Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: malinka 61 »

Witam :) . Dzisiaj byłam w szkole po odbiór Adasia , ale maja fajnie , oddzielona część na pierwszym pietrze , duża sala , obok ubikacja , dwa małe przedpokoiki , szatnia i to wszystko mają tylko dla tych maluchów , czyli to tak jak by było małe mieszkanko , Wczoraj był dzień misia , Ula piekła ciasteczka w kształcie misia do szkoły , jak weszłam to zaraz podbiegł do mnie Adaś z pudełkiem ciastek i musiałam się poczęstować , szkoda mi było je zjeść bo były to takie ładne , :D

Agnieszko , tyle kur zagryź to straszne , nie dziwie się że teściowa rozpaczała bo to jednak dużo pracy włożyła na ich odchowanie a tutaj taka strata , ten wypadek tez straszny , dobrze że tak tyko się skończyło , to chyba źle była ta przyczepa zamocowana , ale sobie poświętowałaś ze sąsiadką , tyle dobroci :D Mój mąż po tym wypadku no można powiedzieć ,też już jeździ z wieka obawą, żeby mu ktoś znowu nie wjechał a wszystko okaże się w sobotę w drodze jak to będzie . ;-)

Małgosiu , jak minął dzień , ??? jak idą remonty waszego wychodka :D wróciła szefowa do pracy ???? kartki wypisane ??? słucham jak sobie w sejmie poczynają pisiaki , zgroza , robią ze śmiechem co sobie zaplanują , grupa zebranych wariatów ,dyktatura na całego , jestem w strachu , :?

Monisiu śliczna ta twoja Julcia , ale macie radość ,na szczepieniach się nie znam ;-) my kupiliśmy dalej skodę oktavię , jakiś mamy do niego sentyment , dla nas był to dobry samochód , bardzo wygodny , a kręgosłup ciut wymasowany , jest lepiej , zobaczymy co dalsze zabiegi mi dadzą .

Agatko , dzięki , brat dzisiaj dostał jakiś antybiotyk w kroplówce , zwalczają jakąś bakterię ;-) To ty masz jeszcze młoda ta teściową , ja myślałam że ona jest starsza , ona powinna mieć werwę do pracy :o a co dalej z tymi guzkami-torbielami , jak teraz będą to leczyć ??
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Post autor: envelop »

malinko a no rozkręcila sie kobiecina, w szoku byłam nie małym :P
a okna coś Ty nie dałam rady, cały mój czas wypełnił mój przeuroczy syn :D
Culagula tak na oko, mam to wyćwiczone :D zawsze kupie dobre. Także tyle dobrze.
MałyTygrys cudna ta Twoja kruszynka :) :in love:

Dobry wieczór,

u nas zimno się zrobiło że hej. Chciałam pójść na spacer z Małym, ale zabawa z wózkiem mnie zniechęciła, więc jutro pójdziemy bo mąż ma wolne. Zahaczymy o jego lekarza i potem do znajomej na kawke :)
Zaraz będę ogarniać Igora, inhalacje, kąpiel, jedzonko i nyny. Zobaczymy jak to będzie. Wczoraj jak się obudził o 2.30 na jedzenie to nie myślał spać tylko się bawić. A dziś kończymy 3 miesiące, leci ten czas jak szalony....
Macie może pomysł na jakiś szybki obiad?? :P :cooking ostatnio coś weny nie mam do gotowania.

No nic idziemy się inhalować,

spokojnej nocki dziewczyny :)
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Halinko, Ty wyjeżdżasz i ja też :)
A tak sobie wymyśliłam, że skoro mąż jeździ do pracy na noc prawie do Gdyni to ja z Marcelem pojedziemy jutro z nim, zawiezie nas do Gdyni do tych naszych znajomych, tam się prześpimy, będziemy całą sobotę (może mąż po pracy też tam przyjedzie się wyspać, po co ma wracać do domu), potem on w sobotę pójdzie na noc do pracy a w niedzielę rano po nas przyjedzie i wrócimy do domu. Tak więc na dwie nocki jedziemy no a w sobotę robimy sobie domowe andrzejki :) Jutro upiekę ciasto bo chciałam coś przywieźć do jedzenia a ona mi zabroniła. No ale ewentualnie na ciasto się zgodziła.
W sobotę zrobimy sałatkę i coś tam jeszcze i będą andrzejki :)

