyma bo wiem jak ona krzyczy gdy się napije. Salon nie za duży to w całym domu i okolicy będzie ją słychać....
A mąż dopiero w poniedziałek mówił, że wiecej nie pije.... no ale to był poniedzialek a dziś jest piątek...
Ja tam może drinka czy dwa wypiję bo kierowcę mam, ale nie tak żeby się upić.
Ale i tak nie chce mi się tam iść, ludzi nie znam, samych solenizantów widziałam dwa razy w życiu więc też nie mogę powiedzieć żebym ich już znała.
No ale wyjścia nie mam, muszę iść....

Miłego dnia, mimo tej paskudnej pogody
Sasza
Super Gaduła

Hej Agus:)
Kurcze jak to my sobie radzilysmy kiedys jak nie bylo telefonu, neta, itp gadzetow :P Chyba glownie ksiazki:)
I zabawa na polku .

Telefonik to LG L65 .I narazie ok.Nie jest mega cienki, ani mega gruby:P latwy w obsludze.Cena to 380 zl wiec nie jakos duzo choc wiadomo wolalabym taniej, ale dalam sobie limit do 400zł. Wiec zmiescilam sie. No ok. Duzy ekranik. Teraz tylko musze posciagac wszystko;/ czyli rozne apki, ale neta nie mam wiec tylko w busie wifi jak bedzie to podloczyc sie i sciagac
masz net w telefonie?
Co do ombre ...mnie sie widzi karmelowe, zreszta mam braz wlosy, blond omre byloby kiepsko
Co do refleksow to ona wlasnie mowila ze nie zrobilaby mi od samego czubka glowy tylko nizej , i ze mozna z niby chodzic nawet rok. No zobacze
Co do cwiczen dla mnie motywacja jest to ze widze efekty. Chce byc szczuplejsza, i juz. Ciezko sie czasem zmobilizowac, gdy mam kryzys -odpuszczam ale to max 2 dni .
Tez szukam pomyslu jak uniesc wlosy na ta niedzielna komunie bo moich jest duzo, sa cienkie, puszczace sie..szybko opadaja...
Ostatnio robie sobie na wlosach 4 spiralki szlimaki i pozniej fajne mam fale. Podapiruje i juz. Bo prostych nie lubie
Baw sie dobrze, moze tak zle nie bedzie
Mnie ise chce isc, choc kiepsko sie czuje, oby do niedzieli przeszlo
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Cześć Babeczki.
Tak czytam to u prawie każdej jakaś impreza albo wyjazd, zazdroszczę! :) Chociaż my też wczoraj zrobiliśmy sobie imprezę ze znajomymi, ale wytrzymałam do 21:30 i niestety spanie mnie zmogło :P Chyba się już nie nadaję :D
U mnie po staremu, brzuszek ciut rośnie ale jeszcze się mieszczę we wszystkie dawne ciuchy, co prawda bluzeczki wybieram już takie luźniejsze ale póki co przytyłam 1 kg, więc nie jest źle. Z mdłościami pożegnałam się już definitywnie, jakie to piękne uczucie dobrze się czuć :D Nawet zapachy już mnie tak nie odrażają. Teraz z niecierpliwością oczekuję na pierwsze ruchy, w niedzielę zaczynam 17 tydzień, więc być może to już niedługo ;)
W poniedziałek mam lekarza, więc zdam Wam relację, czy wszystko w porządeczku :)

Halinko, Ty już pewnie w drodze, napisz nam jak dojedziesz, jak wrażenia, jakie warunki mieszkaniowe. Kaszkiet fajny i piękny głęboki kolor ma.

