Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Jamelia »

Vanilia , Madlen ma racje powinnaś pójść do lekarza bo cos jest z pewnością nie tak. Może cos na wycieszenie powinnaś zazywać, byc może stresy tak na Ciebie wpływają...A na tycie najlepsze wieczorne obżarstwo frytki, jakies mięsiwo, piwko i waga wzwyż zagwarantowana :P a powiedz mi kochana jeszcze czy bierzesz jakies suplementy na włosy? Ja swoje mama wszędzie nawet w spodniach, wypadaja przy każdym ruchu, jestem prawie łysa w sumie. W ogóle to fotke bys pokazała w nowej fryzurze... ?

a prorpo rocznic my obchodzimy w walentynki 4
latka. a zareczyny chciała bym nad morzem :roll:
Sory że post pod postem (chyba że ktoś się wciął.. :P ) ale kompa mam nagrzanego i może się wyłaczyć w każdej chwili kasując wszystko co naskrobałam :evil:

Miaamy, tez oglądałam ten film, bardzo ładny i wzruszający. Pamietnik sobie obejrzyj też pełen "wspomnień" ;-)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Black widzę że Ty tez z rzadka jesteś, myślalam że miłość rozkwita i tak zajęci sobą jesteście że nie masz czasu na bs a tu Ooo :?

Carinka a jak młody, jak zdrówko u niego? Tak sie spieszyłam z pisanie że nie zapytałam :oops: Mam nadzieję że już wszystko okey ??

Zanna a teściówka tymi dywanami i innymi gratami może terytorium próbuje oznaczać. Szaleństwo. skąd się takie baby biorą Bo chłopy jakoś rzadziej miewają takie loty.. ;-)

a z tymi dzidziami to się wstrzymajcie dziewczynki, póki dziecka nie ma to człowiek sobie mówi że jakoś to będzie. Owszem, życie będzie się toczyć dalej ale wychowując w pojedynkę albo gdy tylko jedna osoba pracuje to jest ciągła walka o przeżycie... szczerze nie polecam. Ustawcie sie najpierw w życiu póki macie ku temu okazje a potem nawet 6 możecie sobie zafundować :D Mam jedno ale wiem co mówię. Niestety nasz kraj nie wspiera rodziców, tylko pogrąża...

A my jutro z P odbijamy sobie sylwka którego spędzilismy osobno, będzie kurczak na piwie, frytki, driny, tańce i karaoke ]:-) :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

kochana jeszcze nie zazywam ale jutro mam zamiar wlasnie isc do apteki i kupic :)
mialam do niedawna podobnie ale wystarczy ze jem wiecej witamin,zelazo w tabletkach itp i to duzo dalo bo jednak takie rzeczy wplywaja na wlosy.
No i codzienny masaz skory glowy tez mi pomogl...
+olejek rycynowy bardzo regeneruje wlosy i sprawia ze rosna wiec mozes uzyc :) tylko ostrzegam ze przy czestym zazywaniu przyciemnia wlosy !

fotke wrzuce jutro... a od dzis zapuszczam wloski i zaczynam kuracje bo chce miec wloski do pasa albo troche krotsze :)

dobra ja uciekam,adasiowa napisz mi esa jeszcze dzis co z jutrem bo w koncu nie wiem czy wstac czy spac.. bo mozeny sie widziec za tydz np a jutro mozesz sie uczyc...
ja mam jutro ksiedza i niestety i tak musialabym byc wczesniej w domu.. no ale czekam na smsa mimo ze ide juz spac :D
buzka dobranoc wszystkim :kiss2
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

wróciłam, teraz wy nie uciekajcie, a ja nadrobię posty;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

olejek rycynowy mówisz, ja o nafcie kosmetycznej słyszałam wiele dobrego ale jakoś jeszcze nie zakupiłam :roll: No i ogladałam krótkie fryzurki żeby ściąć i dac im odpocząć trochę, ale ja mam okrągłe ryło więc wiem że będę wyglądać MEGA kosmicznie i niewdziecznie.. No ale chyba lepsze to niż bycie łysą. choc to i tak mnie raczej nie minie ale może trochę opóźnię tą chwilę. Dobranoc laska,spij dobrze :)
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Kay najważniejsze żeby buty były wygodne :)

vanilka ja już dawno bym Cię tam zaprowadziła, by Cię obejrzeli i dokarmili!:) a co do jutra to właśnie nie wiem czy dam radę, mam materiały do zarządzania i 100 pytań jest:/ szlag mnie chyba trafi za chwile, ile tego jest :(( masakra no!

Madlen serio nic nie ruszyła? :O masakra. Gotowe miała podane na talerzu pod nos i tak się zachowała? Masakra.Rzeczywiście, szkoda dobrego jedzonka:)
Brakło mi czasu na wszystko, poza tym sesja, sesja i jeszcze raz sesja;/ chyba nie dam rady tego wszystkiego się nauczyć, ogarnąć to jakoś w miarę... A. sprawuje się bardzo dobrze, ale dmucha na zimne:) cały czas go pilnuje, nawet przeklina mniej:) muszę go jakoś ustawić w końcu :P

Jamelia mi też masowo włosy wypadają, kiedyś miałam tak gęste, że aż głowę miałam ciężką, a teraz mam leciutkie, tyle ich wypadło, ech. Szkoda mi dawnych włosów.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Madi.... a jakie rokowania??
no i co z tym znachorem, byłas ??

