Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Culagula »

Gosiu, wiem o jakim aparacie mówisz bo sama taki nosiłam całą podstawówkę, no a to kiedyś było 8 lat ;)
No ja właśnie zawsze wieczorem sobie przypomnę że miałam dzwonić do tego prywatnego.

Monia, no całkiem możliwe że to już ruchy czujesz :) Teraz się przypatrz, jak będą takie bombelki częściej to znaczy że to kruszynkę czujesz :)
Daj znać co lekarz powiedział.

Tamirko, gratulacje dla Miśka :)
Kurcze, jakbyśmy chcieli wejść w trójkę na molo to 20zł trzeba wydać. A gdzie reszta? Bo wiadomo a to loda a to gofra a to może zapiekanka czy frytki.. No ale chciałabym zabrać Marcela na molo... i to jeszcze przed sezonem bo potem zaparkować będzie cudem.

Halinko, no nawet ciepło dziś było,u mnie to do południa padało a potem się rozpogodziło i nawet słoneczko wyszło :)
Ja nawet na siłowni byłam :) Jutro ma być cieplej i bez deszczu :)
Oj to się nieciekawie zaczął pobyt Twojemu mężowi. Życz mu zdrówka ode mnie :)
Sasza
Super Gaduła

Post autor: Sasza »

Tamirka oj widze u was bida z pradem. Co do diety....odpuscilam. Zjadlam nawet troche salatki. Moze nie bedzie zle. Nie wiem czy dobrze zrobilam, bo za 1 i 2 razem pilnowalam sie bardzo a teraz skusilam sie na salatke szwagierki :( .

Malinka strach ma duze oczy;) dasz rade:) a rower to super sprawa. Co do krzaczkow. Nazw nie pamietam musialabym zerknac na etykietki
ale 3 miniaturki iglakow, 2 wrzosiki, 3 lisciaste, 6 kwiatkow bratkow :P
jeszcze dokupie, zrobie palustrade ogrodowa, wysciulkuje i wam zdjecie cykne :)

Nic, corcia idzie do kapieli, oby spala lepiej, bo po wczorajszych szalenstwach plakala nam w nocy, musialam ja wziasc do siebie.
Ale wtulila sie we mnie i spala dobrze. Rany, juz za pare dni 3 latka:)
A jak zasnie to z mezem filmik :) i spac.
Dobranoc :*

Agus.:*
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No widzisz Aga, zmotywowałaś mnie :)
Ale admin szaleje z forum, już się przyzwyczaiłam do tych kolorów a teraz znów zmiany :(
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Hej melduje, że z moja Dziewczynka wszystko w porzadeczku! Waży 175 gram mierzy 14 cm, i bardzo możliwe ze to ona tak bryka :) bo już praktycznie codziennie czuje zazwyczaj jak leżę :) ogólnie teraz wszystko jest dobrze więc się uspokoiłam troche. Lekarz powiedział ze jego interesuje waga i wzrost Dzieciaczka a ze moja mała ma dobry wiec nieważne jakiej wielkości jest brzuszek. Wód tez mam wystarczająco. Babcia była oglądała wnusie na Usg :) mąż niestety dziś w pracy. Pozdrawiam Was serdecznie buziaki!!
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Aa zapomniałam dopisa!! Eliza nie jeszcze nic nie kupuje na razie jeszcze moim zdaniem za wcześnie ale intensywnie oglądamy wózki na razie w internecie ale żeby jakieś rozeznanie mieć. Ciuszków tez jeszcze nie mam żadnych.. Jeszcze zdążymy pokupic :) Had proszę o połączenie postów, jestem na telefonie i nie znalazłam edycji :(
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ja się naczytałam o Waszych kopiących maluszkach i dziś dostałam zachciankę zupelnie jak 10 lat temu ;) Wzięłam z piwnicy słoik ogórkow tzw pikli i pół na poczekaniu zjadłam ;)
Monia, to już teraz potwierdzone że będzie Dziewczynka :) :) :) Rośnie maluszek :) :) :)
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

