Ja bym się tam cieszył i z 4Adidasowa pisze:Jamelia we Wrocku nic nie ma śniegu i oby tak zostało![]()
Propo zup ja lubię zupy, ale mało ;p nie wszystkie znaczy
Adix faceci są prości i w większości przypadków jednak co myślą to powiedzą/napiszą. Także nie ma co debatować. A ja myślę, że vanilka musi na spokojnie podjąć decyzję, bo zareagowała porywczo. Przemyśli i wtedy będzie wiedziała czego naprawdę chce:)
A ja dzisiaj mam okropny dzień ;( nie spałam nawet godziny dzisiaj, bo zakuwam do sesji i tak mnie głowa boli, że chyba umre. Nie jadłam nic wczoraj cały dzień i dopiero teraz wyjęłam zamrożone pierogi i zjadłam. W szkole mi się słabo robiło aż z tego wszystkiego.
Babka z socjologii oddała nasze prace - wypracowania, bardzo mnie pochwaliła, że inni wszystko z neta spisali, a ja pisałam od siebie, dostałam bdb. Ale po chwili powiedziałą, że każda osoba musi wyjść na śrdek klasy i ustnie streścić co się zawarło w swojej pracy, że mamy 10 minut na ogarnięcie i po kolei leci wg listystrasznie się stresuje wystąpieniami publicznymi i się zdenerowałam, bo postawiła mi tylko czwórkę za wygłoszenie tego :/ i wystawila mi 4 z socjologii... normalnie się sfochał
A vanilka powinna ochłonąć i podejmować decyzje na trzeźwo bo potem może potem żałować.
I zgadzam się z tobą że faceci są prości jak black kiedyś napisała "jak lego duplo " ale dopowiem Ci że kobiety również potrafią mówić to co myślą nie zwracając na to czy to boli czy nie.
Adas i Kay wasi chłopcy to są z zawodu elektronikami i ja się nie mam co z nimi równać bo znam tylko kilka praw fizyki związanych z elektrycznością i na nich bazuję amatorsko i potrafię czytać schematy i noty katalogowe scalaków
Miami a w gazażu też bym siedział jak bym go miał, ale nie przy samochodzie tylko przy spawarce i tokarce