Jam.. ja byłam sama na szkoleniu, w ramach doszkolenia się...sama załatwiłam kurs, jedyny warunek, zarejestrowana....

a co do mam i paryża... chcemy spełnić ich i nasze marzenia ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Kay, ja chcę bezpłatny kurs bo mnie zwyczajnie nie stać. A do tego musze miec takie zaświadczenie. Nic nie poradzę, zapozyczac się nie będę. Może znajdę chętnego kto mnie przygarnie :) No, szukam w każdym razie :)
Adi bo ty też taka chudzina, witaminek może Ci brak, no i stresy z A ,do tego jeszcze studia, wszystko razem zrobiło swoje. a ja łysieję. Bezpowrotnie, to co wypadło już nie odrośnie, robiłam badania. Odziedziczyłam łysienie po przodkach, jak zwykle na mnie same mankamenty spadają ehh :? Kochane dobrej nocki, muszę sie wyspać na jutrzejszą dżamprezę :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jam, a dowiadywałas się w urzedzie czy nie mają jakiś kursów ??
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Ech, robiłam testy na necie z zarządzania, które są przymusowe no i nie zaliczyłam jednego :( 2 zaliczone na 80% a jeden na 60% i lipa :/ zaliczenie jest od 80% :( masakryczny próg... :/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

strasznie wysoki... ale to tylko znaczy, że po prostu musisz jeszcze przysiaść ;) i dasz radę ;)
a my będziemy trzymać kciuki :D

witajcie... ja mam dziś w planach sprzątanie i odpoczynek :D
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Hej, hej! Jak się macie? Strasznie dużo ostatnio pracuję i mam mniej czasu na forum, ale o Was pamiętam!

Kay, ja dziś niestety zasuwam. Zachciało nam się ślubu, więc trzeba odkładać kasę :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Agatka, no nie mów :D GRATULUJĘ :happy :happy :happy
ale super :D :drinkwine :drinkwine :drinkwine Wasze zdrowie :D
vaniliiia
Kobietka Expert

Adi, no to trudno, w takim razie kiedy indziej sie spotkamy, tylko żeby nie było ze ja nie chciałam! :D

Jamelia, olejek rycynowy jest bardzo dobry, ja gdy nalewam szampon na rękę, dodaję do niego trochę olejku rycynowego i tak sobie wlosy masuje :)
I specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjęcia moich włosów..
+ Ja też mam okrągłą buźke :)

Jak widać włosy mi troche pociemniały :D, ostatnie zdjęcie jest robione przy oknie.

A w ogóle to witam wszystkich :) Agatko- gratulacje !!!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Hejka :)
Vanilia myślałam że krócej ściełaś ;-) Ja myślę ściąć tak
Obrazek
żeby cebulki były jak najmniej obciążone. Ale trochę się boję :D

Kay o takim kursie z pup własnie mówię ;-)

Agatka fajnie, fajnie. Tylko żeby ktoś takie weselicho zasponsorował jeszcze , nie? ;-)

Adi dasz radę, wierze w Ciebie :kiss2
Ostatnio zmieniony sob sty 11, 2014 2:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
vaniliiia
Kobietka Expert

Ja bym tak nie mogła bo jak widać mam loki, i wyglądałabym strasznie :D Poza tym, dużo scięłam bo 10cm ok, miałam wlosy za piersi, a teraz do ramion.. Mialam je i tak krotsze bo ledwo dotykały ramion :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Też mam kręcone ;) więc i z tego względu tez sie obawiam. A tam upije sie kiedy i wtedy dam się ściąć he he. Muszę z tym olejkiem spróbować jeszcze. A jak się czujesz Vanilka, przeszło ci juz zupełnie?
vaniliiia
Kobietka Expert

A dzięki, tak przeszło :)
Teraz poza samymi witaminami,owocami i warzywami nic nie jadam :D
Nie no żartuje oczywiście, ale witaminy i owoce to nr 1 na mojej liście :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

To bardzo dobrze, musisz trochę o siebie zadbać kochana ;) Ja zmykam, czas napalić w piecu i zacząć szykować się na imprezkę :D
vaniliiia
Kobietka Expert

Oo, no to życzę udanej balangi :D !!
Miłego dnia :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

hej tym kogo nie widziałam ;)

JAm, ja robiłam kurs bez polecenia pracodawcy, tylko dla siebie...
albo się coś zmieniło, albo u Was sa inne warunki....

co do ścinania włosów...
wiecie że jest wskazane podcinać nawet cm co miesiąc-dwa
vaniliiia
Kobietka Expert

No ja to wiem, ale to tylko po to żeby końcówki nie były zniszczone i rozdwojone.. A większość pisze głupoty, że od tego włosy rosną, a w rzeczywistości tak nie jest bo włosy rosną u nasady, a nie na końcach.. I po prostu sobie rosną te 0,34mm dziennie, i to tylko tak się wydaje że rosną po ścięciu :P
Ja te 10cm ścięłam, i nie ścinam bo mam ładne włosy tylko że krótkie.. i nie potrzebują regeneracji poprzez ścinanie :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

chodzi o cos innego ;)
końcówki włosów się niszczą....
więc czasem wizualnie mamy wrażenie że nie rosną wogóle..
podcinając, pozbywamy się w sumie tego co uszkodzone...
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Kay ale teraz to już musztarda po obiedzie, bo nie mogę już tego testu zaliczyć... wykorzystałam dwie rpóby i amen. Teraz będę mieć zagadnienia z tej części na egzaminie :(

vanilka oczywiście, spoko. Moja wina jest dzisiaj:) ale serio mam tyle nauki, że aż mi już to bokiem wychodzi, ech :(
vaniliiia
Kobietka Expert

Nie ma sprawy, tylko jestem troche wkurzona(nie,nie na ciebie), bo siedze caly dzien w domu, chcialam gdzies wyjsc to teraz lipa, bo moj sobie poszedl z kolegami i kolezankami na jakis festiwal, a ja siedze i sie nudze... nawet nie ma z kim pogadać, ech .

ucz sie ucz :*
Obrazek

Zablokowany