Aga, Tobie życzę udanej imprezki, może akurat będzie fajnie, zazwyczaj tak jest, że jak się nie chce iść to potem jest super. Dobrze, że Henio już wyszedł, musi troszkę podreperować zdrowie, jeśli chodzi o sód to może niech dużo pije wód mineralnych z dużą zawartością sodu? A paznokcie bardzo ładne ;)

Sasza, dawno Cię nie było :) Tobie również życzę udanej imprezki :) Zazwyczaj jest tak, że nieszczęścia lubią chodzić parami. Może pomyślcie o jakimś wspólnym relaksie, tak żeby odpocząć, przestać myśleć o problemach. Wtedy nerwy też ustąpią :*

Tamirko, u Gabrysi chyba dobrze, mam nadzieję, że w pon usłyszę to co zawsze że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Trochę się stresuję jak przed każdą wizytą. :( To, że jesteś osłabiona to nic dziwnego, musisz dojść do siebie i tak jesteś bardzo dzielna :) Jeszcze troszkę i wszystko wróci do normy, zobaczysz :*

Avis, gratuluję pracy i trzymam kciuki żeby Cię bardzo nie wymęczyła. Wiem, z najbliższego źródła, że praca przy weselach jest na prawdę ogromnie męcząca, mój mąż jest kelnerem już od ładnych paru lat, i zawsze wraca wypompowany. Dziś też przygotowują salę, jutro wesele ( na 210 osób ), pojutrze poprawiny, on jest odpowiedzialny za obsługę więc i stres zawsze jest czy wszystko wypali czy będą zadowoleni goście. Ale zawsze wraca z ładnym napiwkiem i często ma podziękowania w księdze gości :) Na kuchni też zawsze jest młyn, ale na pewno sobie dasz radę. Dziś podobno na kuchni pracuje 12 pań, bo przed chwilą dzwonił i mówił :D No ale wesele ogromne i to dwudniowe.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :* i życzę miłego dnia.
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
tamira
Super Gaduła

Rano było słonecznie, ale ok. 9.00 spaskudziło się deszczowo i kiszka z grochem z mojego spaceru... :cry:
Na razie tabletki p/bólowe mają używanie i zimne okłady na durny łeb!
Dobrze, że bladym świtem wstawiłam mięcho do piekarnika, bo teraz ani ręką, ani nogą, ani niczym... :evil:
Aga! jak teraz nie masz nastroju na wyjście, to zgodnie z teorią odwróconego paradoksu powinnaś bawić się wyśmienicie.. :)
CO TO JEST OMBRE??? uświadomcie starowinkę, plisss.. :)
Ciekawe jak tam podróż Halinki? jeżeli wyjechali z samego rana, to niedługo powinni być na miejscu.
Sasza pisze: Aga mnie tu kusi aby pisac :)
Moze obiecywac sobie nie bede, bo ciezko mi sie wbic w wasza relacje. Wy tu jak sister prawie :)..
Oj, Saszka, Saszka! ja tam kusić Cię nie będę, ale jak Ciebie nie ma, to smutno mi i zaczynam się martwić, i od razu czuje się gorzej!
Tyle Ci powiem, o! :)
Gusia! ciebie też to dotyczy!
I Gosi!
I Marty!
I Tygrysów!
i w ogóle....
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
U mnie od pół godziny leje :) fajnie jest
Pospałam do 11 przeciagłam się obróciłam na drugi bok i zabrałam za czytanie :D
Niedawno wstałam,żeby nie było za kolorowo to wam powiemnerwy mnie nie puszczają i noc bezsenna usnęłam nad ranem ehhhh.
W planach na dziś leżing i opierdalaling :D
Może do kumpeli podjade pogadac bo mam parę spraw do wyrzucenia z siebie.
Halinko kaszkiet piękny no i ten kolor.
Zarobek 100% większy niż tutaj a tylko 2 może 3 km dalej.
Oczywiście,że szefowa wie,ona cały czas wiedziała,że szukam czegoś na cały etat.
Czy muszę hmmm mogę siedzieć w domu i narzekać że mi na wszystko brakuje,ale czy to coś da????
Tamirko daj sobie czas odpoczywaj,czasem organizm potrzebuje więcej czasu na regenerację.
Nie chcę pomylić i poodpisuję wam ogólnie
Tygryski no własnie mały miał być częściej bo na chorobowym a co znikł :evil:
Duży doświadcza najpiękniejszych przeżyć kobiet w ciąży,ruchy to doświadczenie wprost mistyczne.
Ja raczej nie kupuję sałat w folii ,jakoś mnie od nich odpycha i często są nieświeże.
Sasza no jak dziecko choruje to rodzice się stresują,ale jak tak czytam to u Ciebie więcej pozytywów niż negatywów.
Remonty,fryzurki,waga leci nic tylko się cieszyć
Aga impreza będzie zaje.....fajna.
Marcelowi to ja się nie dziwię,na takich dorosłych imprezach mu nudno.
Pewnie coraz częściej nie będzie chciał z wami chodzić.
Heniu cóż musiałby się za siebie mocno wziąść,ale czy da radę,zmiana trybu zycia,zero %.
Miłego weekendu
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Sasza
Super Gaduła