Agnieszka - a może na tą piekną rocznicę ... ;)

Wracam do książki,
pozdrawiam Was.!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Ha, ha, nie, ja się tak tylko śmieję bo Kasia czeka na efekty nocy poślubnej a kuzyni męża życzyli nam nawet bliźniaków a ja tu dziś pół słoika ogórków wciągnęłam :) Ale raczej wątpię żeby to było TO :) :) :)
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Monia! pięknie Gabunia rośnie, to i kopać będzie coraz mocniej... ale fajnie! ]:-) Pomiziaj ja ode mnie! :)
Halinko! zdrówka dla męża, mam nadzieję, że dolegliwości poszły sobie za suche lasy i więcej nie wrócą...
Co do roweru...hmmm.. wszak trening czyni mistrza :) ja tam wiem, że dasz radę i już niedługo będziesz śmigać jak zawodowiec.. :)
Gosiu! co czytasz? U mnie na tapecie "Opactwo Northanger", a w kolejce czeka "Śpiewający żółw":-)
Saszka! jeżeli zjadłaś z apetytem, to nie powinno zaszkodzić:-) ważne żeby nie przesadzić z ilością na jeden raz... Ale uważaj na siebie, bo coś za dużo u ciebie tych jelitówek...
Kasiu! jak tam dzisiaj Twoje samopoczucie??
Aga! a może...może? Ja cieeee.... byłoby super! :D
Fakt, trochę drogo liczą za wejście na molo, a i pokus tam dużo. Za jedną durną kawę dycha poleciała.. :P
Zrobiłam listę spraw do załatwienia w tym tygodniu i znowu okazało się, że wizyty u lekarzy są w czołówce peletonu. Neurolog, reumatolog i rodzinny, a w przyszłym tygodniu onkolog i hematolog, od którego jak nic zbiorę opiernicz, jak stąd na Madagaskar... ;-) Łooo matko i córko! Ileż to sił i czasu człowiek traci na pyskówki z konowałami.. :)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
No, proszę! Wczoraj o tej porze padało, a dzisiaj słoneczko świeci aż miło i w dodatku w TV zapowiadają wyjątkowo ciepły dzień! U nas ponoć ma być 22 stopnie, w co osobiście nie bardzo wierzę... ;-)
Wysiorbię kawę i spróbuję zmierzyć się z wtorkiem...

Akceptacja zbyt często wynika z rezygnacji, a zbyt rzadko ze zrozumienia...
(...)
Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Hej.
Przez te zmiany pogodowe to ja ledwo żywa jestem...głowa tak mnie bolała wczoraj. Na szczęście dzisiaj już lepiej. No ale dzisiaj u nas ,a być 27stopni i burze popołudniu, a jutro 15, to co się dziwić, że się odbija na człowieku. Nawet Adaś jakiś spokojniejszy ;P
Monika, rośnie maluszek, super. To nie masz co się martwić swoim brzuszkiem, ważne by maluchowi było dobrze.
Halinko, i jak na wyjeździe? mężowi lepiej już? Cos tu jakaś epidemia jelitówki panuje.
Sasza nie zaszkodziła sałatka? Lepiej już?
Kasiu jak matury?
Aga, zachcianki masz?? Może to... :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Tamirko, calkiem możliwe że 22 stopnie będą bo jak Marcel wychodził do szkoły to było już 15 stopni, kazałam mu ubrać tylko bluzkę z krótkim rękawkiem i bluzę od dresu bo to wystarczy. A słoneczko przygrzewa że aż miło :)

Elizo, ano wczoraj miałam zachciankę ale to dlatego że bardzo chciało mi się owoca, dawno nie jadlam. W domu tylko takie miękkie jabłka a ja miękkich nie lubię więc nie miałam co jeść i tak z braku laku rzuciłam się na ogórki ;)
No i się śmialam bo będąc w pierwszej ciąży, ale jeszcze o niej nie wiedziałam, to u mojej koleżanki poprosiłam ją o słoik papryki konserwowej i cały zjadłam :) A teraz te ogórki ;)