Enva, mówisz szybki obiad... ja jak na szybko to jajko sadzone robię :) taki najszybszy obiad. Albo naleśniki, czasem same frytki
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

cześć Dziewuszki...
Łooooo bajko! Jaka ta moja Gabrynia cudna!!!! Cudna, cudna i jeszcze raz cudna!!!!
Adaśka i Igorka też chce zobaczyć!!! podeślijcie mi zdjęcie na PW, plisss...
Saszka! przytulam Cie mocno, trzymaj sie jakoś dziewczynko, często o was myślę... :kiss2
Gusiu! Ciebie tez ściskam! I uparcie wierzę, że niedługo pochwalisz się radosną nowiną. Oj, myślałam, że Twoja teściowa jest deko starsza, a tu okazuje się, że młodsza ode mnie i już takie "nieudałocie"???!!! A myślałam, że to ja biję rekordy lenistwa tudzież nieróbstwa patentowego.. :P
Tak sobie myślę, że skoro Ty tyrasz "w domu i zagrodzie", to ona mogłaby chociaż ten obiad ugotować dla siebie i swojego chłopa bez zawracania Ci głowy i mendowatego mendzenia.
Envelo! to już kawał chłopaka z naszego Igorka i ani się obejrzysz, jak będzie biegał:-) Tak czytam o tych waszych zarwanych nocach i szczerze współczuję, bo moje dziecko 1,5 (słownie: półtora ) miesiąca noce mi zarywało, w sensie, że karmiłam w nocy. Potem juz był luzik, bo ostatnie karmienie o 23.00 i do 7.00 rano spokój.
Na szybki obiad proponuję zapiekankę makaronową albo zupę pomidorową z pierożkami tortellini.. :)
Halinko! Szefowa i owszem była dzisiaj w pracy, ale gołą gałką widać, że chociaż odpicowana na tip-top, to jednak chyba nie najlepiej się czuje. Miałyśmy okazję pogadać chwilę i okazuje się, że Szefowa ciągle jest w trakcie chemioterapii, dacie wiarę?? Czyli lekarz prowadzący złamał przepisy, które wyraźnie mówią o tym, że pacjent może wrócić do pracy "po zakończeniu leczenia na podstawie zaświadczenia lekarskiego wystawionego przez lekarza prowadzącego", a ona ciągle przecież jest w trakcie i to chemioterapii!!! :o Uświadomiłam to Szefowej i aż usiadła z wrażenia, bo jeżeli (tfu, tfu na psa urok!) coś jej się stanie w pracy, to będzie gemela, jak stąd na Seszele z prokuratorem na horyzoncie!!!
Pan Kier słodziutki do mdłości z porzyganiem włącznie i już sama nie wiem, która jego wersja jest gorsza.. :>
Dzisiaj miałam komisję ds. likwidacji barier technicznych i w kwestii dwóch wniosków postawiłam ostre veto i co? Pan Kier potulnie zgadzał się na wszystko i nawet okiem nie mrugnął, jak odrzuciłam wniosek jego protegusa. I bardzo dobrze, chociaż byłam przygotowana na ostre starcie i nawet zaostrzyłam pazury!!! A te pieniądze dostanie dzieciaczek na łóżko rehabilitacyjne, o!
Przy okazji zapytałam Szefową, kiedy to mogę spodziewać się włączenia mnie w orzecznictwo, bo w końcu nie po to robiłam uprawnienia i egzaminy zdawałam żeby mieć kolejny papier, a tu tydzień za tygodniem mija i nic. Pan Kier mord miał w oczach, a Szefowa stupor nielichy złapała, bo nic nie wiedziała, że ma kolejnego specjalistę od orzekania, który leży odłogiem całkiem niezagospodarowany. I podobno od stycznia mam orzekać...
Z niewiadomych powodów dzisiaj była przerwa w pracach remontowych, ale kurz i pył niestety były obecne.
Aga! ja tam ciągle trzymam kciuki za Twoją pracę!! Obyś w końcu dostała jakąś sensowną robotę za normalne pieniądze!!!
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
tamira
Super Gaduła

dzień dobry :-)
Z tej radości, że to już piątek obudziłam się po piątej...
Plan na dzisiaj dość napięty, ale nie tracę nadziei że uda się go w pełni zrealizować, byleby głowa tak nie bolała...
Dobrego dnia Kochane dziewuszki!
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Piękna słoneczna pogoda, niebo czyściutkie bez chmurek ale jeszcze nie patrzyłam na termometr czy za tym słoneczkiem kryje się mróz czy nie...
Marcel już szedł do szkoły a ja jeszcze w łóżeczku leżę.
Coś chyba źle spałam bo mnie szyja z lewej strony boli jak skręcam głową, ale to nic ;)
Miłego weekendu i do zobaczenia w niedzielę lub poniedziałek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Dobry :)