Tygrysku to dobrze ze mdlosci ustapily:) oj przydalby sie wypad sama na sam, tyle ze to nie takie proste, jest dziecko, ale moze cos sie uda

Tamirka ombre to farbowanie tylko koncow wlosow :P jakos tak :P i dziekuje za mile slowa
jedyne sposob to zagladac codziennie, inaczej sie nie wciagne. ;) a podejrzewam ze jak juz wejde w rytm to bedzie z gorki;)

Chochilk pogrzeb tescia. Co niestety mezem mocno tyrplo.
Ale tak..staram sie widziec pozytywy i cieszyc drobiazgami. Choc ostatnio zmeczenie tymi problemami przyslonilo wiele
A co do remontu, super sprawa bo efekt bedzie, ale panowie szafe nam zdemotowali , zalozyc nie umia;) trzeba kombinowac a jak nie -nowy wydatek nowa szafa.

Lezing i opierdaling mowisz ? haha i tak trzeba
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Kasiu ależ napisałam post na poprzedniej stronie ale chyba ani Ty ani Tamirka nie zauważyłyście :) Gratuluję pracy, to taki duży krok naprzód, nowe doświadczenie, no i mobilizująca pensja. Dasz sobie spokojnie radę nie stresuj się tak :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Obrazek
To jest ombre
Mi się podoba ale tylko jak jest super zrobione,bo w iększości przypadków to wygląda jak z zakładu pani Krysi.
Mały Tygrysku no fakt umknął mi Twoj post z przyjemnością przeczytałam,że pożegnałaś mdłości i ,że wszystko ok.
Fakt pewnie już lada moment i Ciebie Gabrysia posmyra od środka.
Wagę też masz fajną.
Matko i córko wesele na 210 osób toż to jak jakiś pochód :D raz w życiu byłam na takim150 było okropnie tzn niby fajnie ale ciasno,pełno obcych ludzi,no ale co kto lubi.
Mąż ma faktycznie ciężką pracę.
Zana praca cięzka no ale fucha i kaska nie do pogardzenia.
Saszeńko ja nie umniejszam waszych kłopotów,no cięzko się pozbierać po smierci kogoś bliskiego
Widzisz u mnie niby nic wielkiego a nerwy ogromne,podejrzewam,że jeszcze matura młodego mi dokłada
Wyjazd nawet z dzieckiem to fajny pomysł
Wiecie co mam na obiad młodą kapustę
Obrazek

Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Post autor: ZielonoOka »

