Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
na chwilę jestem...
Car.. ale faktycznie coś musi być..
choć ostatnio ciotki pies też coś świruje i się rzuca.... nawet do osób które wcześniej tolerował...
Zanna ja bym olała obiad...
Madi, współczuję... to zamiast obiad mu robić zajmij się sobą....
padam... mam problemy z kręgosłupem.. nie wyrabiam...;/
ale skończyliśmy malować... upiekłam ciatso, ulepiłyśmy pierogi...
pora chyba spać...
Car.. ale faktycznie coś musi być..
choć ostatnio ciotki pies też coś świruje i się rzuca.... nawet do osób które wcześniej tolerował...
Zanna ja bym olała obiad...
Madi, współczuję... to zamiast obiad mu robić zajmij się sobą....
padam... mam problemy z kręgosłupem.. nie wyrabiam...;/
ale skończyliśmy malować... upiekłam ciatso, ulepiłyśmy pierogi...
pora chyba spać...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witajcie . Milej niedzieli .
wiecie ludzie dla siebie sa okrutni bez serca i zwierzęta tak samo reagują . od zawsze mówiono , ze pies jest odzwierciedleniem swego pana . Wiec niedziwmy się , ze zwierzęta atakują ludzi , jak ludzie nie sa nc lepsi
wiecie ludzie dla siebie sa okrutni bez serca i zwierzęta tak samo reagują . od zawsze mówiono , ze pies jest odzwierciedleniem swego pana . Wiec niedziwmy się , ze zwierzęta atakują ludzi , jak ludzie nie sa nc lepsi
hej Wam :*
hej Elu :*
jak mija niedzielny poranek ??
hej Elu :*
jak mija niedzielny poranek ??
to dobry pomysł Black , dzięki chyba bede musiała tak zrobić bo moja mama chce go uśpićBlackfox pisze:Car, widocznie otwieranie bramy działa na niego "pilnuj, przepędź". Taki tam przykład... Skoro ugryzł a nie pogryzł to nie jest agresorem nadającym się do uśpienia. Raczej przesadny z niego pies stróżujący. Może spróbuj ćwiczeń?
Spróbuj go wziąć "na spacer" gdy będziesz otwierała bramę. Będziesz miała jego zachowanie pod kontrolą, na smyczy a pies może w reszcie zrozumie, że poza bramą nie jest jego teren. I przede wszystkim, że nie wolno gryźć ludzi.
mój chłopak się na mnie obraził..... jest masakra
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Znaczy mówił że się nie obraził ,ale to widać w ogóle przyjechał wczoraj obejrzeliśmy jakiś film , no pyta się mnie czy się pokochamy dzisiaj ?ja jak to ja jestem tego zdania "żeby czegoś nie zrobić należy tego nie robić !" Znaczy tu głównie chodzi o to że ja chcę się kochać z moim chłopakiem ,ale boję się że zajdę w ciąży a ja chcę skończyć studia znaleźć dobrą pracę , wtedy już będę miała ustabilizowane życie i nie będe musiała się bać że zajdę w ciąże wtedy będę już chciała, on nie nalega ale wiem że jest mu przykro że nie chce , ja już mu tłumaczyłam , wczoraj próbowałam się przełamać ale jakąś wewnętrzną blokadę mam . PO seksie mam tak że nie mogę spać potem w nocy a na następny dzień jeść co ze mną jest nie tak?
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
po części mu się nie dziwie... bo faceci mają swoje potrzeby....
no ale się chyba jakoś zabezpieczacie.. więc skąd ten stres??
no ale się chyba jakoś zabezpieczacie.. więc skąd ten stres??
nie mam pojęcia , może przez to że wiele moich koleżanek w młodym wieku zostało matkami a ja na razie nie chce... używamy prezerwatywy ale wiadomo jak to z nimi bywa... jeszcze koleżanka ostanioi mnie postraszyła że jej cały czas pękały..
ale wiesz.. to że ktoś zstaje mamą... i to że komuś pękają.. nie znaczy że Wam też musi 
takim stresem, odbierasz sobie przyjemność z seksu
takim stresem, odbierasz sobie przyjemność z seksu
wiem właśnie , nie jak sobie z tym poradzić, bo w ogóle praktycznie nic nie czuję podczas seksu...bo się boję.... myslałam że dam radę wczoraj myślałam przez cały dzień ze ok dam rade ale jak dochodzi co do czego to od razu wymyslam jakies bzdurne powody żeby się z moim nie kochać...
przepraszam Cie że zanudzma Cie moimi problemami , ale nie mam z kim o tym pogadac...
przepraszam Cie że zanudzma Cie moimi problemami , ale nie mam z kim o tym pogadac...
Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2013 11:10 am przez Catherine, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień dobry, dzień dobry.
witaj gonick:) 
Cath - witaj
A może on Cię nie pociąga ?! Tak sobie pomyślałam, bo strach strachem, ale pociąg
też musi być
A może on Cię nie pociąga ?! Tak sobie pomyślałam, bo strach strachem, ale pociąg
kocham go bardzo, on mnie pociąga i to bardzoo wczoraj miałam ochotę ,ale jak dochodzi co do czego to mi sie odechciewa i jest znów strach...
A nie możecie zabezpieczyć się 'bardziej' ? Oprócz gumki np. pigułki ?!
No bo jeśli to tylko strach jesli piszesz, a zabezpieczycie się 'podwójnie' to może odblokujesz się i będzie przyjemnie ?!
No bo jeśli to tylko strach jesli piszesz, a zabezpieczycie się 'podwójnie' to może odblokujesz się i będzie przyjemnie ?!
ale ja nie chce brać pigułek , one szkodzą , nawet nie chcę myśleć o tym , mó chłopak też się nie zgadza na tabletki, nie chce żebym się truła..a jeszcze jego rodzice katolicy którzy nie akceptuja antykoncepcji
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to dziwne nie akceptują antykoncepcji a akceptują spanie i współżycie przed slubem .
nie no oni też współżyli przed ślubem ale to bylo 25 lat temu , a oni chyba wolą nie wiedzieć nic i sie nie domyślać co my robimy
no to prezerwatyw też nie powinni akceptować, skoro tacy katolicy .... i ogólnie spania współżycia przed ślubem .....
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
bo jeśli sa tacy religijni to powinni być pod każdym względem . a jeśli akceptują to to powinni zaakceptować kazda forme antykoncepcji . Chociaz racja tabletki mogą negatywne wpłyaca na zdrowie
a co teraz wpływa dobrze na nasze życie? gdzie się nie obejrzeć to chemia, chemia, chemia
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak mamy sama chemie wkoło niema nic zdrowgo
dobra,
spadam do szydełka
gwiazdeczki będę dziergać na choinkę
jak mi wyjdą oczywiście
spadam do szydełka
gwiazdeczki będę dziergać na choinkę