Kasia zaginęła, dziś jeszcze nie jest w nowej pracy no ale niech pisze sama, niech się pokaże i pisze :)

Agatka, no jakbyś miala tylko w weekend zarabiać po 300zł to i tak super, niektórzy za 1200zł robią cały miesiąc. No co prawda narobisz się jak wół no ale to tylko dwa dni w tygodniu.
Wczoraj był Dzień Strażaka to widzisz, robią sobie imprezkę.
A to jest jakaś restauracja czy sala bankietowa? To komunie i stypy też mogą się zdarzyć?

Miłego dnia, korzystajcie ze słoneczka :)
Sasza
Super Gaduła

MalyTygrusku gratuluje no widzisz wszystko ok:)

tamirka matko ile ja bym dala za 3h chwili samotnosci na takim molu na kawce sluchajac szumu morza. Wiec...wredna ze mnie matka. Tak pragnelam dziecka zawsze a teraz marze o cichutkim poranku .

Witam
W odpowiedzi na pytanie Tygrysa -no niestety salatka zaszkodzila , biegunka nie odpuszcza. Jaki czlowiek glupi. Zawsze pilnowal diety a wczoraj to nie wiem co to mialo byc.
aaaaaaaaa
Oby tylko reszta nie doszla czyli goraczka itp bo z mala sama w domu wykituje
Nic ide sie ogarnac, a pozniej trzeba sprzatac
tamira
Super Gaduła

Tygrysku! Oby pogoda za bardzo Ci nie dokuczyła, a Adaś brykał radośnie! Mój głupi łeb znowu dokazuje bólowo, ale postanowiłam zlekceważyć jego wariactwa i już!
Saszka! Wredna matka? nie sądzę! Każda, nawet najbardziej kochająca mama potrzebuje chwili dla siebie, bez dziecka przy boku. I takie chwile powinna mieć! Odrobina zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła, takie jest moje skromne zdanie. Matka, to nie robot zaprogramowany na prace przy dziecku przez 24 ha na de!
Oj, niedobrze że znowu masz sensacje jelitowe. Może jednak spróbuj lekkostrawnej diety półpłynnej? Kisiel, manna na wodzie, lekki bulion z odrobiną ziemniaków...
Aga! ogóry w zastępstwie owocka? ;-) ciekawe..ciekawe... :)
A pogoda faktycznie całkiem lipcowa! już jest 18 stopni.. :)
Kasiu! i jak tam??
Chyba zbiorę się w sobie i pójdę w plener.. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam . :D Wpadam na krótko bo biegnę na zabiegi , pogoda ładna kto chętny to plecaki na plecy i przyjeżdżać tutaj :D ,zaraz po śniadaniu wybraliśmy się posiedzieć na promenadzie , słoneczko świeciło i prawie wiaterku nie było , ciekawa jestem co będzie po południu bo coś zapowiadają zmianę , ;-) Później więcej napiszę teraz odpalam miotlę i gonię :witch :witch
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Malinko, wypoczywaj jak najwięcej ;)
rehabilituj się i łap siły na powrót ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
Nigdzie nie zaginęłam jestem na bieżąco,a,że z czasem różnie to wiadomo jest.
Jak Aga napisała nadal w starej pracy dokumenty złożone badania też no i czekać ale tam to norma więc cóż ........................
Kurcze tamirko jaki fajny wróbelek a ja dziś za progiem miałam ropuchę bleee jak to mówi mój mąż koleżanka wpadła w odwiedziny ;)
Saszko jaka wredna normalna,że tak powiem,każda z nas tak ma tylko nie każdy się do tego przyzna,tak jak wszyscy mają idealne dzieci ;)
Matko jelitówka tfu tfu.moja lekarka każe brac probiotyk nawet pół roku po przebytej
Zana kiedyś też tak zarabiałam ale to było w czasach jak ludzie robili imprezy ze swojego teraz w90 % u nas to restauracje
Halinko ale ci fajnie nie ma to jak być emerytem
Aga może jednak ,ale by fajnie było :)
Tamirko Sopot molo ehhhh,miałam kiedyś sen -Aga pamiętasz????mieszkanie w starym Sopocie urządzone antykami na stole robiona serweta wazon i kremowe róże ,piękny duży taraz i zejście z niego na plażę i to wszystko moje
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Aguś, oj biedulko, za szybko pewnie zjadłaś tą sałatkę i żołądek się zbuntował. Rady dziewczynki Ci już dały więc nie będę się powtarzać.
A co do wrednej matki, to wierz mi, że ja też lubię jak Marcel jest w szkole, na dworze, gra czy cokolwiek. Chociaż on to już inny wiek i nie chodzi za mną wolając mamo i mamo, sam się sobą zajmuje no ale jednak.... A wcale nie uważam się za wredną matkę ani nawet za wredną żonę że czasem fajnie jak męża nie ma.
No ale jestem też wredną synową bo kocham, uwielbiam jak teściowej nie ma :) :) :)