Od 4 na nogach :O ale całe szczęście już po pracy :) Czas zacząć długi weekend do pracy dopiero we wtorek, coś pięknego. Szkoda tylko, że pogoda się zepsuła :(
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . Ja tylko na chwilkę powiadomić was że dojechaliśmy o godzinie 16 mieliśmy dostać pokój o 20 ale miły pan w recepcji pozwolił nam już zająć pokój wcześniej bo został już wysprzątany ,Wyjechaliśmy w słońcu pod Wrocławiem trochę popadało , koło Legnicy już lało więc nawet nie było jak się zatrzymać więc gnaliśmy przed siebie , jak tylko wyjechaliśmy za Świebodzin to wyszło słoneczko i tam zrobiliśmy sobie postój na kawusię i ciasto , dalej pogoda była już lepsza a tutaj powitało nas słoneczko które do tej pory ładnie świeci . Byliśmy już nad morzem , cudowna tutaj jest promenada , Kurczę cos mi siada chyba myszka , ciężko mi pisać .Całuję was , jutro więcej napiszę :D :kiss2
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

malinka udanego pobytu ;)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Halinko odpoczywaj,super,że zajechaliście szczęśliwie.
Zielonooka też wypoczywaj,mogę spytać gdzie pracujesz,że tak wcześnie wstajesz
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Halinko! Cieszę się, że dojechaliście szczęśliwie i mam nadzieję, że pobyt będzie bardzo, ale to bardzo udany!! Bez względu na pogodę, chociaż z całych sił życzę wam samych słonecznych i ciepłych dni!! :)
Oj, spłakałam się ze śmiechu do usmarkania włącznie... :D
Poczytałam, jak piszecie o ombre, pasemkach i refleksach i w swojej indolencji pomyślałam, że jak dowiem się, o co chodzi z tym? tą? ombre, to pójdę jutro do fryzjera i zafunduję sobie ekstra fryzurkę. A co?! a kto bogatemu zabroni... ;-)
Po czym wchodzę na forum i widzę zdjęcia przepięknej urody, jako żywo obrazujące ową? owe? ombre!!! no i uśmiałam się do łez, bo wyobraziłam sobie minę dowolnej fryzjerki, gdy proszę ją zrobienie takiego fryzu! Na moim centymetrowym jeżyku!!! ]:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dzień dobry kochane :kiss2

Wpadałam, życzyć miłego dnia i zbieram się zaraz do pracy, trzymajcie kciuki, żeby mi dobrze poszło :D Wracam w niedzielę wieczorkiem :)

Miłego dnia :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Malinka baw sie dobrze.;)

Avis powodzenia :)

Witam
U mnie okazalo sie ze to nie przeziebienie a jelitowka;/ w nocy mialam caly pakiet, z temp. 39. Wiec nie wiem co z jutrzejsza komunia na ktora mam isc...:((((( chyba ze dzis mi sie wszystko zatrzyma
W nocy sie zwyczajnie chwialam taka slabam .
Ja nie wiem...to u mnie 3 jelitowka od lutego tego roku ;/

Milego dnia.
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Moja prognoza, co do 30 stopni w weekend, jak na razie sprawdza się dokładnie... ;-)
Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie padać!
Planów na dzisiaj nie mam, jak to się mówi - pójdę na żywioł..
Gusiu! mocno trzymam! kciuki! dasz radę... :) Bardzo jestem ciekawa twoich wrażeń...
Saszka! zdrówka kochana! :kiss2

Kto chce coś zrobić, znajduje sposób, kto nic nie chce robić, znajduje wymówkę.
(przysłowie arabskie)

Wesołego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hejka,
ale miałam do poczytania.....
I teraz co to było, co komu odpisać....
Monia, gratuluję definitywnego pożegnania mdłości :)
Teraz już zaczniesz cieszyć się ciążą :) A jak zaczniesz czuć ruchy to już w ogóle rewelacja :)

Halinko, oby pogoda dopisała przez cały pobyt :)

Tamirko, już widzę minę fryzjerki gdybyś sobie ombre zażyczyła ;)

Saszka, zdrówka, no szkoda jakby Cię komunia ominęła....

Kasia, no takie nerwy nadal masz? Matko, toż to M w poniedziałek maturę pisze..... kiedy to zleciało, dopiero przecież studniówka była.....