Halinko, albo leczenie lekami, albo usunięcie tej torbieli, ma jechać dopiero na wizytę, to znaczy mój mąż ma ją zawieźć... A też się wkurzyłam, bo ostatnio woził ją do Warszawy, specjalnie do pracy nie poszedł, a ona wyskoczyła z tekstem, że musiała jechać z nim, nie miała wyjścia...Nic mu nawet nie mówiłam, bo już by teraz nie zechciał pojechać.

Aga udanego weekendu :D

Tamirko no widzisz, to chyba hobby mojej teściowej, żeby się nade mną pastwić :)

Miłego dnia wszystkim :)
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Oj jak u nas buro , szaro , zimno , byłam na zakupach , zmarzłam w ręce ,bo jeszcze nie nosze rękawiczek , bo po prostu :( nie lubię ,ale dzisiaj nawet mężowi już powiedziałam, że zaraz sobie naszykuję bo ręce mam zgrabiałe od zimna :( Tak mi się chciało zupy ogórkowej że szybko ją robiłam , ale sobie pojadłam :) teraz jeszcze muszę zrobić kluseczki leniwe z bułeczką tartą i dżemem ,i kompocik i finał na dzisiaj z gotowaniem :) :)

Małgosiu a co to , szefowa nie wiedziała żeś zrobiła kwalifikacje na orzecznika , to dobrze żeś wspomniała , bo byś czekała tatka, latka , to ja chyba do was przyjadę w sprawie orzecznictwa :D :D zawsze to będzie po znajomości :D :D jak dzisiaj twoje samopoczucie ??? minął ból głowy ???

Dziewczynki , do wróżb andrzejkowych jesteście przygotowanie ?/? kurczę ja tylko sobie wspominam jak to było u nas w domu , różne zabawy , moja mamcia piekła pączki żeby dobrze się bawić , zawsze dużo koleżanek , ale było wesoło :D
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
No niektórym to dobrze,w łóżeczku sobie leżą jak ja już 4 godziny na nogach :))))
I imprezka się szykuje no no fajowo
Aga mąz miał nie lada przygodę,plus niewątpliwy,że się nic nie stało.
Ale co się strachu najadł to jego.
Matko to wy macie niezłą hodowlę tych kur,ile to potrzebuje zboż że by wyżywić itp
No fakt wieczory były fajne ale to się "nie vrati" jak mówią Czesi.
Ostatnio w maps chciałam obejrzeć Twój domek i znów nie mogłam sobie numeru przypomnieć,ehhhh
Tamirko pewnie pan Kier "zapomniał"poinformować szefową,że masz odpowiednie papiery,żeby orzekać.
A jakiej firmy czytnik Ci Misiek kupił???pytam bo mam z niższej półki i mi starcza,bardzo sobie chwalę,chociaż podobno najlepsze są kindle.
Gosiu -baccardi cudnie wyglądasz schudłaś i to dużo normalnie zatkało mnie twoja Fotka na fb
Saszka nie dziwię się,że się popłakałaś mi jak nerwy puszczą też ryczę,będzie dobrze główka do góry
Zana Twoja teściowa to leń patentowany,jak dla mnie tępić,chora nie jest więc koło siebie teścia i w swojej połowie domu powinna sprzątać,gotować a nie wymagać obsługi.
Nie daj się wykorzystywać
Mały tygrysku Juleczka cudna no rozkosz sama.
Halinko Adaś ma super teksty i naprawdę mają super w tej szkole a to państwowa czy prywatna????
Pytam bo u nas pomarzyć o takich warunkach choć nie jest źle.
Wczoraj byłam na zebraniu i powiem wam oszaleję z tymi matkami,większość to albo mają 1 szkolne dziecko,albo jedynaków i już nie wiedzą co wymyśłać
Ostatni pomysł my rodzice mamy przygotować dla dzieci przedstawienie niespodziankę-ciekawe kiedy i jak jak ja nie mam czasu się za uchem podrapac a uczyć tekstu chodzić na próby,pogięło ich.
Stale tylko słyszę jak to mamy organizować ogniska,grille i się integrowac wrrrrr

Matematyka dyskretna – zbiorcza nazwa wszystkich działów matematyki, które zajmują się badaniem struktur nieciągłych, to znaczy zawierających zbiory co najwyżej przeliczalne (czyli właśnie dyskretne).

