Witajcie Wszyscy :*
Normalnie od trzech dni się zabieram za nadrobienie postów, ale takie mnie senności ogarniały, że zasypiałam przed monitorem...
Ale wreszcie dziś się udało
Ooo widzę, że nowy Kolega do nas zawitał

Cześć Redorange666
Kay, to Mama już w środę wraca??
A w
pracy jak tam??
To X mówiłaś o naszych gratulacjach dla Niego??
Zanna jak fryzurka?? Jesteś zadowolona??
No nie mówiłaś mi, że się dogadaliście w sprawie komputera
A gdzie ukochani teściowie pojechali, że ich nie było??

Przynajmniej miałaś chwilę spokoju

A co do wieczorów to wiesz co ja myślę, jak S. jedzie gdzieś z kolegami to powinnaś też się z kimś spotkać a nie siedzieć w domu :*
Adidasowa, Dziewczyny wszystko powiedziały, więcej dystansu do siebie, podejrzewam, że jeśli miałabyś wygląd aktorki której wyglądem się zachwycasz to i tak będąc ten wygląd mieć i tak byłabyś z czegoś niezadowolona.. taki już człowiek jest.. mimo, iż wygląda super i inni go o tym przekonują to i tak my wiemy swoje.. Ale wiesz, że wyglądasz super i niejedna kobieta patrzy z zazdrością..
Co do A. pamiętam, że mówiłaś że to już ostatnia szansa..
Agatka, ja nie uważam, że to długo.. 1,5 roku zleci tak szybko, że zanim się człowiek obejrzy już będziesz się stroić i stresować, bo to już za chwilę.. czas tak leci...
No właśnie bo Jam pytała jaki przetarg wygrałaś i chyba nic nie odpisałaś albo mi minęło posta jakiegoś
Jam a u Ciebie pewnie dalej poszukiwania pełną parą:)
A jak
humor?? Poprawiło się?? Noo i coś postanowiłaś w związku z Połówkiem??
Black, no bardzo skrótowo opisałaś co u Ciebie:P
Będziesz częściej??
Trzymam kciuki żeby Ci się z pracą udało

a 26 to nie jest dużo:) kryzys wieku średniego dopiero przed Tobą więc na razie się nie masz czym martwić
Cat, teraz raczej dają u ginekologa takie jednorazowe spódniczki, ale na wszelki wypadek jakaś tuniczka nie zaszkodzi

No i jak Kay powiedziała umyj się i nie stresuj

bo naprawdę nie ma czym

A jeśli chodzi o depilację to zależy tylko od Ciebie, tak naprawdę nikt tego nie wymaga i nie patrzy na to
Carinka miałam pisać, czemu Ciebie nie ma..
Kiedy Mały będzie miał wyniki??
A u Ciebie zdrówko jak tam??
Byłaś u lekarza z wynikami??
Adix no pochwal się coś więcej, taki tajemniczy jesteś

Tak 3 lata to nie jest przepaść żeby się tym martwić, najważniejsze żebyście się dogadywali i rozumieli
Paula hejka :*
Mówisz, że impreza rodzinna się udała??
Całe szczęście
Miaamy Ty to masz szczęście, ciągle jakaś impreza, zaczynam Ci zazdrościć normalnie... Jak było??
Pominęłam kogoś?? Mam nadzieję, że nie..