Agatka, to miłej pracy :)

A ja Wam powiem, że faktycznie, jak mi się nie chciało iść tak było super.
Z początku tak dziwnie,bo przecież nikogo nie znałam, oprócz gospodarzy no ale jeden drink, drugi i się towarzystwo rozhulało, w sensie rozgadało :)
Było 20 osób i dwa stoły ale dosłownie kazdy stól choć złączone w jedno, to tętnił swoim życiem :) Tam faceci, tu kobiety więc każdy miał swoje tematy.
Sloneczko wyszło, chmury poszły w dal i faceci na dwór wychodzili ale kobiety nie.
Teść nie pił i chciał szybko jechać do domu, już o 21 zaczął marudzić że jedziemy. Teściowa siedziała też taka nieswoja bo to nie jej towarzystwo, każdy tak z 10 lat młodszy od niej lub więcej więc też się podniosła o 21.30 i co, trzeba było jechać, nie było wyjścia.
Ja jeszcze na koniec dopiłam drinka żeby nie zostawiać i to mnie tak siekło że normalnie byłam pijana. Jak w domu się położyłam to miałam karuzelę w głowie. To mój mąż był bardziej trzeźwy niż ja ;)
Ale dziś obudziłam się po 8 i nic mi nie było.
Potem jak sprzątałam łazienkę to zaczęła mnie głowa boleć i tak kiepsko się czułam. A ja jeszcze odkurzyłam i wtedy poszłam na kompa.
Najgorsze że dziś jedziemy na 60-tkę do ciotki a mi się tam to już w ogóle nie chce iść. Impreza po imprezie to nie dla mnie, choć jeden dzień przerwy by się przydał. Dziś pić nie będę bo ile można. Najwyżej dwa słabe drinki bo wtedy się lepiej tańczy.
No i mam problem co ubrać bo znów nie mam co...
Ach, my kobiety to mamy takie problemy.....

Miłej soboty.... tak? sobota dzisiaj?
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam , :D Od rana słoneczko nam pięknie świeci , zaliczyliśmy już przed obiadem spacer po plaży , wiatr wieje ale kaptur mnie ochronił , warunki mamy znakomite , jutro wizyta u lekarza i zapisy na zabiegi . Po obiedzie wybraliśmy się na jazdę rowerową , przejechałam trasę aż do Chłopów i wróciłam nie zaliczając upadku :happy stres był,bo mam wielki problem z hamowaniem :(

Kasiu ,jak tam nastawienie do nowej pracy , ja wierzę w twoje umiejętności i dasz sobie radę :)

Agnieszko ja nigdy drinków nie pije bo mnie również zwala z nóg , raz tylko w młodości wypiłam i teraz już uważam bo są zdradliwe ;-)

Moniczko , jak dobrze że mdłości ciebie opuściły teraz już będzie dobrze , księżna również urodziła córeczkę :D

Elizko , synuś już daje ci znaki że jest , to fajne uczucie .

Małgosiu , ja też się zastanawiałam co to za fryzura , teraz tyle jest nowości , a i nazwy są nowoczesne :o

Witaj zielonooka :)

Agatko , napisz nam jak ci tam poszło w tej pracy , czy było ciężko .