Niektóre z tych działów to:

kombinatoryka,
kryptografia,
logika matematyczna,
programowanie liniowe,
teoria gier,
teoria grafów,
teoria liczb,
teoria matroidów.
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
No i du.a....
Mąż wczoraj wrócił z pracy i mówi, że weekend ma wolny bo jego zetor zepsuty a nie mają dla niego innego.
I tym sposobem nie pojechałam do Gdyni tylko siedzę w domu...
Tzn wczoraj poszłam do sąsiadki na pourodzinowe resztki, dała mi do domu dwa rodzaje ryb w occie i zrazy bo mówi że u niej nikt już tego nie zje i po co ma wyrzucać. No i dziś zraziki były na obiad, matko ale pyszne.
Jeszcze wczoraj rano zdążyłam upiec ciasto, które miałam zabrać do Gdyni, no to teraz my będziemy je zajadać.
W Gdyni miałyśmy zrobić sałatkę z makaronem i tak za mną chodziła, że przepadnie mi, że kupiłam składniki i też zrobiłam. Marcel też ją uwielbia i dziś po śniadaniu stwierdził, że muszę ją częściej robić.

Kasiu, hodowla kur no pokaźna, teście chcieli docelowo mieć ok 200 kur i jajka na sprzedaż do miasta. Tzn znajomi znajomych itd.
Już dokupili jakąś ilość, nie wiem czy tyle samo co zostało zabitych, czy mniej.
Mój numer domku znów zapomniałaś? A w jakiej mapie chciałaś obejrzeć? W google maps?
Jak masz goofle maps to mój dom jest po lewej stronie jeziora, akurat jego nazwa jest wzdłuż naszej działki, za nami jest tylko budowa i potem las i tory. Co prawda zdjęcie to nie jest najnowsze bo ta budowa jest już zakończona, no ale zawsze coś widać. Nawet jak się przyjrzysz to nas stawek zobaczysz na końcu działki - blisko dużego jeziora.
A jezioro w centrum wioski więc nie ma możliwości żebyś go nie znalazła bo jest tylko jedno.
Czerwony prostokąt przed naszą działką to Marcela orlik.
Ta matetmatyka to ło matko, czarna magia jak dla mnie....
A mamy u Julki też niezłe, pierwszy raz słyszę aby tak się chciały angażować, u nas to przeważnie każda tylko patrzy co by zrobić żeby się nie angażować.
No, pomysł z przedstawieniem dla dzieci to mnie zamurował... Mamy aktorki masz w klasie ;)

Halinko, no niestety w rękawiczki trzeba się już zaopatrzyć bo zimno w ręce....
Teraz ma przyjść chwilowe ocieplenie ale no wiadomo- grudzień nadchodzi a wraz z nim zima i będzie już tylko coraz zimniej. Mi w ręce też zawsze jest zimno. Ręce i szyja - to muszę mieć opatulone, bez czapki mogę chodzić ale bez szalika nie ma mowy.
Klusek leniwych też bym zjadła ale bardzo rzadko robię bo u mnie tylko ja lubię. Ale mówisz z dżemem? Ja jem tylko z bułką tartą...
Co do wróżb andrzejkowych to za dzieciaka robiliśmy w domu lanie wosku ale teraz już nic nie robimy. Marcel to w szkole kiedyś mia łzabawy, teraz to nawet nie wiem czy jakieś wróżby robią.

Agatka, Twoja teściowa to naprawdę ma hobby pastwić się nad Tobą.... No przeszła samą siebie mówiąc że musiała jechać z Twoim mężem... ręce opadają.....

Tamirko, chyba w końcu nie udało Ci się zjeść mojego ciasta.... A mój 30-dniowy czas już się kończy lub już się skończył i raczej już nie zwiększysz mojego zysku.... Ale jestem ciekawa ile na tym zarobiłam.... boję się, że się gorzko rozczaruję. Bo ile razy dochodziły mnie słuchy że ciasta nie ma....
Chciałabym chociaż 200zł dostać a ile tego będzie? Mam nadzieję że już niedługo się dowiem.
Za kciuki za pracę bym podziękowała ale lepiej nie......