Tamirko, no widzisz, ja już jestem tak zdesperowana że owoc zastępuję ogórkiem ;) ;) ;) no ale ponoć marchewka to też owoc ;) to ja już wolę ogórka niż suchą marchewkę ;)
Podejrzewam, że 23 lub 24 będzie Marcela turniej tam u Ciebie.
I o ile będzie to w sobotę to przyjadę, choć powiem Ci że specjalnie dla Ciebie bo wieczorem idziemy na 18-tkę więc powinnam siedzieć w domu z walkami na głowie ;) Ale jeśli będzie w niedzielę to po imprezie raczej nie pojedziemy. No ale zalezy jeszcze od godziny.
Jeśli zrobią 16-go to niestety ale my nie pojedziemy bo idziemy na komunię.
Najgorsze, że oni wszystko zawsze informują na ostatnią chwilę. I niczego czlowiek nie może zaplanować.
A wiesz co? twoje prognozy u mnie sprawdziły się idealnie bo ja mam na termometrze dokładnie 21,5 stopnia :)

Kasiu, to teraz musisz czekać... hmmmm, ciekawe jak długo. Super masz tą szefową że zgodziła się abyś przeczekała ten czas u niej..
No ale fakt, jak miałaby sama siedzieć i to robić to wili Tobie pozwolić.

Halinko a jak mężuś?

Teraz chmury nadciągają i wiatr wieje ale do południa siedzialam sobie z książką przed domem i opalałam dekolt :) I powiem Wam, ciut opaliłam :) Widać minimalną różnicę :)
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Odpoczywaj Halinko i zbieraj siły.
Sasza pewnie za szybko ta sałatka, trochę jednak potrzeba czasu by organizm doszedł do siebie.
Tamirko, a kiedy zaczynasz tą rundkę po lekarzach? Spacerek się udał?
Kasiu , a nie wiesz jak długo musisz czekać?
Aga, heheh ja wczoraj wieczorem na fotelu ogrodowym na balkonie sobie posiedziałam. Kupiliśmy w tym roku i to był super zakup :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Dziewczyny, jak mnie głowa boli to sobie nie wyobrażacie...
Z lewej strony, tak od skroni, jakby mi ktoś młotkiem walił. Matko co za ból...
Wzięłam dwa ibupromy max i nic.... leżę i wstać nie mogę...
Może uda mi się przespać chwilę to będzie lepiej....
Sasza
Super Gaduła

Jestem tak spiaca ze usypiam na stojaca. Najpierw zadzwonila jedna znajoma, pozniej kolezanka cale 60minut gadania, ucho mnie boli:P
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kurcze , jakie zrobiło się mdłe tło , :( :( jak dla mnie to okropne , ledwo widać rubryki , :( :( :( JA już po zabiegach i obiedzie , teraz wybraliśmy się na spacer i lunęło z nieba , dobrze że miałam kaptur więc włosy mi nie zmokły ,ale ze spaceru nici ,ale jest bardzo ciepło .