Saszko bardzo ci współczuję tych zmartwień , no życie tak wygląda , raz się człowiek cieszy a raz smuci , śmierć i choroby człowieka przygnębiają , ale życzę ci zdróweczka
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka
U mnie dziś bezdeszczowo ,słonecznie ale jak dla mnie chłodno.
Byłam w pracy ,zakupy,obiad,wyprasowałam pranie,podjechałam do kumpeli bo chce kupić takie cudo do zakładu fryzjerskiego i radziłyśmy.
Potem z Julią poszłyśmy na mlecz,już syropek zagotowany,jutro dalsza część.
Tak stres mnie trzyma ogromny jedyny plus to mam 3 kg mniej od wtorku normalnie portki mi z tyłka spadają,masakra,jak mnie trzyma.
Halinko ile żeście płacili za wyjazd i na jak długo,koleżanki mama chce jechać ale gdzieś jej powiedzieli 2500 zł za 14 dni i jej to za drogo,a termin listopadowy.
Aga ja tych Twoich imprez nie ogarniam jak dla mnie za dużo,a powiem wam,że nasza Aga wyglądała super.
Halinko pogody,dzielna jesteś z tym rowerem a co za problem z hamowaniem masz????
Ombre to raczej rodzaj farbowania niż fryzury
Tamirko ja bym chciała zobaczyć tą fryzjerkę co ci to ombre zrobi.
Widzicie taka jestem zestresowana,że się z mężem pożarłam
Obrazek

Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Kolejny deszczowy dzień. Tak chciałam, żeby choć ten weekend był ładny a tu nici ze spacerów czy posiedzenia w ogrodzie. Niestety prognozy nastroju nie poprawiają, taka pogoda ma się utrzymać mniej więcej do 22 maja :O Istne szaleństwo.
tamira
Super Gaduła

A ja dzisiaj pół dnia przez telefon przegadałam, a drugie pół z książką :-) Po "Żonach i córkach" jednym tchem połknęłam "Więcej czerwieni", a teraz czytam "Północ, południe".. :)
Dostałam zdjęcie z Halinką w roli głównej na słonecznej promenadzie i powiem Wam, że nie zdziwię się, jak nasza Halinka całą mieścinę powali na kolana!
Szyk kobieta! :)
Kasiu! zaczynam się o Ciebie normalnie bać! jak tak dalej pójdzie, to nerwy zjedzą Cię do imentu!
A ja Ci mówię, że syn maturę zda śpiewająco, a w pracy poradzisz sobie z palcem w nosie i od teraz będzie lepiej.. :)
A co to za syropek robisz z mleczy????
Aga! mam nadzieję, że kolejna impreza będzie lepsza od poprzedniej... ;-) Też tych wszystkich imprez nie ogarniam, ale uważam że z życia trzeba korzystać ile wlezie! A jak nie teraz, to kiedy?
Gusiu! z niecierpliwością czekam na Twoje wrażenia z nowej pracy! Oby ci tylko nogi uszami nie wyszły...
Saszka! jak zdrowie?? lepiej się czujesz?? mam nadzieję, że tak...
A może czystka byś popiła?? ewentualnie nalewki z bursztynu?
Monia! gdzie schowałaś się z Gabrysią?
I Tygrys z Adasiem?
Odpoczywacie?
Zielonooka! uszy do góry, pogoda lada dzień po niedzieli będzie całkiem wiosenna:-) A jak masz na imie?
Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
"Ktoś na niebie owce wypasa, hej!" - jak zobaczyłam białe baranki na błękitnym nieboskłonie, to od razu przypomniała mi się ta stara piosenka Skaldów...
żeby tylko cieplej było...
Może dzisiaj wyprowadzę się na świąteczny spacer, do lasu albo nad morze, albo gdzie oczy poniosą...

Każdy prowadzi jakąś kalkulację, którą nazywamy nadzieją.
(Arystoteles)

Słonecznego dnia! :kwiatek
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Agus i jak samopoczucie? faktycznie imprezka za imprezka. Z jednej strony lubie,z drugiej ...wole chyba czasem taki zwykly dzien, leniwy, spacerkowy, wylacznie maz, dziecko.

Malinka a no zycie, roznie to bywa;) trzeba myslec pozytywnie:)
Alez Ci fajnie, spacer po plazy . Wez mnie ze soba :)

Tamirka dzis lepiej, wczoraj juz bez biegunki i temp. Dzis ide na komunie.

Milego dnia dla was wszystkich
Zablokowany