Ach, coś mnie głowa rozbolała, może sobie zrobię kawę, może ciśnienie niskie.....
Udanego weekendu :)
envelop
Extra Kobietka

Dobry wieczór,

ja dziś troszkę posprzątałam, na obiad zrobię coś co poleciłyście bo to na szybko.
Zrobiłam listę prezentów dla dzieciaków z rodziny.
A jutro idziemy w gości do babci i dziadka :)

Obrazek
Obrazek
tamira
Super Gaduła

cześć Dziewuszki:-)
Po pracowitym piątku biegana sobota i dopiero teraz usiadłam żeby na spokojnie napić się herbaty.
Dzisiaj mieliśmy na obiad kaszankę z kiszona kapustą, puszniutka wyszła i najadłam się, jak bąk.
A na jutro zrobiłam bitki wieprzowe w sosie cebulowym i zupę pomidorowo-porową, bo nie chciało mi się nic wymyślać, a schab trzeba było jakoś zagospodarować.
Poza tym byłam u fryzjera i znowu opitolona jestem na krótkiego jeża:-)
Aga! szkoda, że wypad do Gdyni nie doszedł do skutku, czasami fajnie jest wyrwać się na trochę z domu, tym bardziej że dzisiaj podobno "ostatki". No, niestety nie udało sie spróbować Twojego ciasta, ale nie tracę nadziei.. :)
Kasiu! ten badziew, co Misio nabył jako czytnik to nazywał się Boox,
chochlik70 pisze: kombinatoryka,
kryptografia,
programowanie liniowe,
teoria matroidów.
Chrystusiku blaszany, a z czym to się je???!!! :D
Obrazek
tamira
Super Gaduła

dzień dobry...
Niedziela budzi się nieśpiesznie, a ja ziewam razem z nią. Znowu noc w kratkę i impreza u sąsiadów na dole. Wszystko byłoby fajnie, gdyby panie nie biegały po korytarzu i nie waliły obcasami w posadzkę. Kanonada, jak z ruskiej "katiuszy"... :roll:
Ale takie są uroki mieszkania w bloku, a młodzi chcą się wyszumieć, co rozumiem doskonale, bo też kiedyś byłam młoda i tańczyłam po stołach... ;-)
Z tym, że na boso! No i nie wrzeszczałam na całe gardło: "Ewka, bo ci przypier....." :P
Zastanawiam się, co zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem i chyba tradycyjnie będę robić NIC! Trzeba zebrać siły przed kolejnym tygodniem, bo zapowiada się pracowicie i kto wie, co jeszcze pan Kier wymyśli...
Spokojnej i rozkosznie leniwej niedzieli! :kwiatek
Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Hej !!

Wam też nie działało forum??
Nie mogłam się od wczoraj dostać...
tamirko ja też nie mam zamiaru nic dzisiaj robić, nie chce mi się kompletnie. Kuchnie ostatnio wysprzątałam na błysk, ale co z tego jak znowu się meksyk zrobił :/ ręce opadają... także robię strajk :D
Na obiad zupa krem z pietruszki marchwi i selera z grzankami i skwarkami.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
hurri
Kobietka Expert

Post autor: hurri »

:woman: :woman: :woman: Kasiu - bardzo dziękuję za miłe słowa!!!!!!!

Aga - pytałaś o niedziele, msze, różance itepe ...
generalnie powinnam być co niedziela, no ale jak Maja chora była to nie byłysmy :)

Dzisiaj roraty się zaczynają, i idziemy zaraz bo łącznie z rekolekcjami są

w końcu się tu dostałam ...

poczytam jak wrócę wieczorkiem, bo po Kościele to Teścia na kawę imieninową jedziemy!
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Hej wszystkim :)

Miłego dnia, a raczej wieczorku :D
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Andrzejki, andrzejki Dziewczyny !!
Lała juz któraś wosk ?? :P

Obrazek
Obrazek
tamira
Super Gaduła

dzień dobry w grudniu!
Jakieś złośliwe trolle nabałaganiły na Forum, bo najpierw nie szło się zalogować, a potem co i raz wywalało mnie skutecznie po kilku sekundach. :P
U mnie za oknem biało!
I zimno!
W pracy ciąg dalszy archiwizacji, a idzie mi to jak krew z nosa, bo co chwilę coś w szkodną paradę mi wchodzi. Najczęściej pan Kier!
Remont ciągle w fazie początkowej, w przeciwieństwie do bałaganu, który dziwnym trafem ma tendencję wzrostową.
Mam nadzieję, że popołudniu na spokojnie będę mogła nadrobić zaległości, a teraz kawa i "do ro", "do ro":-)
Słonecznego wtorku! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Witam wszystkie :)

