Avrel pisze: teściowa tez człowiek
Avrel moja to chyba szatan w ludzkiej postaci.. Nigdy bym się więcej nie zdecydowała zamieszkać u Męża.. I wielu rzeczy z tym związanych żałuję bardzo, bardzo.. no ale trzeba zacisnąć zęby.. nikt nie mówił, że będzie łatwo..
Ogólnie to cześć wszystkim :*
Wiecie co tak się po ciemności wracałam, myślałam, że zawału dostanę ale jakoś doszłam cało do domu.. brr już więcej tak późno wracać nie będę.. za bardzo się boję..
Zaraz dokończę nadrabianie to odpiszę Wam po kolei
No więc zacznę od Goni :* zazdroszczę Ci planów sylwestrowych, bo my jeszcze ich nie mamy, a boję się, że będziemy musieli spędzić go w domu
Kay, dobrze, ze Ci się poprawiło, ale uważaj na siebie i nie dźwigaj bo znów coś sobie nadwyrężysz i znów ból wróci, a tego chyba nie chcesz :* tak swoją drogą to rzeczywiście minęło Ci szybko to l-4.. A wdrożyłaś się już w pracę??
Zanna no to już- żebyś mi się nie ważyła zastanawiać czy jechać!! Odpoczniesz sobie od wszystkiego i wrócisz jak powiedzmy "nowonarodzona" z takim Powerem, że w momencie teściów usadzisz

:*
Black co Ciebie tak mało?? Tylko cześć i nic więcej... Co u Ciebie??:*
Paula, ja się też nastawiałam, że będzie dobrze po ślubie, że będę się z teściową dogadywać i w ogóle.. Niestety szybko zrozumiałam, że to niemożliwe pomimo moich najszczerszych chęci.. Jest tak podła, że już nawet nie mogę powiedzieć że ją nienawidzę, bo to jeszcze coś większego.. za to wszystko co powiedziała, co zrobiła i robi do tej pory nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie Jej to wybaczyć.. I nieprawdą jest, że jak teściowa miała ciężko to Ona zrozumie co przeżywamy.. Gówno prawda! Moja robi wszystko żebyśmy mieli jeszcze gorzej, tak nam
życie niszczy i uprzykrza. mam nadzieję, że to co mówicie o tym powracającym dobru i złu jest prawdą..
Nie mówię, że Twoja jest taka jak moja czy Zanny czy Black, ale poważnie "nie chwal dnia.." jak to mówią, bo możesz się rozczarować.. Bo wierz mi ja też myślałam, że będzie ok..
Co do mydełek i kalendarza, to muszę przyznać, że odlot

nigdy się wcześniej nie spotkałam z taką techniką i jestem w szoku, że takie to ładne.. No i musi być pracochłonne, z tego co widzę po Twoich pracach:)
Miaamy ja tam rewelacji w Zakopanem nie widzę, dla mnie jest przereklamowane.. Morskie Oko owszem piękne widoki i krajobraz ale nic więcej.. Chciwi górale i tłum turystów.. Nie widzę fenomenu tego miejsca że ludzie się tak zachwycają.. Ale jak kto lubi
Adix co z tą rybą?? Na Wigilię by się przydała??
On28 ale masz wymagania.. masaży Ci się zachciewa..
A tak w ogóle to Burbi też dawno nie zaglądał