Agnieszko , naczytałaś się o dzidziusiach i zaraz się i tobie zachciało maleństwa :D :baby głowa może ciebie boleć bo zmiana jest ciśnienia , może zrób sobie zimny okład to pomoże skoro tabletki ci nie pomagają :( Mąż już lepiej , ale jeszcze go trochę męczy brzuch ale to minie :)

Kasiu , no to kiedy idziesz do tej nowej pracy ??ja myślałam że już , napisz nam jak tam idzie matura Marcinkowi , gorący ten okres dla nich, ja podałam ci link do tego ośrodka , widziałaś ???

Estero , sił nabieram , super mam masowanko na kręgi szyjne i piersiowe ,a jak będzie to się okaże ,

Elizo , ten fotel ogrodowy to taki bujany???ja na balkonie mam taką ławkę na linach i mogę się huśtać :)

Sasza , spać się ci na pewno chce, bo nadciągają deszcze , ja też myślałam że sobie podrzemię ale ludzie gonią i tłuką drzwiami, więc spać się nie da :(

Małgosiu , jak tam spacer czy się ci udał ???bo do południa było ładnie :) :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Stara, głupia i nie rośnie, ot co! Poszłam do miasta, bo pogoda była piękna,a ja od niedzieli nosa z domu nie wyściubiłam i pomyślałam, że przy okazji spaceru zaliczę drobne zakupy. Kupiłam jakieś drobiazgi, chwilę spędziłam w księgarni, potem dopadła mnie Taka Jedna, a jeszcze potem coś zrobiło się z pogodą i ze mną. Tak mi kręciło się w głowie, że masakra! ledwo doczłapałam się do jakiejś ławki i zadzwoniłam do Miśka żeby mnie zgarnął z ulicy, bo ludzie już pogotowie chcieli wzywać. A głowę myślałam, że mi rozwali z bólu! Ciśnienie lata mi jak wściekłe, to 70/50, to znowu 150/100, zwariować można, bo nie wiem co brać - Vivace czy Cardiamid z cofeiną? Misiek zagroził, że jak się to cholerstwo nie uspokoi, to na SOR mnie zawlecze, a jak ma się uspokoić skoro burza od kilku godzin wisi w powietrzu. Ale tylko wisi, straszy i oddech zabiera...
Obrazek
Sasza
Super Gaduła

Malinka nie jestem pewna czy to kwestia pogody. Moze pogoda to jedno, to ze jestem przed miesiaczka to drugie ale to glownie chodzi o moje samopoczucie...

Ostatnio sie tak czuje wyczerpana ze juz z tym sobie przestaje radzic

Plus dnia. Wynik cytologi ok, komorek rakowych brak. A bo wam nie pisalam ze wyszlo ze mam polipa
Noi ta cyto byla wazna. Teraz tylko czekac az sie owy polip wchlonie a jak nie to zabieg

no.

Tamira matko faktycznie niezle skoki . Moze jednak ta pogoda;/
Ja kiedys mialam cisnienie 85 na 55. Teraz mam 100 na 60 czesto a puls np. 100
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

No i dowiedziałam się że teściowa upadła i złamałam sobie podudzie , jutro operacja , nic więcej się nie dowiedzieliśmy , :( drugie to że brat mój znowu idzie do szpitala na ponowne czyszczenie po operacji przepukliny , same kłopoty , mojej synowej brat wczoraj miał operację na glejaka i operacja trwała od 8 -23 , dopiero dzisiaj była wiadomość że został wybudzony :( Kurcze nie da się spokojnie żyć , :(

Małgosiu , coś niedobrego się dzieje w pogodzie , uważaj na siebie i nie wychodź sama , to niebezpiecznie , zwłaszcza że dopiero co miałaś operację ,

Sasza super że masz dobre wyniki ,polipy niekiedy się wchłaniają ale musisz być pod kontrolą ginekologa , ale to chyba sama wiesz

Obrazek
Zablokowany