I mamy grudzień, jakoś niefajnie mi się zaczął...@ mi się spóźnia, zrobiłam test rano, ale tylko jedna gruba krecha, bez cienia drugiej... I tak jakoś humor uciekł.
Mieliśmy jechać dziś z S. na taką mszę i teście już chodzą gadają, pytają i mój S. już się wkurzył i powiedział, że nigdzie nie idzie i pojechał do pracy. Przyszła do mnie teściowa i pyta czemu nie jedziemy, to powiedziałam jej wprost, a niech wie o co chodzi... Mówię, że mój S. i tak jest na bakier z kościołem i ja go do niczego nie zmuszam, a oni gadają tylko, pytają czy jedziemy i czemu nie i on już czuje taki nacisk, że musi. A jak on coś musi to wiadomo, że tego nie zrobi. A teściowa, że ona nie pytała pod tym względem, tylko pod względem obrządków, bo jak my nie jedziemy to oni pojadą... I takie pierdolenie, aby tylko zrzucić na nas. Mówię do niej, że jak chcieli jechać to mogli od razu powiedzieć, że jadą i nie będą robić obrządków. A ona do mnie, żebym go namawiała, to powiedziałam, że nie będę bo tym bardziej nie zechce i jak będzie chciał sam to pojedzie. Mówilam, żeby już go nie zaczepiała, ale nie, ona musi... I zaczęła do niego gadać, żeby jechał itp. i już się wkurzył na całego.

Wiecie co? Ja naprawdę staram się z nią dogadać, no ale się nie da... same widzicie. No chyba, że ja jestem taka tępa i nie potrafię...

Jakoś dziś nie mam weny na nic, mój S. w domu. Na obiad zrobię Mu frytki, będzie zadowolony, a ja nie będę musiała robić obiadu :)

Miłego dnia :kwiatek

Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka
Matko jedyna co za pogoda. Co chwilę i przez chwilę wali gradem.
A ja jeszcze dziś musiałam jechać do urzędu pracy i tak co chwilę włączałam wycieraczki i wyłączałam,no dosłownie co chwilę.
Jak już dojeżdżałam do mojej wioski to tak zaczęło walić że tylko zwolniłam bo ulica momentalnie zrobiła się biała,a to grad a nie śnieg to mogłoby być nieciekawie.
Czekam na wieści z tej cukierni, kiedy oni chcą mi zapłacić.... a tu cisza.....

A wiecie, Marcel chodzi na kółko przyrodnicze i pani im pokazała stronkę internetową, gdzie co miesiąc jest pytanie konkursowe i dzieci za udział dostają uwagę pozytywną (no przyda się do zachowania na koniec roku) no i Marcel wygrał wczoraj nagrodę:) Będzie to jakaś przyrodnicza książka i jakiś gadżet, zobaczymy jak przyjdzie :)
No, przyznam się, że ja na to pytanie znalazłam odpowiedź w necie i wysłałam im maila z Marcela danymi....
Normalnie muszę w totka zagrać skoro mam takie szczęście :)
Najpierw ciasto, teraz to.... a ja głupia muszę więcej brać udziały w konkursach :)

Agatko, nie Ty jesteś tępa tylko Twoja teściowa ;)
Ach, może jeszcze ta druga krecha się pojawi.....

Tamirko, kartki wypisane? No na forum dostać się nikt nie mógł ale mnie potem nie wywalało.Myślałam że admin zmienia kolor tła a tu nic....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Myślałam że zlikwidowali forum , nawet pisałam do administratora , :) U nas pogoda ładna słoneczna czasami chmurka jakaś się znajdzie i odfrunie , ale wietrznie , temperatura +5 . ja już po obiadku i mąż pojechał do Adasia , musi z nim być pół godziny aż Ula wróci , bo zięć pojechał do pracy . Miło spędziliśmy czas w Bielsku , ale w domu najlepiej . Jutro czeka nas wyjazd do Wrocławia do neurologa , oby tylko nie padało ,

Agnieszko ,graj w totka bo widać szczęście ci służy , :D może wreszcie byś miała na wykończenie domku i byście byli już na swoim :D

Małgosiu , ojej jakich wy macie sąsiadów , przecież po 22 cisza a tutaj mieliście taki gwar , dobrze że u nas nie ma młodzieży więc mamy ciszę :)

Agatko ,i co teściowie na ta msze sami pojechali ??? takie naciskanie to na dobre nie wychodzi , chyba znają swojego syna jak na to reaguje ??? oj współczuję wam .

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hejka
Pewnie coś się działo bo ja tez nie mogłam wejść na forum.
U mnie nadal brak rachunku za prąd,mało tego na stronie pojawił się komunikat,że ze względu na przebudowę czegoś tam prosi się o cierpliwość.
Ciekawe czy oni będą tacy wyrozumiali jak nie będą mieć zapłacone na czas.
Halinko czyli miło spędziłaś czas w Bielsku fajnie wam.
Aga graj w totka bo masz szczęście dziewczyno.
Na wygraną z cukierni pewnie musisz poczekać bo muszą rozliczyć miesiąc.
Twoje wskazówki mi nic nie mówią,nie widzę boiska a jeziora widzę dwa czarne i jakieś jeszcze jedno
Gosiu nie ma za co w pełni zasłużone moje zachwyty nad Twoją osobą
Zana co za kobieta,takie naciski nic nie dają małotego są niekulturalne
A kreska może się jeszcze pojawić-czego Ci życzę z całego serca
Tamirko jak nie pan Kier to sąsiedzi masz Ty dziewczyno wesoło
Moja dama kier przechodzi siebie.
Ogólnie mam doła i nic mi się nie chce
No i mam pogrzeb za pogrzebem niby nikt jakoś bliski ale mnie to przygnębia
Miłego popołudnia
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No jak to jeziora nie widzisz.... weź najpierw na mapę a potem na satelitę. Jezioro we wsi jest tylko jedno i pisze Jezioro Nie.....(nazwa od wioski), poniżej masz napis Kapliczka i Modrzew Producent Opakowań.
Nad tymi dwoma punktami masz jezioro i mój dom po lewej stronie. Numer 104 jakby co.
No, pogrzeby są przygnębiające, chociaż to nikt bliski ale jednak dają do myślenia jak życie jest kruche.
Taki mój kolega z podstawówki napisał na fb, że jest w drodze do O.Wlkp, a ja mu odpisałam, że szkoda, że nie wiedziałam bo posłużyłby mi jako specjalny kurier i zawiózłby Ci to moje słynne ciasto :)
Z tym rachunkiem to ciekawe co się okaże, a swoją drogą to muszą tam mieć niezły burdel.
A może Ci się trafi, że tak się zawinie, że nie połapią się, że nie masz płacone i wcale nie przyślą tych zaległych rachunków :)

Halinko, jak to mówią: wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :)
Obyście jutro nie mieli na wyjazd takiej pogody jak ja dziś....
Zaraz jadę zawieźć Marcela na trening a nie chce mi się jak nie wiem co....
tamira
Super Gaduła

dzień dobry
No, to mamy drugi dzień ostatniego miesiąca, bury, zimny i deszczowy, a w dodatku środę!!!
Uuuuu...ciężki dzionek się zapowiada, więc dopijam kawę i lecę sprawdzić, ile spraw zostało mi do odgruzowania...
Spokojnego dnia!
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Dzień deszczowy , smutny , łeputyna mnie boli :( bo to przez ciśnienie ,Słucham wiadomości , jestem przerażona co wyprawia PIS , oj będzie się działo , naród dopiero zobaczy co sobie zgotowali wybierając bezmyślnie pisiaków , :evil: o 14 jadę do Wrocławia do neurologa i już mnie nerwy biorą , bo pogoda nieciekawa , :(

Kasiu , może wpłacaj jakąś kwotę za ten prąd , bo jak rąbną w całości za cały okres to będzie tragedia , szok , ;-) ta matematyka to coś nam nieznanego , muszę się mojej Uli spytać czy zna takie określenie :o

Agnieszko a co to za opis twojego miejsca pobytu na tej ziemi ??? widzisz ,pogoda mi dzisiaj nie dopisała na ten wyjazd , :(

Małgosiu , a ile ci zostało jeszcze do zrobienia w tym archiwum ??? oj to bardzo nużąca praca , a kibelek już chyba na ukończeniu . :)

Obrazek
Zablokowany